Τι λέει για σένα στις φίλες της

Οι γυναίκες τα λένε όλα μεταξύ τους. Όπως άλλωστε είναι γνωστό, μπορούν να μιλάνε με τις ώρες και να αναλύουν με λεπτομέρειες καθετί που συνέβη μέσα στην μέρα τους χωρίς διακοπή και χωρίς να κουράζονται.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τι λέει για σένα στις φίλες της.

Για τι θέματα μιλάνε;

Για τα πάντα. Την έχεις δει ποτέ να μιλάει με την κολλητή της στο τηλέφωνο; Την έχεις πιάσει να αναλύει κάτι για μια και δύο ώρες και να αναρωτιέσαι “τι λένε τόσες ώρες;”

Οι γυναίκες με τους άντρες διαφέρουν πάρα πολύ στον τρόπο που εκφράζονται. Οι γυναίκες είναι πολύ πιο περιγραφικές και αυτά που λένε έχουν ως επίκεντρο τα συναισθήματα τους. Τους αρέσει να αναλύουν τις καταστάσεις, και κυρίως θέλουν ο άλλος να τις ακούει και να τις συμπονάει. Αντίθετα, οι άντρες είναι πολύ πιο σύντομοι και περιεκτικοί, και βαριούνται τις ατελείωτες αναλύσεις.

Στην κολλητή της, λοιπόν, θα πει τα πάντα. Θα πει όλα αυτά που δεν μπορεί να πει σε σένα. Η συζήτηση με τις φίλες της περιλαμβάνει απ’ τα απλά καθημερινά θέματα, όπως για το τι κάνανε μέσα στην μέρα τους, για τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, για τα σχέδιά τους για το μέλλον και τα συναισθήματά τους για διάφορες καταστάσεις. Θα συζητήσουν για κουτσομπολιά, για τον καιρό, για συνταγές. Και αργότερα, όταν θα έχουν τελειώσει με όλα αυτά, θα ανοίξουν το καυτό θέμα των σχέσεων.

Τους αρέσει να αναλύουν τα πάντα, και συνήθως το 80% αυτών που θα πει με την φίλη της ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. Ακόμα και αν την ρωτήσεις για κάτι που θα έλεγε μόνο με την κολλητή της, θα στο πει με διαφορετικό, εξευγενισμένο τρόπο. Κοινώς, να σου μιλήσει όσο ανοιχτά και αποκαλυπτικά μιλάει στις φίλες της αποκλείεται.

Όσον αφορά τους άντρες, αναλύουν τα πάντα. Προετοιμάσου ψυχολογικά για την παρακάτω αλήθεια που θα σε συγκλονίσει: ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι στην κολλητή της θα μιλήσει πλήρως ειλικρινά για το τι νιώθει για σένα και για το πως βλέπει την σχέση σας.

Επίσης, πολλές φορές της λέει για το σεξ σας. Οι γυναίκες είναι πολύ περιγραφικές και συζητάνε με μεγάλη άνεση τα σεξουαλικά θέματα. Της έχει πει για το πως την είχες φλερτάρει την πρώτη φορά, για τους τσακωμούς σας, και γενικότερα για το πως της φέρεσαι και πως νιώθει για σένα. Το δύσκολο με την όλη υπόθεση είναι ότι οι γυναίκες είναι κοινωνικά έξυπνες, και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουν κάτι να τους διαφύγει. Οι συμπεριφορά της φίλης της σε εσένα θα μένει πάντα η ίδια, ανεξάρτητα απ’ το αν έχει ακούσει τα καλύτερα ή χειρότερα.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!