Οι γυναίκες θα σε παρακαλάνε αν το αποκτήσεις αυτό…

Οι γυναίκες μας κρίνουν διαρκώς. 

Προσωπικά έχω ακούσει τα χίλια μύρια. Με έχουν αποκαλέσει ρεμάλι, άθλιο, γουρούνι. Με έχουν πει ότι είμαι σαν όλους τους άλλους, κάτι που δεν με τιμά. Αλλά, όταν με λένε μαλάκα, τις γουστάρω λίγο παραπάνω. 

Γιατί; Γιατί μια γυναίκα που σε λέει μαλάκα κατάμουτρα, μάλλον ψήνεται. 

Το να σε βρίσει ενώ σου δίνει σημάδια ενδιαφέροντος, σημαίνει πως δεν της περνάς αδιάφορος. Δεν θέλει να σε αποφύγει ή να σου ρίξει ένα ξεκάθαρο άκυρο. Της έχεις προκαλέσει έντονα συναισθήματα και το ίδιο θέλει να κάνει και αυτή με σένα. 

Ξέρω καλά τι κάνω και τι δεν κάνω. Και σίγουρα, πλέον δεν κάνω λάθη. Διαβάζω τις γυναίκες. Και αυτό είναι κάτι που κατάφερα να κάνω, αφού πρώτα διάβασα αυτό το βιβλίο. 

Το να με πουν μαλάκα δεν μου ‘χει συμβεί μια και δυο. Άλλες με είπαν «μαλάκα» με μίσος, άλλες κάπως πιο περιπαιχτικά, σε φάση «αχ μωρέ, είσαι λίγο μαλάκας» και άλλες πάνω στο σεξ, του τύπου «μαλάκα, πιο σιγά, με πονάς». Σόρρυ δεν το ‘θέλα. Μάλλον… 

Τον πιο επικό χαρακτηρισμό τον άκουσα από την Λένα. Μια τύπισσα που ‘χα γνωρίσει στο γυμναστήριο και η σχέση μας είχε χτιστεί πάνω στην κόντρα. Ποιος απ’ τους δυο θα έκανε περισσότερες προπονήσεις την εβδομάδα, ποιος θα πηδούσε πιο γρήγορα το σχοινάκι, ποιος θα τα ‘φτυνε στα καθίσματα και ποιος θα τα ‘κανε πιο βαθιά. 

Σύντομα ανακάλυψα πως τα δικά της καθίσματα, είχαν ακραίο βάθος. Μπράβο στο κορίτσι!

Αλλά μέχρι να μου το αποδείξει, μου ‘βγαλε την πίστη. Ένα βραδάκι, μετά από μια εξαντλητική προπόνηση πήγαμε να πάρουμε πίσω τις θερμίδες που είχαμε κάψει. Ήπιαμε μπύρες, φάγαμε πιτσούλα και αυτή στην πορεία θα έτρωγε και λιλί. 

Δεν ήταν όμως εύκολο. 

Τρώγαμε μες στο αμάξι και για μια ακόμη φορά ψιλοτσακωνόμασταν για κάτι. Την είχα τσιτώσει τρομερά. Η τύπισσα είχε κοκκινίσει και ήθελε να με αρπάξει. Το ένιωθα. 

Πάνω στο καβγαδάκι, που λες, με αποκάλεσε «φίδι κολοβό». «Έχω όντως ένα φίδι στο μποξεράκι μου… αλλά που το ξέρεις εσύ;» της απάντησα. Δεν είχε τι άλλο να πει. Το βρωμόστομα της είχε κατεβάσει ήδη ένα κάρο βρισιές. Την είχα κάνει έξαλλη. 

Ξέρεις γιατί; Γιατί αυτή δεν ήθελε να μου το δώσει στο πιάτο. Αλλά είχε ανάψει τόσο πολύ, που δεν μπορούσε και να αντισταθεί. Το βιβλίο, βλέπεις, μου ‘χε μάθει πώς να τις κάνω, να μην μπορούν να αντισταθούν. Και το αστείο ήταν πως όσα είχα διαβάσει, τα ‘βλεπα να λειτουργούν. 

Το μόνο που σκεφτόταν, ήταν το ανακόντα. Το άρπαξε και κάναμε αμαξάτη σεξάρα. Όλα τα λεφτά. Ευτυχώς είχα καλύμματα στα καθίσματα, γιατί τα βρήκαν τα φλόκια και από το να τα καθαρίσω, προτίμησα να τα πετάξω. 

Στην επιστροφή μιλήσαμε ελάχιστα. Αλλά όσα μου ‘πε τα θυμάμαι πολύ καλά. Είπε πως την είχα κάνει τούρμπο και πως καιρό τώρα περίμενε αυτήν τη στιγμή. Είπε, όμως, πως είχε αποφασίσει ότι δεν θα μου καθόταν τόσο εύκολα. Και πως πραγματικά δεν μπορούσε να κρατηθεί μετά από την ένταση του καβγά μας. 

«Και αφού με γούσταρες μωρή, γιατί το παιδεύαμε;», αναρωτήθηκα εγώ από μέσα μου. «Γιατί ήθελες να τρως τη μια σουβλάκια, την άλλη μπέργκερ, την άλλη πίτσες, αλλά ποτέ πούτσο;». 

Αυτές ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που σφήνωσαν στο κεφάλι μου. Αλλά η κυριότερη, ήταν άλλη. Τι στο καλό έγινε και άλλαξε το αφήγημα; Και σύντομα κατάφερα να το απαντήσω και αυτό… 

Ήμουν όντως το φίδι, εκείνο το βράδυ. Και τα φίδια ξέρεις τι κάνουν; Πετάνε δηλητήριο. Και όποιον πάρει ο χάρος. Εεε, την πήρε και την σήκωσε. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή είναι μια γυναικεία δουλειά. Έρχονται, δηλητηριάζουν, σε καρακατακαυλώνουν και μετά αυτές έχουν τον έλεγχο. 

Δεν θα ‘ταν και γαμώ να συνέβαινε το αντίθετο; 

Να μπορούσες εσύ να έχεις τον έλεγχο. Να τις καυλώνεις. Να τις κάνεις να ψοφάνε για σεξάκια. Να το θέλουν και να το ζητάνε. Να είσαι εσύ ο κυρίαρχος. 

Στο 7ο κεφάλαιο στο βιβλίο «Τα Μυστικά της Έλξης», μπορείς να μάθεις πώς ακριβώς θα γίνεις κυρίαρχος στο παιχνίδι. Εκεί, τίποτα δεν μένει μυστικό. Τα λέμε όλα. Μιλάμε για την αυτοπεποίθηση, για το φλερτ, για το πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι γυναίκες και για το πώς θα πρέπει να σκέφτεσαι και να λειτουργείς εσύ με τις γυναίκες.

Και αν το τσιμπήσεις άμεσα, θα πάρεις μαζί και μερικά δωράκια. Έτσι, γιατί είμαστε γαμάτοι.

Έχουμε και λέμε: Εσύ παίρνεις τα «Τα Μυστικά της Έλξης» και μεις κερνάμε τα υπόλοιπα:

  • Ηχητική έκδοση του ebook, διάρκειας 213 λεπτών [audiobook]
  • «The Alpha Stories: 17 Μαθήματα για τις Γυναίκες & την Ερωτική Έλξη μέσα από 17 Αληθινές Ιστορίες» [ebook]
  • «Πως να Γίνεις Θεός στα Μηνύματα Χωρίς να Φας 10.352 Απορρίψεις» [Οδηγός για texting σε μορφή ebook]
  • «Σύνοψη Σημαντικών: Πώς να Κερδίζεις Φίλους και να Επηρεάζεις τους Ανθρώπους» [Πρακτικές συμβουλές σε μορφή ebook]
  • Σύνοψη Σημαντικών: Ξυπνήστε τον Γίγαντα Μέσα σας [Πρακτικές συμβουλές σε μορφή ebook]

Λοιπόν, παλίκαρε εσύ αποφασίζεις. Με τι θα μείνεις; Με τα ebook ή με το πουλί στο χέρι;

Μάλλον διάλεξες ebook. Και το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Πήγαινες για ένα και φεύγεις με έξι. Φίλε ετοιμάσου… το ίδιο θα συμβεί και με τα γκομενάκια!

Πάτα εδώ για να αποκτήσεις τον απόλυτο οδηγό αντρικής αυτοβελτίωσης: «Τα Μυστικά της Έλξης».

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter