Τα 5 χαρακτηριστικά της ιδανικής γυναίκας (Μέρος 2ο)

Είσαι έτοιμος να μάθεις τα ΠΕΝΤΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ; Σου θυμίζουμε, μιλάμε για την Alpha Female γυναίκα, που είναι ιδανική για μακροχρόνια σχέση και μπορείς να εμπιστευτείς ότι όσο είστε μαζί δεν θα κοιτάξει άλλον. Συνέχισε να διαβάζεις πολύ προσεχτικά και θα βγεις κερδισμένος.

Νο1: Είναι σχετικά ντροπαλή.

Όταν λέμε ντροπαλή εννοούμε ότι δεν θα διατυμπανίζει το “με πόσους έχει πάει” ούτε θα την πέφτει σε όποιον άντρα βρει. Αντίθετα, όταν είναι με κόσμο θα είναι μαζεμένη όσον αφορά τις σεξουαλικές συζητήσεις και δύσκολα θα μιλήσει για τις προσωπικές της ερωτικές εμπειρίες. Θα είναι η κοπέλα που θα ανεβαίνει πιο δύσκολα απ’ όλες στο τραπέζι για να χορέψει όταν βγαίνετε σε κλαμπ. Δεν προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή, επομένως δύσκολα θα την δεις να ρεζιλεύεται. Γενικά δεν μιλάει πολύ για τον εαυτό της, και αντίθετα φροντίζει ώστε οι άλλοι να περνάνε καλά.

Νο2: Έχει πολλές φίλες.

Η Alpha Female συνήθως έχει πολλές φίλες με τις οποίες μιλάνε στο τηλέφωνο ή βγαίνουν βόλτες. Σπάνια θα την δεις απομονωμένη ή με μια-δυο μόνο φίλες. Συνήθως θα έχει κάποια κολλητή, με την οποία θα λένε τα πάντα, και σίγουρα μια παρέα κοριτσιών με τις οποίες θα βγαίνουν και θα συζητάνε τα “γυναικεία θέματα”, όπως τα αποκαλούν. Αν την δεις να συναναστρέφεται περισσότερο με αγόρια και να έχει ελάχιστες φίλες, τότε σίγουρα αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Άλλαξε στρατόπεδο όσο προλαβαίνεις.

Νο3: Της αρέσει να σε φροντίσει.

Η Alpha Female θα κοιτάξει πως να είσαι εσύ καλά. Δεν θα στο παίξει “υψηλή κοινωνία” και “δεν είναι αυτά για μένα”. Θα θέλει ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ, θα θέλει να σου κάνει μασάζ, να σου μαγειρέψει, να σου φέρει έστω ένα ποτήρι νερό βρε αδερφέ! Πρόσεξε, εννοείται ότι θα θέλει κι εσύ να κάνεις τα αντίστοιχα για εκείνην κάποια στιγμή, αλλά το σίγουρο είναι ότι ΘΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ. Είναι τα λεγόμενα nurturing skills, όπως τα αποκαλούν οι επιστήμονες. Με τον όρο αυτόν εννοούν την τάση και τις δεξιότητες των Alpha θηλυκών να φροντίζουν και να νοιάζονται για τους συντρόφους τους.

Αντίθετα, η Beta Female δεν πρόκειται να μπει σε αυτήν την διαδικασία. Θα σου βρει διάφορες δικαιολογίες τύπου “δεν μπορώ τώρα, είμαι κουρασμένη”, ή θα το γυρίσει στο φεμινιστικό “οι άντρες και οι γυναίκες πρέπει να μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού”, με αποτέλεσμα όμως να μην αγγίζει ούτε ένα πιάτο για πλύσιμο. Τις αγαπάμε και αυτές, και δεν είμαστε υπέρ του να τα κάνει όλα η γυναίκα. Εννοείται ότι κι εσύ θα την βοηθάς όπου χρειάζεται, αλλά η ιδανική γυναίκα για σένα είναι αυτή που θα σε εκτιμάει και θα σε φροντίζει, και δεν θα τα περιμένει όλα έτοιμα στο χέρι.

Για τα υπόλοιπα 2 τρομερά χαρακτηριστικά της ιδανικής ΓΙΑ ΣΕΝΑ γυναίκας δες εδώ.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!