Στο παίζουν δύσκολες αλλά σε άλλους άντρες κάθονται εύκολα;

Τον πρώτο καιρό που είχα μπει στους GentlemenOnly, τα φιλαράκια μου έδειχναν τρομερό ενδιαφέρον. Πού μας έχανες πού μας έβρισκες, μιλούσαμε για γυναίκες, με ρωτούσαν πώς θα γαμήσουν και κορτάραμε γκομενάκια, στα οποία περίμεναν να πάω και να μιλήσω πρώτος εγώ. Μια κλασική αντροπαρέα δηλαδή… 

Όμως σε αυτήν την αντροπαρέα, βασίζονταν όλοι πάνω μου. Οι περισσότεροι βασικά. 

Κάποιοι ήταν αρχικά πιο διστακτικοί. Αλλά πείθονταν με το που έβλεπαν ότι όσα εγώ έλεγα, ήταν σωστά. Γιατί και γω δεν τα ‘χα σκεφτεί μόνος μου. Μου τα ‘χαν πει άλλοι. Που και αυτοί δεν τα ‘χαν βγάλει απ’ την στομάχα τους. Είχαν μελετήσει, ασχολούνταν με τις γυναίκες και με όσα η επιστήμη έλεγε για αυτές. Και όσα είχαν ζήσει και είχαν μάθει, τα είχαν καταγράψει σε ένα γαμάτο βιβλίο.

Και ενώ όλοι έδειχαν πως άρχιζαν σιγά-σιγά να καταλαβαίνουν, υπήρχε ένας στην παρέα, ο οποίος μου είχε πρήξει τα ούμπαλα. Μου ‘λεγε ότι συνήθως μιλούσα για τις γυναίκες σαν να είναι κομμάτια κρέατος (πράγμα που δεν θα έκανα ποτέ). Ότι δεν μπορώ να λέω ότι είναι δυνατόν να πηδήξεις μια γκόμενα σε δύο μέρες. Ότι δεν τις σέβομαι και ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται… και άλλα πολλά. Πάρα πολλά!

Δεν ήταν κολλητός μου. Ήταν, όμως, ένας τύπος της παρέας. Περνούσα κατά τα άλλα καλά μαζί του. Ήθελα να ‘ναι καλά. Αλλά δεν ήταν. Εννοώ, δεν ήταν στα καλά του. Και στεναχωριόμουν για αυτόν. 

Την ίδια στιγμή ξεκίνησα να σκέφτομαι ότι ο συγκεκριμένος δεν ήταν μόνος του σε όλο αυτό. Υπήρχαν πολλοί ακόμη άντρες που σκέφτονταν με τον ίδιο τρόπο. 

Θυμήθηκα ένα σπιτόπαρτο στο οποίο ήμουν καλεσμένος πριν λίγες βδομάδες. Λίγος κόσμος ήταν εκεί. Λίγος και καλός. Τόσο λίγος, που ολόκληρο το πάρτι είχε γίνει μια παρέα. 

Ένα παλικάρι ήρθε και μου ζήτησε να του βάλω λίγο ρούμι, τη στιγμή που έκανα refill. Μου ‘πιασε την κουβέντα και φουσκωμένος από περηφάνια μου δειξε το κορίτσι που συνόδευε. Όμως αυτή κάτι μου θύμιζε… 

Καυλάκι από τα λίγα. Βυζάκια τόσο-όσο και έναν πάτο, που τόσα χρόνια βαρελάς, αντίστοιχο δεν είχα ξαναδεί. Κάτι μου θύμιζε, γαμώ τη ζωούλα μου, αυτός ο πάτος… 

Ο τύπος μου ‘πε ότι του βγαλε το λάδι μέχρι να του πει το ναι. Την παρακάλαγε είπε. Και αυτήν ήταν τρομερά δύσκολη. Σοβαρό κορίτσι. 

«Έχει βγάλει τη νομική» μου είπε. «Μαλάκα, ναι! Η Λία η δικηγορίνα» είπα από μέσα μου. Πόσο παίζει να ‘χα πιει το βράδυ που μπήκα στη Λία; Ρε συ… δεν μου φάνηκε και τόσο δύσκολη, όταν με παρακάλαγε να μπω από πίσω. 

Δεν του ‘πα τίποτα. Άστον να νομίζει. Απλώς όσο τον άκουγα να λέει πόσα έκανε, για να την κερδίσει, γελούσα πονηρά και καύλωνα στην ανάμνηση της σεξάρας μου μαζί της. 

Δεν κρίνω ούτε τις τύπισσες που είναι επιλεκτικές, ούτε τους τύπους που λένε ότι οι γυναίκες παραείναι επιλεκτικές. Αλλά δεν δέχομαι μια γυναίκα να βγάζει την πίστη ενός άντρα, ενώ όλοι ξέρουμε πως δεν το ‘χει σε τίποτα να γαμηθεί εδώ και τώρα με κάποιον άλλον. 

Ακόμη και η πιο δύσκολη ή σοβαρή γυναίκα, μπορεί να γαμηθεί εδώ και τώρα… με τον κατάλληλο άντρα όμως. Με το που τον γνωρίσει. Το ότι δεν γαμιέται, δεν σημαίνει ότι δεν θέλει ή δεν μπορεί να το κάνει. Και θέλει και μπορεί. 

Αν δεν το κάνει, φταίει το αρσενικό που έχει απέναντί της. Τίποτα άλλο. 

Θέλεις να αναπτύξεις τις ικανότητές σου και να γαμάς χωρίς να σου βγάζουν το λάδι; 

Φυσικά και θα θέλεις! Μαλάκας είσαι να πεις όχι;

Πάτα αυτόν τον σύνδεσμο και απόκτησε «Τα Μυστικά της Έλξης» και μπορείς να μάθεις το πώς.

Εκεί, τίποτα δεν μένει μυστικό. Τα λέμε όλα. Μιλάμε για την αυτοπεποίθηση, για το φλερτ, για το πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι γυναίκες και για το πώς θα πρέπει να σκέφτεσαι και να λειτουργείς εσύ με τις γυναίκες.

Και αν το τσιμπήσεις άμεσα, θα πάρεις μαζί και μερικά δωράκια. Έτσι, γιατί είμαστε γαμάτοι.

Έχουμε και λέμε…

Eσύ παίρνεις τα «Τα Μυστικά της Έλξης» και μεις κερνάμε τα υπόλοιπα:

  • Ηχητική έκδοση του ebook, διάρκειας 213 λεπτών [audiobook]
  • «The Alpha Stories: 17 Μαθήματα για τις Γυναίκες & την Ερωτική Έλξη μέσα από 17 Αληθινές Ιστορίες» [ebook]
  • «Πως να Γίνεις Θεός στα Μηνύματα Χωρίς να Φας 10.352 Απορρίψεις» [Οδηγός για texting σε μορφή ebook]
  • «Σύνοψη Σημαντικών: Πώς να Κερδίζεις Φίλους και να Επηρεάζεις τους Ανθρώπους» [Πρακτικές συμβουλές σε μορφή ebook]
  • Σύνοψη Σημαντικών: Ξυπνήστε τον Γίγαντα Μέσα σας [Πρακτικές συμβουλές σε μορφή ebook]

Λοιπόν, παλίκαρε εσύ αποφασίζεις. Με τι θα μείνεις; Με τα ebook ή με το πουλί στο χέρι; Πάτα το από κάτω link…

Μάλλον διάλεξες ebook. Και το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Πήγαινες για ένα και φεύγεις με έξι. Φίλε ετοιμάσου… το ίδιο θα συμβεί και με τα γκομενάκια!

Πάτα εδώ για να αποκτήσεις τον απόλυτο οδηγό αντρικής αυτοβελτίωσης: «Τα Μυστικά της Έλξης».

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter