PUSH-PULL

Mάθε το μυστικό της έλξης που το λιγότερο από το ένα τοις εκατό του αντρικού πληθυσμού γνωρίζει!

“Πριν λίγες μέρες μιλούσα με ένα φίλο μου, πραγματικό ροκ σταρ στο να “ρίχνει” γυναίκες, σχετικά με τον Bill Gates. Συζητούσαμε το πως τα οικονομικά προβλήματα του Gates είναι πολύ διαφορετικά από αυτά του μέσου ανθρώπου. O Bill περνά τις μέρες του σκεπτόμενος τρόπους είτε πως να βγάλει περισσότερα χρήματα, είτε πως να διατηρήσει τα όσα ήδη έχει, ενώ οι περισσότεροι απασχολούνται με το να πρωτοδημιουργήσουν χρήματα. Ζει σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από τους περισσότερούς μας. Κι ενώ συζητούσαμε σχετικά με τον Mr. Microsoft, συνειδητοποιήσαμε κάτι…

Όσον αφορά την επιτυχία με τις γυναίκες, ζούμε σε μια πολύ διαφορετική πραγματικότητα από τους περισσότερους άνδρες. Στη δική μας πραγματικότητα, το να δημιουργείς έλξη στις γυναίκες είναι εξίσου εύκολο με το πας στην τουαλέτα – λίγος κόπος, αλλά νιώθεις φοβερά! Οι ικανότητες και τα εργαλεία για να δημιουργούμε έλξη είναι τόσο βαθιά ριζωμένα μέσα μας που όταν μιλάμε σε όμορφες γυναίκες, δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή αμφιβολία για το πως θα τις προσελκύσουμε. Αντί αυτού, η εστίασή μας είναι πως να χρησιμοποιήσουμε την έλξη που ήδη ασκούμε, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Αν υπάρχει μια γυναίκα για την οποία ενδιαφερόμαστε, για παράδειγμα, δεν στεκόμαστε εκεί πετρωμένοι, σαν ελάφι που κοκκαλώνει μπροστά από διερχόμενο αμάξι, σκεπτόμενοι: “Πως θα την ρίξω;”. Ξέρουμε ότι αν συζητήσουμε μαζί της για λίγα λεπτά, είναι αναπόφευκτο ότι θα νοιώσει έλξη για μας. Γι’ αυτό και η προσοχή μας είναι αποκλειστικά, ακόμα και αν δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα ακόμα, στο να χρησιμοποιήσουμε την έλξη ώστε να πετύχουμε το σκοπό μας.

Αλλά αυτή δεν είναι η πραγματικότητα των περισσότερων ανδρών. Το “Τι να κάνω ενώπιον μιας γυναίκας που νοιώθει έλξη για μένα;” είναι μια σκέψη που σε πολλούς άνδρες ούτε που περνάει από το μυαλό τους – και πολύ σωστά… επειδή οι περισσότεροι δεν μπορούν να δημιουργήσουν έλξη στις γυναίκες έτσι και αλλιώς.

Για παράδειγμα, ήμουν πριν λιγο καιρό σ’ ένα μικρό μπάρ παρακάτω από το σπίτι μου. Ο φίλος μου κι εγώ βλέπαμε έναν σαραντάρη επιχειρηματία που φαινόταν σχετικά επιτυχημένος, να δέχεται τη λογοδιάρροια δυο εικοσάχρονων κοριτσιών. Ο κακομοίρης προσπαθούσε να ρίξει αυτές τις γυναίκες με τους μόνους τρόπους που ήξερε: με το να τις κερνάει ποτά, να τους κάνει κομπλιμέντα και, το χειρότερο απ’ όλα, με το να τις ρωτάει αν πίστευαν ότι τα ρούχα του ήταν ωραία. Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο τα έκανε αυτά, τόσο πιο αδιάφορα ήταν τα κορίτσια. Ήταν απλά καταδικασμένος.

Ταυτίζεστε; Έχετε νοιώσει ποτέ ότι κάθε προσπάθειά σας να ρίξετε μια γυναίκα στην πραγματικότητα την ξενέρωνε; Μήπως έχετε βιώσει τον εκνευρισμό του να προσπαθείτε να καταλάβετε γιατί μια γυναίκα γούσταρε περισσότερο τον φίλο σας από εσάς; Ή έχετε σκεφτεί “Το να προσελκύσεις μια γυναίκα είναι εξίσου δύσκολο με το να βρει ένας τυφλός μια καρφίτσα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου”;

Οι σκέψεις αυτές προέρχονται από το να μην ξέρεις πως να προσελκύεις τις γυναίκες. Σε αυτήν την πραγματικότητα έμεινα κι εγώ για υπερβολικά πολύ καιρό. Παρόλα αυτά, έχω πλέον φύγει πολύ μακριά από αυτήν και τώρα ηρεμώ σε μία άλλη πραγματικότητα, όπου το να ρίχνεις γυναίκες είναι πανεύκολο.

Θα μοιραστώ μαζί σας κάτι που το ξέρουν, ως επί το πλείστον, άνθρωποι που ζουν σε μια πραγματικότητα όπου το να προσελκύσεις γυναίκες είναι εξίσου εύκολο με το να ανοίξεις τα φώτα. Είναι κάτι για το οποίο δεν νομίζω να έχω ξαναμιλήσει σε άρθρο και ίσως δεν πρόκειται να το επαναλάβω.

Προτού ξεκινήσω με αυτό, θα επαναλάβω κάποιες βάσεις της έλξης.

Συνειδητοποιήστε αυτό: Οι περισσότερες γυναίκες ζουν τις ζωές τους ακολουθώντας τους ρυθμούς ενός τύμπανου που οι περισσότεροι άνδρες ούτε που ακούν.

Δική μου δουλειά είναι να σας κάνω να ακούσετε αυτούς τους ρυθμούς ώστε να ξεκινήσετε να βιώνετε τεράστια επιτυχία με τις γυναίκες. Η έλξη δεν είναι ούτε το πως μια γυναίκα σε κρίνει, ούτε το τι προτιμάει.

Οι γυναίκες προτιμούν άνδρες που είναι ψηλοί και σκουρόχρωμοι. Φανταστείτε άνδρες που διαφημίζονται από τους καταλόγους των Calvin Klein, Guess, Abercrombie.

Αυτό προτιμούν οι γυναίκες! Και πιθανότατα αυτό δεν είστε εσείς, και προφανώς δεν είμαι εγώ. Αλλά δεν πειράζει…επειδή οι άνδρες που οι γυναίκες προτιμούν, και οι άνδρες για τους οποίους νοιώθουν έλξη είναι τόσο παρόμοιοι όσο τα μήλα με τα πορτοκάλια. Η έλξη έχει πολύ λίγη σχέση με την προτίμηση. Έλξη είναι το συναίσθημα μιας γυναίκας που θέλει και ψάχνει και κυνηγάει όλο και περισσότερο έναν άνδρα. Για αυτό και ακούμε πολλές γυναίκες να μιλάνε για εμπειρίες που νοιώθουν έλξη προς άνδρες που θεωρούν άσχημους ή που δεν είναι παραδείγματα αυτού που θεωρούν “τύπο” τους.

Όταν  θα έχετε τελειοποιήσει τις τεχνικές πίσω από τη δημιουργία έλξης, το πως σας κρίνει μια γυναίκα φυσιογνωμικά θα είναι το τελευταίο που θα σκέπτεστε.”

Δείτε την συνέχεια του άρθρου εδώ

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!