Τι πρέπει να κάνεις για να ξεκινήσεις να βγαίνεις με ωραίες γυναίκες…

Σου την έχει πέσει ποτέ γυναίκα; Πόσα ραντεβού είχες το τελευταίο τρίμηνο; Πώς σε αντιμετωπίζουν τα κορίτσια, όταν τα πλησιάζεις; Σου κερνάνε χυλόπιτα ή μπίμπο; 

Απαντάω πρώτος εγώ: Με προσεγγίζουν συχνά γυναίκες. Και φίλε… είναι και γαμώ το να ρίχνεις γκομενάκια, χωρίς καν να προσπαθείς. Λίγοι το ζούμε, όμως, αυτό. Περίπου ένας στους εκατό. 

Για τα ραντεβού τι να σου πω; Ούτε ξέρω πόσα ραντεβού βγήκα το τελευταίο τρίμηνο. Αλλά ήταν σίγουρα πολλά. Και όλα με γυναίκες που μου άρεσαν. Γούσταρα να λουστώ, να γκρουμαριστώ και να πάω να συναντήσω το κορίτσι. Το οποίο κορίτσι, δεν χρειάστηκε καν να το παρακαλέσω, για να «μου κάνει την τιμη». Τίμη και των δυο μας που θα γαμηθούμε γαμάτα. 

Καμία γυναίκα δεν μου δείχνει πως μου κάνει τη χάρη να βγει μαζί μου ή απλώς να μου μιλήσει. Με αντιμετωπίζουν αλλιώς. Για να καταλάβεις… η αντιμετώπισή τους είναι πια ό,τι καλύτερο. 

Νιώθω πως το νινί της κοπέλας που έχω απέναντί μου βαράει παλαμάκια, όταν την πλησιάζω και φλερτάρουμε. Σχεδόν το ακούω. Ανυπομονεί για την σεξάρα που θα ακολουθήσει και μου το δείχνει. Γιατί σεξάρα θα ακολουθήσει. Αυτό είναι σίγουρο. 

Αυτό θέλω. Και αυτό παίρνω. Έχω ξεχάσει πια τη γεύση της χυλόπιτας. 

Εσυ; 

Απάντησε με ειλικρίνεια. Μεταξύ μας είμαστε. Δεν ακούει κανείς. Αν θέλεις να ‘χει νόημα όλο αυτό, πρέπει να είσαι ειλικρινείς. Να μην κοροϊδεύεις ούτε αυτόν που έχεις απέναντί σου ούτε τον εαυτό σου. 

Και να μπορείς να δεχτείς και τις δικές μας αλήθειες. Αν θίγεσαι εύκολα ή δεν γουστάρεις την ειλικρίνεια καλύτερα να φύγεις. Μην το παιδεύουμε… 

Ωραία, λοιπόν. Έμεινες. Για να νιώσεις λίγο πιο άνετα και να ξέρεις και ποιον εμπιστεύεσαι… ας συστηθούμε.

Είμαι ο Γιώργος από την ομάδα του GentlemenOnly. Και μπορεί τώρα να ζω το όνειρο, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Έχω ζήσει και τον εφιάλτη… 

Πριν ξεκινήσω να γαμάω, ήμουν αγάμητος. Παντελώς. Ούτε καν σε φάση μια φορά στο τόσο. Ποτέ των ποτών. Δεν το ‘χα και φαινόταν. Και σε κάθε πέσιμο που έκανα, ο μόνος που έπεφτε ήμουν εγώ. Και πονούσα, φίλε. Έτρωγα τα μούτρα μου. 

Τον είχα κάνει λάστιχο. Αλλά δεν πολυένιωθα. Έτσι είχα μάθει. Και πίστευα πως είναι λογικό. Μέχρι που ένα πρωί, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη. Και μαν μου, ο αριστερός μου δικέφαλος, ήταν δυσανάλογα γυμνασμένος, σε σχέση με το υπόλοιπο κορμί μου. 

Είπα «κομμένη η μαλακία». Εκτός και αν μου την βαρούσε καμια ωραία τύπισσα. 

Ήθελα να γαμήσω. 

Είχα μια μάνα που ήθελε να με δει χαρούμενο πλάι σε μια γυναίκα. Έτοιμη ήταν να αρχίσει τα προξενιά. Ένας θεός ξέρει τι την σταμάτησε… 

Είχα και μερικούς φίλους που με συμβούλευαν. Αλλά μην νομίζεις. Και αυτοί είχαν γυμνασμένα δικέφαλα, όπως και γω. Καλά παιδιά. Αλλά και καλοί μαλάκες. 

Δεν θα ‘βρισκα χαΐρι από κανέναν τους. Έπρεπε να το βρω μόνος. Ή τέλος πάντων να βρω τους κατάλληλους ανθρώπους, που θα με βοηθούσαν να το βρω. 

Και κάπου εκεί, γνώρισα τους GentlemenOnly.

Διάβασα και το βιβλίο τους: «Τα Μυστικά της Έλξης». Αργότερα, βέβαια, έγινα και ένας από αυτούς. Μην στα πολυλογώ για το πώς ήρθαμε σε επαφή και μου έμαθαν όσα μου έμαθαν. Αν θέλεις, μπορείς και συ να ‘ρθεις σε επαφή. 

Σκέφτομαι πως, αν δεν υπήρχε αυτή η ομάδα, ίσως και να μην σου έγραφα όλα αυτά. Ίσως να ήμουν αραγμένος και μόνος στο διπλό κρεβάτι και να ‘παιζα το πουλάκι μου. 

Γιατί πριν από αυτούς, δεν είχα καμία βοήθεια. Οι παλιοί φίλοι μου είναι και γαμώ τα παιδιά. Αλλά δεν γαμούσαν. Τι να μου πουν και αυτοί; 

Η πρώτη βοήθεια, λοιπόν, ήρθε από τους GentlemenOnly. Αλλά και από άλλη μία. Κάποια που μου ξηγήθηκε σπαθί. Και λέω «σπαθί», γιατί αυτή ήταν το δικό μου όπλο: Η επιστήμη! Την οποία βέβαια δεν την ανακάλυψα μόνος μου. Τα παιδιά με οδήγησαν σε αυτήν. 

Ακολούθησα τις συμβουλές τους και έψαξα πολύ. Διάβασα άρθρα και βιβλία. Μπήκα στο ίντερνετ. Δεν το πληρώνουμε μόνο για το pornhub, το γαμήδι. Είδα βιντεάκια. Παρακολούθησα σεμινάρια. 

Σε διάφορα αντικείμενα: Ψυχολογία, για να δω τι και πώς σκέφτονται οι γυναίκες. Ανατομία, γιατί ο μόνος κόλπος που γνώριζα, ήταν ο Σαρωνικός. Νευροεπιστήμες. Ανθρωπολογία. Κοινωνιολογία. Ό,τι μπορείς να φανταστείς. 

Ξεκίνησα να ψιλοβγαίνω. Και ψιλοφλέρταρα. Και άρχισα να ψιλοπηδάω. Ψιλοκατάλαβες… Όχι πολλά-πολλά. Αλλά για αρχή μου φαινόταν αρκετό. Προτιμούσα να κάνω μικρά και αποφασιστικά βήματα. 

Σίγουρα ήμουν ο καλύτερος Γιώργος, που είχα υπάρξει μέχρι τότε. Αλλά μπορούσα και καλύτερα. Να ξέρεις… και εσύ μπορείς. 

Και πώς γίνεσαι, μάγκα μου, καλύτερος σε κάτι;

Αν είσαι ποδοσφαιριστής, πρέπει να προπονείσαι στη μπάλα. Αν είσαι τραγουδιστής, πρέπει να προβάρεις τα τραγούδια. Και αν είσαι παίχτης, πρέπει να εξασκείσαι στο παιχνίδι. 

Στο φλερτ, λοιπόν, γίνεσαι καλύτερος μέσα από την καθημερινή εξάσκηση. Ήταν το μόνο που μου έλειπε. 

Σταμάτησα να φοβάμαι. Ανέπτυξα ικανότητες. Απέκτησα αυτοπεποίθηση. Φρόντισα τον εαυτό μου. Έγινα μια ακόμη καλύτερη εκδοχή του Γιώργου. Και σε αυτήν την εκδοχή με έφτασε η εξάσκηση και οι σωστές συναναστροφές.

Γιατί, όπως κατάλαβα αργότερα, χρειαζόμουν δίπλα μου ανθρώπους με εμπειρία στο παιχνίδι και τα γαμήσια. Και πλέον τους είχα. Οι τύποι είχαν γνώσεις. Γούσταραν τις γυναίκες. Και πηδούσαν τόσο αυτές όσο και κάθε εμπόδιο που συναντά κάθε άντρας, όταν φλερτάρει.

Μαλάκα μου, στο φινάλε πήδηξα και γω. Και τα εμπόδια και τα κορίτσια που γούσταρα. 

Επιτέλους, γαμούσα όσο ήθελα να γαμάω. Έβγαινα ραντεβουδάκια και πέρναγα καλά. Γούσταρα τη ζωούλα που ζούσα. Άλλο να στο λέω και άλλο να το ζεις. 

Κοιμήθηκα με γυναικάρες. Έκανα σεξάρες. Έχω επιλογές. Μου τρίβονται. Μου δείχνουν πως με γουστάρουν. Και σκέψου… δεν είμαι καν κανένας Μπραντ Πιτ.

Ούτε εσύ μάλλον. Αλλά, μάγκα μου, μπορείς και συ να ζήσεις το όνειρο. Γίνεται η αλλαγή αν το θελείς. Γιατί γυρνάει η ρόδα. Μόνο που δεν είναι πάντα εύκολο. Θέλει να την σπρώξεις λίγο… τουλάχιστον, αν θέλεις να αρχίσεις να «σπρώχνεις». 

Και ναι, η ρόδα θα γυρίσει. Σου το λέω εγώ. Είμαι το ζωντανό παράδειγμα. 

Έβλεπα καιρό τους απογοητευμένους και αγάμητους φίλους μου. Και γύρω μου πολλούς άλλους απογοητευμένους άντρες. Κερνούσαν σφηνάκια και έμεναν με το πουλί στο χερί, τη στιγμή που εγώ πήγαινα στο κλαμπάκι, έπαιζα μπαλάρα και έφευγα με δυο γυναικάρες. 

Αυτό πρέπει να το ζήσεις και συ. Απίστευτη καύλα. Αλλά πώς; Εδώ θα μάθεις το «πώς». 

Γιατί σε σκέφτηκα και είπα πως πρέπει να μοιραστώ μαζί σου όσα έχω μάθει.

Στο ebook μας «Τα Μυστικά της Έλξης», τίποτα δεν μένει μυστικό. Τα λέμε όλα. Μιλάμε για την αυτοπεποίθηση, για το φλερτ, για το πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι γυναίκες και για το πώς θα πρέπει να σκέφτεσαι και να λειτουργείς εσύ με τις γυναίκες.

Και αν το τσιμπήσεις άμεσα και αγοράσεις το βιβλίο θα σου δώσουμε δωρεάν άλλα 5 δωράκια. Εσύ παίρνεις τα «Τα Μυστικά της Έλξης» και μεις κερνάμε τα υπόλοιπα:

  • Ηχητική έκδοση του ebook, διάρκειας 213 λεπτών [audiobook]
  • «The Alpha Stories: 17 Μαθήματα για τις Γυναίκες & την Ερωτική Έλξη μέσα από 17 Αληθινές Ιστορίες» [ebook]
  • «Πως να Γίνεις Θεός στα Μηνύματα Χωρίς να Φας 10.352 Απορρίψεις» [Οδηγός για texting σε μορφή ebook]
  • «Σύνοψη Σημαντικών: Πώς να Κερδίζεις Φίλους και να Επηρεάζεις τους Ανθρώπους» [Πρακτικές συμβουλές σε μορφή ebook]
  • Σύνοψη Σημαντικών: Ξυπνήστε τον Γίγαντα Μέσα σας [Πρακτικές συμβουλές σε μορφή ebook]

Λοιπόν, παλίκαρε, εσύ αποφασίζεις. Με τι θα μείνεις; Με τα ebook ή με το πουλί στο χέρι; 

Μάλλον διάλεξες ebook. Και το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Πήγαινες για ένα και φεύγεις με έξι. Φίλε ετοιμάσου… το ίδιο θα συμβεί και με τα γκομενάκια!

Πάτα εδώ για να αποκτήσεις τον απόλυτο οδηγό αντρικής αυτοβελτίωσης: «Τα Μυστικά της Έλξης».

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter