Αποκάλυψη τώρα: 9 λόγοι που οι γυναίκες πάνε στην τουαλέτα δυο-δυο

τουαλέτα

Χρόνια και χρόνια υπάρχει στις αντρικές παρέες η μεγάλη απορία για το τι κάνουν οι γυναίκες όταν πηγαίνουν δυο-δυο στην τουαλέτα. Όταν, μάλιστα, τις ρωτήσουν, θα χασκογελάσουν και δεν θα απαντήσουν ουσιαστικά. Και μένουμε ακόμα με την απορία…

Όχι πια όμως, το GentlemenOnly κατάφερε και «στρίμωξε» μερικές κοπέλες, οι οποίες λύγισαν και αποκάλυψαν γιατί δεν πάνε μόνες τους στην τουαλέτα, αλλά θα φωνάξουν και την κολλητή τους.

spoiler alert: Δεν κάνουν λεσβιακά, μη χαίρεσαι (και δεν είναι και αστείο αυτό πια).

Πάμε να δούμε τους 9 λόγους που οι γυναίκες πάνε μαζί στην τουαλέτα.

1. Μακιγιάζ

Ξεκινάμε από τον πιο προφανή λόγο, αφού υπάρχει και η χαρακτηριστική ατάκα (από τις τηλεοπτικές σειρές και ταινίες έχει γίνει γραφική, δεν νομίζω να την χρησιμοποιεί καμία πια) «πάμε να φρεσκαριστούμε». Πηγαίνουν μαζί τόσο για να ανταλλάξουν είδη μακιγιάζ, κραγιόν, μάσκαρα, αϊλάινερ κλπ, καθώς και για να «εγκρίνουν» η μία την άλλη σχετικά με τις στυλιστικές και αισθητικές επιλογές τους, αφού όσον αφορά την εμφάνιση, μία δεύτερη γνώμη είναι πάντα χρήσιμη. Και το κάνουν κυρίως για μας, που στην καλύτερη περίπτωση να κοιταχτούμε στον καθρέπτη για να βγάλουμε καμία τσίμπλα…

2. Παρέα

Οι γυναίκες δεν είναι όπως οι άντρες, που τον βγάζουμε έξω και κάνουμε την δουλειά μας μπαμ-μπαμ. Επειδή τα γυναικεία όργανα και ο τρόπος ούρησης είναι αρκετά διαφορετικός και πολυυυύ πιο χρονοβόρος, δημιουργούνται τεράστιες ουρές στις γυναικείες τουαλέτες, ειδικά σε μαγαζιά με πολύ κόσμο όπως τα κλαμπ. Έτσι, πάντα χρειάζεται μία ακόμη κοπέλα για παρέα και κουβεντούλα, αφού η αναμονή μπορεί να φτάσει σε διψήφιο αριθμό λεπτών.

3. Η πόρτα είναι χαλασμένη

Ξανά λόγω των λειτουργιών του γυναικείου σώματος, χρειάζεται στις γυναικείες τουαλέτες επιπλέον ενίσχυση. Η περίπτωση μίας πόρτας που δεν κλείνει για τον άνδρα δεν αποτελεί πρόβλημα. Γυρνάς προς τη λεκάνη, κάνεις τη δουλειά σου κι αν φαίνεται κιόλας κάτι προς τα έξω ή κάποιος σπρώξει να μπει, αυτό που θα δει είναι η πλάτη σου. Αυτό δεν ισχύει για τις γυναίκες, οπότε είναι πολύ χρήσιμη μία φίλη που θα μπορεί να κρατάει… τσίλιες μήπως και πάει να μπει κανείς, ή ακόμη και να κρατάει αντίσταση στην πόρτα.

τουαλέτα

4. Εμετός

Γενικότερα, για βιολογικούς και λοιπούς λόγους, οι περισσότερες γυναίκες δεν σηκώνουν το πολύ ποτό. Έτσι, όταν πιουν δυο ποτηράκια παραπάνω και κάνουν κεφάλι, είναι αναμενόμενο να τους έρθει να κάνουν και εμετό. Σε αντίθεση με πολλούς άνδρες που είναι ανεξέλεγκτοι εκείνη τη στιγμή και θα ξεράσουν κυριολεκτικά όπου βρουν (Μητσάρα, αν το διαβάζεις, ακόμα φαίνονται τα ξερατά σου στην τέντα του αποκάτω), οι γυναίκες θα προτιμήσουν την ιδιωτικότητα της τουαλέτας γι’ αυτή τη δουλειά, με μία φίλη να είναι πολύ χρήσιμη. Εκτός από τους ψυχολογικούς λόγους υπάρχει και πρακτική βοήθεια, όπως το να κρατάει την τσάντα της ή τα… μαλλιά της για να μην γίνουν χάλια με τον εμετό την ώρα που τα βγάζει στη λεκάνη της τουαλέτας.

5. Κλάμα

Για κάποιον άνδρα, για κάποιο σκηνικό στην παρέα, για το οτιδήποτε που τις φόρτισε συναισθηματικά. Το αλκοόλ κάνει πιο ευαίσθητη την ψυχολογία μας, οπότε είναι λογικό να θέλουν να απομονωθούν με έναν δικό τους άνθρωπο σε τέτοιες στιγμές.

6. Βοήθεια στο κούμπωμα

Υπερβολικά πεζό και πρακτικό, αλλά και μεγάλη αλήθεια. Φαντάσου να φοράς ένα ολόσωμο φόρεμα (ή όπως τα λένε αυτά τέλος πάντων) που κουμπώνει από πίσω και θες να πας να κατουρήσεις. Είναι σοβαρό πρόβλημα. Πως θα ξεκουμπωθείς και θα κουμπωθείς αν δεν είσαι η γυναίκα-λάστιχο; Ε, θα φωνάξεις μία φίλη σου για να σου κουμπώσει το φερμουάρ της… τουαλέτας στην τουαλέτα.

7. Περίοδος

Ίσως ο νούμερο ένα λόγος, τον αφήσαμε όμως προς το τέλος γιατί πολλοί άνδρες τα σιχαίνονται αυτά και θα ξενέρωναν. Τα γυναικολογικά θέματα αποτελούν ρουτίνα-ταλαιπωρία για τις γυναίκες, όμως έχουν μάθει να ζουν με αυτά. Θα ρωτήσεις τώρα, γιατί όμως θέλει και παρέα στην τουαλέτα;

-Για να ρίξει μια ματιά η φίλη της και να τσεκάρει μήπως υπήρξε κάποια διαρροή κι έχουν λερωθεί τα ρούχα (ειδικά αν φορέσουν άσπρα εν μέσω περιόδου το έχουν τεράστιο άγχος)

-Επειδή υπάρχει περίπτωση να έχει μπει μέσα το κορδονάκι του ταμπόν (κακός μπελάς πρέπει να είναι αυτό).

8. Κουτσομπολιό

Δεν είναι δουλειά μας να κρίνουμε αν είναι σωστό ή λάθος, πάντως το κουτσομπολιό είναι συνήθεια τόσο των γυναικών, όσο και των αντρών. Επειδή, ωστόσο, υπάρχει το «στερεότυπο» των γυναικών που πηγαίνουν με παρέα στην τουαλέτα, ε είναι και μία ιδανική ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν για να σχολιάσουν κάτι που δεν θέλουν να ακουστεί στους υπόλοιπους της παρέας, ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό τους ζήτημα. Για άντρες που τους αρέσουν, για κάποια συμπεριφορά ή συμβουλή, οτιδήποτε.

τουαλέτα

9. Η τουαλέτα είναι χάλια

Είπαμε για την πόρτα που δεν κλειδώνει ή δεν κλείνει καλά, όμως ίσως είναι το μικρότερο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει μία γυναίκα όσον αφορά τις εγκαταστάσεις. Στην Ελλάδα ζούμε άλλωστε. Από την έλλειψη χαρτιού (ο καθένας μας έχει τύχει να το πάθει και να είναι… ήδη αργά), μέχρι μία απρόσμενη έκπληξη από το μαγαζί που τσιγκουνεύτηκε τις λεκάνες και έβαλε τούρκικες τουαλέτες ή μία κοινή τουαλέτα για άντρες και γυναίκες (όλοι ξέρουμε πως θα είναι η λεκάνη). Μία φίλη μπορεί να βοηθήσει με ότι προκύψει, καθώς και να κρατάει την τσάντα της φίλης της, αφού πολλές φορές τα πλακάκια της τουαλέτας είναι μες στη μπίχλα.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter