Τη γούσταρες… της χώθηκες… και έφαγες Χ

woman rejecting with hand to man after quarrel UE372KF

Η χυλόπιτα είναι σα μαχαιριά στην πλάτη – αυτό είναι το συμπέρασμα μου μετά από 1736 χαμένους έρωτες.

Θα σου πω μια μικρή ιστοριούλα που περιγράφει ένα σκηνικό που, λίγο-πολύ, έχουμε ζήσει όλοι. Είσαι έτοιμος; Για πάμε.

Τη βλέπεις από μακριά. Μελαχρινή, με γαλάζια μάτια και μια σιλουέτα κόλαση. Σκαλώνεις άσχημα. Αναρωτιέσαι αν ονειρεύεσαι ή αν είσαι ξύπνιος. Σκέφτεσαι πόσο τέλεια είναι για έναν τύπο σαν εσένα.

Η καρδιά σου σταματάει για λίγο. Συνεχίζεις να την κοιτάζεις. Σε κοιτάζει. Έχουν περάσει 3 δευτερόλεπτα και νιώθεις λες και έχουν περάσει ώρες. Σηκώνεις τα μανίκια σου και πας να της μιλήσεις.

Προσεγγίζεις σα γνήσιος γύπας και συστήνεσαι. Η κοπέλα τραβιέται και αναρωτιέται τι ήρθες να κάνεις. Εσύ προσπαθείς να αρχίσεις μια κουβέντα, εκείνη σου απαντάει μονολεκτικά και δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται καθόλου. Το βλέπεις αυτό και αποφασίζεις να φύγεις.

Πριν φύγεις, όμως, λες να κάνεις μια τελευταία προσπάθεια… κάνεις το τελευταίο μπάσιμο και ζητάς στοιχεία και εκείνη σε γειώνει κανονικά. “Χάρηκα…” της λες με κατευασμένα μούτρα και φεύγεις.

Το μόνο που κέρδισες ήταν ένα κεφαλαίο Χ με τόνο.

Μπορεί να μην έγινε ακριβώς έτσι για σένα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως έχεις ζήσει κάτι παρόμοιο, έτσι δεν είναι; Τι κατάλαβες όμως μέσα απ’ όλο αυτό;

Σίγουρα θα το έχεις ξανακάνει 10αδες ή 100άδες φορές με σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα. Μπορεί που και που να έχεις πάρει και μερικά instagram ή facebook, ή αν είσαι old-schoolας να έχεις πάρει και κάνα τηλέφωνο. Έχει όμως εν τέλει σημασία όλο αυτό;

Αν στα 10αδες ή 100άδες πεσίματα, πήρες στοιχεία, έστειλες μήνυμα, και τελικά δεν σου απάντησε ποτέ; Τι κέρδισες; Άπειρες χυλόπιτες και μερικά instagram που δεν απάντησαν ποτέ.

Πέρα από αυτό, νιώθεις σκατά κάθε φορά που την πέφτεις σε κάποια κοπέλα στο δρόμο και το αποτέλεσμα είναι από τα 3 το μακρύτερο. Η χυλόπιτα πονάει, φίλε μου.

Νομίζεις πως αυτό το σκηνικό δεν σε επηρεάζει καθόλου; Νομίζεις πως σε όσες περισσότερες την πέσεις, τόσο καλύτερος θα γίνεις; Ναι αμέ, κι εγώ αυτό πίστευα κάποια εποχή. Πίστευα όλα όσα έβλεπα σε βιντεάκια στο YouTube, πίστευα σε όλους τους “γκουρού” που λέγανε να την πέφτεις ασταμάτητα γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μάθεις.

Πέρα απ’ όλα αυτά… νομίζεις ότι έχει σημασία το τι θα πεις; Όσες ατάκες και ρουτίνες κι αν έμαθα ποτέ δεν δούλεψαν. Ξέρεις γιατί;

Όχι, δεν ήταν επειδή δεν την είχα πέσει σε αρκετές – το πρόβλημα δεν ήταν ο αριθμός των πεσιμάτων γιατί σίγουρα την είχα πέσει σε πολλεεεες. Το πρόβλημα ήταν πως ήμουν σαν ανάποδο γαμώτο… και δεν μιλάω τόσο για το έξω αλλά κυρίως για το μέσα. Πως περιμένεις να την πέσεις σε μια κοπέλα και της βγάλεις κάτι ερωτικό αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση και αν δεν μαγνητίζεις κόσμο αντί να τον απωθείς;

Σου εξήγησε ποτέ κανείς ότι το πέσιμο είναι η τελευταία πίστα σε ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν ξέρεις καλά-καλά να παίζεις τις πρώτες πίστες; Δεν θυμάμαι κανένα παιχνίδι να σε πετάει στην τελευταία πίστα από την αρχή και να σου λέει “άντε… κολύμπα τώρα.” Καμια ομάδα δεν ξεκινάει απ’ το Champions League, έτσι δεν είναι;

Σε αυτό το άρθρο δεν θα σου πούμε τι να κάνεις – αυτά δεν λέγονται έτσι απλά. Η προσωπική ανάπτυξη είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο, προσπάθεια, επιμονή και υπομονή. Η βελτίωση έρχεται σταδιακά και απαιτεί τις κατάλληλες γνώσεις. Αυτές τις γνώσεις θα τις αποκτήσεις στα σεμινάρια μας, τα οποία βασίζονται στην επιστήμη.

Αυτό το άρθρο, όμως, έχει σκοπό να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και του ψέματος όσον αφορά το φλερτ.

Εσύ για πόσο ακόμα θα πιστεύεις σε πεσίματα και πεσιματικές; Σε ατάκες και ρουτίνες; Στα bootcamps των 1000 ευρώ, στα οποία βγαίνεις στην Ερμού και καταλήγεις με καταγγελία στην αστυνομία; Ακόμα πιστεύεις σε όλες αυτές τις παπάτζες; Ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από το ψέμα και την εκμετάλλευση.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να δεις τα δωρεάν σεμινάρια που έχουμε στην πλατφόρμα μας για τις πεσιματικές και τις χυλόπιτες. Έχουμε 3 σεμινάρια που μπορείς να τα δεις όποτε γουστάρεις με μια απλή και τσάμπα εγγραφή.

Θα αλλάξουν τελείως το πως βλέπεις τα πράγματα γύρω από το φλερτ. Εμένα μου άλλαξαν τη ζωή.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter