Σου τρέχουν τα σάλια… αδερφέ…

Είμαι άντρας και γω και έχω κάνει παρέα με πολλούς άντρες. Ξέρω ότι πολλοί –κακώς θα πω εγώ– απεχθάνονται το διάβασμα. Επομένως σήμερα, δεν έχω σκοπό να σου γράψω πολλά. 

Θα σου πω μόνο δύο-τρία βασικά πραγματάκια:

Οι περισσότερες γυναίκες εκεί έξω θεοποιούνται από τους άντρες, μόνο και μόνο για την εμφάνισή τους. Μας θολώνουν οι βυζάρες, οι κωλάρες και –πού και πού– οι φατσάρες. 

Ακόμη και τα πιο μέτρια εμφανισιακά κορίτσια, με λίγη μπογιά και ένα μινάκι, έχουν περισσότερη αξία από έναν μεγάλο και επιτυχημένο δικηγόρο που πίνει ποτάκι σε ένα μπαρ. 

Νομίζω πως είναι στο δικό μας χέρι να αλλάξουμε το αφήγημα. Να μην αρκούμαστε πια μόνο στην εμφάνιση, αλλά να απαιτούμε να μας δείχνουν και εκείνες πόση αξία έχουν, πέρα από την εξωτερική τους εμφάνιση. Να βλέπουμε πέρα από τον πάτο και τους θεσπέσιους βύζους. 

Αυτό που κάνει ο μέσος άντρας, είναι να βάζει τα μουνάκια σε θρόνο. Και δώστου τα likes και δώστου τα follows και τα κομπλιμέντα, που τις κάνουν να νομίζουν ότι το ‘χουν χρυσό. 

Λοιπόν… κομμένες οι μαλακίες. Το πώς θα κοπούν, όμως, δεν θα στο πω εδώ. Διάβασε το βιβλίο μας και θα τα μάθεις όλα. Μην περιμένεις…

Πάτα αυτό εδώ το link και τσέκαρε.

Ο φίλος σου, Γιώργος από GentlemenOnly.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter