Μην ξαναφλερτάρεις μέχρι να…

Πριν μερικά χρόνια ήμουν φοιτητούδι. Καθαρά γυναικοκρατούμενη σχολή, που δεν λέω με σύμφερε, αλλά από την άλλη νόμιζα ότι μετά το τέλος του κάθε μαθήματος θα ‘πρεπε να αλλάξω σερβιέτα. 

Ήθελα έναν φίλο, να τα λέω. Μπάνιζα ωραίο, τσουπωτό κωλαράκι στο αμφιθέατρο και δεν είχα έναν αδερφό να το μοιραστώ. 

Είχαν περάσει κάποιοι μήνες, είχα μάθει τι είναι το ημιμόνιμο, τι το κονσίλερ και πώς φοριέται σωστά το ψηλόμεσο τζιν (γιατί για αυτά μιλούσαν τα κορίτσια), ώσπου μια μέρα ήρθε και κάθισε δίπλα μου ένα παλικάρι. 

Ήταν ο Κυριάκος. Δεν ταιριάξαμε αμέσως. Αλλά με τον καιρό, τριακόσους περίπου καφέδες μετά την πρώτη γνωριμία μας, είχαμε γίνει κολλητοί. 

Ο Κυριάκος ήταν παιδαράς. Ψηλό παλικάρι, όμορφο, άρεσε γενικά στα κορίτσια, αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν το ‘χε καθόλου. Θυμάμαι να του λέω πως αν είχα το μπόι και την εμφάνισή του θα γαμούσα κάθε μέρα. 

Αλλά ακόμη και γω, γαμούσα παραπάνω από αυτόν. Γιατί αυτός δεν γαμούσε καθόλου. Ήταν ωραίος, ναι! Αλλά δεν ήξερε  «Τα Μυστικά της Έλξης». Να την βράσω την ομορφιά του…

Ο Κυριάκος μια μέρα αποφάσισε να πάρει ένα μηχανάκι. Θα έδειχνε πιο κουλ και θα γαμούσε αβέρτα έλεγε. Είχε ξαναοδηγήσει μηχανάκι έλεγε. Ήξερε πώς να οδηγεί έλεγε. Μαλακίες έλεγε. 

Πέντε-έξι μέρες μετά το πρώτο του καβάλημα, ήρθε στο μάθημα με μπανταρισμένο χέρι. Ο βλάκας είχε πέσει και είχε σκοτωθεί. 

Δεν κώλωσε όμως. Το ξαναπροσπάθησε. Λιγότερο από έναν μήνα μετά, τα ίδια. Μελανιές και γρατζουνιές στο πρόσωπο, αυτή τη φορά. 

Είπε πως θα πήγαινε σε μια σχολή οδηγών της πούτσας, για να του ξαναδείξουν τα βασικά. Έσκασε ένα πενηντάρικο για το κάθε μάθημα και πίστεψε πως θα τον βοηθούσε. Τον γκώλο του πιάσανε. 

Η αλήθεια είναι πως ο Κυριάκος ήταν ανισόρροπος. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Όλοι ξέραμε ότι θα ξαναφάει τα μούτρα του. Και παρά τα μαθήματα, όντως τα ξανάφαγε. 

Πρέπει να τα ‘φαγε γύρω στις δώδεκα φορές συνολικά. Τόσες είχα μετρήσει. Και τα φράγκα που του στέλναν οι δικοί του γίνονταν καπνός σε γάζες και μπεταντίν. 

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, σε έναν καφέ, μου είπε πως πήρε την απόφαση να δώσει το μηχανάκι και να ξεκινήσει να οδηγεί και πάλι το αμαξάκι του. 

Τι έχεις να πεις για τον Κυριάκο; Αρχιδάτος; Απλώς βλάκας; Ή ένα επικίνδυνο τέρας επιμονής;

Οι περισσότεροι λένε κάτι ανάμεσα στα δύο τελευταία. 

Και έτσι είναι… 

Τι θα ‘λέγες τώρα, αν σου έλεγα πως ο Κυριάκος δεν υπάρχει. Βασικά υπάρχει, αλλά τα πάει καλά και με τις γυναίκες και με το μηχανάκι του. 

Ήθελα απλώς να δεις πώς πραγματικά φέρεσαι, μέσα από μια πλαστή ιστορία, ενός άλλου πρωταγωνιστή. Γιατί έτσι φέρεσαι, μάγκα μου, όταν φλερτάρεις γυναίκες. Βγαίνεις, μιλάς εδώ και κει και λες «τι στο διάκο. Με δώδεκα γκόμενες μίλησα. Δεν θα μου κάτσει καμιά;». Και τρως άκυρο από τη μία, αλλά πας στην επόμενη και μετά στην παραεπόμενη και μετά επιστρέφεις στην Μαρία… την παλάμη. 

Πρέπει να αλλάξεις άμεσα. Αλλά η αλλαγή δεν έρχεται από μόνη της. Η αλλαγή έρχεται μέσα από μαθήματα. Παρακάτω σου ‘χω τρία. Και είναι τρία από τα πολλά που διάβασα στο ebook «Τα Μυστικά της Έλξης», όταν εγώ πήρα την απόφαση να αλλάξω. 

  1. Οι γυναίκες κυριαρχούν. Μας κάνουν ό,τι θέλουν. Το βυζάκι και το κωλαράκι αποτελούν μεγάλα υπερόπλα. Αν σημαδέψουν με αυτά, έχουν αυτόματα χιλιάδες επιλογές, ανάμεσα από χιλιάδες άντρες που τους την πέφτουν. Απ’ την άλλη, ο μέσος άντρας επιλέγει απλώς αν θα τον παίξει με το δεξί ή το αριστερό.
  2. Οι γύρω σου, όταν προσπαθούν να εξηγήσουν τις γυναίκες σου λένε μαλακίες φούμαρα. Οι γυναίκες δεν εξηγούνται εύκολα, φιλαράκι. Και ειδικά από ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία με αυτές. Ο γυναικείος εγκέφαλος είναι πολύ πιο σύνθετος από τον δικό μας. Έλα που δεν το χες καταλάβει…
  3. Οι γυναίκες είναι πιο έμπειρες στο φλερτ. Όχι με την έννοια ότι φλερτάρουν. Αλλά ΤΙΣ φλερτάρουν. Εσένα πόσες φορές σου την έχουν πέσει; 2; 3; Άντε 5; Ε αυτήν την προσεγγίζουν έμμεσα ή άμεσα κατά μέσο όρο 5.000 άντρες, μέχρι τα 25 της χρόνια.  

Γι’ αυτό πάψε να πυροβολείς όπου να ‘ναι. Οι σφαίρες γυρνάνε πάνω σου. Δεν μπορείς να κάνεις αυτό που σου είπα ότι έκανε ο ψεύτικος Κυριάκος. Να καβαλήσεις ένα μηχανάκι, πριν πρώτα μάθεις να το οδηγάς και να ισορροπείς. 

Μάλλον θα πέσεις. Εκτός και αν είναι η μέρα σου. 

Αντίστοιχα με τις γυναίκες: Μάλλον θα τρως άκυρα. Αλλά δεν παίζει ρε αδερφάκο να είναι κάθε μέρα η μέρα σου. 

Ένα σωστό αρσενικό δεν μπορεί να βασίζεται στην τύχη. Μπορεί, όμως, να βασίζεται στις εμπειρίες του. Σε όσα ξέρει. Σε όσα έμαθε. 

Και επειδή καλώς ή κακώς δεν υπάρχει και πολύ σωστή πληροφορία εκεί έξω, μπορεί και να μην μάθει ποτέ. 

Κάπου εκεί ερχόμαστε εμείς. Που πάθαμε και μάθαμε. Και μοιραζόμαστε σε ένα ebook, τρομερό υλικό που σίγουρα θα σε βοηθήσει. Πάτα το παρακάτω link:

Είναι «Τα Μυστικά της Έλξης». Όσα σου πα για τις γυναίκες π.χ., τα λέμε ήδη από το 1ο κεφάλαιο. Και γενικά λέμε πολλά σημαντικά. Μιλάμε για την αυτοπεποίθηση, για το φλερτ, για το πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι γυναίκες και για το πώς θα πρέπει να σκέφτεσαι και να λειτουργείς εσύ με τις γυναίκες.

Και αν τσιμπήσεις άμεσα «Τα Μυστικά της Έλξης», θα πάρεις μαζί και μερικά δωράκια. Έτσι, γιατί είμαστε γαμάτοι.

Λοιπόν, παλίκαρε εσύ αποφασίζεις. Με τι θα μείνεις; Με τη σωστή γνώση που θα σε εξελίξει σαν άντρα ή με το πουλί στο χέρι;

Μάλλον διάλεξες ebook. Και το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Πήγαινες για ένα και φεύγεις με έξι. Φίλε ετοιμάσου… το ίδιο θα συμβεί και με τα γκομενάκια! Πάτα το από κάτω link…

Πάτα εδώ για να αποκτήσεις τον απόλυτο οδηγό αντρικής αυτοβελτίωσης: «Τα Μυστικά της Έλξης».

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter