Πώς να μην σε απορρίψει ποτέ ξανά γυναίκα…

Διαβάστηκε από: 35 άτομα
Τελευταία ενημέρωση: 20 Μαρτίου, 2023
Βασισμένο σε Επιστημονικές Έρευνες

Το φλερτ στις μέρες μας έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολο. 

Τα γκομενάκια εκεί έξω είναι σαν εκθέματα σε μουσείο. «Μην αγγίζετε». Τα πιο περίεργα το πάνε και ένα σκαλοπάτι παραπάνω… σε φάση «τι κοιτάς ρε;». 

Ξέρεις γιατί; Εγώ θα σου πω γιατί… 

Γιατί τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι άντρες είναι για το μπούτσο. Φοβισμένοι, απογοητευμένοι, αλλά πάντα καυλωμένοι. Και φυσικά διατεθειμένοι να κάνουν όλα τα γούστα της κάθε τύπισσας που ντύνει το σώμα της με λίγο λιγότερο ύφασμα, κερνώντας το μάτι ελάχιστο βυζάκι ή κωλαράκι. Γιατί οι γυναίκες αποφασίζουν. Αυτές έχουν τη δύναμη πια. 

Και συ, κάθεσαι και κοιτάς τη φασούλα και αναρωτιέσαι τι σκατά συμβαίνει και δεν γαμάς… 

Πώς να γαμήσεις ρε φίλε μου; Αφού δεν φαίνεσαι καν. Έχεις χάσει την αξία σου. Όλη σου τη δύναμη. Περνάς απαρατήρητος. 

Δεν είναι μόνο οι άλλοι άντρες για το μπούτσο. Πολλές φορές γίνεσαι και συ ένας από τους άλλους. Φλερτάρεις σαν τον παππού μου. Από μένα είναι «όχι». Και από τα γκομενάκια προφανώς. 

Ξέρω πως σε γαμάει όλο αυτό και δεν την γουστάρεις τη φασούλα. Αλλά να σου πω και κάτι; Στο χέρι σου είναι. Γι’ αυτό, παλίκαρε, άσε το πουλί που σου ‘χει μείνει στο χέρι και πιάσε τον έλεγχο της κατάστασης. Και μετά; Μετά, άλλαξέ της τα φώτα. 

Η τηλεόραση, ο κόσμος και οι κοινωνία θα συνεχίσουν να σου προτείνουν μαλακίες τούμπανα. Γιατί; Γιατί κανείς τους δεν θέλει να σπρώξεις. Δεν θέλουν να βρεις τη χαμένη σου δύναμη. Συμφέρει, βλέπεις, να είσαι αγάμητος και αδύναμος. Γιατί έτσι σου πουλάνε, ό,τι μπούρδα θέλουν να σου πουλήσουν με περισσότερη ευκολία. Πατώντας στην απελπισία σου. Πάτα λοιπόν το από κάτω λινκ…

Δεν χρειάζεσαι απλώς σεξάκι. Χρειάζεσαι καλό σεξάκι. Σεξάκι με ωραίες τύπισσες. Σεξάκι που θα το γουστάρεις και εσύ και εκείνες. 

Και είμαι σίγουρος πως, αν το πάρεις απόφαση, θα το βρεις. 

Το πρώτο μικρό βήμα στο μεγάλο σου ταξίδι στην χώρα των θαυμάτων (γιατί σαν θαύμα θα ‘ναι η κάθε σου σεξάρα, μετά την αλλαγή) είναι να ‘χεις τις σωστές συναναστροφές. Βγες. Και βγες με άντρες επιτυχημένους. Δες τι κάνουν. Πώς το κάνουν. Και πάρε όλες τις συμπεριφορές τους και χτίσε τον δικό σου δρόμο βασισμένος σε αυτές. 

Μπορεί, όμως, και να μην μπορείς να βρεις στον κύκλο σου επιτυχημένους άντρες. Τα ‘παμε. Οι περισσότεροι είναι για το μπούτσο. 

Αν, λοιπόν, δεν είχες βρει τους κατάλληλους ανθρώπους, μόλις τους βρήκες. Εδώ είμαστε… 

Μπορείς να μάθεις όλα τα μυστικά και να πετύχεις. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει με σένα, γιατί έχει ήδη δουλέψει για ένα κάρο άντρες εκεί έξω. Πιθανότατα θα ‘χεις ήδη πετύχει έξω έναν από αυτούς και θα είπες από μέσα σου «μωρέ δες τι μουνί κυκλοφορεί ο κοντός». 

Ψηλέ μου. Ο κοντός είχε διαβάσει τα «Τα Μυστικά της Έλξης». 

«Τα Μυστικά της Έλξης» είναι ο τίτλος του ebook μας, στο οποίο τίποτα δεν μένει μυστικό. Τα λέμε όλα. Μιλάμε για την αυτοπεποίθηση, για το φλερτ, για το πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι γυναίκες και για το πώς θα πρέπει να σκέφτεσαι και να λειτουργείς εσύ με τις γυναίκες.

Και αν το τσιμπήσεις άμεσα και μέσα σε 3 μέρες αγοράσεις το βιβλίο θα σου δώσουμε δωρεάν άλλα 5 δωράκια. Εσύ παίρνεις τα «Τα Μυστικά της Έλξης» και μεις κερνάμε τα υπόλοιπα:

  • Ηχητική έκδοση του ebook, διάρκειας 213 λεπτών [audiobook]
  • «The Alpha Stories: 17 Μαθήματα για τις Γυναίκες & την Ερωτική Έλξη μέσα από 17 Αληθινές Ιστορίες» [ebook]
  • «Πως να Γίνεις Θεός στα Μηνύματα Χωρίς να Φας 10.352 Απορρίψεις» [Οδηγός για texting σε μορφή ebook]
  • «Σύνοψη Σημαντικών: Πώς να Κερδίζεις Φίλους και να Επηρεάζεις τους Ανθρώπους» [Πρακτικές συμβουλές σε μορφή ebook]
  • Σύνοψη Σημαντικών: Ξυπνήστε τον Γίγαντα Μέσα σας [Πρακτικές συμβουλές σε μορφή ebook]

Λοιπόν, παλίκαρε εσύ αποφασίζεις. Με τι θα μείνεις; Με τα ebook ή με το πουλί στο χέρι; 

Μάλλον διάλεξες ebook. Και το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Πήγαινες για ένα και φεύγεις με έξι. Φίλε ετοιμάσου… το ίδιο θα συμβεί και με τα γκομενάκια!

Πάτα εδώ για να αποκτήσεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής.