Μήπως σε ΤΕΣΤΑΡΕΙ;

mipws se testarei

Όταν μιλάμε για γυναικείο τεστάρισμα, τότε μιλάμε για τα λεγόμενα shit test. Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει shit test: Shit Τest είναι καθετί που λέει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, με το οποίο είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα προσπαθεί να τεστάρει τον άντρα που έχει απέναντί της. Σε αυτό το σύντομο άρθρο, θα σε βοηθήσουμε να καταλάβεις γιατί οι γυναίκες κάνουν αυτά τα shit test, πόσο συχνά τα κάνουν, καθώς και το πως να τα αναγνωρίζεις και να τα αντιμετωπίζεις.

Πριν σου πούμε οτιδήποτε για τα shit test, θα πρέπει να καταλάβεις τον λόγο για τον οποία τα κάνουν οι γυναίκες, προκειμένου να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις. Καταρχάς, οι γυναίκες δεν κάνουν τα shit test από κακία. Αν πιστεύεις κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να ξέρεις ότι οι γυναίκες μας τεστάρουν υποσυνείδητα, και είναι στην φύση τους να έχουν τέτοια στάση απέναντι μας. Ο λόγος που τα ένστικτά τους τις οδηγούν σε τέτοιου είδους τεστ είναι ο εξής απλός: Θέλουν να μάθουν αν είσαι αυτός που δείχνεις. Είσαι όντως τόσο γοητευτικός όσο της δείχνεις εκείνη την στιγμή; Έχεις στα αλήθεια τόσο σπουδαία ενδιαφέροντα όσο λες; Πόσο θα επιμείνεις για να την κερδίσεις; Είσαι αποφασιστικός και σταθερός, ή αποφεύγεις καταστάσεις και αλλάζεις άποψη συνέχεια;

Στο ερώτημα «πόσο συχνά μας τεστάρουν οι γυναίκες;», η απάντηση είναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Μια γυναίκα δεν θα σταματήσει ποτέ να σε τεστάρει, ακόμα και μετά το πρώτο σας ραντεβού, ή ακόμα και όταν έχετε περάσει σε επίπεδο σχέσης. Μάλιστα, όσο πιο κοντά έρχεστε και όσο πιο πολύ προχωράει η σχέση σας, τόσο πιο συχνά θα είναι τα υποσυνείδητα για εκείνην τεστ που θα σου κάνει. Οι γυναίκες θέλουν να σιγουρεύονται διαρκώς για το ότι έχουν επιλέξει τον σωστό άντρα για να είναι μαζί τους. Για αυτές, είναι θέμα εξέλιξης και επιβίωσης.

Μπες για λίγο στην θέση της. Βιολογικά, ο εγκέφαλος του άντρα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι πολύ καλός στα επαγγελματικά και στο να “φέρνει το φαγητό” στο σπίτι. Για εκατομμύρια χρόνια η επιβίωση της γυναίκας εξαρτιόταν αποκλειστικά και μόνο από το αν ο άντρας της θα ήταν αρκετά ικανός για να την συντηρήσει. Ο εγκέφαλός της είναι ακόμα προγραμματισμένος με τέτοιο τρόπο, ώστε να ψάχνει διαρκώς να βρει ποιος θα είναι ο καταλληλότερος άντρας για να της εξασφαλίσει την επιβίωσή της. Επομένως, τα τεστάκια αυτά δεν τα κάνει επίτηδες ή από κακία, αλλά για να βεβαιωθεί ότι είσαι ο κατάλληλος άντρας γι’ αυτήν. Γι’ αυτό, κάθε φορά που θα σου κάνει shit test, μην πανικοβάλλεσαι, ούτε να το εκλαμβάνεις ως ένδειξη ότι δεν ενδιαφέρεται (IOD). Απλά θέλει να βεβαιωθεί ότι είσαι ο σωστός για εκείνην. Είναι κάτι σαν την δική της άμυνα απέναντι σε κάποιους δήθεν, και είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Πάμε τώρα να δούμε πως θα αναγνωρίσουμε αυτά τα shit test, και φυσικά πως θα τα αντιμετωπίσουμε. Για να αναγνωρίσεις ένα shit test θα πρέπει να ξέρεις ότι οι γυναίκες θα σου το ρίξουν σαν δίχτυ-παγίδα! Τις περισσότερες φορές τα shit test είναι καμουφλαρισμένα και δεν διακρίνονται εύκολα. Θα τα καταλάβεις αν νιώσεις πως η κοπέλα προσπαθεί να τονίσει διάφορες αδυναμίες, ανησυχίες και φοβίες σου, ίσως μέσω ενός αστείου – που δεν είναι και τόσο αστείο τελικά – , ή ενός καυστικού σχόλιου σε κάτι  που είπες. Πολλές φορές μπορεί να σε σπρώχνει επανειλημμένα ενώ γελάει (σε αυτήν την περίπτωση πρόσεχε να μην υποκύψεις στα σπρωξίματα της), ή να σου μιλάει για τους πρώην της χρησιμοποιώντας υπερβολικά πολλές λεπτομέρειες, προκειμένου να δει αν “τσιμπάς”.  Ή μπορεί να σου πει κάτι σαν «Τα ίδια λες σε όλες», για να δει αν θα  αρχίσεις να πανικοβάλλεσαι και να δικαιολογείς τον εαυτό σου.

Η αντιμετώπισή τους βασίζεται, καταρχάς, στο να είσαι ο εαυτός σου καθ’ όλη την διάρκεια του συζήτησης (interaction) , και φυσικά να παραμένεις πάντα ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ! Κράτησε το αυτό, γιατί η ψυχραιμία είναι ο νούμερο ένα εχθρός και τρόπος αντιμετώπισης των shit test!

Οι τρεις βασικοί άξονες για να αντιμετωπίσεις πετυχημένα ένα shit test είναι οι εξής:

Α) Συμφώνησε με αυτό που λέει

Β) Σατίρισε το

Γ) Αγνόησε το και άλλαξε θέμα

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ακόμα κι αν αυτή σε μειώσει μέσω πχ. ενός δήθεν αθώου αστείου. Στην συνέχεια προσπάθησε να παραμείνεις χαλαρός και απλά άλλαξε θέμα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Η πλήρης αποτυχία σε ένα shit test είναι να “ψαρώσεις”, να δείξεις ότι επηρεάζεσαι από αυτό με οποιονδήποτε τρόπο (πχ να εκνευριστείς ή να στενοχωρηθείς), και να προσπαθήσεις να αντικρούσεις αυτό που σου λέει.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter