Τα 5 χαρακτηριστικά της ιδανικής γυναίκας (Μέρος 3ο)

Παρακάτω θα βρεις τα υπόλοιπα 2 μοναδικά στοιχεία που θέλεις να έχει η γυναίκα των ονείρων σου! Σου θυμίζουμε ότι οι επιστήμονες χωρίζουν τις γυναίκες (όπως και τους άντρες) σε δύο κατηγορίες: τις Alpha Females και τις Beta Females.

Όπως είχαμε διευκρινίσει στην αρχή του άρθρου μας, οι Beta Females είναι η καλύτερή μας επιλογή όταν πρόκειται για το σεξ και τις ατελείωτες νύχτες στο κρεβάτι. Το κατάλληλο όμως θηλυκό για σχέση, και το πιο σημαντικό που θα είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα σου είναι πιστή και θα σε φροντίζει, είναι το Alpha Female.

Σου διευκρινίζουμε ότι, όπως όλες οι γυναίκες, εννοείται κι η γνήσια Alpha Female θα έχει τις παραξενιές της και θα σου κάνει τα “ναζάκια” της. Είναι όμως η γυναίκα που θες στο πλευρό σου για να είσαι σίγουρος ότι θα περνάς καλά και δεν θα στα “φορέσει”.

Νο4: Είναι θετικός άνθρωπος.

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό για σένα, καθώς αν πρόκειται να επενδύσεις με κάποιον τρόπο σε μια γυναίκα δεν θες να σου σπάει τα νεύρα και να σε πρήζει με την μίρλα της. Φαντάσου εσύ να είσαι πάντα εκεί και να προσπαθείς για την σχέση σας, κι εκείνη να επικεντρώνει την προσοχή της μόνο στα αρνητικά.

Κι έπειτα, σε θέλουμε να σκεφτείς και το άλλο: έστω ότι εμείς, σαν άντρες, θέλουμε να επικεντρωθούμε στα επαγγελματικά μας. Θα είναι ωραίο να έχουμε την άλλη από πάνω μας να πρήζει; Ή να μας υπενθυμίζει πόσο άχρηστοι είμαστε που δεν κλείσαμε εκείνη την ευκαιρία με την πρώτη; Μην μας πεις ότι ενώ εσύ δουλεύεις 8ωρα και καίγεσαι έχεις όρεξη να γυρίζεις στο σπίτι το βράδυ και να ακούς ένα “στα λεγα εγώ, να με ακούς εμένα όταν μιλάω!”, λέξεις που όλοι μισούμε;

Και τώρα θα σου αποκαλύψουμε το Νο1 ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Είσαι έτοιμος να μάθεις πως θα φτιάξεις την επαγγελματική καριέρα που ΠΑΝΤΑ ονειρευόσουν;

Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις το μυστικό που μόνο οι πιο επιτυχημένοι επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο ξέρουν.

Αν θες να πετύχεις στην δουλειά σου και να ξεπεράσεις τους εκατομμύρια άλλους φιλόδοξους ανταγωνιστές σου πρέπει να γνωρίζεις ότι οι πιο πετυχημένοι άντρες επιχειρηματίες είχαν μια ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ! Η συντροφιά που αντίκριζαν όταν γυρνούσαν σπίτι ήταν μια θετική παρουσία, γεμάτη θετικά και καλά λόγια και σχολια, που τους παρηγορούσε όταν έπεφταν ψυχολογικά, τους υποστήριζε σε κάθε στιγμή και τους περιποιούνταν ακόμα και όταν έχαναν εκατομμύρια σε επενδύσεις.

ΑΥΤΕΣ είναι οι γυναίκες που θέλουμε όλοι στο πλευρό μας. Αν θέλουμε να πάμε μπροστά σαν άντρες και σαν αντρικό φύλο, εκεί πρέπει να στοχεύσουμε.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!