Σε κάθε κορίτσι αρέσεις και δεν το ξέρεις καν!

πως να εχω αυτοπεποιθηση με τις γυναικες

Σε κάθε κορίτσι αρέσεις και δεν το ξέρεις καν!

Ποτέ δεν θα σε βοηθήσει να αμφισβητήσεις το ενδιαφέρον μιας κοπέλας πριν καν τη γνωρίσεις. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χάσεις ευκαιρίες και να το μετανιώσεις αργότερα. Τα λόγια αυτά θα πρέπει να σε αγγίξουν βαθιά και να αποτελέσουν ένα τεράστιο σημείο καμπής για το κομμάτι της ζωή σου που έχει να κάνει με το φλερτ. Από εκεί και πέρα, να αρχίσεις να υποθέτεις ότι κάθε κοπέλα σε γουστάρει, εκτός και αν σου πει η ίδια το αντίθετο.

Σκέψου τύπους όπως ο Jude Law στο Alfie. Μπαίνει στα κλαμπ σαν να του ανήκει το μέρος και κάνει τα κορίτσια να τον πλησιάζουν. Είναι ατρόμητος και επομένως εξαιρετικά ελκυστικός στις γυναίκες. Το πιο σημαντικό είναι ότι βγαίνει για να διασκεδάσει και δεν στέκεται στο περιθώριο ψυχολογώντας τον εαυτό του.

Προφανώς, δεν χρειάζεται να φτάσεις σε αυτά τα άκρα ή να γίνεις μαλάκας για να ρίξεις γυναίκες. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθεις από την απόλυτη αίσθηση απογοήτευσής του – αν ξεκινήσεις πιστεύοντας ότι τα κορίτσια θα θέλουν να σε γνωρίσουν και θα ενθουσιαστούν να σου μιλήσουν, θα παρατηρήσεις ότι αυτό συμβαίνει πραγματικά. Η δύναμη της θετικής σκέψης είναι πάντα ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον τομέα φλερτ.

Λειτουργεί επειδή μπαίνεις δυναμικά στην αλληλεπίδραση με μια σίγουρη και θετική νοοτροπία. Μπαίνεις περιμένοντας το καλύτερο και έρχεσαι από μια θέση διασκέδασης και ενέργειας αντί για νευρικότητα και ανησυχία. Η αυτοπεποίθηση έχει έναν αέρα μυστηρίου που θα την ιντριγκάρει και θα την κάνει να θέλει να μάθει περισσότερα για σένα. Συνδυάστε το με ένα χαμόγελο και μια ανοιχτή γλώσσα του σώματος και θα βγαίνεις κερδισμένος.

Αυτό το είδος ηγεσίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν ήδη γνωρίζεις μια κοπέλα και αναρωτιέσαι αν πρέπει να κάνεις μια κίνηση. Ξέρω ότι πολλοί εκεί έξω διστάζουν να το ρισκάρουν γιατί φοβούνται ότι αν δεν αρέσουν θα θέσουν σε κίνδυνο τη φιλία που διατηρούν με την εκάστοτε κοπέλα. Αλλά αναρωτήσου, είσαι πραγματικά ικανοποιημένος που είσαι απλώς φίλος με την κοπέλα ή, κατά βάθος, θέλεις κάτι περισσότερο;

Υπέθεσε ότι της αρέσεις και προχώρα. Όποιες αποκαλυπτικές συνέπειες έχεις σκεφτεί στο μυαλό σου για το ότι θα την πέσεις σε μια κοπέλα από τον κοινωνικό σου κύκλο δεν πρόκειται να επαληθευτούν. Εφόσον συμπεριφέρεσαι με σεβασμό και διαβάζεις πώς αντιμετωπίζει το φλερτ σου, δεν υπάρχει κατάσταση από την οποία δεν μπορείς να συνέλθεις.

Το θέμα είναι ότι το να πιστεύεις ότι δεν αρέσεις ή δεν θα αρέσεις στα κορίτσια δεν σε ωφελεί. Καλύτερα να σκέφτεσαι ότι τους αρέσεις και να βλέπεις τι θα συμβεί. Έτσι, την επόμενη φορά που θα θελήσεις να πεις ένα γεια στην κοπέλα στο μπαρ, ή στο βιβλιοπωλείο, ή στην κοπέλα της διπλανής πόρτας – άδραξε την ευκαιρία.

Αν δεν ενδιαφέρεται, θα σου πει όχι ή θα σου δώσει μια σαφή ένδειξη ότι δεν το νιώθει. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο και μπορείς εύκολα να φύγεις. Αν ενδιαφέρεται, απλά κάνε ό,τι σου λέει. Απλά να θυμάσαι να λες πάντα στον μέσα σου «Εαυτέ μου, είσαι όλα τα λεφτά
Αν το ζητούμενο για τα παραπάνω είναι το «πως να αποκτήσω αυτοπεποίθηση» τότε δες και εδώ τι ακριβώς μπορείς να κάνεις για αυτό.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter