Πόσα πεσίματα τρώει μια γυναίκα σε μία μέρα;

Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί μια γυναίκα συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται; Γιατί κάνει αυτά που κάνει; Και, κυρίως, γιατί ΔΕΝ κάνει αυτά που θα ήθελες εσύ να κάνει; Ή γιατί δεν ανταποκρίνεται με τον τρόπο που εσύ θα ήθελες στις δικές σου κινήσεις;

Σήμερα λοιπόν, μάγκα μου, σου έχουμε μία μικρή, νοητική άσκηση. Γιατί, πολλές φορές, είναι πολύ χρήσιμο να μπαίνουμε στην θέση του άλλου, για να καταλαβαίνουμε καλύτερα πώς σκέφτεται και πώς λειτουργεί.

Φαντάσου απλά ότι είσαι μία γλυκούλα κοπελίτσα. Δεν χρειάζεται καν να είσαι κάνα πατόμουνο. Αρκεί να είσαι ένα ομορφούτσικο, ευγαμήσιμο κοριτσάκι της διπλανής πόρτας: ένα εξαράκι ή άντε ένα εφταράκι, που λέμε εμείς οι άντρες.

Πόσα πεσίματα ή προσεγγίσεις πιστεύεις θα δεχόσουν σε μία τυπική, μέση σου ημέρα; Κι όταν μιλάμε για πεσίματα, βάλε τα πάντα.

Από το στεγνό πέσιμο που σου έκανε ένας τυχαίος τύπος στο μπαρ ή στο κλαμπ και σου είπε ότι του αρέσεις και θέλει το τηλέφωνάκι σου, μέχρι το πιο διακριτικό φλερτ που σου έκανε ένας συνάδελφος στη δουλειά σου ή ένας συμφοιτητής στη σχολή σου.

Από την πιο ψαγμένη ατάκα που σου έριξε κάποιος όταν σου την έπεσε στον δρόμο, μέχρι το σφύριγμα που σου έκανε ο κάγκουρας που πέρναγε με το παπί με τις χρωμιωμένες ζάντες.

Για να μην βάλουμε το τι γίνεται πλέον στα social media. Τα πόσα friend requests σου στείλανε στο facebook και τα πόσα follows σε κάνανε στο instagram, μέχρι το «γεια σου κούκλα, κάνε με αντ είμαι μπλοκ» που σου στείλανε σε dm.

Σε τι αριθμό κατέληξες; Σε πέντε; Σε δέκα; Σε μερικές δεκάδες; Δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση. Ό,τι αριθμό υπέθεσες, κράτα τον.

Τώρα σκέψου πώς θα λειτουργούσες και πώς θα συμπεριφερόσουν αν εσύ, ως άντρας, είχες Χ (τον αριθμό που υπέθεσες πριν) γυναίκες να σε φλερτάρουν κάθε μέρα.

Πόσο επιλεκτικός πιστεύεις ότι θα ήσουν; Πόσο εύκολα θα έδινες σημασία και στην επόμενη που θα σου την έπεφτε; Ποιες θα ήταν οι πιθανότητες να βγεις με την κάθε μαριόλα που θα σε προσέγγιζε; Ποιες οι πιθανότητες να σου κάνει εντύπωση αυτό που θα σου έλεγε κάποια τυχαία γκόμενα;

Το σημαντικότερο για το οποίο πρέπει να αναρωτηθείς, όμως, είναι το εξής: τι θα έπρεπε να δεις σε μια γυναίκα για να αποφασίσεις να ασχοληθείς μαζί της, μέσα σε τόσες άλλες επιλογές;

Παρ’ το χαμπάρι, μάγκα μου, στο παιχνίδι του φλερτ, δυστυχώς ή ευτυχώς, οι γυναίκες έχουν και το μαχαίρι, έχουν και το πεπόνι. Θα έχουν πάντα το πάνω χέρι, γιατί αυτές είναι που έχουν και τις πολλές επιλογές.

Τώρα φαντάσου ότι κάπου, κάποια στιγμή, γίνεται ένα δωρεάν σεμινάριο με θέματα γύρω από το φλερτ.

Ποιος πιστεύεις ότι πρέπει να σπεύσει να το παρακολουθήσει; Μια γυναίκα ή ένας άντρας; Ποιος από τους δύο πρέπει, πάνω απ’ όλα, να επενδύσει έστω και λίγο χρόνο για να μάθει μερικά πράγματα που μπορεί να του φανούν πάρα πολύ χρήσιμα, για να βελτιώσει το παιχνίδι του;

Είμαστε σίγουροι ότι έχεις ήδη σκεφτεί την σωστή απάντηση. Και σίγουρα δεν είναι η γυναίκα. Ο άντρας είναι η απάντηση. Και πριν νευριάσεις και σκεφτείς «τι μαλακίες είναι αυτές…» δώσε μου 2 λεπτά να σου πω και κάτι ακόμα.

Έστω ότι έχεις έναν τρομερό πονόλαιμο. Με το ζόρι καταπίνεις. Σκέφτεσαι να φέρεις έναν κουβά δίπλα σου για να φτύνεις, αντί να καταπίνεις. Τόσο επίπονος ο πονόλαιμος. Δεν την παλεύεις με τίποτα και θα έκανες τα πάντα για να σου περάσει. Σε ρωτάω λοιπόν.

Θα εμπιστευόσουν το γιατροσόφι-μαγικό μαντζούνι της θείας της γειτόνισσας σου με μυστικά βότανα και ξεμάτιασμα; Ή μήπως θα εμπιστευόσουν ένα φάρμακο το οποίο έχει ανακαλύψει η επιστήμη, το οποίο αποδεδειγμένα απαλύνει τον πονόλαιμο και σε βοηθάει να το ξεπεράσεις;

Μάλλον το δεύτερο, έτσι δεν είναι; Δεν θα άφηνες στην τύχη τα πράγματα όσον αφορά την υγεία σου, σωστά; Εξάλλου ο πονόλαιμος σε έχει γαμήσει και σε ταλαιπωρεί. Και σε ρωτάω, ρε μάγκα μου.

Την ερωτική σου ζωή γιατί την αφήνεις στην τύχη; Γιατί ακούς τι λέει ο κάθε τρόμπας ή κάθε τρομπίτσα εκεί έξω για τις γυναίκες και το φλερτ; Γιατί πιστεύεις τις αποψάρες που ακούγονται αριστερά και δεξιά, χωρίς να μπεις στον κόπο να τις ψάξεις για να δεις αν ισχύουν ή όχι; Γιατί ακούς διάφορους, υποτιθέμενους dating coach που λένε το μακρύ τους και το κοντό τους για τις γυναίκες και το φλερτ, χωρίς καμία επιστημονική γνώση;

Αν, λοιπόν, δεν επενδύσεις στη σωστή γνώση γύρω π.χ. από τα γκομενικά σου, τότε θα αφήσεις τα πράγματα στην τύχη και απλά θα συνεχίσεις να παίρνεις τα αποτελέσματα που έπαιρνες μέχρι σήμερα. Αν σε καλύπτουν, εγώ πάω πάσο. Αν, όμως, θες καλύτερα αποτελέσματα, τότε χρειάζονται οι σωστές γνώσεις. Και μπορεί να μην σε ξέρω προσωπικά, αλλά, για να είσαι εδώ, φαντάζομαι πώς θες κάτι παραπάνω από την ερωτική σου ζωή.

Θες πιο πολλές γυναίκες. Θες πιο όμορφες γυναίκες. Θες πιο ποιοτικές γυναίκες. Ναι ή όχι; Βασικά ξέρεις τι θέλεις; Θες να έχεις τον έλεγχο στην ερωτική σου ζωή. Γιατί είμαι σίγουρος ότι νιώθεις πώς δεν τον έχεις. Στο λέω εκ πείρας: κι εγώ έτσι ήμουν, κι εγώ τα ίδια θέλω είχα.

Αν, λοιπόν, θες όλα τα παραπάνω, θες να αποκτήσεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής, τότε έχουμε κάτι μόνο για σένα. Η παρέα μας κάνει ένα δωρεάν σεμινάριο που θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις.

δωρεάν-σεμινάριο-gentlemenonly

Αναλύουμε θέματα γύρω από το φλερτ, την σεξουαλική έλξη, τα σημάδια ενδιαφέροντος μιας γυναίκας, τις προσεγγίσεις και όλους τους μύθους γύρω από το ερωτικό παιχνίδι.

Πέρα από τα πολύ ενδιαφέροντα θέματα που θα κουβεντιάσουμε, το σεμινάριο είναι και μία φοβερή ευκαιρία για να γνωριστούμε από κοντά με τους φίλους της σελίδας μας που μας παρακολουθούν και μας υποστηρίζουν.

Η παρέα μας υπάρχει από το μακρινό 2008 και από τα δωρεάν σεμινάρια μας έχουν περάσει πολλές εκατοντάδες άτομα. Έχουν περάσει παιδιά που δεν είχαν πάει ποτέ με γυναίκα και μετά τα σεμινάρια σμπρώχνανε 3 νέα γκομενάκια κάθε μήνα. Έχουν περάσει παιδιά που είχαν χωρίσει και ήταν στα πατώματα, στα μαύρα τους τα χάλια ψυχολογικά και μετά τα σεμινάρια οργανώνανε πάρτι με 100 άτομα όπου τα 70 ήταν γυναίκες και ήταν πιο χαρούμενοι από ποτέ. Τα σεμινάρια μας, κυριολεκτικά, έχουν αλλάξει τις ζωές πολλών αντρών. Μπορείς να διαβάσεις δεκάδες κριτικές.

Το δωρεάν σεμινάριο μας, λοιπόν, γίνεται δια ζώσης –από κοντά δηλαδή– και έχει διάρκεια 4 με 5 ώρες. Ναι, μάγκα μου, 4 με 5 ώρες… πολύ απλά επειδή έχουμε να συζητήσουμε πολλά πικάντικα θέματα γύρω από το παιχνίδι και τις γυναίκες.

Αλλά… το δωρεάν σεμινάριο δεν γίνεται συχνά και οι θέσεις είναι πάρα πολύ περιορισμένες. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, θέση παίρνει όποιος επικοινωνήσει μαζί μας το γρηγορότερο δυνατό.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, μάγκα μου, είναι να μας στείλεις ένα μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook ή στο instagram, για να δηλώσεις συμμετοχή και να προλάβεις να κλείσεις θέση. Αυτά, μάγκα μου. Ελπίζω να τα πούμε από κοντά στο επόμενο δωρεάν σεμινάριο. Σε περιμένουμε.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter