Ποιοι είμαστε

Η Ιστορία μας

Οι Gentlemen Only είναι ένα project που ξεκίνησε το 2008.

Πριν τους Gentlemen Only όμως ήμασταν μια παρέα ανδρών σαν κάθε άλλη. Είχαμε πολλές ανησυχίες στη ζωή μας – όπως κάθε άνδρας – και γι’αυτό αποφασίσαμε να αλλάξουμε.

Θέλαμε να καταλάβουμε πως λειτουργούν οι ανθρώπινες σχέσεις και να βελτιωθούμε σε αυτές. Βρήκαμε τις απαντήσεις στις επιστήμες γύρω από την ανθρώπινη φύση. Αρχίσαμε να εφαρμόζουμε ό,τι μαθαίναμε, και όσο τα κάναμε πράξη, τόσες περισσότερες επιτυχίες είχαμε.

Όταν τα αποτελέσματα μας δεν μπορούσαν άλλο να κρυφτούν, ο κόσμος άρχισε να ζητάει συμβουλές. Στην αρχή, ξεκινήσαμε με κάποια μικρά σεμινάρια που γίνονταν σαν μαζώξεις σε σπίτια, τα οποία βρήκαν φοβερή επιτυχία. Όλο και περισσότεροι άνδρες θέλανε να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια μας.

Γι’αυτό, όταν η παρέα μας μεγάλωσε, δημιουργήσαμε τους Gentlemen Only.

Eμπλουτήσαμε τα δωρεάν σεμινάρια μας και πλέον πραγματοποιούνται μόνο μερικές φορές τον χρόνο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με 86” οθόνη με πλήρες ηχοσύστημα για μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.

Η παρέα μας μεγάλωσε τόσο πολύ που πλέον είναι κοινότητα. Είναι μια ομάδα ανδρών που λειτουργεί με βασικό κριτήριο την αλληλοϋποστήριξη, όπου η βελτίωση είναι τρόπος ζωής – όχι απλά άλλο ένα bootcamp ή σεμινάριο.

Στην κοινότητα των Gentlemen Only βοηθάμε άνδρες να βελτιώσουν τις ερωτικές, προσωπικές, και κοινωνικές σχέσεις τους, αλλά και να κάνουν τις επαγγελματικές φιλοδοξίες τους πραγματικότητα.

Η Εμπειρία του Gentlemen Only

Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι τα τυπικά σεμινάρια και τα bootcamps που διαρκούν ένα Σαββατοκύριακο, δεν σε βοηθούν να αλλάξεις πραγματικά.

Ο μόνος τρόπος να έχεις πραγματικά αποτελέσματα είναι:

  • Η συστηματική καθοδήγηση από πιο έμπειρους
  • Η πραγματική κατανόηση των κοινωνικών δυναμικών
  • Η πρακτική εφαρμογή τους στη ζωή

Oι Αξίες μας

Οι επιτυχίες της παρέας μας αλλά και των μελών μας δεν είναι τυχαία. Όλες οι επιτυχίες μας είναι βασισμένες στη γνώση.

Ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα βασίζεται στις παρακάτω αξίες:

  • Μελέτη και κατανόηση της ανθρώπινης φύσης.
  • Συνεργασία μεταξύ φίλων για ένα κοινό σκοπό.
  • Σκληρό παρτάρισμα, γεμάτο θετικά συναισθήματα.