Πώς να Μην σε Αφήσει Ξανά στο «Διαβάστηκε»

Η ιστορία του «διαβάστηκε» πάει συνήθως κάπως έτσι.

Σκέφτεσαι μια έξυπνη ατάκα, χαμογελάς και στέλνεις στο κοράσιο που έχεις βάλει στο μάτι. Είσαι σίγουρος ότι αυτή τη φορά θα καταφέρεις να κανονίσεις ραντεβού.

Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ξέρεις ότι είσαι έξυπνος. Στο λένε οι φίλοι σου και το έχεις διαπιστώσει κι εσύ στην πράξη. Ένα μήνυμα σε μια κοπέλα είναι παιχνιδάκι για σένα.

Τελικά όμως το έξυπνο μήνυμά σου δεν παίρνει καμία απάντηση. Η κοπέλα που το έστειλες ίσως να μην το ανοίξει ποτέ ή στην καλύτερη περίπτωση να το διαβάσει και να μην απαντήσει.

Φίλε μου, καλώς ήρθες στο club των “Διαβάστηκε”.

Γιατί δεν απαντούν στα μηνύματα οι γυναίκες; 

Ξέρω, είναι απογοητευτικό να μην απαντάνε. Ίσως θυμώνεις και θέλεις να κατηγορήσεις τις γυναίκες, ίσως τα βάζεις με τον εαυτό σου ή απλά συνεχίζεις να στέλνεις ομαδικά μηνύματα απαθής, ελπίζοντας να έχεις αποτέλεσμα.

Ό,τι κι αν κάνεις από τα παραπάνω, χάνεις το χρόνο σου. Έλα να δούμε κάποιες βασικές αρχές που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το παιχνίδι σου:

1. Τίποτα δεν αντικαθιστά την φυσική επαφή

αυτοβελτιωση συμβουλες πως να εχω αυτοπεποιθηση

Όσο κι αν έχει προχωρήσει η τεχνολογία, ο άνθρωπος δεν έχει πάψει να έχει κάποιες βασικές συναισθηματικές ανάγκες.

Η ίδια κοπέλα που τώρα δεν σου απαντάει στα μηνύματα θα αντιδρούσε πολύ διαφορετικά, αν σε είχε γνωρίσει από κοντά.

Έχει μεγάλη σημασία να σε γνωρίσει στον πραγματικό κόσμο και να δει αν είσαι ισχυρό αρσενικό, αν έχεις χιούμορ, στυλ, πόσο κοινωνικός είσαι και πως την κάνεις να νιώθει όταν είσαι δίπλα της!

2. Μηνύματα σαν το δικό σου δέχεται κατά δεκάδες, σχεδόν κάθε μέρα

image5

Μάλλον το γνωρίζεις ήδη και αλλά σου υπενθυμίζω ότι η εκάστοτε κοπέλα έχει πολλούς παραπάνω “θαυμαστές” από το μέσο άντρα.

Τη μέθοδο να στέλνεις μαζικά μηνύματα την ακολουθούν πολλοί άλλοι άντρες. Μπορείς εύκολα να το επιβεβαιώσεις αυτό αν ζητήσεις ευγενικά από μία φίλη σου να σου δείξει το inbox της.

Για την γυναίκα, το μήνυμα από έναν άντρα που δεν γνωρίζει, είναι σαν ένα spam email. Είναι ενοχλητικό και κουραστικό να ανοίγει και να απαντά, ειδικά σε ένα άγνωστο.

3. Την γνώρισες από κοντά αλλά και δεν πάλι δεν απαντά

διαβασε το μηνυματα και σε αφησε στο διαβαστηκε

Σε αυτή την περίπτωση, αγαπημένε μου φίλε, ίσως χρειάζεται να τσεκάρεις ξανά τις μεθόδους σου.

Έχει διαφορά να γνωρίζεις μια κοπέλα και την κερδίζεις ως αρσενικό από το να γνωρίζεις μια κοπέλα και να της δείχνεις πόσο κοινωνικά αδέξιος και σεξουαλικά πεινασμένος είσαι.

Και μάλιστα το δεύτερο είναι πολύ πιο εύκολο να συμβεί από το πρώτο. Είναι λεπτά τα όρια μεταξύ του να δείξεις σεξουαλικό ενδιαφέρον και του να φανείς οτι την έχεις ανάγκη σε σημείο απωθητικό.

4. Ισως τα πήγες καλά στην γνωριμία αλλά πλέον δεν σε «θυμάται»

image4

Μπορεί να τα πήγες πολύ καλά στη γνωριμία. Να πήρες το “πράσινο φως” και να περάσατε λίγη ώρα μαζί. Την έκανες να ενθουσιαστεί μαζί σου αλλά έμεινες μέχρι εκεί, στον ενθουσιασμό.

Δεν έδωσες αρκετό χρόνο και δεν έχτισες άνεση και ταύτιση μαζί της ωστε να συνεχίσει να θέλει επικοινωνία μαζί σου και την επόμενη μέρα. Ο ενθουσιασμός που ένιωθε χθες ήταν της στιγμής και σίγουρα δεν μπορεί αυτό να διαρκέσει μέχρι την επόμενη μέρα.

Τι να κάνεις για να μην ξανασυμβεί

Ανεξάρτητα αν ανήκεις στην κατηγορία ανδρών που στέλνουν ομαδικά μηνύματα ή στην κατηγορία ανδρών που γνωρίζουν κοπέλες έξω αλλά δεν υπάρχει συνέχεια, στις παρακάτω γραμμές θα βρεις συμβουλές που θα σου αλλάξουν τη ζωή.

1. Άσε κάτω το κινητό και βγες έξω στον πραγματικό κόσμο

Έχεις ήδη καταλάβει οτι το να κρύβεσαι πίσω από μια συσκευή δεν λειτουργεί υπέρ σου. Βγες έξω, βρες τους φίλους σου, οργανώστε events και περάστε όμορφα, πρώτα μεταξύ σας.

Διασκέδασε τον εαυτό σου και άσε τα θετικά συναισθήματα που νιώθεις να φανούν στις κοπέλες της παρέας αλλά και του μαγαζιού που βρίσκεσαι.

Αν νιώθεις ασφάλεια να κρύβεσαι από τα μηνύματα είναι γιατί δεν έχεις γευτεί την μαγεία του σωστού παιχνιδιού με τις γυναίκες από κοντά. Όταν μάθεις να το κάνεις σωστά δεν θα θέλεις να το αλλάξεις με τίποτα άλλο.

2. Τα μηνύματα λειτουργούν συμπληρωματικά στο παιχνίδι σου

Ναι, πολύ καλά κατάλαβες. Πρώτα κερδίζεις την κοπέλα στον πραγματικό κόσμο, δημιουργείς έλξη, χτίζεις άνεση και ταύτιση, της δείχνεις πόσο ξεχωριστός και άξιος είσαι και μετά θα μπεις σε διαδικασία να στείλεις κάποια μηνύματα προκειμένου να ξαναβρεθείτε.

Θα την κάνεις να σε θέλει και να επιδιώκει να σε ξαναδεί με την συμπεριφορά σου, το χιούμορ σου και την κοινωνικότητά σου. Όχι με τις κλισέ ατάκες μέσα από μηνύματα. Το texting θα σε βοηθήσει μόνο να κανονίσετε ώρα, μέρος και μαγαζί για την επόμενη συνάντηση.

Το να στέλνεις κατεβατά και να συζητάτε ώρες, επίσης δεν ωφελεί. Θυμήσου, το παιχνίδι παίζεται στον πραγματικό κόσμο. Ότι έχεις να πεις και να δείξεις κάνε το από κοντα.

3. Επέλεξε να διαφοροποιείσαι από τη μάζα

Όπως είπαμε και παραπάνω, μηνυματάκια “γεια σου”, τι κάνεις κούκλα” και άλλα τέτοια στέλνουν πολλοί άντρες.

Μην φέρεσαι σαν τους άλλους, διαφοροποιήσου και ξεχώρισε με τον τρόπο σου. Γίνε πιο ενδιαφέρον στα μηνύματά σου και μάθε να διεγείρεις τα συναισθήματά της.

Μην κάνεις απανωτές ερωτήσεις, σαν να της παίρνεις συνέντευξη και δοκίμασε να την ιντριγκάρεις. Να είσαι χαλαρός και να την κάνεις να γελάει.

Απέφυγε βαριές συζητήσεις περί ιδεολογίας, θρησκείας, πολιτικής και εργασίας. Κράτησε το περιεχόμενο της συνομιλίας ελαφρύ, σύντομο και ευχάριστο.

4. Ακόνισε τις κοινωνικές δεξιότητές σου

image3

Παρ’ όλο που οι σχέσεις, φιλικές, ερωτικές και επαγγελματικές, αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας ποτέ δεν διδαχθήκαμε πως λειτουργούν.

Ενώ η επιστήμη έχει ανακαλύψει πως λειτουργεί η κοινωνικότητα, το χιούμορ, η έλξη και ο έρωτας κανείς δεν σου είπε ότι μπορείς να τα βελτιώσεις με απλά βήματα,

Επέλεξε λοιπόν να βάλεις στο πρόγραμμά σου την “κοινωνική επιμόρφωση”. Όπως πηγαίνεις γυμναστήριο, με τον ίδιο τρόπο δώσε λίγο χρόνο για να μάθεις πως να βελτιώσεις τις κοινωνικές δεξιότητες και έτσι να αποκτήσεις πρόσβαση σε πολλές και ωραίες γυναίκες.

Δήλωσε συμμετοχή σε σεμινάρια κοινωνικών δεξιοτήτων και διάβασε σχετικά και επιλεγμένα βιβλία. Αναζήτησε ανθρώπους που είναι στην ίδια πορεία με εσένα και βγείτε μαζί να δοκιμάσετε τις νέες σας γνώσεις!

5. Ανάκτησε τον εαυτό σου

Υπάρχουν εκεί έξω άνδρες που ενώ αρχικά ήταν στο club των “Διαβάστηκε” πλέον ζουν την αφθονία των γυναικών και τη χαρά της ζωής.

Οι διαφορά τους με όλους του υπόλοιπους είναι ότι ανέλαβαν δράση. Επέλεξαν να μορφωθούν, να εξασκηθούν και να γνωρίσουν ανθρώπους που είχαν την ίδια κινητοποίηση και όρεξη για επιτυχία.

Είναι στο χέρι σου να ζήσεις τη ζωή που θέλεις και να έχεις όποια γυναίκα θέλεις. Η επιλογή είναι δική σου. Θα τολμήσεις να διεκδικήσεις ό,τι σου αξίζει;

Κατέβασε τώρα το ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο «Ερωτική Έλξη» και μάθε πως σκέφτονται οι γυναίκες, τι γουστάρουν σε έναν άντρα, ποια είναι τα συχνότερα λάθη των αντρών στο παιχνίδι και τι μπορείς να κάνεις για να τα διορθώσεις. Μην το χάσεις!

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter