Τι αξιολογεί μια γυναίκα με το που σε βλέπει

Αν θέλεις να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες, τότε πρέπει να δώσεις βάση σε ένα θεμελιώδες στοιχείο της εμφάνισής σου.

Αυτό είναι το σώμα σου, γιατί το να είσαι σε φόρμα θα αυξήσει τις επιτυχίες σου όσο τίποτα άλλο.

Αν είσαι υγιής, φιτ και γεμάτος ενέργεια, αντί για μίζερος και παρατημένος όπως είναι οι περισσότεροι άντρες εκεί έξω, τότε θα είσαι πολύ πιο μπροστά απ’ αυτούς.

Η κοινωνία μας λέει ότι το να διαλέξεις σύντροφο για τη σωματική του υγεία και ελκυστικότητα είναι επιφανειακό.

Εμείς λέμε ότι ίσως να είναι και η μεγαλύτερη μαλακία που έχουμε ακούσει.

Το να επιλέγουμε σύντροφο με βάση την εμφάνιση είναι μια συμπεριφορά που έχει εξελιχθεί μέσα μας, ειδικά όσον αφορά την υγεία, γιατί η υγεία είναι το ακριβώς αντίθετο του επιφανειακού.

Υγεία είναι το πόσο καλά δουλεύει όλο το σώμα ως βιολογικό σύστημα.

Η εμφανής, φυσική υγεία αποκαλύπτει πόσες μεταλλάξεις έχουμε στο DNA μας, τι βιοχημικές αντιδράσεις συμβαίνουν σε κάθε όργανο και τι είδους ορμόνες κυκλοφορούν στο αίμα μας.

Με λίγα λόγια, προβλέπει πόσο αποτελεσματικός θα είσαι στη ζωή σου και πόσο καιρό θα ζήσεις, ως οργανισμός.

Η σωματική υγεία είναι σημαντική –σε βαθύ βιολογικό επίπεδο– και η γυναικεία επιλογή είναι μια βαθιά βιολογική διαδικασία.

Οπότε, όταν μια γυναίκα σε συναντάει για πρώτη φορά και σε σκανάρει από πάνω μέχρι κάτω, ακόμα κι αν πιστεύει ότι δεν το κάνει, αξιολογεί κατά βάση τη σωματική σου υγεία –είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Αυτό που δεν είναι απλό είναι το να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοούμε όταν μιλάμε για σωματική υγεία.

Για παράδειγμα, δεν εννοούμε όσα έμαθε ένας γιατρός στη σχολή και τον ανησυχούν (όπως μείωση του καρδιαγγειακού ρίσκου σε 50 χρόνια) ή τα ψεύτικα ιδανικά που προσπαθούν να μας πουλήσουν τα αντρικά περιοδικά.

Με απλά λόγια, ένας οργανισμός έχει ένα καλό επίπεδο σωματικής υγείας,, όταν το σώμα λειτουργεί όπως ακριβώς σχεδιάστηκε να λειτουργεί απ’ την εξέλιξη.

Το πώς αυτό φαίνεται στην πραγματική ζωή ποικίλει και βασίζεται σε παράγοντες όπως το ύψος, η σωματική αναλογία και η εθνικότητα.

Το νόημα, όμως, είναι ότι όταν ένας άντρας είναι φιτ, τότε όχι μόνο δείχνει υγιής αλλά είναι κιόλας.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές, συχνές παρανοήσεις για το τι σημαίνει αντρική υγεία, άθληση και ελκυστικότητα.

Σκέψου τις εξής αλήθειες λοιπόν.

Δεν χρειάζεσαι το τέλειο σώμα: Οι γυναίκες έλκονται σεξουαλικά από άντρες που είναι υγιείς, ικανοί και είναι πιο πιθανό να ζήσουν περισσότερο.

Για τις περισσότερες γυναίκες αυτό σημαίνει ότι ένας άντρας που είναι σε καλή φόρμα είναι αρκετά καλός.

Για την ακρίβεια, το τέλειο μπορεί να είναι ο εχθρός του καλού, επειδή ενώ το καλό σώμα φωνάζει «καλή υγεία», φωνάζει και «νάρκισσος γυμναστηριακός με ματαιοδοξίες».

Οπότε, έχεις πολλά να κερδίσεις αν πας από κακό σώμα σε καλό σώμα, ενώ έχεις πολλά να χάσεις αν πάς από καλό σώμα σε τέλειο.

Ουσιαστικά, είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν απλά για έναν σύντροφο με καλά γονίδια, καλή υγεία και καλή ικανότητα να γίνει πατέρας –δεν ψάχνουν υπερήρωες.

Δεν χρειάζεται να είσαι πρησμένος σαν μποντιμπίλντερ: Κανένας άντρας στην αρχέγονη εποχή δεν έμοιαζε με τον Χαλκ.

Στην πραγματικότητα, αν ένας άντρας είχε τόσο μυϊκή μάζα, δεν θα ήταν καθόλου αποτελεσματικός, γιατί δεν θα μπορούσε με τίποτα να τρέξει, να σκαρφαλώσει, να κατασκοπεύσει, να κυνηγίσει, να… χορέψει.

Οι γυναίκες ψάχνουν για δυνατούς και αποτελεσματικούς άντρες και όχι για άντρες που δεν μπορούν να τις αγκαλιάσουν γιατί δεν κλείνουν τα δικέφαλά τους.

Εμείς προσέχουμε τους υπερβολικά γυμνασμένους τύπους, όχι επειδή οι γυναίκες θέλουν να πάνε μαζί τους, αλλά επειδή τέτοιοι άντρες είναι βιολογικές απειλές για εμάς.

Μην μπερδεύεις τον άντρα που φοβάσαι με τον άντρα που μια γυναίκα θέλει σεξουαλικά.

Δεν χρειάζεσαι six-pack/κοιλιακούς: Το να είσαι γραμμωμένος σίγουρα είναι ελκυστικό, αλλά η εμμονή με το να χάσεις λίπος και να δείξεις τους κοιλιακούς σου, συνήθως, δείχνει στις γυναίκες ότι είσαι αποκρουστικά ματαιόδοξος.

Οι γυναίκες τείνουν να βαθμολογούν τους άντρες με τα «απίστευτα σώματα» ως λιγότερο ελκυστικούς απ’ τους άντρες που έχουν υψηλότερο και πιο υγιές ποσοστό λίπους (δηλαδή υψηλότερο ποσοστό αποθηκευμένης ενέργειας που θα τους βοηθήσει να επιβιώσουν μια ασθένεια, μόλυνση, πείνα ή δυσκολία).

Σου παίρνει άπειρο χρόνο να μειώσεις τα ποσοστά του λίπους στα επίπεδα των «τέλειων κοιλιακών» (γύρω στα 5-7%), ενώ θα μπορούσες αυτόν τον χρόνο να τον περνάς αναπτύσσοντας άλλα αρκετά πιο ελκυστικά στοιχεία.

Όσον αφορά τη σωματική υγεία, αυτό που χρειάζεσαι είναι τα εμφανή, υποσυνείδητα σήματα –τα πράγματα που μια γυναίκα μπορεί να δει με τα δυο της μάτια– τα οποία σηματοδοτούν την ικανότητα του σώματος να κάνει πολλά πράγματα και να είναι καλό σε αυτά.

Η σωματική σου εμφάνιση, το σχήμα του σώματός σου, το μέγεθος το σώματός σου, η συνολική σου φυσική κατάσταση, η ενέργειά σου και η σεξουαλική σου ζωντάνια είναι στοιχεία που σηματοδοτούν ότι είσαι αποτελεσματικός οργανισμός, σε αρχέγονο επίπεδο.

Με όλα αυτά, λοιπόν, δείχνεις ότι το σώμα σου είναι υγιές, κινείται αποτελεσματικά και μπορεί να επιβιώσει, τα οποία είναι ελκυστικά σχεδόν σε όλες τις γυναίκες που θα συναντήσεις.

Στο επόμενο mail αυτού του newsletter θα αναλύσουμε γιατί οι γυναίκες νοιάζονται για τη σωματική σου υγεία και σε θέλουν σε φόρμα.

Πέρα απ’ το σώμα και τη φυσική σου κατάσταση, όμως, παίζουν τεράστιο ρόλο και οι κοινωνικές σου δεξιότητες, οπότε πρέπει να τις εξασκήσεις κι αυτές.

Κάνε κλικ εδώ αν θες να αποκτήσεις τον απόλυτο οδηγό αντρικής αυτοβελτίωσης και κοινωνικών δεξιοτήτων που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις άμεσα τη γυναίκα των ονείρων σου.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter