Μην φλερτάρεις για να μαμήσεις…

Μην φλερτάρεις για να μαμήσεις

Σε έχουν βάλει στο βρακί τους; 

Αγωνίζεσαι σαν μαλάκας, για να καταφέρεις να ρίξεις την κάθε μέτρια γκομενίτσα; 

Κερνάς λίτρα σφηνάκια, για να «μπεις», αλλά στο τέλος αυτές τα πίνουν και εσύ τον πίνεις;

Ναι σε όλα! 

Μην προσπαθήσεις να με πείσεις για το αντίθετο. Ξέρεις και ξέρω. 

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις το αφήγημα; 

Πώς θα σου φαινόταν να έπαιζες, χωρίς να σε νοιάζει το να κερδίσεις; Να ‘ξερες πως δεν έγινε και κάτι, αν δεν ρίξεις τη μουνάρα που ‘χεις βάλει στο μάτι, γιατί έχεις και άλλες επιλογές. Και στο τέλος, όπως και να ‘χει, θα βγεις κερδισμένος…

Προς το παρόν, όμως, χάνεις. Και χάνεις, γιατί η οπτική σου για τα πράγματα, είναι για τον πέοντα. Χωρίς παρεξήγηση…  

Το ζητούμενο, μάγκα μου, δεν είναι μόνο το σεξάκι. Αν ήταν, δεν θα ‘μασταν εδώ. Δεν θα αναλύαμε τη γυναικεία ψυχολογία. Δεν θα μιλούσαμε για φλερτ. 

Θα σου προτείναμε απλώς τα καλύτερα μπουρδέλα. Θα ξοδεύαμε τα φράγκα μας σε γαμάτες επαγγελματίες που ξέρουν πώς να κάνουν σεξάρες. Θα ζούσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα… 

Το ζητούμενο είναι να βρεις τ’ αρχίδια σου που τα ‘χεις χάσει. Να μην πηγαίνεις με ό,τι άθλιο κινείται, απλά και μόνο γιατί αυτό σου ‘κατσε. Και για να πας, να μην χρειάζεται να περάσεις τους δώδεκα άθλους του Ηρακλή. Να μην χρειάζεται να κάνεις ό,τι γουστάρει και όπως το γουστάρει. Να μην χρειάζεται να γίνεσαι το καλό και υπάκουο σκυλάκι της. 

Και κάθεσαι εσύ και σκέφτεσαι: «Σκυλάκι; Ούτε καν! Καλύτερα χαρμανοψώλης. Άθλοι; Ρε άντε γαμηθείτε… Δεν χρωστάω αποδείξεις σε καμία».

Μάλλον δεν σου ακούγονται ωραία όλα αυτα. Σωστά; Σωστά! Ξέρεις γιατί χαλιέσαι; Γιατί εσύ, αδερφάκο, διψάς για δύναμη. Και θα αναρωτιέσαι πού πουλάνε δύναμη, να πας να αγοράσεις…

Τη δύναμή σου θα την βρεις, όταν βρεις τα πατήματά σου στο φλερτ. Το οποίο φλερτ είναι τέχνη. Την οποία τέχνη πολλοί άντρες δεν την κατέχουν. Και ακριβώς γι’ αυτό φαίνονται και αδύναμοι. Που, να σου πω την αλήθεια, μάλλον όντως είναι. 

Δύναμη σημαίνει ευθύνη. Σημαίνει ότι εσύ είσαι αυτός που χειρίζεται την κατάσταση. Σημαίνει ότι έχεις το πάνω χέρι. Ότι αποφασίζεις. Ότι ορίζεις. 

Δική σου επιλογή πρέπει να είναι το αν θα γαμηθείτε. Το πού και το πότε. Το πόσες φορές. Το πότε λήγει η φάση σας. Και, αν συνεχίζεται η φάση, το πώς συνεχίζεται. 

«Ρε συ, το να ‘σαι σε θέση ισχύος δεν είναι τόσο εύκολο», θα σκέφτεσαι. Και θα σου πω πως προφανώς δεν είναι. Γιατί σχεδόν τίποτα ωραίο δεν είναι εύκολο. 

Πολλοί άντρες βέβαια (όχι οι πραγματικοί άντρες) συμβιβάζονται με το εύκολο. Δεν έχουν όλοι τα κότσια να πάρουν την ευθύνη. Πρόβλημά τους. 

Αν έχεις φτάσει μέχρι εδώ, μάλλον δεν είσαι ένας από αυτούς. Διψάς για περισσότερη δύναμη. Και να σου πω; Το ‘χουμε! 

Έχω βρεθεί και στις δυο πλευρές. Και μπορώ να σου πω πώς θα περάσεις από τη μία πλευρά στην άλλη. 

Κανείς δεν γεννιέται γαμιάς. Διάβασα και έμαθα. Και στην πορεία έγινα. Έμαθα πώς λειτουργεί η ανθρώπινη φύση, η ψυχολογία και τι λέει η επιστήμη για το γαμημένο το φλερτ που μου ‘χε φάει την ψυχή. 

Έφαγα τα μούτρα μου, άκουσα μαλάκες, μου παν μαλακίες, βάρεσα και μερικές μέχρι τελικά να γαμήσω. 

Αλλά ήρθε και η στιγμή που διάβασα το σωστό βιβλίο. Και τότε έμαθα όλα «Τα Μυστικά της Έλξης»

«Τα Μυστικά της Έλξης» είναι ο τίτλος του ebook μας, στο οποίο τίποτα δεν μένει μυστικό. Τα λέμε όλα. Μιλάμε για την αυτοπεποίθηση, για το φλερτ, για το πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι γυναίκες και για το πώς θα πρέπει να σκέφτεσαι και να λειτουργείς εσύ με τις γυναίκες.

Και αν το τσιμπήσεις άμεσα και αγοράσεις το βιβλίο θα σου δώσουμε δωρεάν άλλα 5 δωράκια. Εσύ παίρνεις τα «Τα Μυστικά της Έλξης» και μεις κερνάμε τα υπόλοιπα:

  • Ηχητική έκδοση του ebook, διάρκειας 213 λεπτών [audiobook]
  • «The Alpha Stories: 17 Μαθήματα για τις Γυναίκες & την Ερωτική Έλξη μέσα από 17 Αληθινές Ιστορίες» [ebook]
  • «Πως να Γίνεις Θεός στα Μηνύματα Χωρίς να Φας 10.352 Απορρίψεις» [Οδηγός για texting σε μορφή ebook]
  • «Σύνοψη Σημαντικών: Πώς να Κερδίζεις Φίλους και να Επηρεάζεις τους Ανθρώπους» [Πρακτικές συμβουλές σε μορφή ebook]
  • Σύνοψη Σημαντικών: Ξυπνήστε τον Γίγαντα Μέσα σας [Πρακτικές συμβουλές σε μορφή ebook]

Λοιπόν, παλίκαρε εσύ αποφασίζεις. Με τι θα μείνεις; Με τα ebook ή με το πουλί στο χέρι; 

Μάλλον διάλεξες ebook. Και το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Πήγαινες για ένα και φεύγεις με έξι. Φίλε ετοιμάσου… το ίδιο θα συμβεί και με τα γκομενάκια!

Πάτα εδώ για να αποκτήσεις τον απόλυτο οδηγό αντρικής αυτοβελτίωσης: «Τα Μυστικά της Έλξης».

Ο φίλος σου, Γιώργος από GentlemenOnly

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter