ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΤΡΑΧΟ

Έμαθα ένα μυστικό της έλξης από έναν βάτραχο! Kαι υπάρχουν καλές πιθανότητες αυτό το μυστικό να διπλασιάσει άμεσα την επιτυχία σου με τις γυναίκες. Ναι, καλά άκουσες!

Πριν από κάποια χρόνια ένας φίλος μου είπε μια ιστορία, ήταν μια ομάδα από βατραχάκια που αποφάσισαν να κάνουν έναν αγώνα δρόμου μέχρι την κορυφή ενός τεράστιου πύργου. Έτσι αποφάσισαν ότι όποιος φτάσει πρώτος στην κορυφή του πύργου, θα είναι και ο νικητής. Ένα τεράστιο πλήθος μαζεύτηκε γύρω από τα μικρά βατράχια και κανένας τους δεν πίστευε ότι κάποιο απ’ αυτά θα είχε την παραμικρή πιθανότητα να φτάσει στην κορυφή. Άτομα από το πλήθος αποδοκίμαζαν τα βατράχια λέγοντας: «Είστε πολύ μικρά για ν’ ανέβετε αυτόν τον πύργο, δεν θα τα καταφέρετε ποτέ!». Και μάντεψε… Πλήθος από βατράχια γλιστράγανε από τον πύργο. Οι άνθρωποι τα αποδοκιμάζανε ακόμα πιο δυνατά και τα βατράχια τα παρατήσανε – όλα εκτός από ένα. Το πλήθος συνέχιζε να το αποθαρρύνει και να γελάει μαζί του. Αλλά αυτό συνέχιζε την προσπάθειά του ν’ ανέβει στην κορυφή. Ξέρεις γιατί; Ήταν κουφό.

Εδώ υπάρχει ένα σημαντικό μάθημα γύρω από το να έλκει κάποιος και να έχει επιτυχία με τις γυναίκες, το οποίο μάλλον έχεις ήδη αντιληφθεί. Εάν όχι, μην ανησυχείς. Θα το αναλύσω σε λιγάκι. Αλλά πρώτα…

Έχεις ποτέ παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι γυναικάδες βλέπουν μια διαφορετική πραγματικότητα από τον μέσο άντρα; Ένας τυπικός άντρας για παράδειγμα, μπορεί να βλέπει ότι μια γυναίκα δείχνει από λίγο έως καθόλου ενδιαφέρον γι’ αυτόν. Μεταμόσχευσε όμως το μυαλό ενός γυναικά στο κεφάλι του και θα βλέπει την ίδια γυναίκα να μη μπορεί ν’ αντισταθεί στη γοητεία του. Παρ’ όλα αυτά φίλε μου, αυτό είναι μόνο η μισή ιστορία…

Παρομοίως με τον κουφό βάτραχο, οι περισσότεροι γυναικάδες είναι τυφλοί και κουφοί σε συγκεκριμένες όψεις της πραγματικότητας. Και αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος από αυτό που τους κάνει να είναι πραγματικά καλοί με τις γυναίκες. Όταν μια κακόψυχη γυναίκα ξεστομίζει μια άσχημη προσβολή, οι περισσότεροι άντρες νιώθουν σα να τους ξεριζώνει την καρδιά και να την πατάει με μανία. Όμως οι γυναικάδες διαγράφουν αυτές τις λέξεις από την πραγματικότητά τους ή τις ερμηνεύουν σα να σημαίνουν: «Προσπαθεί να το παίξει δύσκολη επειδή ξέρει πόσο γαμάτος είμαι!». Εάν ένας τέτοιος τύπος πλησιάσει μια γυναίκα και αυτή του φωνάξει «Εξαφανίσου!», αυτός δεν θα έχει τη νοοτροπία του «θα βάλω τα κλάματα». Αντίθετα, είναι ανίκανος ν’ αντιληφθεί αυτές τις πικρές λέξεις να βγαίνουν από τα χείλη της. Οι περισσότεροι θνητοί άντρες έχουν μια εσωτερική αβεβαιότητα που τους κατακλύζει κάθε φορά που θέλουν να κάνουν κατάσταση με μια γυναίκα. Αν θέλουν να προσεγγίσουν ένα κορίτσι, μπορεί ν’ ακούσουν μια εσωτερική φωνή να λέει «Δεν είναι για τα κυβικά σου. Δεν θα τη ρίξεις ποτέ.» Αν θέλουν να τη φιλήσουν, μπορεί ν’ ακούσουν μια κραυγή «Δεν σε γουστάρει! Γλίτωσε τον εαυτό σου από το ρεζίλεμα!»… Ακούγεται γνώριμο;

Οι γυναικάδες, παρόμοια με τους κανονικούς άντρες, ακούνε κι αυτοί μια φωνή αμφιβολίας μέσα τους. Αλλά επειδή είναι κουφοί σε αρνητικές δυνάμεις, δεν την παρατηρούν καθόλου αυτή τη φωνή. Η ακοή τους βελτιώνεται μόνο όταν η φωνή αυτή αρχίσει να λέει πράγματα που θα τους εμψυχώσουν στο να την πέσουν σε γυναίκες. Τώρα μπορεί να αναρωτιέσαι: «Μπορεί ένας συνηθισμένος άντρας να δει την πραγματικότητα όπως εκείνοι;» Η απάντηση είναι “ναι”, κάθε άντρας μπορεί να μάθει να βλέπει τον κόσμο όπως ένας γυναικάς. Το κλειδί της όλης υπόθεσης είναι ν’ αναπτύξει τις κατάλληλες πεποιθήσεις για να έλκει και για να είναι επιτυχημένος με τις γυναίκες. Οι πεποιθήσεις δημιουργούν μια κατεύθυνση για το μυαλό μας…

Ένας από τους φίλους μου, για παράδειγμα, πιστεύει ότι οι γυναίκες δεν τον γουστάρουν. Επειδή όμως εστιάζει την προσοχή του στο ότι αυτές δεν αισθάνονται κάτι γι’ αυτόν, πάντα παρατηρεί ότι αυτές δεν τον γουστάρουν. Εγώ όμως έχω δει γυναίκες που τον κοιτάζανε σα να είναι έτοιμες να πουλήσουν τη ψυχή τους στο διάβολο για τον αποκτήσουν. Αυτός όμως δεν μπορούσε να το δει μιας κι έχει την προσοχή του εστιασμένη αλλού. Από την άλλη, ξέρω ένα τύπο με τα βίας 1.60, του οποίου η κοιλιά τον εμποδίζει να δει και το πουλί του. Πίνει σα νεροχύτης και βρωμάει σαν δημόσια τουαλέτα. Και το χειρότερο, του λείπει ένα χέρι. Συνήθιζα να τρέμω από φόβο μόνο για να τον δω να προσεγγίζει γυναίκες. Θα ξεκινούσε πάντα με το χειρότερο τρόπο κι εγώ σκεφτόμουν:«Δεν τον γουστάρουν ούτε στον ελάχιστο βαθμό, θα προτιμούσαν να τις ξέσκιζε σε κομματάκια μια αγέλη από λυσσασμένες ύαινες!»

Αυτός όμως δεν το βλέπει. Πιστεύει ότι όλες τον γουστάρουν. Όπως μια ακτίνα lazer, πάντα εστιάζει και βλέπει το κάθε τι που θα μπορούσε να κάνει μια γυναίκα να τον θέλει. Εξαιτίας αυτού, είναι ανίκανος ν’ αντιληφθεί ότι οι γυναίκες θέλουν να εξαφανιστεί από μπροστά τους γρηγορότερα και από αστραπή. Όμως συμβαίνει κάτι περίεργο στις επαφές του με τις γυναίκες. Την πρώτη φορά που το παρατήρησα τρελάθηκα. Σημείωση: Αυτό που πρόκειται να διαβάσεις είναι ένα σημαντικό κομμάτι του γιατί οι γυναικάδες είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί με τις γυναίκες! Κάνει τις γυναίκες από το να θέλουν να του ρίξουν στα μάτια spray πιπεριού, στο να θέλουν οπωσδήποτε να τον φιλήσουν. Μπορεί να μεταμορφώσει ένα αηδιαστικό στομάχι σε μια σεξουαλική κοιλίτσα.

«Πώς όμως!» μπορεί ν’ αναρωτιέσαι. Υπάρχουν κάποιοι βαθιοί ψυχολογικοί λόγοι. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αδύναμες και εύπλαστες πεποιθήσεις. Έτσι, πολύ συχνά, όταν επικοινωνούν δύο άνθρωποι, το άτομο με το ασθενέστερο σύστημα πεποιθήσεων υιοθετεί τις πεποιθήσεις του ατόμου με το πιο δυνατό. Αυτό για ‘σένα σημαίνει ότι: Εάν μια γυναίκα αρχίσει να πιστεύει ότι είσαι λιγότερο ελκυστικός και από έμβρυο με τσιγάρο στο στόμα ενώ εσύ πιστεύεις ατράνταχτα ότι σε γουστάρει, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ν’ αρχίσει να το πιστεύει κι εκείνη αυτό!

Αλλά πρέπει να σε προειδοποιήσω! Αν δεν έχεις αυτή την ατράνταχτη πεποίθηση, πιθανότατα εκείνη θα σε φέρει σε μια πραγματικότητα όπου οι πιθανότητες να βρεθείς μαζί της, είναι μηδενικές.

Swinggcat

Translated by permission from www.bristollair.com

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!