Γιατί στις γυναίκες αρέσουν οι υγιείς άντρες

Πέρα απ’ το να ζήσεις περισσότερο, ο δεύτερος βασικός λόγος για τον οποίο πρέπει να σε νοιάζει η σωματική σου υγεία είναι επειδή οι γυναίκες την βρίσκουν ελκυστική.

Δεν θα μιλούσαμε για την σωματική υγεία, αν οι γυναίκες δεν νοιάζονταν γι’ αυτήν.

Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα mails, όταν μιλάμε για ζευγάρωμα και σεξ, οι γυναίκες γενικά (και υποσυνείδητα) ψάχνουν για στοιχεία που δύσκολα ένας άντρας μπορεί να προσποιηθεί ότι τα έχει.

Στοιχεία που δείχνουν 3 χαρακτηριστικά στους άντρες: 1) καλά γονίδια, 2) καλά στοιχεία συντρόφου και 3) καλά στοιχεία πατέρα.

Η καλή, σωματική υγεία, λοιπόν, είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα «ειλικρινά σημάδια» της γενικής, γενετικής υγείας ενός άντρα –ακριβώς επειδή δύσκολα μπορεί κάποιος να προσποιηθεί ότι είναι υγιής.

Οι περισσότερες γενετικές μεταλλάξεις είναι βλαβερές και χαλάνε την υγεία ενός ατόμου με πολλούς τρόπους.

Μπορεί να φοράς φυσιολογικό νούμερο παντελόνι και να πιστεύεις με όλη σου την ψυχή ότι εσύ και μια γυναίκα θα κάνετε πανέμορφα παιδάκια μια μέρα.

Αλλά, αν πρέπει να της ψιθυρίζεις κάτι γλυκό ή σέξι στο αυτί της, επειδή δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις και να μιλήσεις ταυτόχρονα λόγω του χρόνιου άσθματος ή της βρογχίτιδας, τότε η γυναίκα σίγουρα δεν θα ακούει αυτό που λες.

Επίσης, οι γυναίκες τείνουν να βλέπουν τον σωματικά υγιή άντρα ως υγιή γενικά. Το γεγονός αυτό  δίνει στους τύπους που είναι γυμνασμένοι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, ειδικά σε ό,τι αφορά τις ξεπέτες.

Το ελκυστικό και το υγιές είναι εύκολες επιλογές, όταν μια γυναίκα θέλει απλά να κάνει σεξ.

Η σωματική σου υγεία είναι, πρακτικά, η περίληψη της γενετικής σου ποιότητας.

Οι υγιείς άντρες είναι καλύτεροι εραστές και μπορούν να δώσουν μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση στις γυναίκες.

Η αερόβια αντοχή προβλέπει πόσο πολύ και πόσο σκληρά θα κάνεις σεξ.

Η καρδιαγγειακή υγεία (πόσο καλά ρέει το αίμα στο σώμα σου) προβλέπει εύρυθμη στυτική λειτουργία (πόσο σκληρή και μεγάλη στύση θα έχεις).

Οι γυναίκες καταλαβαίνουν, υποσυνείδητα, ότι ένας αδύναμος άντρας μάλλον δεν μπορεί καν να τις σηκώσει και να της γυρίσει και ότι ένας χοντρός άντρας δεν μπορεί να κάνει σκληρό σεξ για αρκετή ώρα.

Η γυναικεία σεξουαλική διέγερση και τα συστήματα του οργασμού μέσα της αποτελούν ένα σύστημα επιλογής ερωτικού συντρόφου, το οποίο είναι σχεδιασμένο να αξιολογεί την σωματική υγεία ενός αρσενικού.

Το μυαλό της γυναίκας αξιολογεί το μέγεθός σου, τη δύναμή σου, την αντοχή σου, τη σεξουαλική σου επίδοση και την αυτοπεποίθησή σου, οπότε το να είσαι σε φόρμα έχει μεγάλη σημασία –και σε συνειδητό και σε υποσυνείδητο επίπεδο.

Δες το κι έτσι: αν δεν μπορείς να δεις το πουλί σου όταν κοιτάς προς τα κάτω, τότε ούτε μια γυναίκα θα θέλει να το δει, επειδή ξέρει διαισθητικά ότι δεν θα δει τίποτα πέρα από ένα κεφαλάκι γεμάτο απογοήτευση.

Πέρα απ’ το σεξ, η σωματική υγεία προβλέπει πρακτικά και το πόση δουλειά μπορείς να κάνεις.

Στο αρχέγονο παρελθόν, ήταν φοβερά σημαντικό για έναν άντρα το να ήταν ικανός να κυνηγήσει, να πολεμήσει, να καλλιεργήσει και να δουλέψει γενικά.

Και ενώ σήμερα οι περισσότερες δουλειές δεν είναι χειρονακτικές και δεν απαιτούν τόση μυϊκή δύναμη, οι γυναίκες –σε βιολογικό επίπεδο– συνεχίζουν να θέλουν έναν άντρα που να μπορεί να καταφέρνει πράγματα.

Το να είσαι σε φόρμα δείχνει ότι είσαι εργατικός και έχεις αρκετή θέληση, ώστε να μπορείς να βάζεις στόχους και να έχεις τον απαραίτητο αυτοέλεγχο και την πειθαρχία να τους πετύχεις.

Η προστατευτική ικανότητα ενός σωματικά υγιούς άντρα είναι, επίσης, κάτι φοβερά σημαντικό.

Οι δυνατοί άντρες μπορούν να προστατέψουν όχι μόνο τον εαυτό τους, αλλά και την σύντροφό τους –ενώ οι αδύναμοι όχι.

Και ενώ η σωματική βία είναι πολύ πιο σπάνια απ’ ό,τι στο παρελθόν, οι γυναίκες παραμένουν ευάλωτες και έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για κινδύνους.

Έχουν εξελίξει μια τρομερή ευαισθησία σε πιθανούς κινδύνους όπως για παράδειγμα άντρες που είναι περίεργοι, άρρωστοι (ψυχικά και σωματικά), κλέφτες, ναρκομανείς και άλλους τέτοιους.

Η ικανότητα να προστατεύσεις όχι μόνο εκείνη, αλλά και τα μελλοντικά σας παιδιά –ακόμα κι αν μην χρειαστεί ποτέ να το κάνεις– είναι τεράστιο κομμάτι της υποσυνείδητης, ερωτικής έλξης που νιώθει μια γυναίκα για σένα.

Η σωματική υγεία προβλέπει και την ικανότητά σου να κάνεις παιδιά –όχι μόνο όσον αφορά τα γονίδια στο κεφάλι του κάθε σπέρματός σου, αλλά και όσον αφορά το πόσα σπερματοζωάρια μπορείς να βγάλεις και το πόσο γρήγορα μπορούν να κολυμπήσουν.

Η αντρική αρρώστια ή ασθένεια οδηγεί, συνήθως, σε αντρική στειρότητα.

Για μια γυναίκα που ψάχνει έναν μακροχρόνια σύντροφο, έχει μεγάλη σημασία η σωματική σου υγεία, γιατί της δείχνει ότι έχεις την ικανότητα να γίνεις πατέρας.

Το να μπορείς να κάνεις υγιή παιδάκια είναι σημαντικό, αλλά το είσαι εκεί και να νοιάζεσαι για αυτά είναι ακόμα σημαντικότερο.

Η σωματική σου υγεία προβλέπει το αν θα ζήσεις αρκετά χρόνια, το αν θα είσαι βοηθητικός, υγιής και ικανός πατέρας προς τα παιδιά σου (και στα εγγόνια σου).

Οι γυναίκες σκέφτονται αρκετά συχνά για το μέλλον.

Θα είσαι ο ενεργός τύπος πατέρα που τρέχει και παίζει με τα παιδιά όλη μέρα, μέχρι να κουραστούν και να τους πάρει ο ύπνος;

Ή θα είσαι ο τύπος πατέρα που θα κάθεται στον καναπέ όλη μέρα και θα λέει στα παιδιά να πάνε να παίξουμε κάνα βιντεοπαιχνίδι, μέχρι να εθιστούν, να γίνουν περίεργα και να μένουν όλο το βράδυ ξύπνια, χαλώντας έτσι τον ύπνο της μάνας;

Όταν μια γυναίκα αξιολογεί έναν άντρα που είναι σε καλή, σωματική κατάσταση, αυτό που καταγράφεται στο μυαλό της –συνειδητά και υποσυνείδητα– είναι ότι αυτός ο άντρας είναι σωματικά ικανός και αξιόπιστος.

Ότι αυτός ο άντρας θα είναι δίπλα της για αρκετό καιρό και θα την υποστηρίζει.

Ότι θα είναι δουλευταράς και θα μπορεί να τα γαμάει όλα και στη δουλειά αλλά και στο κρεβάτι.

Χωρίς να ξέρει πολλά για αυτόν τον άντρα, μια γυναίκα θα γνωρίζει ότι είναι πολύ πιο πιθανό να είναι αποτελεσματικός σε πράγματα που την ενδιαφέρουν, για το παρόν της και το μέλλον της.

Αυτό δίνει σε έναν τέτοιο άντρα τρομερό προβάδισμα, γιατί θα έχει πάρει ήδη το πρώτο “ΟΚ” από τη γυναίκα και έτσι θα έχει την ευκαιρία να καλλιεργήσει κι άλλα στοιχεία που είναι σημαντικά για εκείνη.

Στο επόμενο mail, θα δώσουμε συμβουλές για το πώς μπορείς να βελτιώσεις την υγεία σου και να μπεις σε φόρμα, ώστε να σε βλέπουν οι γυναίκες και να λένε: «Ωραίος αυτός… για να δούμε».

Όμως, η εμφάνιση θα σου δώσει απλά το εισιτήριο.

Αν θες όχι μόνο να μπεις, αλλά και να βγεις κερδισμένος, θα πρέπει να έχεις τις κατάλληλες κοινωνικές δεξιότητες.

Κάνε κλικ εδώ αν θες να αποκτήσεις τον απόλυτο οδηγό αντρικής αυτοβελτίωσης και κοινωνικών δεξιοτήτων που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις άμεσα τη γυναίκα των ονείρων σου.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter