Μίλα της βρώμικα

Κι εκεί που είστε στο κρεβάτι συνειδητοποιείς ότι έχεις ξεμείνει από όλες τις κινήσεις-ματ που χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα για να την ανάψεις. Την έχεις φιλήσεις άγρια και παθιασμένα, την έχεις “γραπώσει”, έχετε κάνει τα προκαταρκτικά, και συνειδητοποιείς ότι τις τελευταίες φορές οι σεξουαλικές σας συνευρέσεις είναι λίγο-πολύ οι ίδιες κλασσικές. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις τα πράγματα λίγο πιο… βρώμικα;

Όταν έχεις ξεμείνει από όλες τις άλλες επιλογές, κλασσικά γυρίζεις στην μια: βρομόλογα. Απ’ την μια ξέρεις ότι λειτουργούν, απ’ την άλλη φοβάσαι και να τα χρησιμοποιήσεις γιατί δεν ξέρεις αν η συγκεκριμένη γυναίκα θα τα ανεχτεί και αν θα την ανάψουν.

Ως γενικό κανόνα έχε στο μυαλό σου ότι σε όλες τις γυναίκες αρέσει το βρώμικο κρεβάτι. Μάλιστα, όσο πιο βρώμικο τόσο καλύτερο και για εκείνην. Τα μόνα πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν αρχίσεις τα spicy παιχνίδια και λόγια είναι αυτά που σου παραθέτουμε παρακάτω.

Νο1: Μην βιαστείς να βάλεις τις βρώμικες κουβέντες στο ερωτικό σας παιχνίδι. Οι γυναίκες είναι κατά βάση ευαίσθητα πλάσματα, και θέλουν να βλέπουν ότι τις σέβεσαι ακόμα και στο κρεβάτι. Μην αρχίσεις να της μιλάς βρώμικα απ’ την πρώτη βραδιά, γιατί θα ξενερώσει και δύσκολα θα ξαναβγεί μαζί σου. Αντίθετα, περίμενε να περάσετε τουλάχιστον πέντε βράδια μαζί, κι όταν δεις ότι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο άνετα μεταξύ σας τότε ξεκίνα να εισάγεις μικρές δόσεις βρόμικων υπονοούμενων.

Νο2: Πρόσεχε μην το παρακάνεις. Τα βρομόλογα πρέπει να είναι σαν οι τελικές πινελιές σε μια ήδη ξαναμμένη κατάσταση. Μην τα χρησιμοποιείς παντού και συνέχεια γιατί έτσι χάνουν την αξία τους.

Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις κάτι πολύ σημαντικό που ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ άντρες γνωρίζουν.

Όταν πρόκειται για βρομόλογα και βρώμικο κρεβάτι, να ξέρεις ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ. Μπορείς να κάνεις και να πεις ότι θέλεις, εφόσον βέβαια βλέπεις ότι λειτουργεί ως κάτι διεγερτικό. Τα όρια στο “βρώμικο παιχνίδι” τα καθορίζουν καθαρά ο άντρας και η γυναίκα που αναμιγνύονται σε αυτό. Σε κάποιες γυναίκες αρέσει πολύ να τους μιλάς βρώμικα και τους αρέσει να το τραβάς μέχρι τα άκρα, ενώ άλλες είναι πιο ντροπαλές και θέλουν να τις βάζεις πιο αργά στο παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση τόλμα να δοκιμάσεις. Στο κρεβάτι δεν υπάρχουν θέματα-ταμπού ακόμα και για τις γυναίκες. Αν βρεις τι την ανάβει και ξέρεις να της το πλασάρεις καλά, σίγουρα θα εκτοξευτείτε σε νέες σεξουαλικές περιπέτειες. Ίσα ίσα που αν δει ότι δεν κολλάς να ζητήσεις ή να κάνεις αυτό που θες θα το εκτιμήσει.

Οι περισσότεροι άντρες φοβούνται να μιλήσουν βρώμικα και να ανάψουν τα πράγματα στο κρεβάτι, γεγονός που λειτουργεί υπέρ σου. Αν αρχίσεις να βάζεις τα βρομόλογα στην σεξουαλική σας ζωή θα σε κάνει να φαίνεσαι πραγματικά ξεχωριστός σε σχέση με τους υπόλοιπους. Οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες χωρίς ταμπού.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!