Μάθε να διαβάζεις τη γλώσσα του σώματος της

Άραγε ενδιαφέρεται;

Δες όταν μιλάτε πως αντιδράει το υπόλοιπο σώμα της! Μήπως πειράζει τα μαλλιά της; Μήπως ισιώνει τα ρούχα της; Μήπως ασχολείται με οποιοδήποτε  φτιασίδι πάνω της;  Αν ναι, τότε καλά το πας!

Τι  λένε τα πόδια της;

Καθώς μιλάτε, ρίξε μια κλεφτή ματιά στα πόδια της! Αν αυτά έχουν κατεύθυνση όχι προς σένα, αλλά είναι στραμμένα αριστερά ή δεξιά, τότε μάλλον δεν πολυενδιαφέρεται. Καλύτερα, να στρέψεις την προσοχή σου κάπου αλλού. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που είστε όρθιοι και το ένα της πόδι δείχνει προς τα έξω. Είναι σαν να σου λέει ότι έχει ψιλοβαρεθεί και θα προτιμούσε να βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο. Αν πάλι, σταυρώνει το ένα πόδι της πάνω στο άλλο και τα πόδια της κοιτάνε προς τα εσένα, τότε αυτό είναι σημάδι ένδειξης ενδιαφέροντος και περιέργειας προς όσα της λες, καθώς είναι σαν να σου λέει ότι δεν θέλει να κουνηθεί από την θέση που βρίσκεται.

Τι λέει ο λαιμός;

Αν γέρνει τον λαιμό στα πλάγια, τότε αυτό είναι σημάδι φλερτ και δείχνει ότι νιώθει άνετα μαζί σου. Ο λαιμός είναι ένα πολύ ευαίσθητο και βασικό ζωτικό όργανο για τον άνθρωπο, και δύσκολα αφήνει ακάλυπτο σε κάποιον που δεν ξέρει και δεν εμπιστεύεται. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, όλα τα ζώα, όπως τα σκυλιά, γέρνουν τον λαιμό τους μόνο προς τα κάποιον στον όποιον έχουν εμπιστοσύνη ότι δεν θα τα βλάψει. Το αντίστοιχο συμβαίνει και με τους ανθρώπους. Αν υπάρχουν στιγμές που τινάζει τα μαλλιά της προς τα πίσω ή γέρνει ελαφρά το κεφάλι της και πειράζει το κολιέ της, τότε σίγουρα ενδιαφέρεται και σε εμπιστεύεται, σημάδι πολύ καλό για να κάνεις την επόμενή σου κίνηση. Αν, απ’ την άλλη, κρύβει τον λαιμό της είτε βάζοντας το χέρι της μπροστά είτε με το να σκύβει συνέχεια, τότε μάλλον πρέπει να κάνεις κάτι για να την κάνεις να νιώσει πιο άνετα.

Αγγίζει το κορμί της;

Αν μια γυναίκα αγγίζει τον λαιμό ή τα πόδια της με θέρμη και άνεση μάλλον βρίσκεται σε κάποια ελαφριά αμηχανία γιατί την νοιάζει η εντύπωση που θα σου δώσει. Αν παράλληλα σε κοιτάει με νόημα ή σου χαμογελάει, τότε σίγουρα της αρέσεις και σου δίνει το πράσινο φως για να πας παρακάτω. Γενικά, όσο περισσότερη άνεση δείχνει το γυναικείο σώμα τόσο περισσότερο ενδιαφέρεται για σένα. Αν όμως τρίβει συνέχεια τα χέρια ή τα πόδια της και ταυτόχρονα κοιτάει προς τα κάτω, ή αν κάθε φορά που αγγίζει κάποιο μέρος του σώματός της κοιτάει αλλού, δεξιά ή αριστερά, τότε ίσως να βαριέται την συνομιλία και να θέλει να φύγει. Επιπλέον, αν βλέπεις ότι αγγίζει τον εαυτό της συχνά αλλά με άνεση, κάνοντας μικρές, ασυναίσθητες κινήσεις, τότε μάλλον την ενδιαφέρεις πολύ, καθώς είναι σαν να σε προτρέπει να φανταστείς ότι την αγγίζεις εσύ!

Τι συμβαίνει με τα χείλη;

Αν τα δεις να κοκκινίζουν περισσότερο από το κανονικό και αν να τα γλύφει ασυναίσθητα και να τα αγγίζει όλο και περισσότερο (οι κινήσεις γίνονται υποσυνείδητα και μάλλον φαίνονται μικρές και αθώες), τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Επίσης, αν την βλέπεις συνεχώς να ανανεώνει το κραγιόν της να ξέρεις ότι το κάνει γιατί την ενδιαφέρει να δείχνει όμορφη μπροστά σου, και παράλληλα θέλει να στρέψει την προσοχή σου στα χείλη της. Αν έψαχνες την κατάλληλη στιγμή να την φιλήσεις, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σου!

 

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter