ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΕΞ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ;

Έχεις βρεθεί ποτέ να είσαι τόσο απορροφημένος στη λογική της “εκπαίδευσης” που στο τέλος να χάνεις τον πραγματικό σου στόχο; Ξέρεις πόσα παιδιά προσεγγίζουν γυναίκες για καιρό αλλά εν τέλει δεν κάνουν σεξ, όπως άλλωστε θα έπρεπε; Το να είσαι κοινωνικός και να μπορείς να οργανώνεις τις παρέες έιναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά αν έχουν περάσει τρεις μήνες απ’ την τελευταία φορά που έκανες κάτι με γυναίκα τότε μάλλον έχεις χάσει τον στόχο.

Αυτό, συνήθως, είναι αποτέλεσμα του ότι δεν θέλεις να ρισκάρεις να χάσεις την θετική κοινωνική εικόνα που παίρνεις προκειμένου να κάνεις την κίνηση. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι σε κάθε κοινωνική αλληλεπίδραση, οι γυναίκες θέλουν να ξέρουν εάν είσαι αληθινός ή όχι. Αυτό μπορεί να το δει με ένα shit test (δες εδώ), με το οποίο σου λέει κάτι που σε κάνει να αισθανθείς άβολα, και στη συνέχεια λόγο της κακής αντίδρασής σου σταματάει να σε γουστάρει πλέον. Θα μπορούσε να είναι μια απλή παύση για να σε κοιτάξει στα μάτια και να εξετάσει αν είσαι πραγματικά αυτός που της παρουσιάζεσαι.

Πολλοί άντρες αντιδρούν σε αυτά τα τεστάκια, κι έτσι η γυναίκα, σε υποσυνείδητο επίπεδο πάντα, αντιλαμβάνεται ότι έχει πολύ μεγάλη αξία γι’ αυτούς και ξενερώνει. Η λύση που προτείνουμε είναι να το κάνεις την όλη διαδικασία να φανεί σαν πρόκληση. Για παράδειγμα, μπορείς να βγαίνεις κάθε βράδυ έξω για μερικές βδομάδες και να ζητάς τηλέφωνο από τα κορίτσια που προσεγγίζεις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ Ή ΟΧΙ. Απλά για να καταλάβεις πόσο ασήμαντο είναι τονα ζητάς ένα τηλέφωνο και να σταματήσεις να ανησυχείς για αυτό.

Τηλεφώνησέ τους ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, άσε μηνύματα στον τηλεφωνητή σε όλες, απλά και μόνο για να ξεπεράσεις το φόβο του να τους τηλεφωνείς (Σημείωση: πολλοί στέλνουν μήνυμα επειδή φοβούνται ότι θα πάρουν αρνητική απάντηση, κάτι που θα σου συμβεί όταν της τηλεφωνείς, αλλά έχε στο νου σου ότι το κάνεις για να ξεπεράσεις το φόβο σου). Το να φοβάσαι να τηλεφωνήσεις σε ένα κορίτσι είναι κατά βάση γελοίο, αν και φυσιολογικό. Επίσης, προσπάθησε να ΦΑΣΩΣΕΙΣ ή και να ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ κάθε γυναίκα με την οποίο μιλάς. Κάντο και αυτό για μερικές εβδομάδες.

Καταλαβαίνουμε ότι σε κάποια φάση πιο μετά θα θες να είσαι πιο επιλεκτικός, αλλά εάν υπάρχει κάποιος φόβος ή δισταγμός στο να κλιμακώνεις με τις γυναίκες, καλό θα είναι να κάνεις αυτή τη μικρή ασκησούλα για μερικές βδομάδες πρώτα. Δεν χρειάζεται να συμπεριφέρεσαι έτσι για πάντα. Αλλά αν δεν είσαι ο τύπος που τα πάει καλά με τις γυναίκες απ’ την φύση του, μην περιμένεις ξαφνικά ν’ αρχίζεις να τις φασώνεις μετά από μια ώρα κουβέντας, κατα την διάρκεια της οποίας δεν τις έχεις καν αγγίξει, και να μην φρικάρουν όταν πας να κάνεις κίνηση. Χρησιμοποίησε τον κανόνα: «ΕΑΝ ΜΙΛΑΣ, ΑΓΓΙΖΕΙΣ». Αυτό θα σε βοηθήσει να είσαι άνετος με το να τις αγγίζεις. Αν φοβάσαι να αγγίξεις μια γυναίκα, τότε προφανώς αυτός ο φόβος θα μεγαλώνει όταν θα πας να την φιλήσεις. Οπότε, αντί να μάθεις κάποιο νέο μαγικό για να ρίχνεις τις γυναίκες, εξοπλίσου με αυτό και θα καταλάβεις ότι ήταν ηλίθιο που ανησυχούσες πριν.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την προσέγγιση για κάθε πτυχή του παιχνιδιού σου την οποία έχεις συνδέσει με κάποιου είδους φόβο. Απλά βγες έξω για μερικές εβδομάδες και εξασκήσου πάνω στο φόβο σου μέχρι αυτός να εξαφανιστεί.

Αυτό που θα συνειδητοποίησεις είναι ότι όλοι αυτοί οι φόβοι είναι εντελώς γελοίοι.  Να φοβάσαι να φιλήσεις μια γυναίκα; Μια τέτοια φοβία σου βγαίνει μόνο αν είσαι το κούτσουρο μέσα στο club, και φοβάσαι να προσεγγίσεις ή να φιλήσεις κάποια. Η απομυθοποίηση του φιλιού και του σεξ είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να βγάλεις τον ‘νταβατζή’ από μέσα σου. Το σημαντικό δεν είναι το να πλησιάσεις ένα κορίτσι και να προβάλλεις την προσωπικότητά σου, αυτό μπορείς να το κάνεις ήδη σε πολύ καλό βαθμό. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις την διαφορά που έχει το να καθοδηγήσεις την κουβέντα, να αγγίξεις τα κορίτσια και να καταλαβάινεις πότε αυτές γουστάρουνε. Αν αυτό σου θυμίζει τον εαυτό σου – άνετο κοινωνικά άτομο, αλλά δεν κάνεις σεξ όσο συχνά θα ήθελες, τότε ξύπνα και ανάλαβε δράση!

Translated by permission from www.bristollair.com

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!