ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ

Αν έχεις ξανάρθει σε επαφή με το PU, τότε θα έχεις ακουστά τον όρο “Επίδειξη Μεγαλύτερης Αξίας” (DHV),και το πιο πιθανό είναι ότι θα είχες εμμονή να το εφαρμόζεις στις γυναίκες. Ωστόσο, ίσως έφτασε η ώρα να σου πούμε κάποια πράγματα γι’ αυτήν την μέθοδο.

Καταρχάς, τι είναι το DHV;

Ο όρος DHV αναφέρεται άπειρες φορές στο βιβλίο του Neil Strauss, “The Game”. Η άποψη που επικρατεί γύρω από αυτό το θέμα είναι ότι όταν γνωρίζεις κόσμο, και ειδικά γυναίκες, θα πρέπει να κάνεις Επίδειξη Μεγαλύτερης Αξίας (DHV), αλλιώς θα σε περάσουν για άλλον έναν καθημερινό απλό τυπάκο. Γι’ αυτό αν θες να κάνεις τη διάφορα, θα πρέπει, σύμφωνα με αυτήν την μέθοδο, να κάνεις DHV κάθε φορά που ανοίγεις συζήτηση με γυναίκες.

Αυτό είναι μια τελείως λάθος αντίληψη των πραγμάτων.Ο κάθε άνθρωπος έχει τα πλεονεκτήματά του, και αυτά από μόνα τους αποδεικνύουν την αξία του. Παρακάτω σου δίνουμε μερικά παραδείγματα για να πάρεις μια ιδέα του τι εννοούμε όταν μιλάμε για αξία.

  • Η εμφάνιση είναι κάτι που προσδίδει αξία.
  • Το γυμνασμένο σώμα επίσης.
  • Η ευφυΐα και η αίσθηση του χιούμορ.
  • Η επαγγελματική επιτυχία.
  • Το να είσαι πολυταξιδεμενος και άτομο με ενδιαφέροντα.

Δεν έχει σημασία αν έχεις αυτά τα χαρακτηριστικά ή αν απλά τα αναγνωρίζεις και πιστεύει ότι μπορείς να τα αποκτήσεις. Υπάρχουν πολλές αξιόλογες αρετές που μπορεί να αποκτήσει κανείς. Η παγίδα, όμως, είναι να ασχολείσαι διαρκώς με το αν αυτά που κάνεις αναδεικνύουν την αξία σου ή όχι.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας, η έλξη δεν βασίζεται στη λογική αλλά στα συναισθήματα. Αν είσαι ένα έξυπνο, αστείο, ενδιαφέρον και εξωστρεφές άτομο, τότε κατέχεις κάποιες αρετές που έχουν από μόνες τους αξία. Το πρόβλημα είναι ότι τελικά οι άντρες καταλήγουν να προσεγγίζουν τις γυναίκες έχοντας στο μυαλό τους να φανούν όσο πιο σημαντικοί και σπουδαίοι μπορούν. Ο νούμερο ένα στόχος τους είναι να αποδείξουν ότι έχουν μεγάλη αξία. Όμως, και μόνο το γεγονός ότι σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει ότι δεν πιστεύουν ότι όντως έχουν αξία! Ένας άνθρωπος που είναι σίγουρος για τον εαυτό του και ξέρει τι αξίζει δεν έχει την ανάγκη να του το επιβεβαιώσουν οι άλλοι. Κάθε φορά, λοιπόν, που σκέφτεσαι με τέτοιο τον τρόπο, είναι σαν να δηλώνεις αυτόματα ότι έχεις πολύ μικρή αξία.

Παρομοίως, αν κάθε φορά μειώνεις την αξία μιας γυναίκας, υποδηλώνεις ότι είναι ανώτερη και καλύτερη από σένα, και προσπαθείς να μειώσεις την αξία της προκειμένου να μην φανεί αυτό και στους γύρω σας. Με το να μειώνεις μια γυναίκα και να προσπαθείς να την κάνεις να νιώσει κατώτερη, επιβεβαιώνεις το ότι είσαι υποδεέστερος από εκείνη, και γι’ αυτό προσπαθείς να  την τραβήξεις και αυτήν στο ίδιο μίζερο επίπεδο με σένα. Κι αυτό, φίλε PUA, δείχνει ανασφάλεια.

Το πρόβλημα είναι ότι το σκεπτικό των αντρών είναι να κάνουν DHV, και ταυτόχρονα να μειώσουν την αξία των γυναικών. Εμπειρικά, αυτό που έχουμε παρατηρήσει είναι ότι όταν οι άντρες προσεγγίζουν τις γυναίκες, μηχανεύονται περίπλοκες στρατηγικές προκειμένου να τις ρίξουν και να φανούν ανώτεροι. Παραλείπουν, όμως, να κοιτάξουν την γυναίκα σαν προσωπικότητα με ενδιαφέροντα και συναισθήματα. Απλά ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μοτίβο προσέγγισης, χωρίς να κατανοούν ότι έτσι ζημιώνουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!