Το Μεγαλύτερο Πρόβλημα των Αντρών

to megalytero provlima ton antron

Θα σου πω μια ιστοριούλα που άκουσα απ’ τη φίλη μου τη Μαρία (είναι απ’ το χωριό, δεν την ξέρεις).

Η Μαρία χώρισε με το αγόρι της πριν από 6 μήνες. Αφού, λοιπόν, πέρασε από πολλές συναισθηματικές αναταραχές μετά τον χωρισμό –τις οποίες φυσικά ξεπέρασε σε χρόνο dt– ένιωσε επιτέλους έτοιμη να ξαναβουτήξει τα ποδαράκια της στην σεξουαλική αγορά της Αθήνας.

Οι φίλες της, όμως, ήταν όλες σε σχέση. Και κάνα δυό από αυτές, μάλιστα, είχαν γνωρίσει τα αγόρια τους στο Instagram.

Οπότε τι έκανε το Μαράκι; Έγινε πιο ανοιχτή σε γνωριμίες μέσω των social media. Θεώρησε πως το Instagram θα ήταν ένα καλό σημείο, για να αρχίσει να ψάχνεται. Σήκωσε και μερικές σέξι φωτογραφίες στο προφίλ της και, όπως φαντάζεσαι, τα likes και τα follows έπεσαν βροχή.

Και κάπως έτσι γνώρισε τον Μιχάλη –ήταν ένα απ’ τα πολλά likes και follows. Γιατί, βλέπεις, το Μαράκι χάζευε τα προφίλ όσων τις έκαναν like και follow. Κι ένα από αυτά που της τράβηξε την προσοχή ήταν αυτό του Μιχάλη. Σκάλωσε άσχημα με το προφίλ του και εντυπωσιάστηκε αμέσως.

to megalytero provlima ton antron 2


Ο Μιχάλης έδειχνε ψαγμένος και περπατημένος. Την είχε κάνει follow πριν κάνα χρόνο, όταν εκείνη ήταν με τον πρώην της, αλλά δεν της είχε στείλει ποτέ –μόνο like της έκανε.

Όταν εκείνος της πάτησε ένα like σε ένα story της, στο οποίο ήταν με κάτι τσάντες από ψώνια που είχε κάνει, εκείνη αποφάσισε να του πατήσει κι αυτή σε ένα δικό του story.

Μην στα πολυλογώ: like στο like, κάποια στιγμή, ο Μιχάλης της έστειλε κι ένα μηνυματάκι και αρχίσανε να μιλάνε. Το Μαράκι γούσταρε. Της άρεσε πολύ η επικοινωνία τους. Κι έτσι κανονίσανε να βγούνε ραντεβουδάκι για ποτό.

Όταν, όμως, η Μαρία συνάντησε τον Μιχάλη από κοντά, απογοητεύτηκε ακαριαία. Πού ήταν ο ωραίος, ψαγμένος, και γεμάτος αυτοπεποίθηση άντρας με τον οποίο αντάλλαζε μηνύματα τόσο καιρό;

Από κοντά, ο Μιχαλάκης δεν είχε ούτε χιούμορ, ούτε γοητευτικός ήταν, ούτε άντρας με αυτοπεποίθηση, ούτε ψαγμένος, ούτε περπατημένος. Είχε, μάλιστα, και μερικά παραπάνω κιλάκια, κάτι που δεν φαινόταν στις φωτογραφίες του. Και το χειρότερο;

Η φανταστική επικοινωνία τους στο Instagram που τόσο πολύ γούσταρε η Μαρία, από κοντά ήταν ένα συνεχόμενο, λεκτικό κόμπιασμα, επειδή ο Μιχάλης μάσαγε συνεχώς τα λόγια του.

Μπορεί η Μαρία να γούσταρε τον Μιχάλη στα μηνύματα του Instagram, αλλά στον πραγματικό Μιχάλη από κοντά δεν θα καθόταν ποτέ.

(Τέλος ιστορίας.)

to megalytero provlima ton antron 3


Καταλαβαίνω ότι το Instagram έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Καταλαβαίνω ότι νιώθεις πως δεν μπορείς να το παρακάμψεις. Καταλαβαίνω, επίσης, ότι νιώθεις πως το χρειάζεσαι, αν θέλεις να βγεις με ένα γκομενάκι.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βασίζεσαι αποκλειστικά σε αυτό. Γιατί, όπως καταλαβαίνεις, το πραγματικό παιχνίδι παίζεται από κοντά.

Αν εσύ, όπως η Μιχαλάκης, αγχώνεσαι όταν είσαι πρόσωπο με πρόσωπο με το κορίτσι, τότε όσα και να μάθεις για το Instagram, θα πάνε στράφι.

Το πρώτο βήμα, λοιπόν, είναι να βελτιώσεις το πραγματικό σου παιχνίδι, όχι το ψηφιακό.

Κάναμε μια δημοσκόπηση στο κανάλι μας στο YouTube τις προάλλες, όσον αφορά το εξής:

  • «Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των αντρών σήμερα;»

Το 50% απάντησε ότι το βασικό πρόβλημα του άντρα σήμερα είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Κάτι που βρίσκουμε απολύτως λογικό.

Μας γαμάνε από παντού. Όλοι μας είμαστε αγχωμένοι για τα πάντα: δουλειά, σχέσεις, κοινωνία κ.τ.λ. Κι όταν είσαι αγχωμένος μέχρι το κόκκαλο, δεν μπορείς εύκολα να νιώθεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση.

Όπως, όμως, είπαν πολύ σωστά μερικοί άντρες που μας έστειλαν μήνυμα στη σελίδα μας στο Instagram, ένας βασικός λόγος πίσω απ’ το άγχος είναι η έλλειψη γνώσεων. Κάτι που επίσης βρίσκουμε λογικό.

to megalytero provlima ton antron 4


Πρώτον, είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά:

  • Όσο λιγότερο έλεγχο νιώθεις ότι έχεις πάνω σε μια κατάσταση, τόσο περισσότερο αγχώνεσαι, άρα τόση λιγότερη αυτοπεποίθηση έχεις.

Δεύτερον, το έχουμε δει σε εκατοντάδες άντρες που έχουν έρθει στα σεμινάριά μας:

  • Όταν ένας άντρας αποκτά τις σωστές, επιστημονικές γνώσεις, ανακτά την χαμένη αυτοπεποίθησή του.

Και με αυτό ακριβώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Μπορούμε να σου παρέχουμε τις γνώσεις που χρειάζεσαι, για να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Όπως έχουν κάνει, άλλωστε, χιλιάδες άλλοι άντρες.

Προσωπικά, ως Γιώργος, πριν πολλά χρόνια ένιωθα πιο αδύναμος από ποτέ. Κι όλα είχαν να κάνουν με το ότι δεν ήξερα.

Δεν ήξερα τι θα θέλουν οι γυναίκες. Δεν ήξερα πώς σκέφτονται οι γυναίκες. Δεν ήξερα πώς να επικοινωνώ με τις γυναίκες. Δεν ήξερα τίποτα.

Όταν τα έμαθα όλα αυτά, ως δια μαγείας, άρχισα να πιστεύω παραπάνω στον εαυτό μου. Άρχισα να έχω αυτοπεποίθηση στα μηνύματα που έστελνα σε μια κοπέλα που μου άρεσε. 

Και το σημαντικότερο; Άρχισα να έχω τρομερή αυτοπεποίθησή και στο παιχνίδι από κοντά.

Κι από εκεί που τα σκάτωνα –είτε στα μηνύματα είτε από κοντά– πλέον ξεκίνησα να βλέπω αποτελέσματα.

Γνώσεις, λοιπόν. Το σημαντικότερο πράγμα, αδερφέ.

Όσον αφορά το παιχνίδι στο Instagram, ετοιμάζουμε έναν πλήρη οδηγό που θα σε βοηθήσει με όσα αφορούν τον ψηφιακό κόσμο. Κατά πάσα πιθανότητα, θα βγει μέσα στον Ιούνιο. Και θα είσαι απ’ τους πρώτους που θα το μάθουν.

Όσον αφορά, όμως, το παιχνίδι στην πραγματική ζωή, στον πραγματικό κόσμο, έχουμε έναν οδηγό που θα σε βοηθήσει να μάθεις τα μυστικά των γυναικών και των σχέσεων, μέσα από τα οποία θα αποκτήσεις πραγματική αυτοπεποίθηση.

Πάτα εδώ αν σε ενδιαφέρει και ρίξε μια ματιά.

Έχει ήδη βοηθήσει πάνω από 5.000 άντρες να αποκτήσουν τον έλεγχο στην ερωτική τους ζωης. Εμένα, προσωπικά, με βοήθησε να τριπλασιάσω τα αποτελέσματά μου με τις γυναίκες μέσα σε έναν χρόνο.

Αυτά για σήμερα. Τα λέμε στο επόμενο.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter