Τι παίζει με τις γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις;

Στους άντρες αρέσουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Οι γυναίκες «μιλούν βρώμικα». Οι άντρες είναι τα «κακά παιδιά» και εκείνες είναι «άτακτα κορίτσια». Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μια kinky πλευρά. Και αυτή τους η πλευρά, κατευθύνει σε μεγάλο βαθμό τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. 

Ωστόσο, συχνά οι φαντασιώσεις αυτές δεν είναι πραγματικά «βρώμικες».

Μια γυναίκα δεν φαντάζεται τρελά πράγματα. Φαντάζεται να κυριαρχείται σεξουαλικά και να ελέγχεται από έναν ικανό, περιποιητικό και όμορφο άντρα. Έναν άντρα που λειτουργεί κρυφά στα όρια αυτού που είναι αποδεκτό απ’ την κοινωνία.

Δεν είναι τυχαίο που οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι πούλησαν πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα. Ελπίζουμε να μην έχεις ένα από αυτά στη βιβλιοθήκη σου… αλλά ελπίζουμε τουλάχιστον να έχεις μια βιβλιοθήκη. 

Πολλές γυναίκες κλειδώνουν την κρεβατοκάμαρα τους και καταπίνουν το κλειδί, μη τυχόν και μάθει κανείς τι είδους σεξ κάνουν εκεί μέσα. Και φυσικά αν τελικά θελήσουν να μοιραστούν λεπτομέρειες για τα σεξάκια τους και για ό,τι τέλος πάντων συμβαίνει εκεί μέσα, δεν πρόκειται να απευθυνθούν συνήθως σε κάποιον άντρα. Γιατί δεν έχουν ακούσει και λίγα όσες φορές το έκαναν.

Οι περισσότεροι άντρες μειώνουν τις γυναίκες για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που έχουν. Ή ακόμη χειρότερα πιστεύουν ότι είναι διατεθειμένες να κάνουν ό,τι μαλακία σκέφτονται οι ίδιοι, όσο τραβάνε μαλακία. 

Να κάτι που πρέπει πάντα να θυμάσαι: Οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στο να αηδιάσουν με κάποια σεξουαλική σκηνή, σκέψη ή εικόνα.

Την ίδια στιγμή, ο μέσος άντρας σκέφτεται και τον παίζει με ανόητα, πολύ εξτρίμ ή αηδιαστικά πράγματα που θα ήθελε να κάνει με μία γυναίκα. Και ενώ αυτή είναι μονίμως μη το ένα, μη το άλλο, αυτός σκέφτεται να το κάνουν μία από πάνω, μια από κάτω, από μπρος και από πίσω, μια λυμένη, μια δεμένη, καρεκλάτο, καναπεδάτο, στις πολλές τις καύλες ακόμη και μπαλκονάτο. Καλά πήγε αυτό… Ιδίως για τους γείτονες. 

Το πρόβλημά της είναι πως δυσκολεύεται να διαχειριστεί το ότι σκέφτεσαι σαν πορνοστάρ, τις πάμπολλες ιδέες και τις ατέλειωτες ορέξεις σου. Και πραγματικά δεν ξέρει τι να κάνει. Γιατί ξέρει πως αν μείνει σταθερή στις απόψεις και τα «θέλω» της και σε ό,τι την κάνει να νιώθει άνετα, στη γωνία σε περιμένει μία άλλη τύπισσα, πιο κίνκυ από την ίδια, για να κάνετε όλα αυτά τα τρελά που θέλεις. Βέβαια μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αλλά αν ισχύει;

Πού ακριβώς πέφτει ρε μάγκες αυτή η γωνία με τα kinky κορίτσια; Για έναν φίλο ρωτάω…

Ας μείνουμε, όμως, στη μέση γυναίκα: Ας πούμε ότι δεν την χαλάει να κάνετε μερικά από τα πράγματα που φαντάζεσαι. Αλλά σίγουρα θα χάλαγε τον πατέρα της! Και, είτε σου φαίνεται περίεργο και κουλό είτε όχι, την αφορά πολύ. Ο μπαμπάκας θα έσκαγε –ή θα σου έσκαγε μπουκέτο– αν μάθαινε τι σκέφτεσαι να κάνεις στο κοριτσάκι του. 

Ας επιμείνουμε, όμως, ότι το κοριτσάκι του θέλει να κάνετε αυτό που εσύ φαντάστηκες. Υπάρχει και κάτι ακόμη που την προβληματίζει. Θα το κάνει καλά; Θα είναι επαρκής; Ή θα ντροπιαστεί;

Πολλές φορές οι γυναίκες, δεν νιώθουν βέβαιες για τις σεξουαλικές τους δεξιότητες. Και αυτό, μπορεί να τις κρατάει πίσω από το να δοκιμάσουν κάτι καινούριο. 

Κάτι ακόμη που πρέπει να θυμάσαι: Για έναν άντρα κάτω τον 60, το σεξ είναι μια εγγυημένη ευχαρίστηση. Κατά πάσα πιθανότητα, αν δεν πάνε όλα στραβά, θα φτάσει στη φάση που τα πετάει όπου έχουν αποφασίσει και θα έχει περάσει καλά.

Όμως για μια γυναίκα, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Υποψιάζεται ότι τουλάχιστον τις πρώτες πολλές φορές που θα συνευρεθείτε, δεν θα τις προσφέρεις έναν αξέχαστο οργασμό. Γιατί ούτε ασφαλής θα νιώθει, ούτε χαλάρη και εσύ δεν θα γνωρίζεις το σώμα της όσο πρέπει, για να καταφέρεις να θεωρηθείς ο απόλυτος γαμιάς. 

Ιδίως στην περίπτωση των one night stand, οι γυναίκες που φτάνουν σε οργασμό είναι ελάχιστες. Αλλά το σεξ, εξακολουθεί να είναι κάτι γαμάτο, ακόμη και αν δεν τελειώσει. Πόσω μάλλον αν φροντίσεις να της δείξεις ότι την θέλεις ή την γουστάρεις πολύ. 

Στην πραγματικότητα, ο οργασμός της δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί και τόσο πολύ.

Ή βασικά θα έπρεπε να σε ψιλοαπασχολεί, αλλά δεν θα ‘πρεπε να δείχνεις μία άκαμπτη επιμονή στο να την οδηγήσεις σε αυτόν. Μπορεί το να φτάνεις μια γυναίκα σε οργασμό να σε κάνει να νιώθεις πως πέρασες ένα τεστ των σεξουαλικών σου ικανοτήτων ή απλώς να είσαι τόσο gentleman που θέλεις να περάσει όσο καλά περνάς και ‘συ.

Αλλά ένα σεξ δεν καταλήγει πάντα σε συντριβάνια. Και αυτό οφείλεις να το γνωρίσεις. Γιατί αν ήταν έτσι, δεν θα πηγαίναμε για σεξ με καπότες, αλλά με βάρκα, για να καταφέρνουμε να βγούμε από το πλημμυρισμένο δωμάτιο… 

Αν το μόνο που την ένοιαζε ήταν να έρθει σε οργασμό θα έμενε σπίτι της, θα άνοιγε ένα μπουκάλι λευκό κρασί, θα διάβαζε τις 50 αποχρώσεις του γκρι και θα της κρατούσε παρέα ο δονητής της. Στο τσακίρ κέφι μπορεί να έβλεπε και κανά πορνό –γιατί ναι, και οι γυναίκες βλέπουν πού και πού τσοντούλες. 

Αλλά δεν το έκανε. Αποφάσισε να βρεθεί μαζί σου, γιατί δεν τη νοιάζει απλώς να βγάλει από μέσα της τα υγρά της. Θέλει να έχει μια σεξουαλική σχέση. Θέλει επαφή. Θέλει να νιώσει επιθυμητή. Και σίγουρα θέλει να περάσετε υπέροχα. Και γιατί όχι, να την ξανακαλέσεις. 

Και συχνά, ο τρόπος να τα πετύχεις όλα αυτά, είναι να προσπαθήσεις, χωρίς να πολυπροσπαθείς. Ψιλοκατάλαβες… Δώστα όλα, χωρίς να ανησυχείς για το αν θα τελειώσει, πριν καν αρχίσετε…

Όπως αυτή δεν ασχολείται όλο το βράδυ με το αν έχυσες, ή αν θα χύσεις, ή πότε θα χύσεις ή πού θα χύσεις –βασικά με αυτό ίσως και να ασχολείται– έτσι και εσύ δεν πρέπει να ασχολείσαι αντίστοιχα –εκτός από το πού θα χύσεις, με αυτό πρέπει να ασχολείσαι.   

Με κάθε τρόπο και σε κάθε περίπτωση πρέπει να είσαι καλός παίκτης στο προκαταρκτικό παιχνίδι… και δεν μιλάμε μόνο για το σωματικό αλλά και το εγκεφαλικό – εκεί είναι το ζουμί. 

Και, αφού γίνεις καλός παίκτης, να το παίζεις, σαν να το γουστάρεις… Όχι σαν ένα χειμωνιάτικο πρωί να προσπαθείς να ζεστάνεις τον κινητήρα του αυτοκινήτου σου, απλώς για να πάρει μπρος.

Αν σε ενδιαφέρει να βελτιώσεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες και να μπορείς να φλερτάρεις με μεγαλύτερη άνεση, τότε πάτα εδώ για να μάθεις περισσότερα.


Επιστημονικές Πηγές:

  1. Friday, N. (2001). My Secret Garden: Women’s Sexual Fantasies. Simon & Schuster.
  2. Leitenberg, H., & Henning, K. (1995). Sexual Fantasy. Psychological Bulletin.
  3. Borg, C., de Jong, P. J., & Weijmar Schultz, W. C. (2010). Vaginismus and dyspareunia: automatic vs. deliberate disgust responsivity. Journal of Sexual Medicine, 7(6), 2149-2157.
  4. Fisher, T. D., Moore, Z. T., & Pittenger, M. (2012). Sex on the brain?: An examination of frequency of sexual cognitions as a function of gender, erotophilia, and social desirability. Journal of sex research, 49(1), 69-77.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter