Τα πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις

Αγαπητέ φίλε, σε όλη τη διαδικασία της εξέλιξής σου σε έναν γυναικοκατακτητή και ένα άτομο που είναι κοινωνικό βάζω το χέρι μου στη φωτιά πώς έχεις ασχοληθεί με πράγματα που δε μπορείς εσύ ο ίδιος να αλλάξεις και να ελέγξεις. Πόσες φορές έχεις πει «Σήμερα βρέχει, δεν έχει sarge», ή «Ήταν με άλλον, γι’ αυτό δε μου έκατσε» και ούτω καθ’ εξής. Όπως καταλαβαίνεις, στόχος του άρθρου είναι να σε μάθει να μην ασχολείσαι με κάτι που δεν εξαρτάται από σένα. Είναι μάταιος κόπος και χρόνος.

Ας δούμε τώρα κάποια απ’ αυτά πιο αναλυτικά .

Καιρός.

Ο καιρός είναι ένα από τα πιο ανεξέλεγκτα πράγματα. Το αν θα βρέξει, θα χιονίσει ή αν θα κάνει καλό καιρό δεν εξαρτάται από σένα ή τον wing man σου. Εννοείται, βέβαια πως ο καλός καιρός είναι ευνοϊκός για όλους μας αλλά αν ξαφνικά εκεί που ετοιμαζόσουν για έξοδο πιάσει βροχή, τι θα κάνεις; Πώς θα αντιδράσες; Εδώ φαίνεται η ψυχραιμία ενός σωστού Άλφα Αρσενικού. Θα κάτσεις να τα βάλεις με τους Θεούς και την μοίρα σου, ή θα ντυθείς αναλόγως και δεν θα αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει την διάθεση; Λογικέψου και μάθε να προσαρμόζεσαι στις καταστάσεις.

Αν το HB έχει ήδη boyfriend; (Δηλαδή αν αυτή που σ’ αρέσει έχει ήδη αγόρι)

Οκ ρε φίλε, έχει! Άλλα τί να κάνεις; Να την βρίσεις επειδή έχει; Είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις. Και γιατί απαραίτητα αυτό να είναι κάτι κακό; Εγώ το βλέπω σαν ένα προσωπικό τεστ για τον εαυτό μου, να δω αν με πτοούν τέτοιου είδους καταστάσεις και αν θα μπορέσω να το πάω φιλικά. Εσένα μέχρι που φτάνουν οι δυνάμεις σου; Στη περίπτωση λοιπόν που κάποια σου πει «έχω αγόρι» :

α) Δεν σε νοιάζει και το αντιμετωπίζεις ως shit test (περισσότερα για τα Shit Test και πως να τα αντιμετωπίσεις δες εδώ)

β) next one. Πολύ απλά πάμε επόμενη.

Θυμήσου παράλληλα πως σε κάθε γυναίκα αρέσει το ισχυρότερο αρσενικό. Επομένως αν είσαι καλύτερος ίσως την κερδίσεις.

Αν το HB είναι ήδη Negative ; (Δηλαδή αν η γυναίκα που προσεγγίσεις είναι ήδη αρνητική ανεξάρτητα απ’ το τι θα της πεις εσύ;)

Σίγουρα δεν είναι όλες οι γυναίκες που κυκλοφορούν εκεί έξω χαρούμενες και θετικά προκατειλημμένες απέναντι στους άντρες. Υπάρχουν και αυτές που έχουν μέσα τους θυμό, λύπη ή νεύρα. Τα συναισθήματα των ανθρώπων δεν μπορείς πάντα να τα ελέγξεις. Αν λίγο πριν της μιλήσεις της είχε χυθεί το ποτό στο φόρεμα ή αν της την είχαν πέσει άλλοι δεκαπέντε πριν από σένα, αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις ή να αλλάξεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου και να της κάνεις ένα-δυο κομπλιμέντα για να της φτιάξεις την διάθεση. Το να μην προσπαθείς να της φτιάξεις το κέφι πάση θυσία όταν βλέπεις ότι είναι ήδη αρνητική είναι πολύ σημαντικό αν θες να ονομάζεσαι κοινωνικά έξυπνος (social intelligent). Αν ακόμα δεν έχεις φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, ασχολήσου με τα positive HB του χώρου, δηλαδή τις γυναίκες που έχουν ήδη θετική διάθεση, τα οποία θα σου μιλήσουν έστω και για λόγους κοινωνικής ευγένειας.

Αυτά εν ολίγοις ήταν τα τρία βασικά πράγματα που ακούω από πολλούς άντρες ως παράπονα όταν δεν πηγαίνει καλά η βραδιά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πάρα πολλά άλλα πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις, όπως το οικογενειακό περιβάλλον, η κοινωνική τάξη, η αναλογία ενός μαγαζιού κτλ. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικεντρωθείς στην λύση και όχι στο πρόβλημα. (Βρέχει; Σκέψου πως θα έχεις ένα θέμα για να μιλήσεις.) Μην τα παρατάς ποτέ. Ο ΆΛΦΑ πρέπει να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων σε κάθε τομέα, και αυτό γίνεται μόνο όταν δεν ασχολείσαι με ανούσια πράγματα τα οποία έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να ελέγξεις.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!