PUSH- PULL (Μέρος 2ο)

“Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους που έχω ανακαλύψει για να δημιουργείτε τεράστια έλξη στις γυναίκες, συγκλονίζοντάς τες συναισθηματικά ώστε να θέλουν να ψάχνουν και να κυνηγάνε όλο και περισσότερο εσάς, είναι τα “Tension Loops”. Το καλύτερο όσον αφορά τη χρήση των Tension Loops είναι ότι δημιουργούν τεράστια έλξη στις γυναίκες, ανεξάρτητα από την εμφάνιση, το κοινωνικό στάτους, ή την οικονομική κατάστασή σας. Ένα Tension Loop είναι όταν κάνετε κάτι για να δημιουργήσετε ανεπίλυτη συναισθηματική ένταση μέσα σε μια γυναίκα, για να την αυξήσετε, να τη λύσετε με το να τη φέρετε σε μια ολοκλήρωση, και μετά να την προκαλέσετε ξανά από την αρχή. Αυτό θα της διατηρεί το συναίσθημα του να θέλει και να ψάχνει και να κυνηγάει όλο και περισσότερο εσάς.

Οι συγγραφείς των σαπουνόπερων χρησιμοποιούν Tension Loops για να κρατούν τις γυναίκες καθηλωμένες στα φανταστικά σενάριά τους για μήνες – ίσως και χρόνια! Η δομή είναι πάντα η ίδια. Ξεκινά με κάποια μορφή διαμάχης, προκαλώντας ανεπίλυτη συναισθηματική ένταση. Η συναισθηματική ένταση αυξάνεται μέχρι το σημείο της κορύφωσης. Η ένταση, τότε, απελευθερώνεται φέρνοντας μια ολοκλήρωση στη σύγκρουση. Και τελικά, το επεισόδιο τελειώνει με το να δημιουργεί την ένταση ξανά από την αρχή, συγκλονίζοντας τις γυναίκες ώστε να επιστρέψουν και την επόμενη εβδομάδα.

Τελειοποιώντας τα Tension Loops, θα πάρετε δύναμη πάνω στις γυναίκες που στην αρχή ίσως να σας τρομάξει. Αλλά αν νομίζετε ότι αυτό ήταν που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, κάνετε λάθος.

Οπότε συνεχίστε να διαβάζετε…

Σε λίγο, θα μάθετε ένα ξεχωριστό τύπο Tension Loop που ονομάζω “Push/Pull”. Αν δεν είστε άνετοι με την ιδέα του να έχετε τη δύναμη να προκαλείτε έλξη στις γυναίκες που θέλετε, ανεξαρτήτως του πως σας βλέπουν, ίσως πρέπει να σταματήσετε εδώ! Κάθε άνδρας που έχω συναντήσει, και που είναι ικανός με τις γυναίκες, χρησιμοποιεί κάποια μορφή Push/Pull.

Push/Pull είναι όταν διώχνουμε συναισθηματικά μια γυναίκα μακριά μας και μετά την ξανατραβάμε πίσω. Κάθε Push δημιουργεί συναισθηματικό χώρο για κάθε Pull. Για να πάρετε μια ιδέα αυτού που περιγράφω, σκεφτείτε για παράδειγμα το αγαπημένο σας junk food. Φανταστείτε ότι ξεκινάτε μια αυστηρή δίαιτα για αρκετές εβδομάδες, αντιστεκόμενοι στην ορμή να φάτε το αγαπημένο σας φαγητό. Πώς θα ‘ταν να υποκύψετε τελικά στην όρεξή σας; Πάω στοίχημα ότι θα είναι πολύ πιο έντονη ικανοποίηση από το να μην είχατε κάνει την αυστηρή δίαιτα, σωστά; Πολλές γυναίκες είναι εκ φύσεως Push/Pull artists. Τόσα χρόνια έχω ακούσει δεκάδες ιστορίες από κακομοίρηδες άνδρες σχετικά με γυναίκες που χρησιμοποιούσαν Push/Pull με αποτέλεσμα να τους πιάσουν(μεταφορικά) από το λαιμό, και να τους κοπανάνε στο πάτωμα πάνω κάτω, αριστερά και δεξιά.

Η αγαπημένη μου ιστορία αφορά μια πανέμορφη κοπέλα που κοιμάται με έναν τύπο και ύστερα, μετά το σεξ, στέλνει την αυτοπεποίθησή του στο θεό λέγοντάς του “Είσαι ο καλύτερός μου”. Τα πράγματα ύστερα αλλάζουν προς το χειρότερο όταν υπονομεύει το σχόλιό της λέγοντας: “Βασικά, είσαι ο τέταρτος καλύτερος”. Ο καημένος είναι πλέον συντετριμμένος και, σαν μέλισσα που εργάζεται, μάχεται τώρα ν’ ανέβει στη θέση του τρίτου καλύτερου.

Μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυτούς τους ψυχολογικούς μηχανισμούς χωρίς να γινόμαστε κάφροι. Το κόλπο είναι να το κάνουμε παιχνιδιάρικο και αστείο. Δεν πρέπει ποτέ να είναι σκοπός σας να πληγώσετε μια γυναίκα. Σκοπός σας είναι μόνο να παίξετε λίγο μαζί της. Κάντε αυτό και οι γυναίκες θα σας θεωρούν γοητευτικούς και ελκυστικούς.

Να ένα παράδειγμα Push/Pull που λογικά θα έχω χρησιμοποιήσει χιλιάδες φορές…

Ενώ αλληλεπιδρώ με μια γυναίκα, σε κάποιο σημείο θα πάρω το χέρι της και θα πω: “Έχεις το πιο φανταστικό χαμόγελο που έχω δει απόψε, με κάνει να νοιώθω τόσο ωραία!”. Συνήθως αυτή θα απαντήσει με “Ευχαριστώ!”. Τότε θα μετρήσω τα δάχτυλα του άλλου χεριού μου και θα πω: “Ξέρεις κάτι; Βασικά υπήρξαν άλλες 4 κοπέλες με πραγματικά φανταστικά χαμόγελα απόψε. Από αυτές, εσύ έχεις το τέταρτο καλύτερο χαμόγελο. Θα σε φωνάζω νούμερο 4.” Και τότε θα διώξω μακριά το χέρι της. Τις περισσότερες φορές, οι γυναίκες θα απαντήσουν “Όχι!!! Θέλω να είμαι το νούμερο ένα!”. Συνήθως θα απαντήσω λέγοντας “Καλά, θα σε ανεβάσω στο νούμερο 3 επειδή είσαι δυναμική.”.

Το θεωρούν αυτό οι γυναίκες εριστικό και κακό; Ούτε καν(Σημείωση: που και που θα συναντάτε μια ψυχολογικά χτυπημένη γυναίκα που δε θα το θεωρεί αστείο). Αυτή είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Συμβουλή μου: τρέξτε μακριά από αυτές τις γυναίκες, γρήγορα). Οι περισσότερες γυναίκες το θεωρούν αστείο, γοητευτικό, και παιχνιδιάρικο.

Σημαντικότερα όμως δημιουργεί έλξη: το συναίσθημα του να θέλουν και να ψάχνουν και να σε κυνηγούν όλο και περισσότερο.

Το Push/Pull είναι η αφρόκρεμα των εργαλείων έλξης. Τελειοποιήστε το Push/Pull και θ’ αφήνετε τις γυναίκες ανίκανες ν’ αντισταθούν! Ακόμα και αν τις απωθεί η φυσική σας εμφάνιση.

Βέβαια, αυτό είναι ένα αρθράκι και μόλις που άγγιξα την επιφάνεια του Push/Pull. Στο βιβλίο μου θα μάθετε έξι τύπους Push/Pull: Intentional Undermining, Guilty Conscience, Emotional Rollercoaster, Revealing & Concealing και Good Cop/Bad Cop. Θα ανακαλύψετε τεχνικές της γλώσσας του σώματος για να χρησιμοποιείτε το Push/Pull και θα διαβάσετε για ένα δυνατό μυστικό του Push/Pull ώστε να αυξάνετε τη σωματική επαφή με μια γυναίκα, ακόμα και αν σας λέει ότι δε νοιώθει έλξη απέναντί σας. Το βιβλίο μου είναι το μόνο μέρος στον πλανήτη για να μάθετε Push/Pull. Αυτό όμως μόλις που αγγίζει επιφανειακά όσα θ’ αποκομίσετε από τον οδηγό μου σχετικά με την έλξη. Είναι μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο να ρίχνετε γυναίκες, δίνοντάς σας τα εργαλεία για να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας στον τύπο άνδρα για τον οποίο οι γυναίκες θα νοιώθουν έλξη.

Απλά σκεφτείτε πως θα είναι να έχετε τελικά την ικανότητα και αυτοπεποίθηση να καθίσετε στη θέση του οδηγού ενώ αλληλεπιδράτε με τις γυναίκες, έχοντας τη δύναμη και την επιλογή να κατευθύνετε τις αλληλεπιδράσεις σας εκεί που θέλετε.

Swingcat

Translated by permission from www.bristollair.com

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!