Ραντεβού για εσωστρεφείς

Αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις με ποιες γυναίκες ΔΕΝ πρέπει να κάνεις σχέση αν είσαι εσωστρεφής. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μάθεις πώς να γίνεις πιο ελκυστικός άντρας χωρίς να καταλήξεις να είσαι υπερβολικά εξωστρεφής. Επίσης, είναι σημαντικό να μάθεις την σημασία του να μπορείς να λες με άνεση ΟΧΙ στα κορίτσια που σου την πέφτουν, και οι οποίες δεν είναι κατάλληλες για σένα.

Υπάρχουν μερικά κορίτσια με τα οποία πολλοί εσωστρεφείς άντρες, αν κάποια στιγμή έκαναν σχέση μαζί τους, δεν θα ήταν ευτυχισμένοι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τέτοιου είδους γυναίκες έλκονται ούτως ή άλλως από εξωστρεφή άτομα.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα σου δώσουμε μερικές οδηγίες σχετικά με τις γυναίκες που πρέπει να αποφύγεις αν είσαι εσωστρεφής.

Το ξέρεις ότι ανεβάσαμε Δωρεάν Online Σεμινάρια στη νέα μας πλατφόρμα; Πάτα ΕΔΩ για να τα δεις!

1) Η Δεσποινίς Αυταρχική

Εάν η κοπέλα σου συνεχώς σε παρασέρνει σε διάφορα πάρτι, ψώνια και κοινωνικές εκδηλώσεις, τότε σίγουρα δεν κάνει για σένα. Αν η κυρίαρχη της σχέσης σας είναι εκείνη και όχι εσύ, τότε αυτό είναι ένα σημάδι ότι πρόκειται να κάνει τη ζωή σου κόλαση, καθώς σε πολλές περιπτώσεις θα προσπαθεί να σε αναγκάσει να γίνεις πιο εξωστρεφής, ακόμα κι αν εσύ δεν θέλεις.

2) Κορίτσι-Υπερένταση

Το να μην κάνεις τίποτα δεν είναι το ίδιο με το να μην έχεις τίποτα να κάνεις. Μερικές φορές είναι καλό να αράζετε, να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε μια στιγμή ηρεμίας. Αν η κοπέλα σου απογοητεύεται κάθε φορά που πάτε να χαλαρώσετε και αντιδράει με νευρικότητα, τότε αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να περάσεις μια ήρεμη ζωή.

3) Δεσποινίς Κοινωνική

Μήπως το κορίτσι σου συνεχώς καλεί ανθρώπους στο σπίτι, ή προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του κόσμου όπου κι αν πάτε; Μήπως συναναστρέφεται με υπερβολικά πολύ κόσμο; Αυτή η εισβολή στην ιδιωτική σου ζωή μπορεί να είναι ζωντανός εφιάλτης αν είσαι εσωστρεφής. Ούτε με αυτό το είδος γυναίκας πρόκειται να απολαύσεις την σχέση σου.

4) Δεσποινίς Εσωστρεφής

Αν και από τα παραπάνω μπορεί να φαίνεται ότι μια εξωστρεφής είναι κάτι τρομερό για έναν εσωστρεφή, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι μία ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ είναι πολύ χειρότερη. Με φράσεις όπως «ας μην πάμε εκεί” και “ας μείνουμε μέσα σήμερα (για πέμπτη μέρα στην σειρά)”, η Δεσποινίς Εσωστρεφής θα εντείνει την εσωστρέφεια σου ακόμη περισσότερο, οδηγώντας και τους δυο σας σε μια ζωή ερημίτη, αφού κανένας σας δεν θα έχει κίνητρα για να ξεφύγει από το καβούκι του.

Το κλειδί για να κατανοήσεις πραγματικά το ποια είναι η σωστή γυναίκα για σένα είναι να μάθεις να ξεχωρίζεις ποια έχει τα κατάλληλα προσόντα. Αν το πετύχεις αυτό, θα μπορείς με ευκολία να προσδιορίζεις τι είδους σύντροφος θα είναι μια γυναίκα πριν καν κάνεις κάτι μαζί της.

Έτσι, θα μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις εάν μια γυναίκα είναι κατάλληλη για να βγεις μαζί της ή για να την κάνεις φίλες σου, ώστε να έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τις φίλες της, που ίσως να είναι μοιάζουν περισσότερο με αυτό που ψάχνεις.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!