6 πράγματα που ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ οι γυναίκες ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ να το καταλάβεις

γυναίκες - γυναίκα

Πλησιάζεις να μιλήσεις σε μία κοπέλα. Ειδικά όταν πρόκειται για την πρώτη γνωριμία, ήδη πριν καν ανοίξεις το στόμα σου, έχει αρχίσει να σχηματίζει την πρώτη, εύθραυστη βεβαίως, γνώμη για σένα. Καλώς ή κακώς, η εικόνα μας μετράει και μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό όπλο ή εμπόδιο όσον αφορά το “παιχνίδι” με τις γυναίκες.

Όπως έχουν αναλύσει εις βάθος οι επικοινωνιολόγοι, το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας γίνεται σε μη λεκτικό επίπεδο. Όσο είσαι σιωπηλός, κινήσεις σου, συμπεριφορές και χαρακτηριστικά της εμφάνισής σου μπορούν να μαρτυρήσουν πολλά για σένα σε γυναίκες και άνδρες που βρίσκονται γύρω σου χωρίς να το πάρεις χαμπάρι.

Τώρα που θα τα μάθεις όμως, θα είσαι έτοιμος και προετοιμασμένος, ώστε να εκμεταλλευτείς την λεκτική επικοινωνία και να μην εκτεθείς από την κοινωνική νοημοσύνη, που όπως και να το κάνουμε, οι γυναίκες την έχουν… μεγαλύτερη από τους άνδρες.

γυναίκες - ζευγάρι

Παίξε μπάλα” χωρίς να πεις κουβέντα έχοντας στο μυαλό σου τα εξής 6 στοιχεία:

Αυτοπεποίθηση

Όσες φορές και να το πούμε δεν είναι αρκετές. Αυτοπεποίθηση, αυτοπεποίθηση, αυτοπεποίθηση, πάρε κι άλλες. Όσο εύκολο είναι βέβαια να το λέμε, άλλο τόσο δύσκολο είναι να την κάνεις να πηγάζει από μέσα σου. Μερικοί γεννιούνται με αυτήν, άλλοι όμως βρίσκονται σε συστολή, η οποία μερικές φορές συνοδεύεται από αρνητικότητα και μιζέρια. Σε κανέναν (και καμία για την ακρίβεια) δεν αρέσει όμως αυτό. Είναι πολύ σημαντικό χωρίς λέξεις, αλλά με σημαντικές λεπτομέρειες όπως η στάση του σώματος, ο τρόπος που περπατάς, μιλάς και απευθύνεσαι προς τους γύρω σου να δείξεις ότι έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και πιστεύεις ότι έχεις τη δυναμική να καταφέρεις το οτιδήποτε.

Θετικότητα

Εκτός από τους βαθειά ψυχολογικούς λόγους που η θετικότητα θα πρέπει να είναι στάση ζωής, ιδιαίτερο είναι το αποτύπωμά της και στην εικόνα που λαμβάνουν από εμάς οι γυναίκες. Γιατί σε ποιον άραγε αρέσει η αρνητική ενέργεια και η απαισιοδοξία; Ιδιαίτερα όσον αφορά τις γυναίκες, η θετικότητα που εκπέμπεις είναι ιδανικό στοιχείο, που θα την κάνει να φανταστεί μία ζωή στο πλευρό σου χωρίς μιζέρια, περιττά άγχη και πίεση, η οποία ακόμα και όταν προκύπτει, νιώθει ότι θα μπορέσεις να την διαχειριστείς χωρίς να επηρεάσει και να «νταουνίασει» τη σχέση σας. Είμαστε εθισμένοι στα θετικά συναισθήματα, άλλωστε, και καλό είναι να δείχνουμε στην κοπέλα που μας ενδιαφέρει ότι μπορούμε να της τα παρέχουμε.

Ντύσιμο

Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία στα ρούχα που θα φορέσουν, είτε πρόκειται για κάποια απλή έξοδο, για τη δουλεία, για ένα γάμο ή μνημόσυνο (μακριά από εμάς). Όλα αυτά επειδή γνωρίζουν και καταλαβαίνουν τον ιδιαίτερο ρόλο που παίζει το ντύσιμο του ατόμου στην εικόνα που δημιουργεί στους γύρω του. Αυτό μπορείς να εκμεταλλευθείς κι εσύ και με ένα προσεγμένο ντύσιμο να εντυπωσιάσεις την κοπέλα που συναναστρέφεσαι πριν καν της μιλήσεις (ή τουλάχιστον να μην την κάνεις να φρικάρει).

Βεβαίως, δεν μιλάμε για σύνολα σχεδιαστών, ούτε σου προτείνουμε να ξεφυλλίζεις περιοδικά μόδας για να διαλέξεις το ιδανικό outfit. Απλά, κομψά, καθαρά και σιδερωμένα, χωρίς υπερβολές, είναι η συνταγή της επιτυχίας χωρίς να «σπας το κεφάλι σου». Υιοθετώντας ρούχα που σε εκφράζουν, θα της δείξεις «τι καπνό φουμάρεις» και θα αναδείξεις το στυλ και την προσωπικότητά σου.

Πρόσωπο

Είναι το πρώτο που θα κοιτάξουν οι γυναίκες πάνω σου όταν την προσεγγίσεις και της πιάσεις την κουβέντα. Αφού στην αρχή θα κοιτιέστε αρκετά, όσο να ναι μέχρι να περάσουν οι πρώτες πιο αμήχανες στιγμές, θα πρέπει το πρόσωπό σου, η βιτρίνα της εικόνας σου, να της προσφέρει μόνο θετικά συναισθήματα.

Είτε είσαι όμορφος (αν και για τους περισσότερους/ες η ομορφιά του προσώπου είναι τελείως υποκειμενική υπόθεση) είτε όχι τόσο, είναι σημαντικό το πρόσωπό σου να μην δείχνει απεριποίητο και παρατημένο. Φτιάξε λίγο το μούσι, ώστε να μην υπάρχουν σκόρπιες τρίχες, πάρε λίγο τις τρίχες της μύτης μη φαίνονται, πλένε το πρόσωπο όσο γίνεται για να μην εμφανίζονται σπυράκια και τσέκαρε μην έχεις τσίμπλες πριν πας να της μιλήσεις, σε παρακαλώ.

Μυρωδιά

Η αίσθηση της όσφρησης είναι μία από τις ισχυρότερες και όπως έχουν δείξει έρευνες, σχετίζεται άμεσα και υποσυνείδητα με συναισθήματα. Δεν σου έχει τύχει να μυρίσεις κάτι και να νιώσεις όμορφα χωρίς καν να καταλάβεις από πού προέρχεται η μυρωδιά; Είτε πρόκειται για κάποιο φαγητό, είτε για μια ακριβή κολόνια, καταλαβαίνεις ότι μία ωραία μυρωδιά είναι ικανή να επηρεάσει άμεσα την ψυχολογία. Έτσι, όσον αφορά τις γυναίκες, ας κάνουμε ένα μικρό βήμα και για αρχή, τουλάχιστον ας μη βρωμάμε! Δεν είναι και πολύ έξυπνο να πλευρίσεις μία κοπέλα, ενώ μόλις ανέβηκες τρεις ορόφους σκάλες καλοκαιριάτικα και έγινες μούσκεμα. Αν σε μυρίσει, αυτή… σίγουρα δεν θα γίνει μούσκεμα.

Επίσης, καλό είναι να αποφεύγεις τα σκόρδα και τα κρεμμύδια πριν τα κρίσιμα ραντεβού, ή έστω να προσπαθήσεις να το σώσεις πλένοντας τα δόντια σου ή με κάποια τσίχλα. Πολλές γυναίκες δεν τρελαίνονται με τις κολόνιες και προτιμούν την φυσική μυρωδιά του άντρα, αρκεί, όπως είπαμε, να μην είναι η… βρωμιά.

Xέρια

Τα χέρια ενός άντρα δείχνουν πολλά πράγματα για εκείνον και τη ζωή του και οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς παρά να τα κοιτάξουν. Από μία βέρα που μπορεί να δείχνει ότι είσαι παντρεμένος, μέχρι χέρια που μπορούν να δώσουν στοιχεία σχετικά με το επάγγελμα που κάνεις.. Ακόμα, βραχιόλια και ρολόγια μπορούν να αναδείξουν το στυλ, ακόμα και την οικονομική κατάσταση ενός ανθρώπου.

Όπως είπαμε και για το πρόσωπο, είναι πολύ σημαντική η καθαριότητα. Νύχια καθαρά και κομμένα, ώστε να μην κάνεις κακή εντύπωση. Αν κάνεις κάποια βαριά δουλειά και το δέρμα σου είναι τραχύ, μη χολοσκάς και βάζεις απαραίτητα αλοιφές, είναι κοπέλες που ίσα ίσα, τους αρέσει κιόλας.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter