Πώς η Αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσει να σκοράρεις

πως να έχω αυτοπεποίθηση

Και να σκοράρεις απλά αλλά να σκοράρεις και πιο πάνω από τα κυβικά σου. 

«Αποκλείεται, είναι εκτός της κατηγορίας μου!»

Αν είχαμε ένα ευρώ για κάθε φορά που κάποιος κλαψομουνιάζει, τότε θα ήμασταν μαζί με τον Dan Bilzerian σε ένα νησί και θα φορτώναμε ασυστόλως. 

Εδώ στο GENTLEMENONLY σιχαινόμαστε την έννοια της «κατηγορίας» Είναι καταστροφική για την αυτοεκτίμησή σου και την επιτυχία σου στα ραντεβού. Ωστόσο, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, η οικογένειά σου, ακόμα και εσύ ο ίδιος διαιωνίζουν αυτή την ιδέα.

Δεδομένου ότι όλοι λατρεύουν να τη χρησιμοποιούν ως δικαιολογία, σκεφτηκαμε ότι πρέπει να διδάξουμε στους άνδρες το μυστικό για να βγαίνουν με γυναίκες που δεν ανήκουν στην κατηγορία τους. 

Οι «κατηγοριοποιήσεις» είναι κάτι τέρμα επιφανειακό

πως να αποκτήσω αυτοπεποίθηση 1
Αν η παραπάνω ορίζεται ως επιφανειακή κατηγορία, τότε αλλάζει το πράγμα!

Όταν ισχυρίζεσαι ότι μια γυναίκα είναι έξω από την κατηγορία σου, το βασίζεις στη φυσική ελκυστικότητα. Αποκλείεις τον εαυτό σου με βάση την εμφάνιση και μόνο.

Λες στον εαυτό σου ότι η εμφάνιση είναι το μόνο πράγμα που μετράει  και αυτή είναι μια τρομερά στενή άποψη για τους ανθρώπους και τις σχέσεις.

Κι αν δεν είχε κοινά ενδιαφέροντα μαζί σου; Κι αν ήταν ένας απαίσιος άνθρωπος; Κι αν δεν νοιαζόταν για κανέναν; Κι αν ήταν πάντα ανέντιμη; Αν ήταν εγωίστρια, ανώριμη και ανασφαλής;

Κανένα από αυτά τα πράγματα δεν θα έκανε τη διαφορά για εσένα;

Την ανεβάζεις σε ένα βάθρο και την εξιδανικεύεις, ενώ δεν έχεις ιδέα ποια είναι πραγματικά.

Είναι ένας άνθρωπος με τα δικά της προβλήματα και ελαττώματα. Το ότι είναι όμορφη δεν σημαίνει ότι είναι τέλεια. Η ομορφιά είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι του παζλ.

Αν και δεν θα πούμε ψέματατα ότι η σωματική έλξη είναι σημαντική, δεν είναι η πιο σημαντική ιδιότητα που πρέπει να αναζητά ένας άντρας.

Η ομορφιά είναι κάτι συνηθισμένο – απλά μπες σε ένα οποιοδήποτε γεμάτο μπαρ, εμπορικό κέντρο ή πάρκο και θα δεις δεκάδες κοπέλες που είναι ελκυστικές.

Ιδιότητες όπως ο σεβασμός, η ευγένεια και η αυτοεκτίμηση είναι πολύ πιο σπάνιες και πολύτιμες. Αυτές οι ιδιότητες χρειάζονται μέρες, εβδομάδες ή μήνες για να τις ανακαλύψεις.

Όταν σταματήσεις να κρίνεις τις γυναίκες από την εμφάνισή τους, θα σταματήσεις να τις τοποθετείς έξω από τα κυβικά σου.

Όλοι έχουμε τη δική μας ιδέα για το τι είναι ελκυστικό. Έχουμε ατομικές προτιμήσεις που ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό. Ζυγίζουμε τις ιδιότητες με βάση το πώς τις αξιολογούμε συγκεκριμένα. Είμαστε άνθρωποι, όχι προ-προγραμματισμένες μηχανές.

Συνήθως όταν οι άντρες λένε «είναι έξω από την κατηγορία μου», είναι πριν καν της μιλήσουν ή βγουν ραντεβού. Για να κάνεις αυτή την απόφαση, θα πρέπει να ξέρεις ακριβώς τι θέλει από έναν σύντροφο.

Η αλήθεια είναι… δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι ψάχνει, ρε αδερφέ.

Είναι η φυσική ελκυστικότητα; Δύναμη; Χρήματα; Αυτοπεποίθηση; Κοινωνική επιρροή; Η αίσθηση του χιούμορ; Μόρφωση; Διανόηση; Θρησκευτικές αξίες; Ηθική;

Η εμφάνιση δεν είναι το παν, ειδικά για τις γυναίκες. Υπάρχουν πολλές ιδιότητες που κάνουν έναν ελκυστικό άντρα.

Δεν μπορείς να αποκλείσεις τον εαυτό σου πριν καν μάθεις τι θέλει. Το οποίο μας οδηγεί στο εξής συμπέρασμα.

Οι διαφορετικές προτιμήσεις είναι απλώς διαφορετικές – όχι καλύτερες ή χειρότερες.

αυτοπεποίθηση
Ok, όλες είναι διαφορετικές πλην ελαχίστων εξαιρέσεων…

Όλοι έχουμε τις δικές μας προσωπικότητες, ενδιαφέροντα και στόχους. Αυτό είναι που μας κάνει άτομα.

Αν πλησιάσεις μια γυναίκα και δεν ενδιαφέρεται, μην το πάρεις προσωπικά. Δεν είναι αντανάκλαση της αυτοεκτίμησής σου. Δεν είναι απόρριψη από όλες τις γυναίκες ή από συγκεκριμένες «λίγκες». Απλά δεν ταιριάζετε σου λέω!

Είναι κυριολεκτικά αδύνατο να τα βρεις με όλες και ούτε πρέπει να προσπαθήσεις. Αυτή είναι μια απελπισμένη νοοτροπία που κυνηγάει ακατάπαυστα την επιβεβαίωση. Μακριά από αυτές τις νοοτροπίες λοιπόν.

Αναζήτησε και επένδυσε σε ανθρώπους που είναι συμβατοί μαζί σου. Σκέψου πώς ταιριάζει με τις δικές σου προτιμήσεις.

Έχει τις ιδιότητες που επιθυμείς; Μοιράζεται παρόμοιες αξίες; Είναι κάποια που μπορείς να σεβαστείς και να θαυμάσεις;

Θέσε πρότυπα για τον εαυτό σου. Γιατί αν δεν το κάνεις, θα ορμήξεις στο πρώτο άτομο που θα σου δείξει ενδιαφέρον όπως ένας δήθεν vegan στα πιτόγυρα – ανεξάρτητα από το αν είναι το κατάλληλο για σένα. Αυτό οδηγεί σε δυστυχισμένες, αδιέξοδες σχέσεις.

Εσύ κρατάς τον εαυτό σου πίσω και κανείς άλλος

πως να αποκτήσω αυτοπεποίθηση
Πως να αποκτήσω αυτοπεποίθηση άραγε; Δοκίμασες να έρθεις στους Gentlemen Only, οέο;

Έρχονται πολλά άτομα σε εμάς που έχουν αποδεχτεί ότι είναι προορισμένοι για τη μοναξιά ή για γυναίκες χαμηλής ποιότητας. Ω Χριστέ και Παναγία!

Μερικές φορές πλησιάζουν μια κοπέλα και αποτυγχάνουν. Τότε, όμως, τους υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια για να παίξουν. Ότι ακόμα και οι μεγαλύτεροι παίκτες στην ιστορία πέφταν συχνά. Παρόλα αυτά, συνέχιζαν να ανεβαίνουν και να χτυπάνε σε κάθε ευκαιρία που τους παρουσιαζόταν. Δεν τα παρατάγαν με τίποτα.

Εκείνη τη μαγική στιγμή που θα τα καταφέρεις, θα συνειδητοποιήσεις ότι αυτά τα πρωταθλήματα δεν υπήρχαν ποτέ εξαρχής. Ήταν ο δικός σου φόβος και τίποτα περισσότερο.

Οι μόνες προϋποθέσεις για να βγαίνεις ραντεβού είναι να είσαι άνθρωπος και να συμμετέχεις. Οι εγγραφές είναι πάντα ανοιχτές. Είναι η σειρά σου φίλε μου.

Παίξε μπαλίτσα και δίδαξε τα πλήθη.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter