Σχετικά

Η Ιστορία μας

Οι GentlemenOnly είναι ένα project που ξεκίνησε το 2008.

Πριν τους GentlemenOnly όμως ήμασταν μια παρέα ανδρών σαν κάθε άλλη. Είχαμε πολλές ανησυχίες στη ζωή μας – όπως κάθε άνδρας – και γι’αυτό αποφασίσαμε να αλλάξουμε.

Θέλαμε να καταλάβουμε πως λειτουργούν οι ανθρώπινες σχέσεις και να βελτιωθούμε σε αυτές. Βρήκαμε τις απαντήσεις στις επιστήμες γύρω από την ανθρώπινη φύση. Αρχίσαμε να εφαρμόζουμε ό,τι μαθαίναμε, και όσο τα κάναμε πράξη, τόσες περισσότερες επιτυχίες είχαμε.

Όταν τα αποτελέσματα μας δεν μπορούσαν άλλο να κρυφτούν, ο κόσμος άρχισε να ζητάει συμβουλές. Στην αρχή, ξεκινήσαμε με κάποια μικρά σεμινάρια που γίνονταν σαν μαζώξεις σε σπίτια, τα οποία βρήκαν φοβερή επιτυχία. Όλο και περισσότεροι άνδρες θέλανε να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια μας.

Γι’αυτό, όταν η παρέα μας μεγάλωσε, δημιουργήσαμε τους GentlemenOnly.

Eμπλουτήσαμε τα δωρεάν σεμινάρια μας και πλέον πραγματοποιούνται μόνο μερικές φορές τον χρόνο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με 86” οθόνη με πλήρες ηχοσύστημα για μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.

Η παρέα μας μεγάλωσε τόσο πολύ που πλέον είναι κοινότητα. Είναι μια ομάδα ανδρών που λειτουργεί με βασικό κριτήριο την αλληλοϋποστήριξη, όπου η βελτίωση είναι τρόπος ζωής – όχι απλά άλλο ένα bootcamp ή 3ωρο σεμινάριο με αγνώστους.

Στην κοινότητα των GentlemenOnly βοηθάμε άνδρες να βελτιώσουν τις ερωτικές, προσωπικές, και κοινωνικές σχέσεις τους, αλλά και να κάνουν τις επαγγελματικές φιλοδοξίες τους πραγματικότητα.

About Section2
Η Εμπειρία και οι Αξίες μας

Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι τα τυπικά σεμινάρια της μιας μέρας και τα bootcamps που διαρκούν ένα Σαββατοκύριακο, δεν σε βοηθούν να αλλάξεις πραγματικά.

Ο μόνος τρόπος να έχεις πραγματικά αποτελέσματα είναι:

  • Η συστηματική καθοδήγηση από πιο έμπειρους.
  • Η πραγματική κατανόηση των κοινωνικών δυναμικών.
  • Η πρακτική εφαρμογή τους στη ζωή.

Οι επιτυχίες της παρέας μας σαν σύνολο αλλά και των μελών μας ξεχωριστά δεν είναι καθόλου τυχαίες. Όλες οι επιτυχίες μας είναι βασισμένες στη πραγματική γνώση και τη σωστή εφαρμογή της.

Ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα βασίζεται σε:

  • Θεωρητική μελέτη και κατανόηση της ανθρώπινης φύσης.
  • Πρακτική συνεργασία μεταξύ φίλων για έναν κοινό σκοπό.
  • Συνδυασμός και επανάληψη των παραπάνω.