5 λόγοι που φαίνεσαι γλοιώδης και σου ρίχνουν την αυτοπεποίθηση

πωσ να εχω αυτοπεποίθηση

Για τους άντρες, η λέξη «γλοιώδης» είναι η χειρότερη λέξη που μπορούν να φανταστούν όταν πρόκειται για γυναίκες. Σε τακτική βάση, οι άντρες με τους οποίους συνεργαζόμαστε λένε: «Δεν θέλω να φανώ γλοιώδης».

Ξέρεις κάτι;

Κάποια στιγμή στη ζωή σου, έχεις υπάρξει αναπόφευκτα ανατριχιαστικός σε κάποιον. Ναι, εσύ. Μην κοιτάς αλλού. Αλλά, έχεις μια επιλογή – μπορείς να ανησυχείς συνεχώς γι’ αυτό το αναπόφευκτο γεγονός ή μπορείς απλά να κάνεις ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι σου για να βελτιώσεις τις πιθανότητές σου.

Δεν υπάρχουν απόλυτα στοιχεία για το τι κάνει μια κοπέλα να πιστεύει ότι ένας άντρας είναι «γοιώδης» Αν της αρέσεις, μπορείς να ξεφύγεις με πολλά. Αν δεν της αρέσει, οτιδήποτε κάνεις μπορεί να θεωρηθεί ανατριχιαστικό.

Ρώτα ένα σωρό γυναίκες τι κάνει έναν άντρα ανατριχιαστικό και θα πάρεις όλο διαφορετικές απαντήσεις. Θα μπορούσε εύκολα να είναι χωρίς κανένα λόγο ή απλά να έχει κακή διάθεση. Είναι ανόητο να σπαταλάς χρόνο και να αγχώνεσαι για κάτι που δεν έχει σαφή ορισμό.

Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μερικοί από τους συνηθισμένους λόγους για τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να σε χαρακτηρίσει ανατριχιαστικό και τι να κάνεις γι’ αυτούς.

Απλά δεν σε γουστάρει

πωσ να εχω αυτοπεποίθηση 1
Καλά, αυτή και αν δεν με γουστάρει, σκασίλα μου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι!

Ακόμα κι όταν δεν είσαι αδέξιος, μια κοπέλα που δεν ενδιαφέρεται θα δώσει στον εαυτό της λόγους για να σε αποκλείσε από την ζωή της. Κάποιοι άνθρωποι δεν πρόκειται να νιώσουν έλξη για σένα ό,τι κι αν κάνεις και αυτό δεν πειράζει. Ούτε εσύ ελκύεσαι από κάθε γυναίκα, έτσι δεν είναι;

Βελτίωση των πιθανοτήτων σου:

 • Πρώτον, διάβασε όλα τα άρθρα μας εδώ και άρχισε να τα εφαρμόζεις στον πραγματικό κόσμο. Όλες οι δημοσιεύσεις μας είναι αφιερωμένες στο να σε κάνουν πιο ελκυστικό άνδρα και να αυξήσουν τις πιθανότητές σου να συνδεθείς ψυχή και σώματι με σπουδαίες γυναίκες.
 • Δεύτερον, εκτιμησε το χρόνο σου και αγκάλιασε τη δύναμη της επιλογής. Μην αφιερώνεις τον υπερπολίτιμο χρόνο σου σε γκόμενες που δεν σε θέλουν. Αντ’ αυτού, αναγνώρισε πότε τα πράγματα δεν πρόκειται να συμβούν και προχώρα παρακάτω.

Αν γνωρίσεις μια νέα κοπέλα και μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά δεν υπάρχει χημεία (γέλιο, διασκεδαστική ατμόσφαιρα, να δείχνει σημάδια ενδιαφέροντος), αποχαιρέτησε ευγενικά και τζάσε. Ναι, σπάνια μπορείς να το γυρίσεις, αλλά στο 98% των περιπτώσεων είναι καλύτερα να προσεγγίσεις αμέσως μια άλλη γυναίκα που σε ελκύει.

Το ίδιο ισχύει και για το κυνηγητό. Αν έχεις στείλει μήνυμα σε μια κοπέλα δύο ή τρεις φορές και δεν έχει απαντήσει, παράτα το. Αν ενδιεφέρεται θα βρει τρόπο να απαντήσει ότι δουλειά και να έχει και κατά βάθος το ξέρεις αυτό.

Κάτι σχετικά με τον τρόπο που φαίνεσαι

πωσ να εχω αυτοπεποίθηση 2
Αν μοιάζεις έτσι καλύτερα πήγαινε και διάβασε lifo ή vice.

Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε: πολύ ψηλός, πολύ κοντός, ντύσιμο, πολύ μακριά μαλλιά, σκουλαρίκια, τατουάζ, το μουστάκι σου ή ο τρόπος που μυρίζεις. Μερικές φορές είναι ο πιο ασαφής λόγος, όπως ότι ανοιγοκλείς τα μάτια πολύ συχνά. Αυτό είναι εξαιρετικά υποκειμενικό και σχεδόν αδύνατο να αποφευχθεί, διαφορετικά κορίτσια έλκονται από διαφορετικά πράγματα!

Βελτίωση των πιθανοτήτων:

 • Να δείχνεις πάντα τον καλύτερό σου εαυτό, είναι το μόνο που μπορείτε να κάνεις. Φρόντισε τον εαυτό σου όσο περισσότερο γίνεται. Διάλεξε ωραία ρούχα, κάνε μπάνιο, περιποιήσου το πρόσωπό σου και τα μαλλιά σου και γενικά εσύ κοίτα να είσαι σένιος.
 • Η γλώσσα του σώματος, η επαφή με τα μάτια και ο τόνος της φωνής αποτελούν επίσης μέρος αυτού. Μην κάνεις νευρικές κινήσεις συνεχώς ή μην καμπουριάζεις. Κράτα έντονη οπτική επαφή μαζί της όταν μιλάτε, αλλά μην την κοιτάς σαν κατά συρροή δολοφόνο. Μίλα με καθαρή, δυνατή φωνή και όχι σαν ντροπαλός λούλης.

Οι πράξεις σου δεν συνάδουν με τις προθέσεις σου

pinocchio g456e39b47 1920
Ψεύταρος

Ένας από τους κύριους λόγους που ένας άντρας πιστεύει ότι θα είναι «γλοιώδης» είναι το να δείχνει τις προθέσεις του. Νιώθει ντροπή για τις ρομαντικές ή σεξουαλικές του σκέψεις και προσπαθεί να τις καταπιέσει. Αυτό στην πραγματικότητα βγαίνει πολύ πιο ανατριχιαστικό.

Οι γυναίκες είναι ακριβώς όπως εσύ και εμείς και αγαπούν και αυτές το σεξ και το κλαρίνο. Στην πραγματικότητα, ο κινητήριος παράγοντας που ερεθίζει μια γυναίκα είναι να είναι επιθυμητή από έναν άνδρα. Η έλξη είναι μια συναισθηματική αντίδραση – δεν πρόκειται να την πείσεις με λογικά επιχειρήματα και να την κάνεις να σε γουστάρει. Πρέπει να το νιώσει φυσικά και ο μόνος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να φλερτάρεις.

Οι γυναίκες δεν είναι αφηρημένες, μπορούν να καταλάβουν αν ενδιαφέρεσαι γι’ αυτές. Όταν ξέρει ότι σου κάνει κούκου αλλά είσαι πολύ νευρικός ή αμήχανος για να κάνεις κάτι, μπορεί να την κάνει να νιώσει εξαιρετικά άβολα.

Βελτιώνοντας τις πιθανότητες:

 • Ξεκίνα να φλερτάρεις με τις γυναίκες σε τακτική βάση. Να είσαι ειλικρινής με τις προθέσεις σου. Ξέρεις ήδη πώς να είστε παιχνιδιάρης και να πετάς σπόντες, το κάνεις με τους φίλους σου. Γιατί όχι και εδώ; Αντιμετωπίσε τις γυναίκες με τον ίδιο τρόπο και πες κάτι λίγο τολμηρό. Απλά go for it!
 • Μάθε να εκφράζεις τη σεξουαλική σου πλευρά. Πείραξέ την χωρίς ντροπές. Να συνηθήσεις με την ιδέα να είσαι σεξουαλικά διεκδικητικός και αγκάλιασε τον ανδρισμό σου γιατί αλλιώς αυτή θα αγκαλιάσει τον «ανδρισμό» κάποιου άλλου 😉

Υπερβολικά έντονη συμπεριφορά

musician g4c7e6a0d1 1920
Τσίρκο έχεις καταντήσει, φίλε μου!

Η ανάγκη είναι η πιο αντιαισθητική ιδιότητα που μπορεί να έχει ένας άνδρας.

Το να είσαι άπορος καταλήγει στο να νοιάζεσαι περισσότερο για το πώς σε αντιλαμβάνονται οι άλλοι παρά για το πώς αντιλαμβάνεσαι εσύ τον εαυτό σου. Σημαίνει ότι οι συμπεριφορές και οι ενέργειές σου περιστρέφονται γύρω από την ικανοποίηση των άλλων αντί για την ικανοποίηση των αναγκών σου.

Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους, όπως το να την κολακεύεις υπερβολικά, να είσαι συνεχώς ευχάριστος και να μην υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. Μπορεί ακόμη και να στέλνεις αδιάκοπα μηνύματα και στη συνέχεια να γράφεις ένα τσαντισμένο μήνυμα όταν δεν απαντάει.

Βελτίωση των πιθανοτήτων:

 • Δώσε προτεραιότητα στις ανάγκες σου. Κάνε πράγματα που σου αρέσουν σε τακτική βάση. Ξεκίνα να ζεις μια ζωή που σε κάνει ευτυχισμένο αντί να προσπαθείς να εντυπωσιάσεις τους άλλους. Πες ανοιχτά την δικιά σου γνώμη. Σταμάτα να νοιάζεσαι για κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα σου. Να έχεις άποψη και να μην είσαι απλά ένας yes maam στις γυναίκες.
 • Αποκτήσε εμπειρίες. Αυτή τη στιγμή, ο εγκέφαλός σoυ μπορεί να λέει «Κλαψ, κλαψ, θα μείνω για πάντα μόνος. Αν τη χάσω, είμαι ένα τίποτα. Καμία δεν πρόκειται να μου ξανακάτσει» Δεν πρόκειται να ξεπεράσεις αυτούς τους φόβους με λόγια – πρέπει να πείσεις το μυαλό σου με πραγματικές αποδείξεις.

Αυτό το κάνεις πιέζοντας τον εαυτό σου να μιλήσει σε γυναίκες. Βλέποντας μια όμορφη κοπέλα να γελάει με τα αστεία σου και να έλκεται από σένα. Με το να γίνεσαι πιο προσωπικός μαζί της και να είσαι οικείος μαζί της. Είναι δύσκολο για τον εγκέφαλό σου να πει αυτές τις αρνητικές σκέψεις όταν του αποδεικνύεις το αντίθετο.

Όσο περισσότερο βγαίνεις έξω και συνδέεσαι με γυναίκες, θα γίνεις πιο έμπειρος. Θα ξέρεις ότι ακόμα κι αν δεν πετύχει με μια κοπέλα, πάντα θα υπάρχει μια άλλη που θα είναι ενθουσιασμένη να σε γνωρίσει και να στον ρουφήξει.

Λάθος εκτίμηση κοινωνικών καταστάσεων ή ενδείξεων

Αυτό μπορεί να έχει πολλές μορφές. Θα μπορούσες να έχεις κάνει κάτι αγενές, όπως να ρευτείς δυνατά. Ίσως να ήσουνα πολύ χυδαίος και να έβριζες σαν ναύτης. Ίσως ήσουν μεθυσμένος και να έγινες ρεζίλι των σκυλιών.

Μπορεί επίσης να παρεξηγήσεις τα κοινωνικά της σήματα ή τα όριά της. Για παράδειγμα, ανταποκρίνεται φιλικά στο να την χαιρετήσεις και μετά ξαφνικά τι κάνεις εσύ; Αρχίζεις να την χουφτώνεις. Το παρακάνεις με τα σεξουαλικά υπονοούμενα. Γενικά αξιολογείς λάθος τις καταστάσεις και κάνεις ασυναρτησίες.

Βελτίωση των πιθανοτήτων:

 • Χρησιμοποίησε την κοινή λογική. Το ρέψιμο, το να κοιτάς αμέσως το στήθος της και το δάγκωμα των νυχιών είναι τεράστια αποτρεπτικά στοιχεία. Επίσης, περιόρισε λίγο το ποτό.
 • Όσον αφορά την ανάγνωση των κοινωνικών της ενδείξεων, δώσε προσοχή στη γλώσσα του σώματός της και πάλι, στα σημάδια ενδιαφέροντος. Ξεκίνα χαλαρά με τη σωματική επαφή ανέβασε στροφές αν δεις ανταπόκριση. Ξεκίνα με με τακτ τα αγγίγματα και δες αν ανταποκρίνεται θετικά. Αν ανταποκρίνεται, κλιμάκωσε και αν όχι, κάνε ένα βήμα πίσω. Αυτοί οι κανόνες ισχύουν και για τα πειράγματα.
 • Να είσαι κοινωνικά διακριτικός. Αν μόλις την γνώρισες να είσαι παιχνιδιάρης διακριτικά μεν αλλά όχι σαν λιγούρης Συζήτα για λίγα λεπτά και στη συνέχεια προσκαλεσέ την να πιείτε ένα ποτό ή να πάρετε καθαρό αέρα για μια πιο προσωπική συζήτηση. Η σωστή αυτοσυγκράτηση όταν είναι απαραίτητο είναι ελκυστική σε έναν άνδρα.

Και πάλι, η καλύτερη μέθοδος για να μάθεις είναι μέσω της εμπειρίας. Πρέπει να αναπτύξεις τη συναισθηματική σου νοημοσύνη και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με την εξάσκηση.

Η αντίφαση εδώ είναι ότι όσο πιο πρόθυμος είσαι να γίνεις «ανατριχιαστικός» τόσο λιγότερο πιθανό είναι να συμβεί στην πραγματικότητα. Οι άντρες που πάντα ανησυχούν, κρύβουν τις προθέσεις τους και δεν μιλούν στις γυναίκες είναι αυτοί που συχνά χαρακτηρίζονται ως ανατριχιαστικοί.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter