6 τύποι ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ σεξουαλικότητας

Different Types of Women

Πριν αναλύσουμε τους 6 διαφορετικούς τύπους γυναικών, όταν πρόκειται για την μητέρα όλων των μαχών, το πολυπόθητο σκοράρισμα με «ανατροπή και πέναλντι στην γκόμενα απέναντι» https://www.youtube.com/watch?v=UOphlCorT6U όπως τραγούδησε ο μεγάλος καραφλός γύπας και επιστήθιος φίλος του Κώστα Γκουσγκούνη, Τάκης Βαμβακίδης, θέλω να συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα σε σχέση με τις γυναίκες!

Πρώτον, οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν συνεχώς ποθητές! Είναι δεδομένο, αδιάσειστο και μη-διαπραγματεύσιμο. Για την ακρίβεια επιζητούν τόσο πολύ την ανδρική αποδοχή που αν μπορούσαν θα έβαζαν το «Πόθου» σαν δεύτερο επώνυμο, δίπλα από το πατρικό τους. πχ Κλάρα Μοιροφορίδου-Πόθου! Και στην προσπάθεια τους να το επιτύχουν, κάνουν επιλογές που για τους περισσότερους από εμάς τους άντρες φαίνονται παράλογες. Αν έχεις αντίρρηση απλά θυμήσου την τελευταία φορά που μια γυναίκα σε έβαλε στο πολύ σκοτεινό μέρος του Friend Zone (δες εδω https://gentlemenonly.gr/friend-zone-ena-poly-skoteino-meros/ ).

Δεύτερον, η σεξουαλικότητα τους μεταβάλλεται ανάλογα με την περίοδο που βρίσκονται! Μια νεαρή και ελεύθερη νιώθει μεγαλύτερη ανάγκη για σεξ, από μια παντρεμένη με παιδιά, ειδικά αν αυτά είναι μικρά. Ακόμα και μια διαζευγμένη μπορεί να έχει πολύ διαφορετική αντιμετώπιση, ανάλογα με το πώς βίωσε το διαζύγιο της. Αν ο χωρισμός ήταν αμοιβαίος και σε πολιτισμένα πλαίσια μπορεί να την βάλει σε mode «πιπινοκυνηγού» από την επόμενη κιόλας μέρα, ενώ αν ήταν βίαιος και άσχημος μπορεί να την οδηγήσει σε αποχή γιατί «όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια».

Τρίτον, οι άνδρες σε αντίθεση με τις γυναίκες, δεν παρουσιάζουν καμία εναλλαγή στην σεξουαλικότητα τους! Αρκούν ένα ζευγάρι γαλακτοτουρμπίνες (εδώ) και δυο καλλίγραμμα οπίσθια για να σε διεγείρουν, δεν πα να είσαι απογοητευμένος, χαρούμενος, κουρασμένος, τρελαμένος ή ευτυχισμένος. Είμαστε παντός καιρού, κάτι σαν τα ελικόπτερα Super Puma της Πυροσβεστικής!

Με όλα αυτά κατά νου πάμε να δούμε τους 6 τύπους, ξεκινώντας από τον χειρότερο.

1.  «Σεξουαλικότητα υπό του μηδενός»

Σε αυτόν τον τύπο ανήκουν γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση να ερωτοτροπήσουν σεξουαλικά. Κατά κύριο λόγο η συγκεκριμένη κατηγορία εκπροσωπείται από τα «Granny 60+» που συνήθως έχασαν την όρεξη τους για λουκάνικο, καθώς όπως λένε χόρτασαν όλα αυτά τα χρόνια. Αν για οποιονδήποτε λόγο ο πόθος ξυπνήσει μέσα τους, θα προτιμήσουν να τον κατευνάσουν με την εγκόλπωση 2 έως 3 δακτύλων ή ενός πλαστικόμορφου, με δυνατότητα δόνησης, φαλλού στα ενδότερα της μήτρας τους, καθώς δεν απαιτεί ιδιαίτερος χρόνος ή προσπάθεια για την επίτευξη οργασμού! Σε αυτές τις ηλικίες άλλωστε ο χρόνος είναι πολύτιμος!

2. «Οι Καταπιεσμένες»

Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτουν γυναίκες οι οποίες κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, λόγω παλαιότερων καταστάσεων που έζησαν στην ζωή τους, είναι αρκετά επιφυλακτικές με τους άνδρες που θα νιώσουν έλξη. Οικογένεια, θρησκεία ή τραυματικές εμπειρίες είναι μόνο μερικά από τα συνθετικά μέρη που σμίλεψαν τον χαρακτήρα τους, κάνοντας τες να ανάγουν την εμπιστοσύνη σε ανώτερη ανδρική σεξουαλική αρετή. Παρουσιάζουν αισθητά χαμηλότερη σεξουαλική δραστηριότητα από τον μέσο όρο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν απέχουν ολοκληρωτικά, ενώ για την συνεύρεση με μια τέτοια γυναίκα είναι εύλογο ότι απαιτείται ιδιαίτερη υπομονή και προσπάθεια.

3. «Οι χαλαρές»

Δεν τους λείπει το σεξ, αλλά δεν τρελαίνονται κιόλας! Συνήθως χαρακτηρίζονται από ήρεμη και χαλαρή διάθεση, ενώ μπορούν να αντέξουν σχετικά μακρές περιόδους χωρίς σεξουαλική επαφή (3-4 μήνες). Ενδέχεται να ενθουσιαστούν από κάποιον άνδρα περιοδικά και να γίνουν πιο ενεργές, σύντομα όμως θα ξαναμπούν στην χαλαρή διάθεση την οποία είχαν. Συχνά θα ακούσεις να τις αποκαλούν και «Γυναίκες-Αστερίας», καθώς στο κρεβάτι ξαπλώνουν ανάσκελα, σαν τον Patrick στον Τραγανό Κάβουρα και περιμένουν να τα κάνεις εσύ όλα! Αν προσπαθήσεις να την πιέσεις για παραπάνω σεξ, δεν θα στο αρνηθεί, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξεις να «σφυροκοπάς» το άψυχο κουφάρι της!

4. «Τα σιγανά ποταμάκια»

Η συγκεκριμένη κατηγορία πολλές φορές συγχέεται εσφαλμένα με την κατηγορία 2, των «καταπιεσμένων» γυναικών, κυρίως λόγο του χρόνου και της προσπάθειας που απαιτείται για να επιτευχθεί μια κοινώς αποδεκτή σεξουαλική εμπειρία. Η ανάγκη για εμπιστοσύνη υπάρχει και εδώ, σε σημαντικά χαμηλότερο όμως βαθμό, ενώ η βασική διαφοροποίηση έγκειται στην ευχαρίστηση που λαμβάνουν από την συνουσία. Θα τις αναγνωρίσεις από τον τρόπο που ευχαριστιούνται και συμμετέχουν στην σεξουαλική πράξη, σε αντίθεση με τις «καταπιεσμένες» οι οποίες θα κάνουν σε ικανοποιητικό βαθμό τα βασικά, χωρίς έξτρα πρωτοβουλία. Βωμολοχίες, τράβηγμα μαλλιών, περιορισμένη σωματική βία και βλέμμα «σκίσε με να αλλάξω ράφτη» είναι μόνο μερικές από τις ενδείξεις που σε κάνουν να απορείς, για το πώς συνδέονται με το ήρεμο και σεμνό κοριτσάκι που ήξερες μέχρι χθες. Bonus στην όλη διαδικασία θα είναι το σιντριβάνι ή αλλιώς squirting που θα κάνει την εμφάνιση του, ως επιβράβευση για τον κόπο σου!

5. «Ο μέσος όρος»

Απολαμβάνουν το σεξ σε κάθε περίσταση που μπορεί να τους τύχει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παραμένουν επιλεκτικές, ρίχνοντας τα στάνταρ τους. Συνήθως βρίσκονται στο ηλικιακό όριο 18-35, με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν παιδιά. Οι επιτυχίες τους με το ανδρικό φύλο, δεν τις κατατάσσουν σε καμία περίπτωση με τις σεξουαλικά πεινασμένες, ενώ μπορούν να αυτοϊκανοποιηθούν το ίδιο ευχάριστα σε περιόδους ξηρασίας, χωρίς να έχει επίπτωση στην ψυχολογία τους. Κατά την λήψη απόφασης για σεξουαλική συνουσία ακολουθούν το ίδιο απόλυτα ορθολογικό μοντέλο με τους άνδρες, το οποία συναρτάται από την ομορφιά, το χρονικό διάστημα από την τελευταία συνουσία και τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα. Πχ, για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριάντα ημερών (>30) και επίπεδο αλκοόλ 1,2 (περίπου 3 ποτήρια) μπορεί να συνουσιαστεί με έως και 2 νούμερα κάτω, στην δεκαδική κλίμακα ομορφιάς (0-ορκ, 10-κούκλος) από εκείνη. Σε καμία όμως περίπτωση, δεν μπορεί να πέσει κάτω από 3 νούμερα! Δηλαδή αν είναι 9άρι, όσο μπουκάλια αν πιεί, όσες μέρες και αν είναι αγ@μητη, δεν θα κάνει σεξ με ένα 5άρι. Κανόνας!

6. «Οι σεξουλιάρες»

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι γυναίκες οι οποίες σκέφτονται το σεξ με τον ίδιο ή παραπλήσιο ρυθμό, που το σκέφτονται και οι άντρες. Δηλαδή κάθε 3 δευτερόλεπτα, κατά μέσο όρο! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα χάσουν την επιλεκτικότητα τους, βγαίνοντας κάθε βράδυ και πέφτοντας την σε όποιον φοράει παντελόνια!

Είναι αρκετά θετικές στην ιδέα μιας σεξουαλικής συνεύρεσης, βάζοντας σε πρώτο πλάνο την ποσότητα και όχι την ποιότητα. Άμεση συνέπεια του παραπάνω είναι τα χαμηλότερα, ως προς την ομορφιά, στάνταρ ώστε να πιάσουν μεγαλύτερη γκάμα θαυμαστών. Απαντώνται με την ονομασία «Παρτόλες», από το αρχαιοελληνικό «τα παίρνει όλα», κοινώς δεν κάνει διακρίσεις, καταπολεμώντας τον σεξουαλικό ρατσισμό! Επιτελούν εθνικό έργο, καθώς πολλοί δύσμοιροι «χειρ-άνακτες» θα είχαν αυτοκτονήσει αν μια παρτόλα δεν είχε ξαλαφρώσει το φορτίο τους!

Ακολουθούν και αυτές ορθολογικό μοντέλο για την λήψη αποφάσεων, διαφορετικό όμως από το προηγούμενο, όπου η ιεράρχηση επιλογής συντρόφου συνοπτικά ακολουθεί το παρακάτω μοτίβο:

  1. Γκόμενος (αν βρίσκονται σε σχέση) ή Fuck buddy (τον οποίο έχουν πάντα σε stand by)
  2. Πρώην (με τον οποίο έχουν φροντίσει να κρατούν πάντα ένα δίαυλο επικοινωνίας)
  3. Γνωστός που βρίσκεται στον άμεσο κοινωνικό της κύκλο
  4. Άγνωστος που της έκανε πεσιματική

Θα τις αναγνωρίσεις από το λάγνο βλέμμα που σου ρίχνουν, ακόμα και αν ο γκόμενος τους βρίσκεται στο διπλανό κάθισμα, ενώ θα προσπαθήσουν να σε πείσουν για το πόσο πιστές του είναι, την ώρα που σου κατεβάζουν το φερμουάρ, για σόλο κλαρίνο!

Κλείνοντας είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι μια γυναίκα εναλλάσσει την σεξουαλικότητα της, ανάλογα με τις καταστάσεις και την περίοδο που βιώνει. Επειδή αναγνώρισες ορισμένα χαρακτηριστικά μιας κατηγορίας στην πρώην κοπέλα ή σε κάποια φίλη σου, δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει για πάντα σε αυτή την κατηγορία. Η σεξουαλικότητα της γυναίκας διαμορφώθηκε μέσα από την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους για να εξυπηρετεί πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Δεν είναι ζητούμενο λοιπόν να τσαντίζεσαι με τις γυναίκες, αποκαλώντας το «πουτ@νες», «καριόλες» και άλλα τέτοια γραφικά, για κάθε φορά που έμεινες με το πτηνό στο χέρι, αλλά να κατανοήσεις τις δυναμικές της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και να τις χρησιμοποιήσει υπέρ σου!

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter