7 σημάδια ότι μια γυναίκα σε γουστάρει…

Έχω βγει για άπειρα ποτάκια. Έχω πιει τον γκώλο μου και έχω φλερτάρει με ό,τι κινείται. Έχω φάει τα μούτρα μου. Τουλάχιστον δεν έφαγα μπουνιά από τον γκόμενο κάποιας που συνοδευόταν. Ούτε χαστούκι από γκομενάκι έχω φάει. 

Αλλά χυλόπιτες υπήρξαν αμέτρητες. Γιατί; Γιατί δεν ήξερα τι μου γινόταν. Έμπαινα στο κλαμπ και ήμουν σε φάση όποια πάρει ο χάρος. Και ο χάρος ήμουν εγώ. Γιατί έτσι με αντιμετώπιζαν.

Μετά από κάθε άκυρο κοιταζόμουν στον καθρέφτη και αναρωτιόμουν πόσο σκατά μπορεί να είμαι; Αυτοεκτίμηση στον πάτο. 

Και όλο αυτό συνέβαινε, γιατί είχα πραγματικά θολώσει από την αγαμία. Είχα επιλογές (που και συ έχεις), αλλά δεν τις έβλεπα, γιατί δεν έβλεπα μπροστά μου (που ούτε εσύ βλέπεις). 

Πας στο γκομενάκι που σου γυάλισε, χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες. Ενώ ένα τραπέζι πιο κει κάθεται μια τύπισσα που σε κοιτάει και λιώνει. Μαζεύουν τα υγρά με τις σφουγγαρίστρες. Εσύ, όμως, τον χαβά σου. 

Σε πιάνει ο εγωισμός σου και σκέφτεσαι πως μπορεί και να ρίξεις την κοκόνα που στάμπαρες μπαίνοντας. Προσπαθείς πολύ και βάζεις σε λειτουργία το κάθε μαγικό κόλπο που κάποιος παπατζής σου έχει πουλήσει. 

Αλλά με αυτά δεν θα φτάσεις ποτέ στον «μαγικό κόλπο».

Άκου να δεις το «γιατί», φίλε μου. Δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά… Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΠΟΥ ΜΠΑΝΙΣΕΣ, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΞΑΡΧΗΣ. Ήρεμα το λέω. Και δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί, ακόμη και αν κάνεις κωλοτούμπες στον αέρα. 

Θα φας τα μούτρα σου ενώ θα κάνεις τις κωλοτούμπες. Και θα ‘ναι κρίμα. Δεν θα ‘χει αποτέλεσμα. Θα ‘χεις δώσει όλη σου την ενέργεια, αλλά και όλο σου τον μισθό σε κερασμένα ποτάκια. Γιατί; Για να σου δώσει πίσω το «όχι», που εξαρχής θα σου ‘δινε.

Θα χάσεις. Και η νίκη βρισκόταν τόσο κοντά. Στο δίπλα τραπέζι. Εκεί που κάθεται η τύπισσα που σε μπάνισε με το που μπήκες στο μπαρ. 

Ξέρεις ποιο είναι το κόλπο; Να τραβήξεις την προσοχή της τύπισσας, που είναι ήδη διατεθειμένη να στην δώσει…

Μην αναρωτιέσαι τι στο διάολο σου βρήκε. Μείνε απλώς στο ότι της αρέσεις ήδη.

Μπορεί να ‘ναι γκαβή ή παλαβή. Μπορεί να ‘σαι απλώς ο τύπος της. Ή (τι ρομαντικό;) να φέρνεις κάπως στον παιδικό της έρωτα. 

Το κορίτσι έχει ανοίξει τα πόδια, λες και κάνει σπαγκάτο, και σε περιμένει. Αλλά συ δεν βλέπεις μπροστά σου. Ξεκίνα να βλέπεις, λοιπόν.

Βάλε το ραντάρ να δουλέψει. Με το που ανιχνεύσει ερωτικά σημάδια… πάρε φόρα και χώσου. 

Δεν θα το παίξω έξυπνος. Δεν πουλάω σκέτες θεωρίες. Τα ερωτικά σημάδια υπάρχουν, όντως. Έχω διαβάσει για αυτά και τα χω ζήσει στην πράξη. 

Εγώ δεν είμαι μονοφαγάς. Έχει γκομενάκια για όλους. Όλοι θα «φάμε». 

Γι’ αυτό και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου κάποια από τα βασικότερα σημάδια, που δείχνουν ότι το γκομενάκι ψήνεται…

 1. Δεν μπορεί να σε κοιτάξει στα μάτια. Όταν εσύ την κοιτάς επίμονα, αυτή ρίχνει το βλέμμα της στο πάτωμα. Υποτάσσεται! 
 2. Ή κάνει το ακριβώς αντίθετο. Καρφώνει το βλέμμα της στο δικό σου. Σε γδύνει με τα μάτια της. Είναι έτοιμη να σε αρπάξει και να σε ξεζουμίσει. 
 3. Χαζογελά με την κάθε πίπα που ξεστομίζεις. Όχι μπρο μου, δεν είσαι αστείος. Απλώς θέλει το πουλάκι σου. 
 4. Αν δει ότι η συζήτησει σκαλώνει κάνει προσπάθεια. Λέει κάτι αυτή. Ρωτάει. Ενδιαφέρεται. Δεν θέλει να τελειώσει έτσι άδοξα. 
 5. Ενώ μπορεί να το ‘παιζε αδιάφορη, αλλάζει τροπάριο. Ξαφνικά αναζητά πληροφορίες για σένα. Θέλει να μάθει. Ε άσε το κορίτσι να μάθει! 
 6. Υπάρχει σωματική επαφή. Ξέρεις. Το κάνει επίτηδες. Λίγο θα σε ακουμπήσει εδώ, λίγο εκεί, λίγο θα σε σκουντήξει κατά λάθος. Το ζητάει η ψυχούλα της. 
 7. Σου πάει κόντρα! Αυτό και αν είναι ερωτικό σημάδι. Από τα πολύ καθαρά. Μην το αμελήσεις… 

Φυσικά, όλα αυτά αποτελούν απλώς ενδείξεις. Μην βάλεις την καπότα με το που δεις κάποιο από αυτά. Δώσε λίγο χρόνο. Δείξε και συ λίγο ενδιαφέρον. Και αν την δεις θετική, μάλλον θα την χρειαστείς όντως την καπότα. Γιατί μάλλον είσαι δίπλα στην κατάλληλη γκόμενα. Τα ‘χουμε ξαναπεί. Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο βήμα, για να πηδήξεις. 

Σκέψου ότι εδώ σου πα μόνο επτά από τα σημάδια ενδιαφέροντος. Υπάρχουν, όμως πολλά ακόμα. Δες τι μαθαίνεις σε ένα μόνο μήνυμα. Και φαντάσου τι θα μπορούσες να μάθεις, αν διαβάσεις ένα ολόκληρο βιβλιο.

Ποιο βιβλίο; Το ebook μας «Τα Μυστικά της Έλξης», στο οποίο τίποτα δεν μένει μυστικό. Τα λέμε όλα. Μιλάμε για την αυτοπεποίθηση, για τα σημάδια ενδιαφέροντος στο φλερτ, για το πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι γυναίκες και για το πώς θα πρέπει να σκέφτεσαι και να λειτουργείς εσύ με τις γυναίκες.

Πάτα εδώ για να το αποκτήσεις.

Και αν το τσιμπήσεις άμεσα, θα πάρεις μαζί και μερικά δωράκια. Έτσι, γιατί είμαστε γαμάτοι.

Έχουμε και λέμε: Εσύ παίρνεις τα «Τα Μυστικά της Έλξης» και μεις κερνάμε τα υπόλοιπα:

 • Ηχητική έκδοση του ebook, διάρκειας 213 λεπτών [audiobook]
 • «The Alpha Stories: 17 Μαθήματα για τις Γυναίκες & την Ερωτική Έλξη μέσα από 17 Αληθινές Ιστορίες» [ebook]
 • «Πως να Γίνεις Θεός στα Μηνύματα Χωρίς να Φας 10.352 Απορρίψεις» [Οδηγός για texting σε μορφή ebook]
 • «Σύνοψη Σημαντικών: Πώς να Κερδίζεις Φίλους και να Επηρεάζεις τους Ανθρώπους» [Πρακτικές συμβουλές σε μορφή ebook]
 • Σύνοψη Σημαντικών: Ξυπνήστε τον Γίγαντα Μέσα σας [Πρακτικές συμβουλές σε μορφή ebook]

Λοιπόν, παλίκαρε εσύ αποφασίζεις. Με τι θα μείνεις; Με τα ebook ή με το πουλί στο χέρι;

Μάλλον διάλεξες ebook. Και το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Πήγαινες για ένα και φεύγεις με έξι. Φίλε ετοιμάσου… το ίδιο θα συμβεί και με τα γκομενάκια! 

Πάτα εδώ για να αποκτήσεις τον απόλυτο οδηγό αντρικής αυτοβελτίωσης: «Τα Μυστικά της Έλξης».

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter