Νοοτροπία μάγκα εναντίον νοοτροπία μαλάκα στο παιχνίδι του φλερτ 

αυτοεκτιμιση

Διάλεξε στρατόπεδο. Είτε θα είσαι μάγκας είτε… μαλάκας.

Όταν ανακαλύπτεις για πρώτη φορά ότι ΜΠΟΡΕΙΣ να βελτιωθείς ενεργά με τις γυναίκες και να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου, είναι όπως ο Σκρουτζ ΜακΝτακ με τα ανιψάκια του ανακαλύπτουν αρχαίους χάρτες και κείμενα για να βρούνε θησαυρούς.

Γίνεσαι εμμονικός πιστεύοντας ότι αν βρεις το σωστό κείμενο, τη σωστή ερώτηση ή τον σωστό τρόπο να ζητήσεις από μια κοπέλα να βγείτε – μπορείς κι εσύ να γίνεις Καζανόβα. Είσαι πεπεισμένος ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικές μικρές διορθώσεις, συμβουλές και κόλπα και οι γυναίκες θα πέσουν στα πόδια σου.

Εδώ είναι το πρόβλημα: αυτή η νοοτροπία καταστρέφει στην πραγματικότητα τα αποτελέσματά σου. Επειδή οι γυναίκες είναι πάνω από όλα άνθρωποι. Είναι πολύπλοκα πλάσματα όπως όλοι οι άνθρωποι. Και το να κάνεις πραγματικές επαφές και να αναπτύξεις διαρκή εμπιστοσύνη απαιτεί βάθος.

Όταν εστιάζεις στην άμεση ικανοποίηση, καταστρέφεις τον εαυτό σου μακροπρόθεσμα.

Αυτός είναι ο λόγος που ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να πείσουμε τους άντρες αλλά τζίφος, πολλοί πετάνε χαρταετό.

mtVLQhvmNK08ZPUTnDh3AD1 V05g9XHfigvrRsXBoLIQywhy5k6tLEUva9SFHWmv7bsvs HLQJGwiloJQSkQ0G3V0jbGzBnZ2OiMMsIejJfD ow0gcrlAF5yJbui03dO7cR 8N5cTDUoGWkF5A

Οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία

Μια γυναίκα δεν αρνήθηκε να σου δώσει τον αριθμό της επειδή η ατάκα σου δεν ήταν αρκετά συναρπαστική. Δεν έχασες την επαφή με μια κοπέλα μετά από ένα ραντεβού εξαιτίας ενός βαρετού μηνύματος. Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τον ακριβή χρόνο για το πότε πρέπει να κάνεις μια κίνηση σε ένα ραντεβού και γενικά σταμάτα να βλέπεις ότι μαλακία πετάγεται στο Internet περί προσέγγισης γυναικών και να τρέχεις στο Σύνταγμα με ατάκες του τύπου «Γεια, μου φάνηκες ενδιαφέρον τυπάκι και είπα να έρθω να σου μιλήσω». Το τελευταίο είναι πιο στημένο και από το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Αντίθετα, πρέπει να αλλάξεις τη νοοτροπία σου. Άφησε την κοντόφθαλμη νοοτροπία της γρήγορης διόρθωσης, του να κάνεις τα πάντα για τις γυναίκες. Ξεκίνα να σκέφτεσαι τη μακροπρόθεσμη, μεγάλη εικόνα, το επικό ταξίδι σου προς την προσωπική σου ανάπτυξη.

Εδώ είναι οι 3 μεγάλες αλλαγές νοοτροπίας για να γίνετε ο πιο ελκυστικός εαυτός σου.

Σταμάτα να ανταλλάσσεις τη βραχυπρόθεσμη ικανοποίηση με τη μακροπρόθεσμη

Όλοι μας έχουμε συνηθίσει στην άμεση ικανοποίηση. Θέλεις να αισθάνεσαι τακτικά ότι αρέσεις στις γυναίκες και ότι σε επιθυμούν. Νιώθεις ή νομίζεις ότι νιώθεις ευτυχισμένος όταν το κάνουν.

Κάθεσαι στο σπιτάκι σου περιμένοντας με ανυπομονησία τα μηνύματα. Όταν βγαίνεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στη γνωριμία με γυναίκες. Βάζεις την προτεραιότητα για πήδημα πάνω από τις φιλίες, τα χόμπι, την προσωπική υγεία, την επαγγελματική εξέλιξη και την οικοδόμηση ενός ευρύτερου τρόπου ζωής.

Τελικά θα βιώσεις αυτό που μου λένε αμέτρητοι άντρες: το να βγαίνεις με γυναίκες ξαφνικά δεν σε κάνει να νιώθεις γεμάτος ή ολοκληρωμένος.

Αυτό συμβαίνει επειδή η ευτυχία δεν προέρχεται από μία μόνο πηγή. Έρχεται από το να ζεις μια ζωή γεμάτη με μια ποικιλία σημαντικών εμπειριών και συνδέσεων.

Αν παραμελήσεις το μακροπρόθεσμο όραμα για το πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή σου, θα μείνεις μόνο με φευγαλέες στιγμές αίσθησης ικανοποίησης.

Βραχυπρόθεσμη νοοτροπία: Εστιάζεις στο να πάρεις το νούμερο κατά τη διάρκεια των πρώτων εντυπώσεων. Οδηγείσαι από το αίσθημα της «επιτυχίας». Έτσι, κολλάς στο μυαλό σου και νιώθεις να σε κυριεύει το άγχος και έχεις χειρότερα αποτελέσματα εξαιτίας αυτού.

Μακροπρόθεσμη νοοτροπία: Εστιάζεις στο να δημιουργήσεις μια ισχυρή σύνδεση τη στιγμή που το κάνεις. Υπενθυμίζεις στον εαυτό σου να παραμένει παρών και να σχετίζεται αυθεντικά με το άλλο άτομο. Εμπιστεύεσαι ότι αν περάσεις καλά μαζί, θα προκύψει ένας αριθμός από αυτό. Μαθαίνεις να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις συνολικά τις εμπειρίες που μοιράζεσαι με νέους ανθρώπους, αντί να αγχώνεσαι για το τι μπορούν να σου προσφέρουν.

Βραχυπρόθεσμη νοοτροπία: Ξοδεύεις όλο τον ελεύθερο χρόνο σου προσπαθώντας να γνωρίσεις γυναίκες. Παραμελείς τις υπάρχουσες προσωπικές σχέσεις και στη συνέχεια χάνεις την επαφή με τους φίλους σου. Δεν έχεις κανέναν για να βγεις έξω, οπότε περνάς όλες τις ώρες μετά τη δουλειά σου κάνοντας swipe right σε μια μικρή οθόνη. Εξαρτάσαι πλήρως από τα φλερτ για την ευτυχία σου, γεγονός που τρομάζει τις γυναίκες όταν συνειδητοποιούν ότι δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις.

Μακροπρόθεσμη νοοτροπία: Έχεις έναν ακμάζοντα κοινωνικό κύκλο που σε υποστηρίζει και σε γεμίζει. Δεν ψάχνεις απεγνωσμένα για μια τυχαία γυναίκα για να καλύψεις ένα κενό. Εμφανίζεσαι ως ένας δυνατός, ανεξάρτητος άντρας στις γυναίκες και με τη σειρά τους σε σέβονται και σε θέλουν περισσότερο.

Βραχυπρόθεσμη νοοτροπία: Είσαι ευχαριστημένος απλά και μόνο με το να τραβήξεις την προσοχή μιας όμορφης γυναίκας σε ένα ραντεβού. Παρόλο που τη θέλεις ερωτικά, δεν φλερτάρεις γιατί φοβάσαι μήπως χάσεις την ευκαιρία. Έτσι, παίζεις εκ του ασφαλούς και φέρεσαι απλά «ευγενικά» χωρίς να δίνεις προτεραιότητα στη δυναμική που πραγματικά θέλεις. Δεν πυροδοτείς την έλξη για να την ερεθίσεις. Τότε οι γυναίκες σου λένε επανειλημμένα ότι δεν νιώθουν αυτή τη χημεία ή σε βλέπουν απλώς ως φίλο.

Μακροπρόθεσμη νοοτροπία: Φλερτάρεις για να δεις αν θα έχεις τις στενές σχέσεις που επιθυμείς. Δεσμεύεσαι να δείξεις σε μια γυναίκα πώς αισθάνεσαι γι’ αυτήν. Λες στον εαυτό σου: «Όταν παρατηρήσω κάτι που μου αρέσει, θα της πω ότι το βρίσκω ελκυστικό». Σπαταλάς λιγότερο χρόνο σε γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται και προσελκύεις καλύτερα εκείνες που ενδιαφέρονται.

Ξέχνα τις γρήγορες λύσεις, δούλεψε για βιώσιμη ανάπτυξη

Τι κι αν απομνημονεύεις μερικές ατάκες για να τις χρησιμοποιήσεις σε ένα ραντεβού; Ποιο είναι το κακό αν δεν στείλεις μήνυμα σε μια γυναίκα για μερικές μέρες για να την κάνεις να σε κυνηγήσει;

Λοιπόν, σιγά σιγά αρχίζει να δημιουργεί μεγαλύτερες συνέπειες.

Πρώτον, εγκλωβίζεσαι και νιώθεις ότι πρέπει πάντα να είσαι «ενεργός». Αισθάνεσαι συνεχώς ότι χρειάζεσαι το επόμενο κόλπο μόνο και μόνο για να είσαι αρκετά καλός ώστε να καταφέρεις να κερδίσεις μια γυναίκα. Δεν εστιάζεις ποτέ στην ανάπτυξη των δικών σου δεξιοτήτων, της εξυπνάδας, της διεκδικητικότητας και της συνολικής σου προσωπικότητας.

Τότε προσελκύεις τους λάθος ανθρώπους και το λάθος είδος προσοχής. Παίρνεις γυναίκες που ανταποκρίνονται σε ρηχές τακτικές και παίζουν παιχνίδια μαζί σου σε αντάλλαγμα. Ποτέ δεν βρίσκεις κάποιον που να σε εκτιμάει για σένα, αλλά μάλλον για τη μάσκα που φοράς.

Έτσι, κάνεις αδύναμες σχέσεις με ασύμβατους ανθρώπους που αναπόφευκτα ξεφουσκώνουν. Και βρίσκεσαι ακόμα στο πρώτο βήμα της προσωπικής σου ανάπτυξης.

Νοοτροπία μαλάκα: Χρησιμοποιείς τυποποιημένα διαδικτυακά μηνύματα που βρίσκεις σε blogs ή στο YouTube από καραγκιόζηδες. Παίρνεις κάποιες απαντήσεις, αλλά στη συνέχεια δυσκολεύεσαι να συνεχίσεις το νούμερο. Βγαίνεις περιστασιακά ραντεβού, αλλά συχνά με ασυμβίβαστες γυναίκες, αφού είσαι απασχολημένος με το να εμφανίζεσαι ως κάποιος άλλος. Στη συνέχεια, σε αυτά τα ραντεβού, είσαι στο μυαλό σου και σκέφτεσαι συνεχώς τι θα ακολουθήσει – μειώνοντας το όποιο φυσικό χάρισμα έχεις. 

Νοοτροπία μάγκα: Διαβάζεις την προσωπικότητα μιας γυναίκας και σχετίζεσαι πραγματικά μαζί της. Θέλεις να εκφραστείς καλύτερα για να δημιουργήσεις πραγματικές συνδέσεις με νέες γυναίκες. Προσπαθείς να αναπτύξεις περαιτέρω το πνεύμα σου με το να κρατάς ημερολόγιο, να παρακολουθείτε μαθήματα θεάτρου ή να γίνεις μέλος στο σε κάποια γαμηστερή κοινότητα πχ Gentlemen Only. Αρχίζεις να αναπτύσσεις τη συναισθηματική σου νοημοσύνη γύρω από τις γυναίκες, μαθαίνεις να διαβάζεις την κοινωνική δυναμική και γίνεσαι σπουδαίος συνομιλητής.

Νοοτροπία μαλάκα: Επίτηδες δεν απαντάς στα μηνύματα των κοριτσιών για μέρες ή απαντάς αργά για να φαίνεσαι απασχολημένος. Στην πραγματικότητα, κάθεσαι και δεν κάνεις τίποτα. Φοβάσαι ότι θα φανείς άπορος, οπότε προσποιείσαι ότι κάνεις έναν ενδιαφέροντα τρόπο ζωής – που στην πραγματικότητα είναι γάμησέ τα. Οι γυναίκες τελικά συνειδητοποιούν την αλήθεια και η ανεντιμότητά σου σε κάνει να φαίνεσαι πιο απελπισμένος.

X Fc8VUig6NAmAS7Lgip48a35HF5qqurerAWgb3l2y5qCFca4AMuaU0iqcRnr 3FLp4WXoQLeNBib9lISSEtY0lEIpYh OEEn07iqoJYuIVyK9tHoB99pjHFXteZVpDIu2Du9aQ61YGEZEcRMA

Νοοτροπία μάγκα: Επενδύεις τον ελεύθερο χρόνο σου σε φιλίες, πηγαίνεις στο γυμναστήριο και κάνετε τα πράγματα που αγαπάς. Αν είσαι διαθέσιμος με το τηλέφωνο στο χέρι, ανταποκρίνεσαι στις γυναίκες και δεν το παίζεις ντίβα. Αν δεν είσαι, επικοινωνείς μαζί τους όταν μπορείς. Χτίζεις μια νοοτροπία πραγματικής αφθονίας και δεν βάζεις τις γυναίκες σε ένα βάθρο, εκτιμώντας τον χρόνο σου. Αυτό κάνει τη ζωή και τη στάση σου βαθιά ελκυστική για τις γυναίκες. 

Νοοτροπία μαλάκα: Χρησιμοποιείς τα χρήματα ως έναν τρόπο για να προσελκύσετε αρχικά τις γυναίκες. Τους αγοράζετε ακριβά δείπνα ή δώρα. Κερδίζεις προσωρινά την προσοχή τους, αλλά βαθιά μέσα τους ξέρουν ότι προσπαθείς να τις εξαγοράσεις. Όταν η πηγή του πηγαδιού στερέψει, φεύγουν ή μένουν και σε έχουν σαν ΑΤΜ και δεν σε βλέπουν ως τον άντρα που πραγματικά επιθυμούν.

Νοοτροπία μάγκα: Εστιάζεις στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς σου για να γίνεις πιο ελκυστικός – χωρίς να χρειάζεται να εξαγοράσεις τη στοργή κανενός. Αναπτύσσεις το χιούμορ σου, το πώς να εξωτερικεύεις το μέσα σου προς τα έξω και τις ηγετικές σου ικανότητες. Μαθαίνεις να δημιουργείς στενές σχέσεις χωρίς να χρειάζεται να προσφέρεις κάτι έξω από τον εαυτό σου. Οι γυναίκες σε βλέπουν ως έναν άντρα υψηλής αξίας . Αντιλαμβάνονται τον εσωτερικό σου κόσμο, ο οποίος καλλιεργεί τη γνήσια σύνδεση. Οι γυναίκες σε σέβονται και εκτιμούν όταν ξοδεύετε γι’ αυτές. Το βλέπουν ως μια ωραία χειρονομία και όχι ως προσδοκία.

Μην βάζεις την έγκριση από τις γυναίκες πάνω από τη αυτοεκτίμησή σου

Όλοι θέλουμε να μας θαυμάζουν οι άλλοι. Αλλά το άτομο που πρέπει να σε συμπαθήσει, πρώτα απ’ όλα, είσαι ΕΣΥ. Αυτή είναι η ουσία της αυτοπεποίθησης.

Όταν κάνεις πασαλείμματα τις συμπεριφορές σου για να κερδίσεις την επιβεβαίωση από τις γυναίκες, δεν χτίζεις ποτέ μόνιμη αυτοεκτίμηση. Κολλάς σε έναν ατέρμων κύκλο, κυνηγώντας την έγκριση των γυναικών και χάνεις και τον εαυτό σου στη διαδικασία.

Παραιτείσαι από τις αξίες σου. Αποδέχεσαι την κακομεταχείριση. Συμπεριφέρεσαι ανέντιμα και χειριστικά. Και μετατρέπεις τον εαυτό σου σε χαμαιλέοντα.

Κατά ειρωνικό τρόπο, με αυτόν τον τρόπο παλεύεις να προσελκύσεις ή να κρατήσεις τις γυναίκες.

Η γνήσια αυτοπεποίθηση είναι το πιο σέξι πράγμα για τις γυναίκες. Θέλει να νιώθει ότι ο άντρας με τον οποίο είναι μαζί της αγαπάει τον εαυτό του και ενεργεί με ακεραιότητα. Κάποιον που πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει και εκείνη.

Οι γυναίκες δεν επιθυμούν άντρες που τις ανεβάζουν σε βάθρο.

Νοοτροπία μαλάκα: Αποφεύγεις ορισμένα θέματα που αγαπάς ή απόψεις που έχεις επειδή νομίζεις ότι δεν θα αρέσουν στις γυναίκες. Πηγαίνεις σε ραντεβού όπου αγχώνεσαι για να κρύψεις κομμάτια του εαυτού σου. Δεν ξεσηκώνεσαι ή δεν μιλάς εύκολα για πράγματα που αγαπάς. Με τη σειρά σου, δεν απολαμβάνεις τις συζητήσεις και είσαι πιο συγκρατημένος και αδιάφορος. Καταλήγεις να αποκόπτεις όλες τις ενδιαφέρουσες πλευρές της προσωπικότητάς σου – εμφανίζεσαι βαρετός στις γυναίκες. Αισθάνεσαι ακόμα χειρότερα για τον εαυτό σου.

Νοοτροπία μάγκα: Αναφέρεις προσωπικά θέματα για να φιλτράρεις τους ασύμβατους συντρόφους. Είσαι σε θέση να εκμεταλλευτείς τα δυνατά σου σημεία, μιλώντας εύκολα για όσα γνωρίζεις ή σε ενδιαφέρουν. Εμφανίζεσαι ως γνώστης, εκφραστικός και πιο χαρισματικός. Οι γυναίκες σε βλέπουν ως έναν άντρα που γνωρίζει και αγαπά τον εαυτό του. Ακόμα κι αν έχεις κάποια διαφορετικά ενδιαφέροντα, εκείνη βλέπει την αυτοπεποίθησή σου και, επομένως, σε βλέπει ως μια ελκυστική προοπτική. Συνεχίζεις να συνειδητοποιείς πόσο γαμάτος είσαι.

Νοοτροπία μαλάκα: Μένεις με γυναίκες που δεν σε σέβονται ή δεν επενδύουν σε σένα, συχνά λόγω της υπόσχεσης για σεξ. Νιώθεις ότι αυτό είναι πιο εύκολο από το να επιδιώξεις πιο ουσιαστικές σχέσεις. Με αυτόν τον τρόπο, λες συνεχώς στο υποσυνείδητό σου ότι δεν αξίζεις κάτι περισσότερο από αυτό το είδος σχέσης. Παγιδεύεσαι νιώθοντας ότι το να συμβιβάζεσαι είναι καλύτερο από το να είσαι μόνος, χωρίς ποτέ να αποκτήσεις τη γυναίκα που πραγματικά θέλεις και σε θέλει.

Νοοτροπία μάγκα: Δεσμεύεσαι να ανακαλύψεις τις ιδιότητες που χρειάζεσαι σε έναν σύντροφο και εργάζεσαι για να βρεις κάποιον που σε εκτιμά. Σκέφτεσαι τις προηγούμενες εμπειρίες σου για να μάθεις τι είναι σημαντικό για σένα και τι ήταν αυτό που σε έκανε να καταρρεύσεις. Απομακρύνεσαι από τους λάθος ανθρώπους για να βρεις τους σωστούς – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείς από την ομορφιά, την προσοχή ή το σεξ. Χτίζεις αυτοεκτίμηση επειδή αναγνωρίζετε την αξία σου και παλεύεις για αυτήν.

Όταν παίζεις για να αποφύγεις να χάσεις, δεν κερδίζεις ποτέ πραγματικά.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter