Τα 5 χαρακτηριστικά της ιδανικής γυναίκας

Το ξέρουμε ότι σ’ αρέσουν τα στητά, καλογυμνασμένα οπίσθια. Έχεις όμως αναρωτηθεί ποτέ αν η γυναίκα που τα έχει είναι η κατάλληλη για σένα;

Η φύση έχει φτιάξει δύο ειδών γυναίκες: τις Alpha Females και τις Beta Females. Για να στο δώσουμε να το καταλάβεις καλύτερα, οι πρώτες είναι που θέλεις για το σπίτι σου και οι δεύτερες για το κρεβάτι σου. Ποτέ το αντίθετο, μην τις μπερδέψεις! Τώρα, δεδομένου ότι όλοι οι άντρες εκτιμούμε ένα όμορφο καλογυμνασμένο σώμα, μας είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσουμε αν πίσω απ’ αυτό το σώμα βρίσκεται μια Alpha Female γυναίκα, ή αν κρύβεται μια Beta που το μόνο που θα κάνει είναι να μας δημιουργήσει προβλήματα και στο τέλος να μας παρατήσει για κάποιον άλλον – γιατί συνήθως, δυστυχώς, αυτό κάνουν.

Παρακάτω σου δίνουμε τα ΠΕΝΤΕ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις την πρώτη από την δεύτερη. Προσοχή, τα χαρακτηριστικά αυτά τα έχουν μόνο οι πραγματικές Alpha Females. Τα Beta θηλυκά μπορεί να είναι μεν κουκλάρες ή να τις κοιτάς και να σου τρέχουν τα σάλια, σε καμία περίπτωση όμως δεν σου κάνουν για μόνιμη σχέση.

Πριν προχωρήσουμε στην αναλυτική λίστα με τα χαρακτηριστικά αυτά να διευκρινίσουμε ότι οι Beta Females σίγουρα θα σε ελκύουν, δεν είναι όμως για αυτό που λέμε “κάτι σοβαρό”. Αυτές είναι συμβουλές και πληροφορίες που δεν μπορείς να βρεις ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ έχουμε μελετήσει την επιστήμη και τις γυναίκες τόσο πολύ και σε τέτοιο βάθος που ξέρουμε να σου πούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ και με κάθε ακρίβεια που χρειάζεσαι για να γίνεις ο Απόλυτος Άντρας. Πρόσεξε, οτιδήποτε διαβάσεις σε όποιο άλλο site ή περιοδικό είναι είτε ανακριβές είτε φθηνή απομίμηση του υλικού μας.

Διάβασε με μεγάλη προσοχή αυτό που γράφουμε παρακάτω, γιατί είναι κάτι που μόνο το 1% του πληθυσμού γνωρίζει. Όταν το μάθεις η ζωή σου θα αλλάξει ριζικά.

Η φύση των Beta Females τις ωθεί πολύ περισσότερο να πηγαίνουν με πολλούς άντρες παρά να μένουν με έναν σταθερό. Οι δικαιολογίες που θα σου πουν προκειμένου να αποφύγουν την σχέση είναι πολλές, εσύ όμως να έχεις στο μυαλό σου ότι ακόμα και αν τις πείσεις να δεσμευτούν, δεν πρόκειται να σου μείνουν ΠΙΣΤΕΣ. Το πιο πιθανό είναι ότι θα φλερτάρουν με άλλους χωρίς εσύ να έχεις ιδέα, και μόλις βρουν κάποιον καινούριο θα σε αφήσουν και θα πάνε σε αυτόν. Επειδή όμως ομολογουμένως είναι πολύ “καυτές” στο κρεβάτι και θα κάνουν ότι κόλπο μπορείς να φανταστείς, η καλύτερη λύση για σένα είναι να τις κρατάς για αυτό που λέμε “friends with benefits”. Ένα βράδυ την βδομάδα μαζί τους είναι υπεραρκετό, και γλιτώνεις και τις επιπλέον μουρμούρες για τυχόν δεσμεύσεις.

Διάβασε την συνέχεια του άρθρου εδώ.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!