Το Μυστικό των Γυναικών που Μπερδεύει τους Άντρες

to mystiko ton gynaikon pou berdevei tous antres

Γυναίκες.

Είναι κι αυτές πλάσματα του Θεού, της εξέλιξης, της ζωής.

Έχουν κι αυτές τις ανάγκες, τα θέλω και τα πιστεύω τους.

Βέβαια, ο μέσος άντρας πιστεύει ότι πιο πιθανό είναι να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες του ηλιακού συστήματος, παρά οι ανάγκες, τα θέλω και τα πιστεύω των γυναικών.

Και δεν έχει άδικο ο δόλιος, αφού συνήθως οι γυναίκες άλλα λένε, άλλα κάνουν κι άλλα εννοούν.

Ας αφήσουμε, προς το παρόν, τις ανάγκες των γυναικών στην άκρη –θα τις πιάσουμε άλλη φορά.

Από πού άραγε προκύπτει αυτή η εσωτερική τους ασυμφωνία;

Για να δούμε.

(Δες το βίντεο αν βαριέσαι να διαβάσεις.)


Υπάρχει κάτι που όλες οι γυναίκες παραλείπουν, κάτι που αφήνουν στην απέξω.

Σε τι αναφερόμαστε; Αναφερόμαστε στις απαντήσεις των γυναικών στην κλασική ερώτηση: «Τι ψάχνεις σε έναν άντρα;»

Έχουμε ακούσει όλων των ειδών τις απαντήσεις από τις φίλες και τις γυναίκες στις ζωές μας.

Τι λένε συνήθως; Λένε ότι θέλουν ένα καλό παιδί, κάποιον που να τις κάνει να νιώθουν ασφάλεια και να είναι συναισθηματικά υποστηρικτικός και να είναι ευγενικός και να είναι στοργικός και να είναι ειλικρινής και να είναι και πιστός και… και… και… κατάλαβες πώς πάει.

Καταρχάς, ας αφήσουμε στην άκρη το γεγονός ότι με κάθε «και» που προστίθεται στα θέλω μιας γυναίκας, η σπανιότητα ενός τέτοιου άντρα αυξάνεται κατακόρυφα –κάτι που οι γυναίκες δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν.

Δηλαδή, όσες περισσότερες απαιτήσεις έχει μια γυναίκα από έναν άντρα, τότε όχι μόνο θα τον βρει πιο δύσκολα αλλά πρέπει να έχει και εκείνη να προσφέρει αρκετά στο τραπέζι, για να τον έχει.

Είναι, δηλαδή, σαν η τιμή ενός τέτοιου άντρα να αυξάνεται μαζί με την σπανιότητα και αξία του.

Οι παραπάνω ενδεικτικές απαντήσεις των γυναικών, λοιπόν, λογικό είναι να μπερδεύουν τελείως τους περισσότερους άντρες.

Και υπάρχει λόγος που συμβαίνει αυτό: που οι απαντήσεις των γυναικών στην ερώτηση του «τι θέλουν σε έναν άντρα» αφήνουν τους περισσότερους άντρες με έναν τεράστιο πονοκέφαλο που δεν περνάει ούτε με ντεπονάκι, ούτε με παναντολάκι, ούτε με τίποτα.

Μπορείς να φανταστείς ποιος είναι αυτός ο λόγος;

Στην πραγματικότητα, ο λόγος είναι αρκετά απλός και είναι μπροστά στα μάτια μας… βασικά στα αυτιά μας.

Άκου τι παίζει.

Όταν οι γυναίκες μιλάνε για το τι ψάχνουν ή τι θέλουν σε έναν άντρα, πάντα μα πάντα, ξεχνάνε να αναφέρουν ένα βασικό κομμάτι της ιστορίας.

Πώς είναι, ρε παιδί μου, να μιλάς για την τέλεια μακαρονάδα και, εν τέλει, να ξεχνάς το τριμμένο τυρί; Το ίδιο πράγμα ακριβώς.

Το γεγονός, λοιπόν, ότι οι γυναίκες ξεχνάνε να αναφέρουν κάτι θεμελιώδες –αυτή η παράλειψη, δηλαδή– είναι και ο κύριος λόγος που μπερδεύει τους περισσότερους άντρες.

Και γιατί τους μπερδεύει;

Γιατί, πολύ απλά, όταν ένας άντρας ακούει από μια γυναίκα να λέει ότι τον άντρα τον θέλει ευγενικό, καλό, πιστό, ειλικρινή και ό,τι άλλο λένε, τέλος πάντων, οι γυναίκες, λογικό δεν είναι να σκεφτεί ότι αυτός τα έχει όλα αυτά τα στοιχεία;

Λογικό δεν είναι να σκεφτεί ότι ο ίδιος είναι τελικά αυτό που ψάχνουν οι γυναίκες;

Βέβαια, για να αναρωτιέται ένας άντρας τι θέλουν οι γυναίκες, τότε μάλλον ο ίδιος δεν έχει αυτό που θέλουν οι γυναίκες, αλλιώς δεν θα αναρωτιόταν καν –ναι ή όχι;

Ωστόσο, ένας τέτοιος άντρας δεν θα κάνει 100% λάθος, διότι μπορεί όντως να έχει κάποια από αυτά τα στοιχεία που οι γυναίκες λένε ότι ψάχνουν.

Οπότε, τι γίνεται; Πού είναι ο λάκκος και πού η φάβα;

Αυτό το μυστικό που οι γυναίκες ξεχνούν να αναφέρουν, το κομμάτι που είναι τρομερά σημαντικό για τους άντρες, είναι το εξής:

Οι γυναίκες θέλουν και ψάχνουν όντως όλα αυτά τα στοιχεία σε έναν άντρα –την ευγένεια, την καλοσύνη, την συναισθηματική υποστήριξη, την ειλικρίνεια, την εμπιστοσύνη κτλ– αλλά τα θέλουν και τα ψάχνουν στους άντρες απ’ τους οποίους έλκονται ήδη ερωτικά.

Πάμε άλλη μία.

Οι γυναίκες θέλουν όντως έναν άντρα που να τα έχει όλα αυτά, αλλά τα θέλουν από έναν άντρα που ήδη γουστάρουν ερωτικά.

Ακούγεται προφανές, αλλά αυτό το συστατικό κάνει τρελή διαφορά –σαν το τριμμένο τυρί στην μακαρονάδα.

Οι γυναίκες δεν αναφέρουν –στη λίστα με τα στοιχεία ενός άντρα– τα χαρακτηριστικά που τις κάνουν να γουστάρουν κάποιους συγκεκριμένους άντρες έναντι των υπολοίπων.

Η λίστα αυτή περιλαμβάνει τα κριτήρια που μια γυναίκα θα χρησιμοποιήσει για να διαλέξει έναν άντρα που γουστάρει ήδη έναντι κάποιου άλλου άντρα που επίσης γουστάρει.

Εμένα, π.χ., μ’ αρέσουν πολύ τα μακαρόνια με κιμά.

Αν έχω μπροστά μου δύο πιάτα με μακαρονάδες, οι οποίες είναι ολόιδιες, αλλά η μία έχει τριμμένο τυρί ενώ η άλλη δεν έχει, τότε προφανώς και θα διαλέξω το πιάτο με το τυρί… παρόλο που μ’ αρέσουν και τα δύο πιάτα.

Το πιάνεις λίγο πώς πάει το κόλπό;

Το μυστικό, λοιπόν, των γυναικών σε αυτές τις περιπτώσεις –κάτι που πολλές φορές ούτε οι ίδιες δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν– είναι πως όταν απαντάνε σε τέτοιες ερωτήσεις, προϋποθέτουν ότι γουστάρουν ή έλκονται ήδη απ’ τον άλλον.

Όλο αυτό, λοιπόν, έχει δύο τρομερά σημαντικές επιπτώσεις.

Πρώτον, μας δείχνει ότι η γυναικεία, ερωτική έλξη δεν βασίζεται σε στοιχεία που οι γυναίκες αναφέρουν αναλυτικά και κατηγορηματικά ως κριτήρια επιλογής συντρόφου.

Να θυμάσαι ότι όσα αναφέρουν τα θέλουν από άντρες που ήδη τις ελκύουν, το οποίο σημαίνει ότι η ερωτική έλξη έρχεται πρώτη-πρώτη, πριν εκείνες μάθουν αν αυτοί οι άντρες έχουν αυτά τα ποθητά στοιχεία.

Με απλά λόγια: πόσες γυναίκες έχεις δει εκεί έξω που είχαν σεξουαλική σχέση –σοβαρή ή μη– με τουλάχιστον έναν άντρα που δεν ήταν ούτε πιστός, ούτε ευγενικός, ούτε ειλικρινής, ούτε συναισθηματικά υποστηρικτικός, ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά που λένε ότι θέλουν;

Μάλλον πολλές, εεε;

Γιατί λες να συμβαίνει τόσο συχνά αυτό; Διότι αυτές οι γυναίκες έκαναν μία ή πολλές επιλογές βασισμένες στην ερωτική έλξη που ένιωθαν για τον κάθε άντρα.

Κάτι που δεν βγάζει λογικό νόημα, αφού επέλεξαν τελικά έναν άντρα που δεν είχε τα στοιχεία που έλεγαν λεκτικά ότι ψάχνουν και θέλουν και αναζητούν.

Κι εδώ έρχεται η δεύτερη επίπτωση που λέγαμε πριν.

Πλέον ξέρεις το κρυμμένο μυστικό και έχεις μια νέα αντίληψη, οπότε ο κύριος σου στόχος από εδώ και στο εξής είναι ότι θα πρέπει να είσαι ή να γίνεις ένας ελκυστικός άντρας, αν θέλεις να γίνεις ο άντρας που επιλέγουν οι γυναίκες.

Κι έτσι, φίλε, θα αρχίσεις να κάνεις το πρώτο βήμα και να μπαίνεις με το δεξί.

Τα καλά νέα –τα πολύ καλά νέα βασικά– είναι ότι όσα κάνουν μια γυναίκα να νιώσει ερωτική έλξη για έναν άντρα μαθαίνονται και καλλιεργούνται.

Και τα ακόμα καλύτερα νέα, ξέρεις ποια είναι;

Ότι θα τα συζητάμε και θα τα αναλύουμε εδώ στα άρθρα και στα βιντεάκια μας.

Και τα ακόμα καλυτερότερα νέα;

Ότι αν βαριέσαι να περιμένεις για τα μελλοντικά βίντεο, μπορείς να βρεις όλα τα μυστικά της έλξης στο βιβλίο μας «Τα Μυστικά της Έλξης»… χα χα χα.

Και το καλύτερο όλων, ξέρεις ποιο είναι;

Ότι όλα τα πράγματα που κάνουν μια γυναίκα να ανταποκρίνεται θετικά προς το πρόσωπό σου είναι πράγματα που θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να γίνεις πιο ελκυστικός με τις γυναίκες, αλλά να γίνεις καλύτερος άντρας γενικότερα στη ζωή σου και να πετύχεις όσα θέλεις να πετύχεις σε τούτη τη μάταιη ζωή.

Άρα, με λίγα λόγια, πρέπει να τα κάνεις, ούτως ή άλλως, αν θέλεις να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου.

Εγώ, προσωπικά, άλλαξα τη ζωή μου διαβάζοντας τα μυστικά που έχει ανακαλύψει η επιστήμη για το παιχνίδι, τις γυναίκες και τη σωστή αντρική νοοτροπία.

Μέσα σε έναν χρόνο, διπλασίασα τις γυναίκες με τις οποίες είχα πάει σε όλη μου τη ζωή.

Αν αυτό δεν είναι εξέλιξη, τότε τι είναι;

Αν σε ψήνει κι εσένα, λοιπόν, μια τέτοια εξέλιξη, τσέκαρε το βιβλίο με «Τα Μυστικά της Έλξης».

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter