ΤΑ 10 ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (Μέρος 2ο)

Στο προηγούμενο άρθρο αναφέραμε τα τρία πρώτα από τα 10 λάθη που κάνουν συνήθως οι άντρες στο πρώτο ραντεβού, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα αποφύγετε. Παρακάτω ακολουθούν τα υπόλοιπα ίσως σημαντικότερα, που, αν τα παραλείψετε, τα ραντεβού σας με τις γυναίκες δεν θα είναι ποτέ πια ίδια!

4. Η έλλειψη φυσική επαφής από την πρώτη στιγμή

Για να φτάσεις στην πολυπόθητη ερωτική πράξη πρέπει, όπως είναι λογικό, να ακουμπήσεις την κοπέλα. Για αυτό, όσο πιο νωρίς ξεκινήσεις να την ακουμπάς, τόσο πιο νωρίς θα ακουμπήσει κι αυτή εσένα (στα χέρια, στα πόδια, σε άλλα σημεία..!) Ένας καλός τρόπος να ξεκινήσει αυτό είναι με το να αρχίσεις να την ακουμπάς όλο και περισσότερο από την αρχή του ραντεβού σας. Πρόκειται για το λεγόμενο kino. Εννοείται, δεν λέμε ότι μόλις βγει έξω από την πόρτα θα την σηκώσεις στα χέρια σου και θα αρχίσετε να φιλιέστε (αν μπορείς να το καταφέρεις βέβαια χίλια μπράβο). Αντίθετα, αυτό που προτείνουμε είναι μόλις την συναντήσεις, δώσε της μια αγκαλιά ή τουλάχιστον κάντε ένα high-five. Όταν ξεκινάς με το να είσαι άνετος με την φυσική σας επαφή, διαμορφώνεις και την κατάλληλη ατμόσφαιρα για αργότερα. Αυτό μπορείς να το πετύχεις και με το να κρατιέστε χεράκι χεράκι. Αντί να περιμένεις αγχωμένος να της κρατήσεις κάποια στιγμή το χέρι, όταν θα χρειαστεί να μπει κάπου (στο αμάξι/ στο εστιατόριο/ πάει να ανέβει στην μηχανή) πιάσε της απαλά το χέρι με την πρόφαση να την βοηθήσεις. Ύστερα άφησε την, και επανέλαβε κατά τη διάρκεια της νύχτας μέχρι να κρατηθείτε για τα καλά χεράκι χεράκι .

5. Να της δώσεις ένα δώρο

Οι περισσότεροι άντρες κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού δίνουν στην κοπέλα ένα λουλούδι ή κάτι παρόμοιο. Πρόσεξε, δεν είστε ούτε καν σε σχέση ακόμα, για αυτό πάρτο χαλαρά! Σκέψου το έτσι: θα της δίνεις κάτι κάθε φορά που την συναντάς? Πρόσεξε, δεν είμαστε αντίθετοι με το να αγοράζεις στις γυναίκες “δώρα αγάπης”. Αλλά σίγουρα όχι στο πρώτο ραντεβού. Το πρώτο ραντεβού έχει να κάνει με εσένα και το ποιος είσαι. Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε ότι το αντικείμενο στοργής είσαι εσύ.

6. Να πληρώνεις για τα πάντα

Τα περισσότερα κορίτσια, ειδικά τώρα, δεν ελκύονται πραγματικά από άντρες που ξοδεύουν τα χρήματα τους κραυγαλέα. Επιπροσθέτως, δεν θέλεις να της υποεπικοινωνήσεις ότι μπορεί να σε εκμεταλλευτεί, καθώς είσαι πρόθυμος να πληρώσεις για τα πάντα από εδώ και στο εξής. Εάν δεν μπορείς να της ζητήσεις να πληρώσει για το δικό της μερίδιο, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πεις “Θα το αναλάβω εγώ αυτό, θα αναλάβεις εσύ εκείνο…”  Για παράδειγμα, “Θα αναλάβω εγώ το γεύμα και όταν πάμε στο Parlor θα αναλάβεις το επιδόρπιο”.

7. Να πάτε για σινεμά

Τα πρώτα ραντεβού έχουν να κάνουν με συζήτηση. Πιστεύουμε ότι το σινεμά θα πρέπει να καθυστερήσει για το τρίτο ή τέταρτο ραντεβού. Κατά την διάρκεια μιας ταινίας δεν μπορείς να μιλήσεις, και μερικές φορές μια ταινία μπορεί να κουράσει συναισθηματικά το μυαλό σου και να μην έχεις δύναμη για να επικοινωνήσετε μόλις τελειώσει. Επίσης, συνήθως είναι οι φίλοι που κανονίζουν να πάνε για ταινίες μαζί. Το να την πας σινεμά στο πρώτο ραντεβού μπορεί να σε σπρώξει στο friend zone.

8. Πώς να αντιμετωπίζετε την απόρριψη

Καμιά φορά τα ραντεβού δεν καταλήγουν εκεί που θέλεις. Για παράδειγμα, μαθαίνει κάποιο άσχημο νέο για κάποιον δικό της, ή λες κάτι που την ξενερώνει. Όπως και να έχει, τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν πάντα καλά. Και αν αισθάνεσαι ότι δεν πηγαίνει κάπου, είναι πάντα καλύτερο να τελειώσεις το ραντεβού επιτόπου. Να είσαι ευγενικός φυσικά: το να διακόψεις μια ανούσια επαφή όταν είναι σε αρχικά στάδια ίσως σου γλυτώσει χρόνο από το να εγκλωβιστείς σε μια κατάσταση που δεν θα ήθελε κανείς από τους δυο σας. Πρέπει να μάθεις πότε να σταματάς, και πρέπει να μάθεις να μην την τραβάς πίσω ή να μην την παρακαλάς να βγει ακόμα ένα ραντεβού μαζί σου… Αν το ραντεβού πάει καλά: στείλε της ένα μήνυμα ή τηλεφώνησέ της για να της πεις ότι πέρασες ωραία και θα ήθελες να το ξανακάνετε.

9. Πρόσεξέ την και πέρασε καλά μαζί της

Σταμάτα να κοιτάς το στήθος της, τα χείλη της, ή να σκέφτεσαι πως θα είναι γυμνή! Αν ο μοναδικός σου σκοπός είναι η ερωτική επαφή, να ξέρεις ότι αυτό είναι κάτι που οι γυναίκες το καταλαβαίνουν πολύ εύκολα, και σίγουρα δεν τις κολακεύει . Το καλύτερο κομμάτι του πρώτου ραντεβού είναι να γνωρίζεις πραγματικά έναν νέο και διαφορετικό άνθρωπο. Για αυτό άκουσε την και σκέψου με ποιόν τρόπο μπορεί να συσχετιστεί μαζί σου, δηλαδή αν θα σου άρεσε να κάνεις παρέα μαζί της στο μέλλον. Οι περισσότεροι άντρες ξεχνάνε να φορέσουν τα αυτιά τους και το χαμόγελο τους στο πρώτο ραντεβού. Ναι, το σώμα της μπορεί να είναι θεϊκό, αλλά αν θες το ραντεβού να πάει καλά και να έχει μια μελλοντική επιτυχία, θα ήταν καλό να την ακούσεις και να απολαύσεις πραγματικά την παρέα της.

10. Να μην ξέρεις πότε να κάνεις την “κίνηση”

Λοιπόν, κάθεστε στο παγκάκι ή σε κάποια σκαλοπάτια και μιλάτε για παλιές σχέσεις, ταινίες, μουσικές, φιλιά, σεξ… και προχωράει καλά. Αυτή σου δείχνει σημάδια, εσένα σου αρέσει, και παρόλα αυτά κανείς απ’ τους δυο σας δεν ακουμπάει τον άλλον. Αν η συνομιλία σας πάει καλά, και βλέπεις ότι κανείς απ’ τους δυο σας δεν βρίσκει αφορμή για κάτι παραπάνω, είναι πάντα καλό να κάνεις την κίνηση. Δεν ξέρεις πότε να την φιλήσεις; Λοιπόν, αυτός είναι ο κανόνας: αν αισθάνεσαι ότι πρέπει να την φιλήσεις, φίλα την!

Αν ακόμα δεν τα καταφέρνεις, παρακάτω υπάρχουν κάποιες χρήσιμες συμβουλές:

i. Κράτα της το χέρι και ύστερα άφησε το. Κάνε αυτή την κίνηση και επανέλαβε την ανά τακτά χρονικά διαστήματα, και ύστερα προχώρα με την μεγάλη κίνηση φέρνοντάς την κοντά στο σώμα σου. Σκύψε ελαφρώς και φίλα την!

ii. Ξεκίνα μια συζήτηση για το μασάζ. Πες της ότι είσαι αρκετά καλός στο να κάνεις μασάζ στους άλλους, και ρώτα την αν είναι και αυτή. (Αν οι συζητήσεις σας πάνε καλά, τότε αυτό θα είναι μια καθαρή υπόνοια προς αυτήν ότι πρόκειται να κάνετε μασάζ ο ένας στο άλλον). Έπειτα, απλά βαλ’ την να σου κάνει. Με το μασάζ θα νιώσετε πιο άνετα με το να ακουμπάτε ο ένας τον άλλον, το οποίο θα οδηγήσει κατευθείαν στο να φιληθείτε.

iii. Πλησιάστε την και πες της κάτι όπως “λέω να σε φιλήσω τώρα”, και φίλα την χωρίς να περιμένεις απάντηση.

Τελευταία σημείωση:

Παρ’ όλο που αυτά είναι τα βασικά λάθη που κάνουν οι άντρες στο πρώτο ραντεβού, υπάρχει περίπτωση να συμβούν και στα επόμενα (πχ. δεύτερο, τρίτο, κλπ). Όπως και να έχει, τώρα που ξέρεις τι να κάνεις είναι η στιγμή να κουνηθείς λίγο! Ζήτησε από μια γυναίκα να βγείτε και μπες κατευθείαν στο ψητό. Το έχεις!

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!