Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τις γυναίκες

i alitheia gia tis gynaikes

Αν θα έπρεπε να υπάρχει μεταφρασμένο μόνο ένα κείμενο από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν στην παγκόσμια PU κοινότητα, κατά τη γνώμη μου, είναι αυτό. Ας πούμε ότι είναι ένα από τα «μυστικά πρωτόκολλα» του game αλλά και του γυναικείου ψυχισμού. Υπήρχε μία μετάφραση σε ένα φόρουμ του ΤΕΙ Αθηνών αν θυμάμαι καλά αλλά επειδή ο τύπος πιθανότατα δεν ήταν PUAς, είχε πολλές παρερμηνείες λόγω άγνοιας. Διαβάστε το όσοι δεν το έχετε κάνει, προσπερνώντας κάποιες εκρήξεις κομπασμού και μισογυνισμού (οι τελευταίες εμένα προσωπικά δεν με βρίσκουν καθόλου σύμφωνο και αποτελούν κακό σύμβουλο) όμως μείνετε στην ουσία των όσων γράφει ο τύπος.


Δεν ήμουν σεξιστής πριν καταλάβω τις γυναίκες. Υπήρχε μία εποχή που ζούσα σε μία μακάρια άγνοια. Μεγάλωσα βλέποντας κινούμενα σχέδια του Ντίσνεϊ, πίστευα στον ρομαντισμό και ότι «η αληθινή αγάπη νικάει τα πάντα» κλπ. Ήθελα να βρω μία γυναίκα που να είναι το άλλο μου μισό, η σύντροφός μου. Και πίστευα ότι μπορούσα να βρω αυτή τη μία αληθινή αγάπη και ότι θα ήμασταν αφιερωμένοι ο ένας στον άλλον για πάντα. Ξέρετε… Όπως στους όρκους του γάμου «στο καλύτερο και στο χειρότερο, στην αρρώστια και στην υγεία, στον πλούτο και τη φτώχεια» κλπ. Και πίστευα ότι –βασικά- και οι γυναίκες ήθελαν το ίδιο πράγμα. Τώρα πλέον καταλαβαίνω, ότι αυτό ήταν πιθανόν μόνο την εποχή που η κοινωνία ήταν έτσι δομημένη ώστε να το επιβάλει. Σήμερα που οι γυναίκες είναι «απελευθερωμένες» (και, άρα, στο έλεος των δικών τους συναισθημάτων και βασικών ενστίκτων) αυτό δεν είναι πλέον δυνατό. Οι βικτοριανή (πουριτανική) κοινωνία ή πολλές Αραβικές κοινωνίες, είναι παραδείγματα του πως η κοινωνία είχε τη δομή να κρατάει τις γυναίκες όσο πιστές ήταν δυνατόν.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν είμαι μισογύνης. Αγαπώ τις γυναίκες. Όμως ΕΙΜΑΙ σεξιστής από την άποψη ότι οι γυναίκες είναι εντελώς διαφορετικές από τους άνδρες και, με βάση τα πρότυπα που οι άνδρες κρίνουν τους άλλους άνδρες, οι γυναίκες είναι και κατώτερες.
Θα πρέπει να είμαι λιγάκι λούζερ έτσι; Έχω κοιμηθεί με περισσότερες από 200 γυναίκες στη ζωή μου. Κοιμάμαι με πέντε διαφορετικές γυναίκες αυτή την περίοδο. Είναι όλες τους κανονικές, υγιείς, καλοβαλμένες, όμορφες (8+ στην κλίμακα εμφάνισης) με καριέρα. (Τουλάχιστον όσο «κανονική» και «καλοβαλμένη» μπορεί να είναι μία γυναίκα – οι περισσότερες έχουν «θέματα»…) Αλλά όχι μόνο αυτό. Μπορώ να βγω έξω, οποιαδήποτε νύχτα της εβδομάδας και να βγάλω γκόμενα. Μπορώ να τη βγάλω μπροστά σε όλες τις φίλες της (με ποσοστό 80% σε κάθε προσέγγιση). Πολλές μου δίνουν τον αριθμό του τηλεφώνου τους όταν ο γκόμενος είναι στην τουαλέτα. Μπορώ να μιλήσω σε μία γυναίκα στο δρόμο ή στο μπακάλικο και μέσα σε 30 λεπτά, μπορώ συνήθως να κάνω σεξ μαζί της επί τόπου, στο αμάξι μου ή να την πάω σπίτι μου. Αν πρέπει να αρκεστώ στον αριθμό της και να τη συναντήσω κάποια άλλη στιγμή –εφόσον δεν είναι «flake»- θα τη γαμήσω την επόμενη μέρα.

Θέλω να επισημάνω ότι η μέθοδός μου δεν αλλάζει στο παραμικρό αν αυτή είναι ελεύθερη ή αν έχει γκόμενο ή αν είναι παντρεμένη. Απλώς εφαρμόζω την κανονική μου ρουτίνα και την πηδάω. Μερικές φορές αναφέρουν τον γκόμενο για να μην νιώθουν ένοχες όταν τις γαμάω αφού τώρα «είναι λάθος μου». Κάποιες φορές πάλι, μου το κρύβουν μέχρι να τις πηδήξω και μετά το παραδέχονται. Δεν μπορώ να σου πω πόσες φορές μου έχει τύχει να ξαπλώσω μούσκεμα στον ιδρώτα δίπλα σε μια γκόμενα επειδή μόλις τελείωσα στο πρόσωπό της ή στο στόμα της ή στην πλάτη της, τη στιγμή εκείνη να χτυπήσει το τηλέφωνό της, και να μιλάει στον γκόμενο λέγοντάς του κάποια μαλακία ιστορία. Και αυτό  χωρίς ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΗ! Οι πιο γλυκές και αθώες γκομενίτσες που έχουν δει τα μάτια σου, μπορούν να απατήσουν το αγόρι τους εν ριπή οφθαλμού. Μία από τις πιο υπολογίσιμες αξίες που έχει ένας άνδρας –η πίστη- απλά δεν υπάρχει στις γυναίκες. Οι γυναίκες δεν λειτουργούν με βάση την Τιμή. Δεν λένε «ο λόγος μου συμβόλαιο». Οι γυναίκες καθοδηγούνται κυρίως από το συναίσθημα. Αν το νιώθουν, το κάνουν, τελεία. Τις συνέπειες της πράξης τους τις αιτιολογούν στον εαυτό τους αργότερα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό και συναρπαστικό για μία γυναίκα από το (1) πώς αισθάνεται μία δεδομένη στιγμή και (2) από το να μαθαίνει περισσότερα για τον εαυτό της και να «γεμίζει» συναισθηματικά. Για αυτό οι γυναίκες αγαπούν την αστρολογία, τις σαπουνόπερες και αυτά τα χαζά κουίζ του Κοσμοπόλιταν από τα οποία μαθαίνουν υποτίθεται πράγματα για τον εαυτό τους κλπ.

Μάλλον θα είμαι αρκετά εμφανίσιμος έτσι; ΟΧΙ. Η εμφάνισή μου είναι «οριακή». Άντε να πιάνω ένα 7. Δεν γυμνάζομαι αλλά ούτε είμαι και χοντρός. Στην πραγματικότητα δεν είχα καμία επιτυχία με τις γυναίκες ως τα 20 μου. Τότε ήταν που αποφάσισα να βγαίνω πολύ έξω και να προσπαθώ να βρω να γαμήσω… Ήμουν πρόθυμος να αντιμετωπίσω την απόρριψη 1000 φορές κάθε βράδυ και να το κάνω ξανά και ξανά, να δοκιμάζω τα πάντα μέχρι να το πετύχω. Έπρεπε να αφήσω εντελώς στην άκρη τον εγωισμό μου. Δεν γαμούσα καθόλου τους πρώτους μήνες, μετά που και που, μετά περισσότερο, μετά συνέχεια! Τώρα, είμαι λίγο μετά τα 30 και βασικά είμαι κάτι σαν θεός του σεξ. Δεν πίστευα ποτέ ότι αυτό ήταν πιθανό όταν πήγαινα στο Λύκειο. Ο ΜΟΝΟΣ παράγοντας που καθόριζε το αν μία γκόμενα θα απατήσει, ήταν οι δικές μου ικανότητες. Όταν οι ικανότητές μου ήταν φτωχές, πολλές φορές οι γκόμενες με έκαναν σκουπίδι. (Ο καθένας ξέρει ότι οι γυναίκες νομίζουν πως έχουν άδεια να είναι αγενείς καριόλες. Στην πραγματικότητα τώρα καταλαβαίνω και εκτιμώ αυτή τη συμπεριφορά). Αλλά από τη στιγμή που οι ικανότητές μου βελτιώθηκαν, μπορούσα να γαμήσω σχεδόν οποιουδήποτε την γκόμενα ή τη γυναίκα. Και πολλές φορές δεν ήξερα ότι είχαν άντρα, μέχρι αφ’ ότου της πηδούσα.

Κοίτα, δε λέω ότι οι άντρες είναι τέλειοι ή οτιδήποτε. Καμία σχέση. Απλά λέω ότι έχω σπαταλήσει πολύ από τον χρόνο μου στο να μελετάω τις γυναίκες και να συναναστρέφομαι μαζί τους και ξέρω πως είναι. Πραγματικά μερικές φορές σιχαίνομαι που το ξέρω. Κάποιες στιγμές θα ήθελα να έχω πάρει το μπλε χάπι (σ.σ. από την ταινία The Matrix) και να μην είχα μπει ποτέ στη λαγουδότρυπα, γιατί πραγματικά τώρα δεν υπάρχει επιστροφή. Δεν ήθελα να πιστεύω αυτά τα πράγματα.. αλλά πως θα μπορούσα να παντρευτώ τώρα; Πως θα μπορούσα ποτέ να γίνω ο φουκαράς που πληρώνει τα πάντα και ζει στη μακαριότητα χωρίς να ανησυχεί για τη γυναίκα του επειδή την εμπιστεύεται; Κοίτα, θα άφηνες ποτέ τον σκύλο σου μόνο του με μία μπριζόλα; Δεν μπορείς να μισήσεις τον σκύλο επειδή κάνει αυτό που είναι στη φύση του. Δεν μπορείς να εμπιστευτείς έναν σκύλο. ΟΜΩΣ μπορείς να εμπιστευτείς ένα σκύλο στο να ΕΙΝΑΙ σκύλος.
Κάποιοι άνδρες είναι άπιστοι… αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να εμπιστευτώ μία γυναίκα στο να είναι πιστή. Κάποιοι άντρες είναι κακοί πρόεδροι… αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω μία γυναίκα για πρόεδρο. Σπάνια περιμένω από μία γυναίκα να αντιμετωπίσει τις υποσχέσεις της ως κάτι πιο σημαντικό και συναρπαστικό για κείνη, από τα συναισθήματα που νιώθει μία δεδομένη στιγμή. Θα το εκλογικεύσει στον εαυτό της αργότερα

Να ένα ενδιαφέρον γεγονός: Ήξερες ότι η μέση 22χρονη κάνει ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ περισσότερο σεξ από τον μέσο συνομήλικό της; Μπορεί να αναρωτηθείς πως είναι αυτό δυνατό; Αφού όταν μία γυναίκα κάνει σεξ, αυτό δεν σημαίνει ότι την ίδια στιγμή ένας άνδρας κάνει το ίδιο; Και, άρα, οι άνδρες δεν θα έπρεπε να κάνουν σεξ, ακριβώς όσο κάνουν και οι γυναίκες; ΟΧΙ… διότι οι περισσότεροι άντρες δύσκολα κάνουν σεξ, και αν το κάνουν είναι γιατί «στάθηκαν τυχεροί». Όμως, ένας μικρός αριθμός ανδρών κάνει σεξ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και πηδάει πολλές γυναίκες. Η εξέλιξη σε λειτουργία. Οι γυναίκες ακολουθούν τα συναισθήματά τους και αυτό τις οδηγεί στο να κοιμούνται με άντρες σαν εμένα (που γνωρίζουν πώς να ελέγχουν τα γυναικεία συναισθήματα). Οι γυναίκες θέλουν το κορυφαίο άντρα… οπότε ο κορυφαίος άντρας γαμάει πολλές γυναίκες. Όπως το ακούς – η σεξουαλική επανάσταση, ο φεμινισμός κλπ έχουν ως αποτέλεσμα την επιστροφή στα χαρέμια. Οι γυναίκες, στο έλεος των ίδιων των συναισθημάτων τους, δηλώνουν εθελόντριες στο αντίστοιχο των μοντέρνων χαρεμιών. Καλό  για μένα!

Μπορεί τώρα να πεις «Μα… μα… είμαι τόσο καλός!. Είμαι τόσο καλό παιδί»! Μάντεψε: Αυτό είναι σαν να λέει μία χοντρή γκόμενα «μα είμαι τόσο έξυπνη»! Λες και έχουν αυτά τα πράγματα να κάνουν σε τίποτα με τη σεξουαλική έλξη! Θα δώσω τώρα, μερικές συμβουλές σε όλα τα κορόιδα που προσπαθούν online να γαμήσουν και που σπαταλούν σε όλες αυτές τις πόρνες εκατοντάδες/χιλιάδες δολάρια (καριόλες, ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε, και εγώ το ίδιο παιχνίδι παίζω).

* Mην την κρίνεις σεξουαλικά με κανένα τρόπο. Ο χειρότερος εφιάλτης μιας γυναίκας είναι να χαρακτηριστεί τσούλα. Θα γλείψει τα δάχτυλα των ποδιών σου και θα τον πάρει στον κώλο αν πιστέψει ότι δεν την κακοχαρακτηρίσεις για αυτό (και αν είναι σίγουρη ότι οι φίλες της δεν θα το μάθουν).

* Μην της θυμώνεις. Οι γυναίκες μπορεί να έχουν ανά πάσα στιγμή συναισθηματικές εκρήξεις και θέλουν να είναι ήσυχες ότι μπορείς να τις χειριστείς. Είναι ΟΚ (και απαραίτητο) κάποιες φορές να πατάς πόδι… απλά φρόντισε να ξέρει ότι ελέγχεις τον εαυτό σου.

* Μην την αφήσεις να σε μεταχειριστεί ή να σε ελέγξει με κανέναν τρόπο. Θα χάσει αμέσως κάθε σεβασμό για σένα. Πάντα να είσαι ο αρχηγός. Είναι όπως στον χορό – οι γυναίκες σιχαίνονται άνδρες που δεν ξέρουν να «οδηγήσουν».

*  Όταν προσεγγίσεις μία γυναίκα ή ένα γκρουπ για πρώτη φορά, αισθάνονται ότι αυτό είναι το σχέδιό σου για να έρθεις πιο κοντά σε αυτές, ότι στην πραγματικότητα εσύ θέλεις κάτι από αυτές, όπως σεξ (και έχουν δίκιο). Είναι σημαντικό να προσαρμόσεις τη γλώσσα του σώματος σου και τη συνομιλία, έτσι ώστε να πιστέψουν πραγματικά ότι δεν θέλεις κάτι από αυτές. Πρέπει να νιώθουν ότι είσαι έτοιμος να φύγεις ανά πάσα στιγμή.

* ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ. Μην επιδεικνύεσαι! Μη μιλάς για όσα έχεις καταφέρει ή για ότι έχεις αποκτήσει. Από τη στιγμή που θα καταλάβει ότι προσπαθείς να της αποδείξεις ότι αξίζεις θα χάσει όλο το ενδιαφέρον της.

* Μην αγνοείς τους φίλους της. Μια γυναίκα εκτιμά περισσότερο από κάθε τι άλλο τη γνώμη των φίλων της. Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία για εκείνη από το τι σκέφτονται οι άλλες γυναίκες. Δώσε προσοχή στους φίλους και τις φίλες της, κάνε τους να γελάσουν. Αν μία γυναίκα αισθάνεται διαφορετικά από τις υπόλοιπες θα τις τραβήξει μακριά. Θα ακολουθήσουν σαν ένα σμήνος περιστέρια. Η κοινωνία είναι το αλφαβητάρι των γυναικών. (Πρόσεξε ότι οι άνδρες δεν λειτουργούν έτσι. Οι γυναίκες είναι πολύ διαφορετικές).

* Για να κάνεις μια γυναίκα να νιώσει έλξη/ συναισθηματικά ευάλωτη και τρωτή δώσε της πολλά συναισθήματα και ερεθίσματα. Μην την κάνεις να αισθανθεί απλώς καλά. Κάνε την να αισθανθεί και καλά και θυμό και λύπη και συναισθηματική σύνδεση και έκπληξη και ίντριγκα. Κάνε τη να γελάσει. Πείραξέ την. Πες της για το άρρωστο κουτάβι σου. Εξήγησέ της γιατί ποτέ δεν πρόκειται να ταιριάξετε εσείς οι δύο. Πες την «κορόιδο». Αν «ανάβει» θα αρχίσει να σε αγγίζει… θα σε σπρώξει παιχνιδιάρικα. Σπρώξ’ τη και εσύ μακριά. Αν σε πει κωλόπαιδο και σου ρίξει μπουνιά στο μπράτσο, το κάνεις σωστά. Αν πάρει αυτό το ύφος «δεν το πιστεύω ότι το είπες αυτό», ΜΗΝ κάνεις πίσω, μην πεις «έλα, πλάκα έκανα» ή κάτι τέτοιο.

* Όσο αυτή αρχίζει να νιώθει πιο συναισθηματικά απέναντί σου, θα προσπαθήσει να το διαλύσει στρέφοντας τα πράγματα στη λογική. Θα σε ρωτήσει αν «παίζεις», ή αν τα λες αυτά σε όλες ή οτιδήποτε. Το κόλπο είναι αυτό: Μην το παίρνεις στα σοβαρά δίνοντάς της λογικές απαντήσεις. Και όμως έτσι είναι… Οι γκόμενες χάνουν το ενδιαφέρον τους όταν τις παίρνεις στα σοβαρά!!! Είναι τρελό αλλά έτσι συμπεριφέρονται. Απλώς, κάνε μαλακίες ή παρερμήνευσε αυτά που λέει σαν να στα ρίχνει αυτή. Αν αποτύχεις σε αυτά τα τεστ θα έχει φύγει μέχρι να γυρίσεις το κεφάλι σου.

* Θα αρχίσει να σου κάνει πολλές ερωτήσεις. Αυτό κάνουν οι γκόμενες όταν ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι νιώθουν έλξη για έναν άντρα τον οποίο δεν γνωρίζουν καθόλου. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να ανοιχτείς και επίσης να μάθεις περισσότερα για αυτή φτιάχνοντας μία βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση. Πρέπει να το κάνεις αυτό γιατί αλλιώς θα σε πουλήσει μετά (ακόμα και αν την έχεις φιλήσει) Οι γυναίκες στο πούλημα είναι οι χειρότερες στον κόσμο! Μην το κάνεις πολύ εύκολο για αυτή, κάνε την να κουραστεί λιγάκι. Μετά μιλήστε για δεσμούς για την παιδική σας ηλικία, για αναμνήσεις και για πράγματα που έχετε κοινά κλπ. Πρέπει να νιώσει ότι όλο αυτό είναι γνήσιο. Αυτό είναι συνήθως το σημείο που εγώ της αποκαλύπτω κάποιες δήθεν αδυναμίες μου, όπως ότι προσποιούμαι πως είμαι ντροπαλός, ή ανασφαλής για κάτι. Το ξέρω ότι είναι κωλοκατάσταση αλλά οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν ότι έχεις μερικά «κενά» από τα οποία μπορούν να πιαστούν. Γίνονται δύσκολες όταν είσαι υπερβολικά τέλειος.

* Φρόντισε να καταλάβει ότι έχεις στάνταρτς και ότι την κρίνεις με βάση αυτά. Κάνε της ερωτήσεις που να της δείχνουν ότι την τσεκάρεις για να δεις αν μετράει. Σε μία γυναίκα δεν αρέσει να νιώθει ότι είσαι μαζί της επειδή δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο. Προτιμούν να νιώθουν ότι έχεις υψηλά στάνταρτς και ότι μπορείς να έχεις όποια θέλεις αλλά εσύ διάλεξες ΑΥΤΗ γιατί είναι ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ξεχωριστή και ΤΟΟΟΟΣΟ διαφορετική από όλες τις άλλες. Ναι, ξέρω…

* Κινηθείτε σε διαφορετικά μέρη. Πάρ’ τη στο διπλανό μπαρ για ένα ποτό. Πήγαινέ την στο  απέναντι πεζοδρόμιο να δείτε κάποιο έργο τέχνης. Όσο περισσότερα μέρη τόσο το καλύτερο.

* Πάρε εσύ την ευθύνη για κάθε κλιμάκωση. Μια γυναίκα θα κάνει οτιδήποτε αρκεί να ξέρει ότι δεν είναι «λάθος της». Καν’ το «λάθος ΣΟΥ». Κάν’ το να φανεί ότι «απλά συνέβη». Θα το αιτιολογήσει στον εαυτό της αργότερα χρησιμοποιώντας την ίδια «μαλακογεννήτρια» την οποία οι γυναίκες χρησιμοποιούν για να ακυρώνουν ραντεβού την τελευταία στιγμή. Μην την καυλώσεις μέχρι να την απομονώσεις κάπου. Πίστεψέ με, είναι καλύτερα να την έχεις συναισθηματικά φορτισμένη παρά καυλωμένη.

* Άσε την να ταλαντεύεται ανάμεσα στην αναγνώριση και την απόρριψη. Αν νιώσει απόρριψη θα γίνει αρνητική ή ΘΑ ΤΗΣ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ. Και αν νιώθει υπερβολικά σίγουρη θα σε σχολάσει στο δευτερόλεπτο. Γι αυτό σπρώξ’ τη μακριά (συναισθηματικά) και μετά τράβα τη πάλι πίσω σε σένα.

* Να πιστεύεις τις μαλακίες που λες. Οι γκόμενες δεν κοιτάζουν τις προφάσεις σου, και δεν προσπαθούν να δουν αν αυτά που λες είναι μαλακίες ή όχι… επειδή αυτό είναι το λογικό, γιατί οι γκόμενες δεν είναι λογικές! Αυτό που κάνουν είναι να παρατηρούν εάν ΕΣΥ πιστεύεις αυτά που λες. Αν τα πιστεύεις, οι πιθανότητες είναι ότι θα τα πιστέψουν και αυτές. Γι αυτό, το κλειδί είναι να πιστεύεις τις παπαριές σου και άλλες πτυχές του εαυτού σου που θέλεις η γκόμενα να πιστεύει για σένα (Άλφα αρσενικό, οτιδήποτε)… γιατί οι πεποιθήσεις που ‘χεις για τον εαυτό σου, για κάποιο λόγο αυτομάτως θα «μεταδοθούν» στην γκόμενα.

* Και κάτι ακόμα… πολλοί κάνουν το λάθος να ακούν τις «ρομαντικές» συμβουλές των γυναικών. Μην τις ακούς, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ και θα σε καθοδηγήσουν λάθος. Θα σου πουν τι ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι θέλουν, αντί για αυτό στον οποίο πραγματικά ανταποκρίνονται. Και επιπλέον, ένα μεγάλο μέρος της γυναικείας σεξουαλικής εμπειρίας ΕΙΝΑΙ η ανικανότητα να παραδεχθούν αυτά τα πράγματα, ΔΙΟΤΙ  αντλούν σεξουαλική ικανοποίηση από το να ασκούν αντίσταση και να είναι σαρωτικά κυρίαρχες.
Aν κάνεις όλα αυτά, μετά από λίγους μήνες θα γαμάς σαν ροκ σταρ. Αυτοί που γαμάνε είναι εκείνοι που ξέρουν τι κάνουν γιατί έχουν εξασκηθεί σε πολλές γυναίκες. Η ειρωνεία είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες έλκονται από άντρες οι οποίοι πιθανότατα θα τις πηδήξουν και θα τις παρατήσουν – γιατί αυτοί είναι ακριβώς οι άντρες που έχουν τόσες πολλές άλλες επιλογές, διότι εξασκούνται με πολλές γυναίκες. Για αυτό ακούς πολλές φορές τις γκόμενες να κλαψουρίζουν ότι οι άνδρες είναι καθίκια που το μόνο που θέλουν είναι μόνο να τις πηδήξουν και να τις παρατήσουν – γιατί αυτοί είναι οι άνδρες με τους οποίους κολλάνε.
Οι γυναίκες τείνουν να ωριμάζουν για τα καλά όταν φτάνουν στα 30 και αρχίσουν να κοιτάνε μήπως βρουν κανέναν άβουλο ανθρωπάκο να τακτοποιηθούν και να τους πληρώνει όλες τις μαλακίες. Όσο μεγαλώνουν γίνονται όλο και πιο απελπισμένες να βρουν έναν τέτοιο άντρα. Όταν τον βρουν, θα τον απατήσουν με έναν συναρπαστικό και διασκεδαστικό τύπο σαν εμένα. (αλλά ποιος θέλει να πηδάει γριές 30άρες πια…)
Μη με κατηγορείτε – Δεν έφτιαξα εγώ έτσι τα πράγματα. Εγώ ήμουν απλώς ένας άντρας που ήθελε να γαμάει. Και αυτό κάνω.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter