Πώς να φτάσεις στο κρεβάτι μιας γυναίκας σε δύο μέρες…

Σαν καλό αγοράκι και γω, κλήθηκα κάποια στιγμή να υπηρετήσω τη μαμά πατρίδα. 

Το βύσμα υποσχέθηκε πως θα βρεθώ κάπου κοντά στο σπίτι μου. Ο Έβρος τελικά δεν ήταν και τόσο κοντά βέβαια.

Όταν ήρθε το χαρτί φρίκαρα. 

Οι μέρες ελευθερίας κύλησαν πολύ γρήγορα και στα τέλη του Σεπτέμβρη φόρεσα τα χακί. Φίλες και γνωστές έλεγαν πως ήμουν πολύ γαμάτος και ωραίος άντρας μέσα σε αυτά τα τσουβάλια.

Βέβαια τότε δεν πήδαγα ούτε με αίτηση. Ήμουν μικρός και άμαθος. Βλέπεις δεν είχα ακόμη μάθει «Τα Μυστικά της Έλξης».

Έκανα πολλές και καλές παρέες ως φαντάρος. 

Σε μία από τις πρώτες υπηρεσίες μου γνώρισα τον Στράτο. Τον αποθήκευσα στις επαφές του κινητού μου ως «Στράτος Στρατός». Ωραίος τύπος. Και είχε πολλά να μου πει και να μου μάθει. 

Εμείς υπηρετούσαμε σε κάποιο χωριό, όπου οριακά ανήκε στον χάρτη της Ελλάδας. Αλλά τις εξόδους μας τις περνούσαμε στην Ορεστιάδα. 

Σε μία από αυτές, ημέρα Κυριακή, μπήκαμε σε ένα σούπερ (που δεν έκλεινε ποτέ) να πάρουμε ξυριστικά, μπισκότα και μπύρες, τις οποίες θα περνούσαμε στα μουλωχτά από την πύλη. 

Σε μια πόλη που μύριζε αντρίλα και η αναλογία θηλυκών-αρσενικών ήταν θλιβερή, ανιχνεύσαμε γυναικείες παρουσίες. Στο ταμείο, ακριβώς μπροστά από εμάς, ήταν δυο πιτσιρίκες. 

Ο συμφάνταρος δεν κώλωσε. Γούσταρε τη μία από αυτές, της έπιασε το μπλα-μπλα και το κορίτσι φάνηκε να ψήνεται. Ψιλοαπορούσα τι του ‘χε βρει. Θα μπορούσε να ‘χε όποιον ήθελε. Τα μισά αρσενικά της Ελλάδας υπηρετούν έστω και μικρό μέρος της θητείας τους στον Έβρο. Οι γυναίκες υπάρχουν μόνο για δείγμα. Αλλά αυτός φαινόταν πως θα «έμπαινε». 

Ήταν ο ένας στους χίλιους. 

Τελικά ήπιαμε τις μπύρες στον δρόμο. Κάναμε μία μεγάλη βόλτα στην μικρή πόλη τους. Η φίλη της ωραίας τύπισσας ήταν κάτω του μετρίου. Αλλά έμενα εκεί γιατί ο μπρο μου με χρειαζόταν. Bros before hoes! 

Η έξοδος τελείωσε και ο Στράτος με το κορίτσι ανανέωσαν το ραντεβού τους. Βέβαια, τα δεδομένα δεν ήταν με το μέρος του. Η επόμενη έξοδος στην Ορεστιάδα θα ήταν το ερχόμενο Σάββατο. Και αν!

Ο φίλος κράτησε μια επαφή μαζί της. Μου ‘λεγε πως μάλλον θα γινόταν φασούλα, αλλά δεν ήθελε να παίξει με τις πιθανότητες. Ήθελε να ‘ναι σίγουρος ότι θα σπρώξει. 

Πού τον έχανες πού τον έβρισκες, ήταν με ένα κινητό στο χέρι. Και ενώ αρχικά νόμιζα πως μηνυματίζει με εκείνη, παρατήρησα πως δεν ήταν στο ίνστα. Ο τύπος διάβαζε. Είχε λέει βρει ένα ebook, που δεν πουλούσε μούσια και θεωρίες. Είχε πρακτικές οδηγίες, βασισμένες πάντα στην επιστήμη για το πώς θα κατάφερνε να την ρίξει.  «Τα Μυστικά της Έλξης» που σου ‘πα και νωρίτερα. 

Και αφού πλέον ήξερε τι έπρεπε να κάνει, χτύπησε την πόρτα ενός γραφείου και έβαλε λυτούς και δεμένους να κανονίσουν την Σαββατιάτικη έξοδό του. Και το κανόνισαν. Υπάρχει σεβασμός στο γαμήσι του άλλου. Ανδρική αλληλεγγύη. 

Μου ‘πε πως έφτασε στην πόλη και κάναν πάλι βόλτες. Βρήκε, όμως, μια χαζή αφορμή, για να της ζητήσει να περάσουν από το σπίτι της. Είχε ξεμείνει τάχα από μπαταρία και δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς κινητό. Λογικό ακουγόταν! 

Το γκομενάκι του έκανε την χάρη. Και ενώ περπατούσαν, βήμα-βήμα κλιμάκωνε τη σωματική επαφή, για να την καυλώσει ακόμη παραπάνω. 

Από ό,τι φάνηκε, τα κατάφερε. Με το που μπήκαν μέσα, την έριξε στον καναπέ, την έγδυσε, την φάσωσε άγρια και κάνανε μια σεξάρα. Από τις καλύτερές του. Έχει να λέει. 

Το βράδυ επέστρεψε στο στρατόπεδο και μας τα διηγήθηκε όλα. Αυτός ανακηρύχθηκε  στον μεγαλύτερο μάγκα του λόχου. Παίζει να του δώσαν και τιμητική για αυτό του το επίτευγμα. Έβγαινε σχεδόν κάθε σ/κ και εκείνη τον υποδεχόταν με ανοιχτές αγκάλες… και πόδια. 

Έμεινε στην ιστορία. Αν, λοιπόν, άκουσες ποτέ για έναν φαντάρο που πήγε στον Έβρο και γάμησε, δεν είναι αστικός μύθος. Τον γνώρισα. Είναι αλήθεια. 

Ο Στράτος τα κατάφερε, όχι γιατί ήταν φυσικό ταλέντο. Κάθε άλλο. Ήταν ένας μέσος τυπάκος που όμως ψαχνόταν. Και εκείνη τη φορά, κατάφερε να ρίξει γκομενάκι, σε μόλις δύο ραντεβού. 

Γιατί έμαθε. Διάβασε και έμαθε, όσα οι άλλοι δεν ξέραμε. Και έμαθε, επειδή είχε στα χέρια του εκείνο το βιβλίο. Πάτα το από κάτω link…

Ποιο βιβλίο; Το ebook μας «Τα Μυστικά της Έλξης», στο οποίο τίποτα δεν μένει μυστικό. Τα λέμε όλα. Μιλάμε για την αυτοπεποίθηση, για το φλερτ, για το πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι γυναίκες και για το πώς θα πρέπει να σκέφτεσαι και να λειτουργείς εσύ με τις γυναίκες.

Και αν το τσιμπήσεις άμεσα, θα πάρεις μαζί και μερικά δωράκια. Έτσι, γιατί είμαστε γαμάτοι.

Έχουμε και λέμε: Εσύ παίρνεις τα «Τα Μυστικά της Έλξης» και μεις κερνάμε τα υπόλοιπα:

  • Ηχητική έκδοση του ebook, διάρκειας 213 λεπτών [audiobook]
  • «The Alpha Stories: 17 Μαθήματα για τις Γυναίκες & την Ερωτική Έλξη μέσα από 17 Αληθινές Ιστορίες» [ebook]
  • «Πως να Γίνεις Θεός στα Μηνύματα Χωρίς να Φας 10.352 Απορρίψεις» [Οδηγός για texting σε μορφή ebook]
  • «Σύνοψη Σημαντικών: Πώς να Κερδίζεις Φίλους και να Επηρεάζεις τους Ανθρώπους» [Πρακτικές συμβουλές σε μορφή ebook]
  • Σύνοψη Σημαντικών: Ξυπνήστε τον Γίγαντα Μέσα σας [Πρακτικές συμβουλές σε μορφή ebook]

Λοιπόν, παλίκαρε εσύ αποφασίζεις. Με τι θα μείνεις; Με τα ebook ή με το πουλί στο χέρι; Πάτα το από κάτω link…

Μάλλον διάλεξες ebook. Και το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Πήγαινες για ένα και φεύγεις με έξι. Φίλε ετοιμάσου… το ίδιο θα συμβεί και με τα γκομενάκια!

Πάτα εδώ για να αποκτήσεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter