ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Η διαπαιδαγώγηση που παίρνουμε στα εφηβικά μας χρόνια τόσο από το σχολείο όσο και απ’ τους γονείς μας γύρω από το σεξ, έχει συνήθως να κάνει με τα τεχνικά μέρη της διαδικασίας και το πώς θα κάνουμε τα πράγματα όταν φτάσει αυτή η πολυπόθητη στιγμή.  Σπάνια, όμως, διδασκόμαστε το τι να κάνουμε και πως να συμπεριφερόμαστε για να ρίξουμε μια γυναίκα, και το πώς να δημιουργήσουμε μια κατάσταση για έρθουν τα πράγματα στο σεξ. Τις περισσότερες φορές, οι γνώσεις μας γύρω από το αντίθετο φύλο και τις σχέσεις μας με αυτό είναι περιορισμένες σε μερικά πραγματάκια, τύπου γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε προστασία, καθώς και το γεγονός ότι πρέπει να «είμαστε καλοί με τις γυναίκες». Για να έχουμε, όμως, το επιθυμητό αποτέλεσμα και να μας ακολουθήσει μια γυναίκα στο κρεβάτι, υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζουμε.

Ένα μεγάλο ζήτημα που συχνά συναντάνε οι άντρες όταν βγαίνουν ραντεβού με μια γυναίκα είναι ποιος πρέπει να πληγώσει. Η κομψότητα και οι παράδοση υποδεικνύουν ότι στην έξοδο μας με μια γυναίκα θα πρέπει να πληρώσει ο άνδρας. Οι πιο μοντέρνοι άνδρες καθώς και οι φεμινίστριες γυναίκες θα υποστήριζαν ότι ο λογαριασμός πρέπει να μοιραστεί στη μέση. Κάποιοι άνδρες “ειδικοί” στο θέμα που λέγεται γυναίκα θα σου έλεγαν πως τον λογαριασμό μπορεί να τον αναλάβει και αποκλειστικά η γυναίκα. Τελικά, όμως, ποιος έχει δίκιο;

Η απάντηση είναι κανείς. Θα προτιμήσουμε μια πιο σύνθετη προσέγγιση.

Σύμφωνα με το Αμερικάνικο Κοινωνιολογικά Ινστιτούτο, το 84% των ανδρών δήλωσε ότι αναλαμβάνει σχεδόν πάντα να πληρώσει τον λογαριασμό. Ωστόσο, παρά τα κοινωνικά πρότυπα, αυτή δεν είναι η κατάλληλη μέθοδος να κάνεις μια γυναίκα να σε εκτιμήσει. Αντίθετα, το πιο σωστό θα ήταν να μην πληρώνεις συνέχεια εσύ.

Θα σου δώσουμε έναν απλό και έξυπνο οδηγό για το πότε και που θα πρέπει ή δεν θα πρέπει να πληρώνεις εσύ.

Ας υποθέσουμε πως μόλις γνώρισες μια κοπέλα σε ένα μπαρ. Μην την κεράσεις αμέσως ποτό! Δεν την γνωρίζεις, και δεν ξέρεις αν αυτό που ψάχνει είναι να πιει δωρεάν. Το να την κεράσεις ποτό με το που την γνώρισες μπορεί να την κάνει να σκεφτεί ότι περιμένεις κάτι από εκείνην ή ότι το κάνεις σε όλες τις γυναίκες που γνωρίζεις προκειμένου να τις ρίξεις στο κρεβάτι. Αν της ζητήσεις να πάτε για ποτό οι δυο σας, καλό θα ήταν να της προτείνεις να την κεράσεις για λόγους ευγενείας. Καλύτερα όμως να αποφύγεις να θίξεις το θέμα του ποτού σε μια γυναίκα που μόλις γνώρισες.

Στην περίπτωση που μιλάς με μια κοπέλα για 30 λεπτά ή παραπάνω, μπορείς να της προτείνεις να την κεράσεις. Εφόσον ήδη συζητάτε για αρκετή ώρα και βλέπεις ότι υπάρχει ενδιαφέρον, σίγουρα ένα ποτό δεν είναι και πολύ μεγάλη δαπάνη. Κάνε την πρόταση να την κεράσεις, αλλά μην επιμείνεις και υπερβολικά, γιατί ένας σωστός κύριος προσφέρεται αλλά δεν επιβάλλει!

Στο πρώτο ραντεβού μια καλή λύση είναι να της προτείνεις να πληρώσεις εσύ για το φαγητό κι εκείνη να πληρώσει για το επιδόρπιο. Έτσι μοιράζονται λίγο τα πράγματα, κι εσύ δεν φαίνεσαι ούτε αγενής ούτε έτοιμος να σε πατήσουν.

Γενικά, προσπάθησε να μην πληρώνεις εσύ για όλα, γιατί αυτό οι γυναίκες το εκλαμβάνουν ως προσπάθεια να τις εξαγοράσεις και σε παίρνουν για δεδομένο. Αντίθετα, φρόντισε να πληρώνεις για ορισμένες εξόδους σας, ιδανικά για 2 με 3 από τις 10, και μπορείς μια φορά στο τόσο να την κερνάς και κάτι μικρό εκεί που δεν το περιμένει!

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!