Cover Mockup VS 1 740x1024 1

Γυναίκες. Φλερτ. Επιτυχία.

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΚΥΡΑ. ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ.

Μάθε όλα τα μυστικά γύρω από το φλερτ και τις γυναίκες και γίνε ένας γαμάτος άντρας που κάθε γυναίκα θα θέλει να έχει στο κρεβάτι της.

Γιατί, άραγε, να χρειάζεσαι αυτό το βιβλίο;

3 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

VS LP MAN 1

Θα πάψεις να νιώθεις αόρατος και να τρως άκυρα και θα αρχίσεις να ξεχωρίζεις από τη μάζα των μέτριων αντρών και θα επιλέγεις εσύ πλέον τις γυναίκες που θες.

VS LP WOMAN 1

Θα μάθεις επιτέλους τι γουστάρουν οι γυναίκες σε έναν άντρα και τι είναι αυτό που τις ανάβει τόσο πολύ που δεν μπορούν να αντισταθούν με τίποτα.

VS LP MAN 2

Θα σταματήσεις να νιώθεις χάλια και θα χτίσεις πραγματική αυτοπεποίθηση, οπότε θα έχεις τον έλεγχο και το φλερτ με τις σέξι γυναίκες θα σου φαίνεται πλέον παιχνιδάκι.

Ποιοι είναι οι GentlemenOnly

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

Είναι πολύ δύσκολο να είσαι άντρας. Ειδικά σήμερα. Γι’ αυτό πρέπει να πάρεις την ευθύνη και να χτίσεις τη ζωή σου όπως τη θες εσύ. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε πώς.
VS LP MEN 1
VS LP MEN 2

Τι θα μάθεις σε αυτό το βιβλίο

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ...

ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

Θα μάθεις ποια είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχεις για να ξεχωρίσεις από τη μάζα και να γίνεις πετυχημένος με τις γυναίκες και να αποκτήσεις επιτέλους τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής.

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Θα μάθεις πώς να διαβάζεις τις γυναίκες, πώς να επικοινωνείς μαζί τους σεξουαλικά και πώς να τους πατήσεις τα κατάλληλα κουμπάκια στον εγκέφαλό τους για να καυλώσουν με την πάρτη σου.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Θα μάθεις όλες τις μαλακίες που μας έχει μάθει η κοινωνία για τις γυναίκες, τους άντρες και τις ανθρώπινες σχέσεις και θα αποκτήσεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής μια για πάντα.

ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Θα μάθεις τα συχνότερα λάθη των αντρών που πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε και τι πρέπει να κάνεις την ώρα του παιχνιδιού για να έχεις τις σέξι γυναίκες που θες στη ζωή σου... και στο κρεβάτι σου.

Value Secrets Bonuses Full vertical

Τι παίρνεις μαζί με το βιβλίο

ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΛΑ ΤΑ BONUS ΣΗΜΕΡΑ

Εδώ είμαστε παρεάκι και μας αρέσει να βοηθάμε τους φίλους μας όσο περισσότερο μπορούμε, οπότε δίνουμε 5 φοβερά bonus δωράκια μόνο σε όσους μάγκες παραγγείλουν το βιβλίο.

Τι είπαν για εμάς

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

google

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα γύρω από την ανθρώπινη φύση, ώστε να μην πηγαίνεις πια στον αυτόματο πιλότο, ενώ παράλληλα σιχαίνεσαι τα ψέματα και την μετριότητα, τότε η παρέα των GentlemenOnly είναι για εσένα!

Νικος Πυλουδης 12 Σεπτεμβρίου, 2023
google

Όλοι έχουμε κάνει δώρα στον εαυτό μας, είτε ακριβά, είτε φτηνά. Αντικείμενα που πολλές φορές καταλήγουν στο σιτάρι των αχρήστων, Ρούχα που φορέσαμε στο δοκιμαστηριο και πότε άλλοτε. Ακριβά αρώματα σε μικρά μπουκαλάκια... Το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου είναι να δω όλα τα σεμινάρια των GentlemenOnly. Μια επένδυση στον εαυτό μου που έχει χρησιμότητα σε όλη μου την ζωή. Οι άνθρωποι εδώ μιλάνε με επιστημονικά δεδομένα και όχι "σε είδα μου άρεσες και είπα να πω ένα γειά να γνωριστούμε".Μην περιμένετε να ρίξετε γυναίκες έτσι. Επειδή έχω πετάξει τα λεφτά μου σε άλλες "εταιρίες" αυτόβελτίωσης χωρίς κανένα αποτέλεσμα, τώρα έχω το μέτρο σύγκρισης και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι εδώ οι άνθρωποι είναι ότι καλύτερο υπάρχει στον χώρο και δεν συγκρίνονται με τα υπόλοιπα σκουπίδια. Για το μόνο που μετανιώνω στα 38 μου είναι ότι δεν βρήκα αυτούς τους ανθρώπους νωρίτερα στην ζωή μου. Κάντε τα σεμινάρια και δείτε την ζωή σας να αλλάζει. GentlemenOnly σας ευχαριστώ πολύ για όλα μέσα από τα βάθη της ψυχής μου!!!

google

Εμπειρία ζωής πραγματικά όποιος το ξεκινήσει να το παρακολουθήσει. Είναι μία value for money επιλογή αναμφισβήτητα!

Athanasios Christidis 2 Ιουλίου, 2023
google

Έχοντας κάνει ένα ταξίδι, εσωτερικό αλλά και εξωτερικό, αναζητώντας τον καλύτερο coach/μέντορα/καθοδηγητή προκειμένου να ξεκλειδώσει τις αμέτρητες απορίες αλλά και αναζητήσεις γύρο από τη ζωή και το πως λειτουργεί. Από το να καταλάβω που το έχανα στις διαπροσωπικές μου σχέσεις μέχρι να μάθω να ξεχωρίζω το πότε κάποιος έχει απώτερο σκοπό από τη συναναστροφή μας μέχρι το πως να κινηθώ στην αγορά εργασίας (και η λίστα των απαντήσεων που ξεδιπλώθηκε μπροστά μου δεν είχε τελειωμό...). Καταλήγουν και αρχίζουν όλα σε αυτό που μου είπε ο ένας εκ των infield coach της παρέας των G.O. Ότι όταν τελειώσω τα σεμινάρια, θα βγαίνω έξω και θα ξέρω ότι ο κόσμος είναι σε ένα πλαίσιο και εγώ σε ένα άλλο. Και από εκεί θα φτιάχνω εγώ τις όποιες δυναμικές θα θέλω να κινηθώ ανάλογα τον εκάστοτε στόχο. Αν θες να καταλάβεις πως πραγματικά λειτουργεί ο κόσμος και να έχεις το πάνω χέρι στη ζωή σου, σε όλους τους τομείς, τότε πρέπει να αφιερώσεις τον απαραίτητο χρόνο στην αυτοεξέλιξη σου, να γίνεις αυτό που προορίστηκες να γίνεις εξαρχής.

Frontman Lair 1 Ιουλίου, 2023