Friend Zone – Ένα πολύ ΣΚΟΤΕΙΝΟ μέρος

Friendzone 2

Friend Zone! Μια κατάσταση που όλοι οι άντρες έχουν βρεθεί τουλάχιστον μια φορά στην ζωή τους και νομίζω πως θα συμφωνήσεις ότι είναι πολύ σκοτεινά εκεί πέρα…

Κάθε φορά που έκανες παρέα με μια “φίλη”, το μυαλό σου δούλευε υπερωρίες! Συνήθως οι επιλογές σου γίνονταν βάσει των δικών της επιθυμιών, ενώ υπήρχε τεράστια αναντιστοιχία ανάμεσα στις πιο μοιχείες σκέψεις που έκανες καθώς έσκυβε να δέσει τα κορδόνια της, και στα λόγια που ανταλλάσσατε κάθε φορά που μια συζήτησή σας ξεκινούσε με την φράση «Τι κάνεις κολλητεεεεεε;»

Με τα παραπάνω θα διαφωνήσουν μόνο όσοι δεν έχουν μπει ακόμα βαθιά στο Friend Zone, νομίζοντας ότι βλέπουν φως στην άκρη του τούνελ ή όσοι είναι χωμένοι τόσο βαθιά μέσα, που δεν βλέπουν την τύφλα τους! Και όπου “φως” σε παρακαλώ βάλε δίπλα τους όρους “φίκι-φίκι”, “πατακιούτα-πατακιούτα”, “φίλοι-φίλοι καριοφίλι” ή όπως αλλιώς τέλος πάντων αποκαλείς την αμοιβαία ανταλλαγή σωματικών υγρών…

Και για να σου δώσω να καταλάβεις σε τι πλάνη έχουμε πέσει ως άνδρες, κάθε φορά που η “κωλλητή» (Ναι καλά είδες! Γράφεται με «ω» τιμής ένεκεν για την κωλάρααα που είχε, μην κάνεις ότι δεν θυμάσαι…) ήταν χύμα μπροστά σου και εμφανιζόταν ατημέλητη, νόμιζες ότι αυτό είναι κάτι καλό! “Είναι ο εαυτός της” έλεγες! “Νιώθει άνετα μαζί μου” σκεφτόσουν!

Και σε ρωτάω λοιπόν! Πόσες φορές την είδες ατημέλητη όταν έβγαινε ραντεβού με τον χαλιαμπάλια κλαρινογραμπρό από την δουλειά ή το γυμναστήριο και ζήταγε την άποψη σου για το αν θα βάλει τις μαύρες ή τις κόκκινες γόβες, πριν παστώσει την μάπα της με ένα κιλό σοβά… Τροφή για σκέψη!

Πριν συνεχίσουμε όμως παρακάτω την συζήτηση, πρέπει να ορίσουμε τι σημαίνει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα. Για να έχουμε λοιπόν φιλική σχέση, το μόνο που αρκεί είναι η αμοιβαία και παντελείς έλλειψη ερωτικού ενδιαφέροντος. Αν έστω και ένας νιώθει διαφορετικά, η σχέση κάθε άλλο παρά φιλική είναι. Πόσο μάλλον δε, όταν ο ένας αρχίζει και επωφελείται από τον άλλο!

Για όλες τις αγαπημένες μου φίλες, που μπορεί να διαβάσουν το συγκεκριμένο άρθρο, θα αναφέρω κάτι που πραγματικά μπορεί να σας σοκάρει! Θέλω να ξέρετε πως κάθε φορά που ο κολλητός σας διάλεξε να δει την ταινία που εσείς θέλατε ή δεχτήκατε να κεράσει τα ποτά στο μαγαζί που εσείς προτείνατε, το μοναδικό κίνητρο που τον παρακίνησε, ήταν να κάνει το κιλοτάκι σας σφεντόνα στο τέλος της βραδιάς! Αλλά φαντάζομαι αυτό το ξέρατε ήδη…

Και ξαφνικά ένα αχός αναδύεται από τα καλλίγραμμα στήθια εκατομμυρίων αδικημένων κορασίδων: “Δεν είναι έτσι! Με κάνει να νιώθω καλά γι’ αυτό που πραγματικά είμαι! Δεν είναι όλες οι σχέσεις σαρκικές, σοβινιστικό φαλλοκρατικό γουρούνι!”.

Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο για το πώς οι γυναίκες, με τις παραπάνω φράσεις δικαιολογούν την συμπεριφορά τους, αλλά επειδή το θέμα μας δεν είναι αυτές αλλά εσύ δύσμοιρε φίλε μου, που έμπλεξες στο Friend Zone, θέλω να κάνουμε μια συμφωνία!

Όσο αυθόρμητα και αν το μυαλό σου προσπαθήσει να υπερασπιστεί το αντίθετο με ουτοπικές προσδοκίες του τύπου “κάποια στιγμή θα με ερωτευτεί γι’ αυτό που είμαι” και Hollywoodιανές ατάκες του τύπου “Happy ever after”, το Friend Zone είναι μια μάστιγα που πρέπει να εξαλειφθεί δια παντός από τον πλανήτη γη! Καλώς ή κακώς δεν υπάρχει άντρας που να κάνει παρέα με μια γυναίκα και να μην την έχει σκεφτεί σεξουαλικά, ενώ δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει επωφεληθεί έστω και λίγο από αυτό.

Γι’ αυτό φρόντισε πάντα να επικοινωνείς σε μια γυναίκα που σου αρέσει ότι δεν έχεις ανάγκη από άλλη μια φίλη. Από την στιγμή που θα είσαι ξεκάθαρος για τις προθέσεις σου, 1) είσαι ειλικρινής απέναντι της και 2) δεν θα μπορεί ποτέ να πει ότι δεν ήξερε! Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να βρεις το κουράγιο να της το πεις, αλλά αναλογίσου αν ήταν πιο εύκολο για σένα να την βλέπεις κάθε φορά να επιλέγει κάποιον άλλο, αντί για το “καλό παιδί” που έχει δίπλα της…

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter