Ξενερώνει τελείως όταν το κάνεις αυτό…

Υπάρχουν δύο συστατικά που κάνανε από πάντα τις μέρες μου καλύτερες. Ο καφές και οι γυναίκες. 

Το περασμένο καλοκαίρι, στο καφέ της γειτονιάς μου, έπιασε δουλειά το πιο πιο όμορφο κορίτσι που έχω δει. Έτσι την έβλεπα τουλάχιστον. Πηγαίνοντας να πάρω τον καφέ μου, έβλεπα και μια όμορφη γυναίκα. Δύο σε ένα. 

Έκοψα το delivery και ξεκίνησα να προτιμώ το takeaway. Έπρεπε να βλέπω την Κέλλυ. Έτσι την έλεγαν. Και έφτιαχνε και τον πιο γαμάτο καφέ του κόσμου. Ή τουλάχιστον, εγώ τον έβρισκα γαμάτο, γιατί ήταν φτιαγμένος από τα χεράκια της. 

Είχα πάθει την πλακάρα μου. Πήγαινα δύο ή και τρεις φορές τη μέρα. Δεν ξέρω αν ήμουν πιο εθισμένος στον καφέ ή στο να βλέπω την Κέλλυ. 

Γούσταρα να την βλέπω. Και νομίζω πως αρχικά γούσταρε και αυτή. 

Έκανα ένα παρτάκι για τα γενέθλια μου και δήθεν τυχαία το ανέφερα μπροστά της, γιατί φαινόταν ωραία τύπισσα και ήξερα πως θα ψηνόταν να ‘ρθει. Και όντως ήρθε… 

Όλο το πάρτι την κοιτούσε. Αλλά εκείνη την ημέρα ήταν μόνο δική μου. Πέσανε και τα πρώτα φιλάκια. Το κλίμα ευνοούσε. Η μουσική, το αλκοόλ, ο χορός. Όλα μας έφερναν πιο κοντά. 

Ώσπου απομακρυνθήκαμε. Βασικά αυτή απομακρύνθηκε. Σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματά μου, ήταν κάπως ψυχρή σαν το πάγο που πλέον με μανία πετούσε στον καφέ μου και δεν φαινόταν να ‘θελε να βγούμε να πιούμε καφέ κάπου αλλού πέρα από το γαμημένο μαγαζάκι, στο οποίο δούλευε. 

Απορούσα για σχεδόν ένα μήνα τι σκατά είχα κάνει λάθος. Και όταν θυμήθηκα όσα είχα διαβάσει στο ebook «Τα Μυστικά της Έλξης», κατάλαβα ακριβώς πως όντως είχα κάνει το μεγαλύτερο λάθος. Ένα λάθος που πολλοί άντρες κάνουμε. 

Δεν ήταν η πρώτη φορά που το ‘κανα. Έχω μάστερ στο να καταστρέφω τα πάντα…

Πώς; Με το να γίνομαι δεδομένος. Γιατί αυτό δεν με βοηθάει ποτέ.

Η Κέλλυ είχε ξενερώσει. Της είχα δείξει ότι την γουστάρω με κάθε δυνατό τρόπο. Είχε ακούσει πόσο όμορφη την βρίσκω, σε κάθε γαμημένη επίσκεψη στο καφέ. Και δεν είχε κάτι άλλο να πάρει από μένα το κορίτσι. Εεε και τι άλλο να ‘κανε; Απομακρύνθηκε. Την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια… πριν καν αρχίσουν τα «πηδηματάκια». 

Σύμφωνα με όσα γνώριζα, θα ‘πρεπε να μην της προσφέρω πια επιβεβαίωση. Μόνο έτσι θα γυρνούσε πίσω. 

Συνέχισα να είμαι ένας καλός πελάτης. Πήγαινα συχνά εκεί, αλλά όχι μόνος μου. Κουβαλιόμουν με τις φίλες μου, αλλά δεν άφηνα να φανεί ότι είναι φίλες μου. Δεν έπαιζα θέατρο. Δεν έλεγα ψέματα. Απλώς δεν έδειχνα και ολόκληρη την αλήθεια.

Γιατί ναι. Ακόμη καιγόμουν για αυτήν. Αλλά το έπαιζα χαλαρουίτα. Δεν έδειχνα πια το ενδιαφέρον μου. Τώρα είχα γίνει εγώ ψυχρός σαν τον πάγο. 

Φάνηκε να γουστάρει την δροσερή εκδοχή μου. Μήπως έφταιγε που ήταν Αύγουστος και καιγόταν το μουνί της; Όχι, όχι, όχι… απλά καιγόταν το μουνί της. Είχε αρχίσει να τρελαίνεται. Τώρα αυτή ήταν που απορούσε τι άλλαξε μεταξύ μας. 

Και δεν άργησε να επιστρέψει στα μηνύματα και στις κλήσεις και στα πικάντικα αστειάκια και στα υπονοούμενα. Και σύντομα μου ζήτησε να βγούμε τα δυο μας. Και όλα έγιναν, όπως ακριβώς έπρεπε να γίνουν. Άγριο ξέσκισμα, από τα λίγα…

Κατάλαβα ότι η Κέλλυ ήταν μια τυπική γυναίκα. Μαζόχα από τη φύση της. Λάτρης του σκωτσέζικου ντουζ. Αδιάφορη απέναντι στο διαρκές ρομάντζο. 

Σίγουρα λατρεύεις την πίτσα. Και είναι ωραία την πρώτη μέρα που θα την φας. Ωραία και τη δεύτερη. Και την τρίτη. Στην τέταρτη, αρχίζεις να βαριέσαι. Πέντε-έξι μέρες μετά ξενερώνεις. Την έβδομη μέρα πίτσας αρχίζεις να γκρινιάζεις. Κάπου στη δέκατη προτιμάς να μείνεις νηστικός. 

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στο φλερτ. Δεν μπορείς να δίνεις συνέχεια ρομάντζο. Άσε όλη την γκάμα των συναισθημάτων να απελευθερωθεί. 

Γίνε και λίγο πρόκληση. Δώσε λίγη επιβεβαίωση. Και μέτα μάζεψέ το. Ας φαίνεσαι και λίγο μυστήριος. Σίγουρα όχι δεδομένος. Ποτέ μα ποτέ μην είσαι προβλέψιμος. Ξάφνιασέ την. Θα καυλώσει…

ΝΑΙ. Το φωνάζω διαρκώς. Οι γυναίκες είναι περίπλοκες. Αλλά θα φωνάζω πιο δυνατά ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. 

Αν δεν το ξέρεις ακόμη, υπάρχει ένα ebook που θα μπορούσε να σε βοηθήσει σε αυτό.

Πάτα αυτόν τον σύνδεσμο και απόκτησε «Τα Μυστικά της Έλξης» και μπορείς να μάθεις το πώς.

Εκεί, τίποτα δεν μένει μυστικό. Τα λέμε όλα. Μιλάμε για την αυτοπεποίθηση, για το φλερτ, για το πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι γυναίκες και για το πώς θα πρέπει να σκέφτεσαι και να λειτουργείς εσύ με τις γυναίκες.

Μερικά από τα μυστικά που θα μάθεις:

  • Τα 12 πράγματα που θα σε κάνουν Θεό με τις γυναίκες! (Αυτά δεν στα έχει πει κανένας «γκουρού» εκεί έξω) – Σελίδα 186
  • Ένας φοβερός τρόπος συμπεριφοράς που θα ανάψει τις γυναίκες… (αυτή η στρατηγική θα σε ξεχωρίσει από όλους τους άλλους άντρες) – Σελίδα 93
  • Ο μυστικός τρόπος να προσαρμόζεσαι σε οποιαδήποτε κατάσταση βρεθείς, που θα σε κάνει τον άντρα με την υψηλότερη αξία στην παρέα – Σελίδα 86
  • Οι 15 κυριότεροι μύθοι γύρω από το φλερτ που έχει φυτέψει η κοινωνία στο μυαλό μας – Σελίδα 9
  • Ο απίστευτος λόγος που οι γυναίκες μας τεστάρουν συνέχεια (είναι τόσο βαθιά στο μυαλό τους που δεν αλλάζει με τίποτα) – Σελίδα 20
  • Και άλλα πολλά…

Λοιπόν, παλίκαρε εσύ αποφασίζεις. Με τι θα μείνεις; Με τα ebook ή με το πουλί στο χέρι;

Μάλλον διάλεξες ebook. Και το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Πήγαινες για ένα και φεύγεις με έξι. Φίλε ετοιμάσου… το ίδιο θα συμβεί και με τα γκομενάκια!

Πάτα εδώ για να αποκτήσεις τον απόλυτο οδηγό αντρικής αυτοβελτίωσης: «Τα Μυστικά της Έλξης».

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter