Πώς να ξεκινήσεις να βελτιώνεσαι στο φλερτ…

Σου έχω κάποια καλά και κάποια κακά νέα.

Από ποια να ξεκινήσω; Διαλέγω τα κακά.

Μάγκα μου… υπάρχει σοβαρή περίπτωση να τα ‘χεις κάνει σκατά. Αυτό προφανώς είναι ένα από τα κακά –κυριολεκτικά και μεταφορικά, τα σκατά είναι κακά. 

Τώρα, το ένα καλό νέο είναι ότι δεν είσαι ο μόνος. Ο μέσος άντρας εκεί έξω συνήθως τα κάνει σκατά. 

Το άλλο καλό νέο είναι ότι, για να έφτασε αυτό το newsletter στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο, τουλάχιστον είσαι ένας άντρας που ψάχνεται και θέλει να βελτιωθεί.

Πιθανώς να μην είσαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματά σου, οπότε μάλλον το γνωρίζεις και το βλέπεις κιόλας. Τι εννοώ; Εννοώ ότι για να είσαι εδώ, μάλλον διεκδικείς και αγωνίζεσαι για κάτι καλύτερο.

Και η αλήθεια είναι ότι, μόνο όταν γνωρίζεις ότι κάτι πάει στραβά, μπορείς να προσπαθήσεις να το ισιώσεις. Εκτός και αν μιλάμε για πράγματα που είναι εκ φύσεως στραβά, όπως… οι μπανάνες –τι περίμενες να ακούσεις; 

Ένα ακόμη καλό νέο είναι ότι πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.  

Το καλύτερο από τα καλά νέα, όμως, είναι ότι εγώ είμαι εδώ, για να σε πάρω από το χεράκι και να σε βοηθήσω να πας στο κρεβάτι της γκομενίτσας που έχεις σταμπάρει. Και γενικά σε πολλά κρεβάτια, από πολλές γκομενίτσες.

Φρόντισε μόνο το χεράκι να ‘ναι καθαρό και πλυμένο, γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να έκανες πριν. 

Μέσα απ’ όσα θα μάθεις εδώ –αλλά και από το βιβλίο της ομαδάρας μας– οι επιτυχίες θα είναι μονόδρομος και η μαλακία θα γίνει απλά μια ανάμνηση του παρελθόντος. 

Για να βελτιωθείς και τελικά να πετύχεις στο κομμάτι των σχέσεων, πρέπει απλά να γίνεις ο καυλιάρης άντρας που η κάθε γυναίκα έχει εξελιχθεί (βιολογικά) να θέλει. 

Οι γυναίκες, όπως και πολλά άλλα πλάσματα στο ζωικό βασίλειο, επιλέγουν τους συντρόφους τους με βάση κάποια κριτήρια. Αν τα έχεις, μπορείς να παίξεις. Αν όχι, τον ήπιες. Στη βιολογία η διαδικασία αυτή ονομάζεται «γυναικεία επιλογή».1Frederick, D. A., Reynolds, T. A., & Fisher, M. L. (2013). The importance of female choice: Evolutionary perspectives on constraints, expressions, and variations in female mating strategies. In M. L. Fisher, J. R. Garcia, & R. Sokol Chang (Eds.), Evolution’s empress: Darwinian perspectives on the nature of women (pp. 304–329). Oxford University Press.

Και μπορεί στο σεξ οι στάσεις να εναλλάσσονται και να σε βρίσκουν τη μία από πάνω και την άλλη από κάτω, στην πραγματικότητα όμως η γυναίκα είναι αυτή που βρίσκεται πάντοτε από πάνω. 

Η «γυναικεία επιλογή» επιτρέπει στα ανθρώπινα θηλυκά να έχουν το πάνω χέρι στο ερωτικό παιχνίδι και κανένα αρσενικό δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό –είναι νόμος της φύσης.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το αποδεχτείς. Και μετά, πρέπει να προχωρήσεις και να προσπαθήσεις να γίνεις ένα αρσενικό που πληροί τα κριτήρια της γυναικείας επιλογής.  

Σκέψου ότι με κάθε γυναίκα παίζεις ένα τηλεπαιχνίδι. Βρίσκεσαι μπροστά της και εκείνη είναι έτοιμη να σε κρίνει. Αν πληροίς τα κριτήρια, περνάς στην επόμενη φάση. 

Το θέμα είναι να πάρεις το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Άπαξ και το τσιμπήσεις, τότε όπου και αν θέλεις να βρεθείς, θα βρεθείς.

Πώς, όμως, θα τσιμπήσεις το εισιτήριο; Αν ακολουθήσεις 5 βασικές αρχές και 5 συγκεκριμένα βήματα. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά; 

Οι 5 αρχές:

Αρχή 1η: Βασίσου στην επιστήμη και όχι στις αποψάρες.

«Οι απόψεις είναι σαν τις… κωλοτρυπίδες –όλοι έχουν από μία και συνήθως κλάνουν». – Ο σοφός λαός

Αν καθίσεις σε ένα τράπεζι και ρωτήσεις την παρέα σου πώς, πότε και αν πρέπει να φλερτάρεις ένα συγκεκριμένο κορίτσι, οι απόψεις που θα ακούσεις θα είναι πολλές.

Με πρόχειρους υπολογισμούς θα είναι τόσες, όσοι και οι άνθρωποι που κάθονται γύρω από το τραπέζι. Άρα δεν θα βγάλεις άκρη ούτε με αίτηση στα ΚΕΠ.

Απ’ την άλλη, η επιστημονική γνώση είναι μία… και καλή. Και εμείς εδώ, αυτήν υποστηρίζουμε. 

Σε γενικές γραμμές, οι περισσότερες από τις συμβουλές που θα πάρεις σχετικά με τις γνωριμίες και το φλερτ είναι ξεπερασμένες ή προέρχονται από άμπαλους, αγάμητους και γενικά άσχετους με το παιχνίδι.

Οι περισσότεροι συμβουλάτορες που κυκλοφορούν στην πιάτσα δεν κατανοούν πώς πραγματικά λειτουργούν οι άνθρωποι, οι σχέσεις μεταξύ τους και το σεξ. Αμφιβάλλω και για το αν κάνουν. 

Οι περισσότεροι βασίζονται σε παρωχημένες ιδεολογίες –δηλαδή ξεπερασμένες και μη αποτελεσματικές.

Όλα αυτά, βέβαια, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον σύγχρονο κόσμο. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να ξέρεις πολύ καλά πού πρέπει να βάλεις αυτές τις απόψεις. Ή βασικά ξέρεις πού πρέπει να τις βάλουν αυτοί που τις δίνουν. 

Ο Στράτος Διονυσίου είπε κάποτε πως της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος. Αν είχε δίκιο, έρχομαι να του πω ότι η επιστήμη τελευταία έχει καταφέρει να βουτήξει σε αυτήν την άβυσσο… και να την εξερευνήσει.

Μάγκα μου, μήπως ήρθε η ώρα και για το δικό σου μακροβούτι; 

Πλέον, ως ανθρωπότητα και χάρη στην επιστήμη, έχουμε όλα τα μέσα για να εξηγήσουμε όχι μόνο το πώς λειτουργούν οι γυναίκες, αλλά και το γιατί λειτουργούν όπως λειτουργούν.

Μπορούμε ακόμη όχι μόνο να απαριθμήσουμε όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχεις για να τις προσελκύσεις, αλλά και το πώς θα αναπτύξεις αυτά τα χαρακτηριστικά.

Γι’ αυτό άκου πολύ προσεκτικά.

Λίγο-πολύ η 1η αρχή είναι η εξής: Όπου ακούς γνώμη, εσύ επέλεγε επιστημονική γνώση.

Υπάρχει σε αφθονία γύρω σου και είναι πολύ πιο ωφέλιμη. Βασικά δεν είναι πολύ πιο ωφέλιμη… αλλά είναι η ΜΟΝΗ που είναι ωφέλιμη. 

Αντί των απόψεων του κάθε άσχετου εκεί έξω, εφοδιάσου με επιστημονική γνώση και… καπότες. Γιατί αν αξιοποιήσεις σωστά τις σωστές γνώσεις, θα σου χρειαστούν πολλές. 

Αρχή 2η: Υπολόγισε την γυναικεία οπτική. 

Όπως εσύ έχεις τη δική σου οπτική ως άντρας, έτσι και μια γυναίκα έχει τη δική της. Γι’ αυτό αν θες να καταλάβεις τις γυναίκες, πρέπει να δεις απ’ την οπτική τους.

Μπες στα παπούτσια μιας γυναίκας –αρκεί να μην είναι γόβες– και περπάτησέ τα. Υιοθέτησε την οπτική της και προσπάθησε να την εξηγήσεις. 

Εδώ θα χρειαστείς κουράγιο, δύναμη και καλή τύχη. Κατάλαβέ την και αν δεν την κατάλαβες κάνε πως την κατάλαβες, για να μην καταλάβει ότι δεν την κατάλαβες. Κατάλαβες; 

Πέρα από την πλάκα. Το να τις καταλάβεις είναι δύσκολο σπορ, αλλά γίνεται. Βέβαια, στο εγχείρημα αυτό μπορεί και να αποτύχεις αρκετές φορές.

Οι γυναίκες είναι πολύ πιο περίπλοκες απ’ ό,τι είμαστε εμείς. Κοινωνικά εξελίχθηκαν να είναι έτσι.

Αυτό συνέβη επειδή έπρεπε να χτίσουν ένα τείχος προστασίας απέναντι σε κάθε αποπλάνηση, χειραγώγηση ή εκμετάλλευση από τον κάθε τριμαλάκα –με τους οποίους έρχονται συχνά αντιμέτωπες. 

Το να προσπαθείς να προσελκύσεις γυναίκες στη ζωή σου χωρίς να έχεις προσπαθήσει πρώτα να καταλάβεις την γυναικεία οπτική, είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που μπορείς να κάνεις.

Είναι σαν να προσπαθείς να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, με ένα gps ή έναν χάρτη ή μια πυξίδα που σου λέει να το κόψεις προς Μπουκιτσί Ιαπωνίας. Όπως καταλαβαίνεις, δεν θα φτάσεις ποτέ.

Αν προσπαθήσεις να μπεις στον κόσμο των γυναικών χωρίς να ξέρεις πού πας, δεν θα βρεις άκρη ποτέ εκεί μέσα. 

Είναι σαν να ξεκινάς προπόνηση, χωρίς να έχεις κάνει πρώτα διατάσεις –θα φας το τράβηγμά σου για πλάκα. Ή είναι σαν να πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ απροετοίμαστος, χωρίς λίστα. Καταλήγεις με ένα καλάθι γεμάτο μαλακίες και μετά αναρωτιέσαι που πάει ο μισθός σου. 

Αν θες να μάθεις πώς να γίνεις καλύτερος, πρέπει να κατανοήσεις τις γυναίκες και την οπτική τους. Ποιες είναι; Τι θέλουν; Τι γουστάρουν; Τι κοιτάνε σε έναν άντρα; Πότε ερωτεύονται έναν άντρα;

Οι περισσότεροι άντρες επιλέγουν να μην ερευνήσουν και να μην κατανοήσουν την γυναικεία οπτική. Και, προφανώς, στο τέλος, παίρνουν από τα τρία το μακρύτερο.

Συνεπώς, υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο πρώτος είναι του μέσου άντρα εκεί έξω που καταλήγει στην γκαρσονιέρα του με την αγαπημένη του –την Μαρία Παλάμη. 

Ο δεύτερος είναι ο δρόμος του μάγκα. Ο μάγκας προσπαθεί να καταλάβει τις γυναίκες –με περιέργεια και σεβασμό… ποτέ όμως με θυμό. Μάντεψε ποιον πρέπει να ακολουθήσεις, για να έχεις επιτυχίες με τα γκομενάκια. 

Αν διάλεξες το σωστό, πιθανότατα μπορούμε να σε βοηθήσουμε με ένα μόνο κλικ! 

Αρχή 3η: Γίνε ελκυστικός άντρας.

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι πώς μπορεί να το κάνεις αυτό. Και σίγουρα υπάρχουν χαρακτηριστικά σου που δεν τα επέλεξες, τα οποία δεν σε κάνουν καθόλου ελκυστικό.

Για παράδειγμα, δεν επέλεξες το ύψος σου ή το μέγεθος της… μύτης σου. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως εδώ δεν μιλάω για τέτοια χαρακτηριστικά. 

Μιλάω για ένα σύνολο άλλων στοιχείων που σίγουρα μπορείς να αλλάξεις, να διώξεις από πάνω σου ή να βελτιώσεις. Γιατί βιολογικά υπάρχει μια σειρά πραγμάτων που καυλώνει τις γυναίκες και μία σειρά άλλων πραγμάτων που τις απωθεί.2Buss, D. M. (2003). The evolution of desire (4th Ed.). New York: Basic Books.

Ουσιαστικά, οι γυναίκες δεν επιλέγουν συνειδητά πότε θα νιώσουν την ανεξέλεγκτη καύλα για σένα.  Απλώς τους την προκαλείς, γιατί είσαι γαμάτος άντρας και έχεις κάποια από τα ελκυστικά χαρακτηριστικά. Δεν τα ‘χεις; Ανακάλυψε εδώ τι μπορεί να σε κάνει ελκυστικό και απλούστατα γίνε! 

Το μοναδικό κόστος που έχει η διαδικασία της αυτοβελτίωσης είναι η ενέργεια που απαιτεί. Σε προειδοποιώ: Αν θες αποτελέσματα, πρέπει να ρίξεις πολλή δουλειά. 

Από σήμερα και έπειτα, πρέπει να πάρεις την ευθύνη για τη ζωή σου, για τις επιλογές σου, για τις συνήθειές σου, για τα χαρακτηριστικά σου, για την αξία σου και για την ελκυστικότητά σου προς τις γυναίκες.

Ακούγεται κουραστικό έτσι δεν είναι; Προφανώς. Αλλά αυτή είναι μια επένδυση με τρελό κέρδος. Θα κερδίσεις εμπειρίες με σπουδαίες γυναίκες, υγεία, χρήματα, ευτυχία και αυτοπραγμάτωση. 

Σύντομα θα κατανοήσεις ότι η προσωπική σου βελτίωση σημαίνει και τη βελτίωση της σεξουαλικής σου ζωής. Και μια βελτιωμένη σεξουαλική ζωή, σημαίνει με τη σειρά της μια καλύτερη ζωή γενικότερα.

Αρχή 4η: Να είσαι ειλικρινής. 

Όταν λέω ότι πρέπει να είσαι ειλικρινής, εννοώ με όλους. Αρχικά με τον εαυτό σου και έπειτα με τους γύρω σου. 

Ας αρχίσω από την ειλικρίνεια προς εσένα: Αν επιλέξεις να κοροϊδέψεις τον εαυτό σου δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Απίστευτο; 

Και άντε ας πούμε πως σε έπεισες πως ήθελες κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά ήθελες. Όταν τελικά δεις τον εαυτό σου να υπάρχει μέσα σε εκείνην την κατάσταση που δεν ήθελες να υπάρχει, θα το καταλάβεις άμεσα. 

Για παράδειγμα, θα έχεις κάνει μία σχέση με μία γυναίκα που δεν ήθελες, ή το λιγότερο ένα σεξάκι με κάποια που δεν σου άρεσε καθόλου. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι θα έχεις αποπροσανατολιστεί από τον στόχο σου και θα έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. 

Φυσικά, πρέπει να είσαι ειλικρινής και απέναντι στις γυναίκες που συναντάς.

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι οι άντρες έχουν μεγάλη έφεση στο να λένε ψέματα. Θεωρούν πως θέλουμε να τις κοροϊδέψουμε ή να τις εξαπατήσουμε.3Feingold, A. (1994). Gender differences in personality: a meta-analysis. Psychol. Bull. 116, 429–456.

Σε έναν κόσμο γεμάτο ψεύτες, προσπάθησε να είσαι αληθινός.

Άλλωστε σε μεγάλο βαθμό οι γυναίκες αναφέρουν την ειλικρίνεια ως ένα από τα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά του μελλοντικού τους συντρόφου.4Knee, C. R. (1998). Implicit theories of relationships: Assessment and prediction of romantic relationship initiation, coping, and longevity. Journal of Personality and Social Psychology, 74(2), 360–370.

Το να λες ψέματα μειώνει την μακροπρόθεσμη επιτυχία της σχέσης σας, γιατί αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν όλα. Και τότε ο μόνος που θα είναι εκτεθειμένος θα είσαι εσύ. 

Κάποια στιγμή θα καταλάβει ότι δεν έχεις πάει με εκατό γυναίκες, ότι δεν έχεις εξοχικό στην Αράχωβα ή ότι δεν ξέρεις να πιλοτάρεις ελικόπτερο. 

Το συμπέρασμα είναι πως δεν πρέπει να πεις τέτοια ψέματα, αν φυσικά δεν θέλεις να έχετε μία ανώμαλη προσγείωση. 

Ένα ακόμη αρνητικό που φέρνει το ψέμα αφορά καθαρά εσένα.

Κανείς δεν νιώθει άνετα με το να λέει ψέματα. Εκτός και αν είναι παθολογικός ψεύτης ή κοινωνιοπαθής. Διαφορετικά, κάθε φορά που λες ψέματα ανεβάζεις παλμούς, σε πιάνει κρύος ιδρώτας και φοβάσαι μην αποκαλυφθείς. 

Το ψέμα είναι επιβλαβές για τη ζωή σου γενικότερα και για την ψυχολογία σου ειδικότερα –απόφυγέ το.5American Psychological Association (APA). (2012, August 6). Lying less is linked to better health. ScienceDaily. Retrieved March 12, 2023 from www.sciencedaily.com/releases/2012/08/120806093944.htm

Φυσικά η ειλικρίνεια δεν είναι το μόνο πράγμα που λειτουργεί. Και σε μερικές συνθήκες δεν είναι καν απαραίτητη. Αν για παράδειγμα σε πάρει τηλέφωνο, όταν χέζεις ή όταν τον παίζεις, πραγματικά δεν είναι ανάγκη να απαντήσεις ειλικρινά στην ερώτηση «τι κάνεις;». 

Μπορείς να της πεις ότι απαντούσες σε κάτι email για τη δουλειά –αρκεί να έχεις δουλειά– ή ότι έβαζες πλυντήριο –αρκεί να έχεις πλυντήριο– ή ότι μόλις γύρισες από τη βόλτα που είχες βγάλει τον σκύλο σου –αρκεί να έχεις σκύλο. 

Σε κάθε περίπτωση, μία ειλικρινής και ηθική προσέγγιση λειτουργεί καλύτερα στη σχέση σου με το άλλο φύλο –και στη ζωή σου γενικότερα. 

Αρχή 5η: Παίξε, για να κερδίσετε και οι δύο. 

Πολλοί έχουν την άποψη ότι το παιχνίδι που οδηγεί στο σεξ, έχει μηδενικό άθροισμα. Για να το πούμε πιο απλά: πολλοί θεωρούν ότι το σεξ είναι ένας αγώνας, στον οποίο κάποιος χάνει και κάποιος κερδίζει. 

Τι λένε εν ολίγοις οι μαλάκες; Μαλακίες! Ότι το κέρδος του ενός ατόμου, είναι η χασούρα του άλλου. 

Μία τέτοια άποψη πυροδοτεί μια ατελείωτη μάχη μεταξύ των δύο φύλων, η οποία δεν βοηθάει κανέναν –ούτε τις γυναίκες ούτε τους άντρες. 

Εγώ προσωπικά –αλλά και γενικότερα η παρέα του GentlemenOnly είμαστε και– είμαι αντίθετος με αυτήν τη μάχη γιατί αυτή η μάχη είναι αντίθετη με εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια εξέλιξης του ανθρώπινου είδους.

Γι’ αυτό, λοιπόν, αντί για μάχες προτείνω το εξής: Ο στόχος σου στον ερωτικό τομέα είναι να δημιουργείς win-win καταστάσεις.  

Καταστάσεις μέσα από τις οποίες βγαίνετε και οι δύο κερδισμένοι. Καταστάσεις στις οποίες περνάτε και οι δύο καλά. 

Οπότε, το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην αλλαγή της νοοτροπίας σου γύρω από το παιχνίδι και τις γυναίκες. Καλό είναι να σταματήσεις να θεωρείς κάθε γυναίκα αντίπαλό σου λοιπόν.

Το ότι μερικές φορές βγάζεις το όπλο σου, την στοχεύεις και μετατρέπεις το κρεβάτι σας σε πεδίο βολής, δεν σημαίνει ότι είστε αντίπαλοι. Συνέχισε να πυροβολάς –τα μάτια πρόσεχε μόνο– και μάθε ότι σε όλο αυτό το παιχνίδι, είστε σύμμαχοι. Και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλον.

Όταν και οι δύο προσεγγίζετε τη σχέση σας από αυτήν την οπτική γωνία, θα σας δοθεί η δυνατότητα να κερδίσετε και οι δύο. Και αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη δυνατή εξέλιξη για όλους.

Από τις 5 αρχές στα 5 βήματα

Οι 5 βασικές αρχές είναι όχι απλά χρήσιμες, αλλά απαραίτητες. Ωστόσο, δεν είναι αρκετές από μόνες τους. Για να πετύχεις, χρειάζεσαι ξεκάθαρες και ουσιαστικές οδηγίες.

Έχουμε και λέμε:

Βήμα 1ο: Φέρσου έξυπνα. 

Αντικατέστησε τις γνώμες με επιστημονικές γνώσεις –θα βρεις μπόλικες εδώ– ανάκτησε τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και ξεκαθάρισε τους στόχους σου. 

Βήμα 2ο: Ανάπτυξε ελκυστικά χαρακτηριστικά.

Κάνε όσα πρέπει να κάνεις για να γίνεις καλύτερος και να είσαι ένας ελκυστικός άντρας στα μάτια των γυναικών.

Η αλήθεια είναι ότι δεν φτάνει μόνο να μάθεις πολύ καλά τι τους αρέσει. Πρέπει και να δουλέψεις. Πρέπει να στρώσεις τον κώλο σου και να δουλέψεις.

Καλλιέργησε την ψυχική, πνευματική και σωματική σου υγεία. Ακόμη και να μην ανέβουν οι μετοχές σου –που σίγουρα θα ανέβουν– θα έχεις κάνει κάτι πολύ καλό για τον εαυτό σου. 

Βήμα 3ο: Εμφάνισε ελκυστικές αποδείξεις.

Δεν χρειάζεται ούτε να προσποιείσαι ούτε να φλεξάρεις άσκοπα σαν μαλάκας.

Δημιούργησε μία ελκυστική προσωπική, επαγγελματική, κοινωνική και ρομαντική ζωή. Μετά άσε όλα αυτά να φανούν –το καλό πρέπει να φαίνεται.

Αν το κάνεις σωστά, τότε μια γυναίκα σίγουρα θα θέλει να μπει –στη ζωή σου– και να μπεις –όχι μόνο στη ζωή της, αλλά και στο νινί της. 

Βήμα 4ο. Πήγαινε εκεί που έχει γυναίκες.

Δεν περίμενες ότι θα βρεις κορίτσι στο γήπεδο ή στο σπορ καφέ που συνηθίζεις να συχνάζεις, έτσι δεν είναι;

Η σερβιτόρα είναι μία. Ένας θα είναι ο τυχερός και αυτός μόνον αν αυτή δεν έχει ήδη κάποια άλλη σχέση.

Άλλαξε παραστάσεις. Βγες. Πήγαινε σε κλαμπ ή όπου κρίνεις ότι έχει πολλές γυναίκες. Πήγαινε εκεί που είναι τα κορίτσια. Το καλό το πράμα… το φρέσκο!

Βήμα 5ο. Λάβε δράση.

Μάθε πώς πρέπει να μιλάς στις γυναίκες, πώς να τους φέρεσαι όσο βγαίνεις μαζί τους, πώς να κάνεις γαμώ τα σεξ μαζί τους και πώς να μαθαίνεις από τις εμπειρίες σου μαζί τους για να γίνεσαι όλο και καλύτερος με αυτές.  

Πολλά είπα… Προς το παρόν κράτα τις 5 βασικες αρχές. Τα 5 βήματα θα τα αναλύσουμε περισσότερο στο μέλλον.

Αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι η εφαρμογή. Και αυτό είναι 100% στο χέρι σου να συμβεί. 

Αν σου άρεσαν όσα διάβασες σε αυτό το newsletter, τότε κάνε ένα κλικ εδώ, για να αποκτήσεις ακόμη περισσότερη γνώση.

Αυτά για τώρα, μάγκα μου. Τα λέμε ξανά την Πέμπτη. Ίδιο μέρος, ίδια ώρα, σε περίπου μια βδομάδα από τώρα.

– Γιώργος από GentlemenOnly

Έρευνες:

  1. Frederick, D. A., Reynolds, T. A., & Fisher, M. L. (2013). The importance of female choice: Evolutionary perspectives on constraints, expressions, and variations in female mating strategies. In M. L. Fisher, J. R. Garcia, & R. Sokol Chang (Eds.), Evolution’s empress: Darwinian perspectives on the nature of women (pp. 304–329). Oxford University Press.
  2. Buss, D. M. (2003). The evolution of desire (4th Ed.). New York: Basic Books.
  3. Feingold, A. (1994). Gender differences in personality: a meta-analysis. Psychol. Bull. 116, 429–456.
  4. Knee, C. R. (1998). Implicit theories of relationships: Assessment and prediction of romantic relationship initiation, coping, and longevity. Journal of Personality and Social Psychology, 74(2), 360–370.
  5. American Psychological Association (APA). (2012, August 6). Lying less is linked to better health. ScienceDaily. Retrieved March 12, 2023 from www.sciencedaily.com/releases/2012/08/120806093944.htm

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter