Η τέχνη του ΚΙΝΟ

Kino

Πολλές φορές έχουμε αναφέρει σε άρθρα μας τον όρο kino και το πόσο σημαντικός είναι για τα ερωτικά σου παιχνίδια. Σε αυτό το άρθρο θα σου εξηγήσουμε τι είναι το kino, πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, και πως θα αλλάξει ριζικά την σεξουαλική σου ζωή.

Τι είναι το kino;
Kino είναι η τέχνη του να αγγίζεις μια γυναίκα.

Γιατί το χρησιμοποιούμε;
Το χρησιμοποιείς για να κάνεις μια κοπέλα:
a) Να νιώσει άνεση
b) Να νιώσει έλξη

Το που θα αγγίξεις μια γυναίκα καθορίζει το αν θα σε δει φιλικά ή ερωτικά. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τα σημεία που αγγίζεις μια γυναίκα-φίλη και μια γυναίκα-ερωμένη.

Παρακάτω ακολουθούν συγκεκριμένα τα σημεία που αγγίζεις μια γυναίκα όταν θες να την κάνεις φίλη σου, και τα σημεία που αγγίζεις όταν θες να το προχωρήσεις ερωτικά μαζί της.

Φιλικό kino:
– “Κόλλα πέντε”
– Τσούγκρισμα γροθιών
– Ώμος
– Αγκώνας

Ερωτικό kino:
– Παλάμες, εσωτερικό των χεριών
– Λαιμός
– πλάτη
– Χαμηλή μέση
– Πρόσωπο
– Πόδι

Όσον αφορά το kino στα πόδια, υπάρχει μια πολύ σημαντική πληροφορία που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου κάθε φορά που το χρησιμοποιείς. Απ’ το γόνατο και πάνω, η γυναίκα μπαίνει σε fff και το πιθανότερο είναι να μην έχεις θετικά αποτελέσματα. Αν μόλις την γνώρισες και δεν νιώθεις ακόμα ότι είναι χαλαρή και άνετη μαζί σου, απόφυγε το.

Πως να κλιμακώσεις το kino.

Όταν γνωρίζεις μια γυναίκα, πάντα φρόντιζε να την αγγίζεις όσο περισσότερο μπορείς. Σιγά σιγά θα εξοικειωθεί και θα αρχίσει να σε αγγίζει κι εκείνη.

Απ’ την πρώτη στιγμή που θα συστηθείτε, άγγιξε την στον αγκώνα. Οι αγκώνες και οι ώμοι είναι τα πιο κατάλληλα σημεία να την αγγίξεις στην αρχή, γιατί νιώθει πιο άνετα και δεν την βάζουν σε fff. Το άγγιγμα σου δεν πρέπει να διαρκεί για περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα, γιατί αλλιώς γίνεται άβολο και αφύσικο.

Αφού την έχεις κάνει να νιώσει άνετα με τα αγγίγματα σε αγκώνες και ώμους, άρχισε καθώς μιλάτε να την αγγίζει και λίγο πιο πάνω απ’ τον ώμο, στο μπράτσο. Βάλε το χέρι σου γύρω απ’ τους ώμους της καθώς της δείχνεις κάτι. ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙ και ΘΑ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ αν δεν νιώθει άνετα. Αυτός είναι και ένας καλός τρόπος να καταλάβεις αν σε εμπιστεύεται.

Στη συνέχεια προχώρα στην πλάτη της. Αν σε αφήσει να βάλεις το χέρι σου εκεί και δεν τραβηχτεί, είσαι σε καλό δρόμο.

Μετά βάλε το χέρι σου χαμηλά στην μέση της. Αν και πάλι δεν τραβηχτεί, αυτό είναι πραγματικά πολύ καλό σημάδι. Η μέση είναι τυπικά η ζώνη που την αγγίζει το αγόρι της όταν βγαίνουν έξω. Σημαίνει ότι σε έχει εμπιστευτεί και ότι δεν σε βλέπει μόνο φιλικά.

Το επόμενο και τελευταίο βήμα πριν την φιλήσεις είναι ο λαιμός, το πρόσωπο και τα μαλλιά. Αν καταφέρεις να τα αγγίξεις αυτά τότε είσαι σίγουρα δίπλα στην μεγάλη κίνηση. Βρες μια καλή δικαιολογία όμως, γιατί διαφορετικά μπορεί να τραβηχτεί.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter