ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ.

Είναι πολύ δύσκολο να είσαι άντρας. Ειδικά σήμερα. Γι’ αυτό… πρέπει να πάρεις την ευθύνη και να χτίσεις τη ζωή σου όπως τη θες εσύ. Εμείς απλά θα σου δείξουμε πώς να το κάνεις. Θα σε βοηθήσουμε να γίνεις ένας ωραίος, δυναμικός, κιμπάρης άντρας και να ξεχωρίσεις από τη μάζα της μετριότητας.
GO HERO SECTION
ruthson zimmerman hDANeGXvWRw unsplash

Τα 3 «Π» που μας ξεχωρίζουν:

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Μεθοδολογία GON™

Μεθοδολογία-GON-by-GentlemenOnly-NEW

Η προσέγγιση μας στην αντρική αυτοβελτίωση είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες γιατί πολύ απλά βασίζεται στην επιστήμη και δεν είναι οι αποψάρες μας.

Αν θέλεις να βελτιωθείς πραγματικά και να αναπτυχθείς ως άντρας πρέπει να βασιστείς στην επιστήμη, γιατί μόνο αυτή μπορεί να δώσει τις σωστές απαντήσεις σε κάθε είδους πρόβλημα.

Η προσωπική ανάπτυξη απαιτεί χρόνο και σκληρή δουλειά, γιατί δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οπότε σε αυτό το μεγάλο και σημαντικό ταξίδι, ο πιο σίγουρος οδηγός μπορεί να είναι μόνο η επιστήμη.

ΤΑ PROJECTS ΜΑΣ

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

PROJECT: MINDSET

Μάθε τα Μυστικά της Έλξης που θα σε Βοηθήσουν να Αποκτήσεις τον Έλεγχο της Ερωτικής σου ζωής

Ο απόλυτος οδηγός αντρική αυτοβελτίωσης που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να βγαίνεις με πολλές, ωραίες γυναίκες.

Σε αυτό το βιβλίο θα μάθεις:

Attraction Secrets Bonuses Full vertical opt

PROJECT: GO ONLINE

Online Σεμινάρια/Courses

Αν είσαι μεγάλος μάγκας, μπορείς να μπεις στην ψηφιακή μας πλατφόρμα και να παρακολουθήσεις τα online σεμινάρια μας.

Θα αποκτήσεις ουσιώδεις γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς στο ερωτικό παιχνίδι με τις γυναίκες, να αποκτήσεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής και να βγαίνεις με πολλές, ωραίες γυναίκες που γουστάρεις.

Είσαι έτοιμος να ακούσεις πράγματα που δεν έχεις ξανακούσει πουθενά αλλού; Είσαι έτοιμος να βελτιωθείς και να γίνεις παιχτούρα; Είσαι έτοιμος να βγεις με ωραίες γυναίκες; Είσαι έτοιμος να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή; Τότε είσαι στο σωστό μέρος.

Frame 13

PROJECT: LIVE SEMINARS

Δια ζώσης σεμινάρια

Πολύ λίγες φορές μέσα στο χρόνο, πραγματοποιούμε δωρεάν σεμινάρια από κοντά για να γνωριστούμε, στα οποία μοιραζόμαστε μαζί σου:

Free Seminar Mockup

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι είπαν για την παρέα μας

Είτε νέος είτε έμπειρος στην αυτοβελτίωση, η επαφή με την ομάδα των Gentlemen Only και τα σεμινάρια τους έχουν να σου δώσουν γνώση ανεκτίμητης αξίας με ανιδιοτέλεια που δεν τη βρίσκεις πουθενά αλλού!!!

Μετά από καιρό, θέλω να πω και εγώ δυο λόγια για την εμπειρία μου σε αυτή την κοινότητα. Πάνω απ' όλα μας βοήθησε να γίνουμε κριτικά σκεπτόμενοι άνθρωποι, δηλαδή μας έδωσε πρακτικά και πνευματικά εφόδια ασύλληπτης αξίας, τα οποία, αργά ή γρήγορα, ανθίσανε στο κεφάλι μας και μας αλλάζουν την ζωή καθημερινά. Πιστεύω πολλά παιδιά έρχονται πρώτη φορά στο free seminar και περιμένουν ότι θα βρουν το μαγικό χάπι που θα τους κάνει αστέρια, μάχιμους στις επάλξεις κάθε κοινωνικής μάχης. Αλλά, αυτό που πραγματικά γίνεται είναι ότι μαθαίνουμε πως μπορούμε να γίνουμε το 100% του εαυτού μας... με αργή και επίμονη πρόοδο. Μαθαίνουμε, επίσης, την σκληρή πραγματικότητα: πως όχι μόνο είναι μάχη, αλλά και μία που ο μέσος άνθρωπος είναι —ex machina— προγραμματισμένος να χάνει τις περισσότερες φορές, ή μάλλον είναι στατιστικά πιθανότερο. Εκεί ξεδιαλύνουν πολλές μυθοπλασίες που έχουν σχηματιστεί στο κεφάλι μας, και βλέπουμε που στραβός είναι ο γιαλός και που στραβά αρμενίζουμε, με διεξοδικές αναλύσεις κάθε τομέα στον οποίο χάνουμε τη μπάλα. Το πιο σημαντικό είναι η αξία της ίδιας της κοινότητας. Μας δίνει ένα ορόσημο για το τι μπορεί να πετύχει ένας άνθρωπος με υψηλή κοινωνική και συναισθηματική νοημοσύνη. Δεν μιλάω μόνο για το πόσο έξυπνα χειρίζονται τα μέλη της κοινότητας πολύπλοκες κοινωνικές καταστάσεις σε party και event, αλλά και για το πόσο μεταδοτικά και οργανωμένα μας φανερώνονται αλήθειες της ζωής κατά την διάρκεια των σεμιναρίων. Αυτά τα σημεία αναφοράς δρουν ως καταλύτης για την εξέλιξη των συμμετεχόντων, εφόσον συνάμα καθένας αφιερώσει τον χρόνο που χρειάζεται στην δια βίου μάθηση, την σωματική και πνευματική του υγεία, και την κοινωνική και επαγγελματική βελτίωση. Ευχαριστώ για όλα

Πολύ διαφωτιστικά σεμινάρια,με τον τρόπο τους σε βάζουν να αναρωτηθείς αρκετά πράματα που προηγουμένως δεν τα είχες σκεφτεί…επίσης ό,τι λένε υπάρχει επιστημονικό υπόβαθρο.

Τα παιδιά πραγματικά δίνουν άπειρη γνώση και θα σας σοκάρουν με πολλά πράγματα αντισυμβατικά κυρίως , που θα ακούσετε !! Αξίζει να παρακολουθήσετε και να πάρετε μια ιδέα για το τι θα πει πραγματική αλλαγή βάση επιστήμης και όχι απόψεων !

Όλοι έχουμε πει έστω μία φορά, μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω να έκανα με άλλον τρόπο τα πράγματα. Τύπου, μακάρι να σπούδαζα, κάτι άλλο, μακάρι να ξεκίναγα τότε την επιχείρηση που πάντα ήθελα και ου το καθεξής. Εγώ λοιπόν, όταν άρχισα να πηγαίνω στην κοινότητα και να παίρνω όλη αυτή την γνώση, ευχόμουν κάθε μέρα μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω και να τους μάθαινα στα 20 ή και στα 18. Τα πράγματα και η ζωή μου θα ήταν πολύ διαφορετική τώρα. Την αξία αυτή που έχουμε πάρει όλοι όσοι είμαστε στην κοινότητα δεν θα την λάμβανα από πουθενά αλλού και πραγματικά ευχαριστώ τον θεό που βρέθηκαν στον δρόμο μου και μου άνοιξαν τα ματιά, όπως και σε χιλιάδες άλλους ΦΙΛΟΥΣ. Μπορώ να πω με μεγάλη ευχαρίστηση ότι στην κοινότητα πέρα από την αξία που θα λάβει ο καθένας θα γνωρίσει και πολλούς καλούς ΦΙΛΟΥΣ.

Πολύ κατατοπιστικό σεμινάριο σε μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα. Σας ευχαριστώ και θα τα ξαναπούμε σίγουρα.

Η Κοινότητα είναι μια πολύ φιλική παρεα υπό την καθοδήγηση του Ηρακλή. Ενός πολυδιαβασμενου άντρα σε μια μεγάλη σειρά θεματων, τα οποία και αναλυει βάση επιστημονικών δεδομένων και απο επιστημονική σκοπιά.

Απ τις καλυτερες αποφασεις που χω παρει ηταν να παρακολουθησω το σεμιναριο που ηταν και δωρεαν. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε άνδρα

Απίστευτο και τρομερό το value τόσο του free seminar 1 όσο και του free seminar 2. Η δουλειά που κάνει αυτή η ομάδα, η γνώση και η συστηματική μελέτη πάνω στα επιστημονικά δεδομένα σε κάνει να αναθεωρήσεις και να δεις την πραγματικότητα όπως πρέπει ώστε να εξελιχθείς και να διεκδικήσεις τα μέγιστα!

Παρακολούθησα το ένα από τα δυο δωρεάν σεμινάρια που κάνουν τα παιδιά εκεί στο Gentlemen Only πραγματικά είναι μια παρέα περιβάλλον φιλικό και παρεΐστικο με overdose από γνώσεις οι οποίες είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες

Η κοινότητα των Gentlemen Only αποτελείται από μια παρέα αντρών της οποίας ο σκοπός είναι η απόκτηση σπουδαίων γνώσεων και η αυτοβελτίωση στον χώρο του κοινωνικού - ερωτικού - επαγγελματικού τομέα. Ότι έχει να παρουσιάσει είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο κι όχι κάτι αμφισβητούμενης αξίας. Το e-book "Μυστικά Αξίας" που κυκλοφορεί από αυτή την παρέα έχει συσσωρευμένη γνώση και απάντηση σε κάθε απορία του σύγχρονου άντρα σχετικά με την ανθρώπινη συμπεριφορά, την ανθρώπινη φύση, τις ανθρώπινες σχέσεις. Όποιος θέλει να έχει ποιότητα στην ζωή του και φυσικά τον έλεγχο της θα πρέπει σίγουρα να γίνει μέλος αυτής της παρέας!

Δεν έχω λόγια για αυτήν την ομάδα πραγματικά, αξίζει κανείς να τους γνωρίσει από κοντά... Ότι καλύτερο έχω μέχρι στιγμής συναντήσει... Τους συστήνω ανεπιφύλακτα...

Μακράν το πιο ωραίο σεμινάριο που έχω παρακολουθήσει. Δεν έχω περάσει πιο ευχάριστα στη ζωή μου μαθαίνοντας κάποια χρήσιμα πράγματα για μένα. Το περιβάλλον άκρως φιλικό και προσιτό ,με ουσιώδη γνώση και επιχειρήματα τεκμηριωμένα επιστημονικά που μπορούν να βοηθήσουν κάθε άνδρα να βάλει τάξη στην ερωτική του ζωή.

Μακράν η καλύτερη εμπειρία γνώσης και μόρφωσης. Μακράν η καλύτερη παρέα που προσφέρει ευκαιρίας συνεργασίας με αίσθημα αλλυλεγυης προς τον φίλο που θα έρθει στην κοινότητα. Πολύ δωρεάν υλικό με συμπυκνωμένη γνώση για όλους. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι οτι καλυτερο κυκλοφορεί εκεί έξω στον τομέα της εκλαικευμενης επιστήμης και προσωπικής ανάπτυξης. Μάγκες και από εδώ να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα. Keep up with the good job.

Ότι καλύτερο για έναν άνθρωπο για να μάθει την πραγματικη έννοια της αυτοβελτίωαης. Τα σεμινάρια εξαιρετικά και δεν τάζουν παπαδες. Όπως και σε όλα τα αξιόλογα σεμινάρια σου δίνουν εργαλεία για να τα χρησιμοποιήσεις όσο νομίζεις και τρόπους για να εξελιχθείς παραπάνω σαν άντρας αλλά και σαν άνθρωπος.

Πραγματικα απο τις πιο ομορφες εμπειριες που ειχα στην ζωη μου.2 5ωρα σεμηναρια κ δεν βαρεθηκα ουτε λεπτο.Το κλιμα ηταν υπεροχο κ τα παιδια φιλικοτατα λυνοντας σου ολες σου τις αποριες.Οι γνωσεις που παιρνεις ειναι πραγματικα απιστευτες κ ανατρεπτικες κ ολες βασιζομενες επανω στην επιστημη(Βιολογια ,Ψυχολογια κ.α.).Σου γκρεμιζονται σκεψεις και πεποιθησεις που λιγο πολυ ειναι σε ολους χαραγμενες μεσα μας.Για οποιον θελει να κανει την αλλαγη στην ζωη του τοσο σε σχεση με το αλλο φυλο αλλα κ σε αλλους τομεις γενικοτερα ειναι η καλυτερη επενδυση που μπορει να κανει.Φυσικα αυτη η αλλαγη δεν μπορει να γινει απο την μια στιγμη στην αλλη.Χρειαζετε επιμονη κ υπομονη.Γι΄αυτο αλλωστε κ αξιζει.

Από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου και μια αξέχαστη εμπειρία ζωής

Άς γράψω μια κριτική έτσι κι αλλιώς τζάμπα είναι! (Ώπ έκανα assist τώρα ). Όπως τζάμπα ήταν και τα όχι ένα αλλά δύο σεμινάρια της κοινότητάς που ονομάζεται gentlemenonly!.Όχι τζάμπα όπως λέμε τζάμπα και βερεσε ή τζάμπα τα άκουσες αφού τίποτα δε κατάλαβες πασακο μου που θα λεγε και ο Ηρακλής αλλά όπως λέμε δωρεάν! Αλλά πολύ πλατιασα ! Ας πάμε και στο ζουμί της υπόθεσης: Αν θες να μάθεις Να προσεγγίζεις τις ανθρώπινες σχέσεις και ειδικότερα εκείνες που έχουν να κάνουν με τις γυναίκες με πρακτικες που στηρίζονται σε επιστημονικα δεδομένα (που υποσυνείδητα το θες αλλά δε το ξέρεις ) αυτό το σεμινάριο είναι για εσένα ! Γενικότερα δεν υπάρχει ελληνική λέξη ή τουλάχιστον δε την έχω βρει ακόμα για περιγράψω το πώς αισθάνομαι μετά από αυτό το σεμινάριο, μόνο η αγγλική λέξη overwhelming. Συγχαρητήρια σε όλη την κοινότητα του gentlemenonly που επιβεβαιώνει την φράση που συνηθίζει να λέει ένας άνθρωπος που θαυμάζω πολύ <>.

Αντικειμενικα μιλωντας, οι ομιλητές ειναι εξαιρετικα επικοινωνιακοι και επιστημονικα διαβασμενοι πανω στο αντικειμενο. Ειναι ενας αλλος κοσμος ο κοσμος της επικοινωνιας των δυο φυλων και σιγουρα εχουμε να μαθουμε πολλα! Εμεινα αρκετα ευχαριστημενος και παιδια σιγουρα θα ειμαι και σε επομενες παρουσιασεις! Keep it up!

Τρομερή παρέα και κοινότητα. Τα σεμινάρια τους είναι πολύ καθοδηγητικά και βοηθητικά και σου αλλάζουν ριζικά τον τρόπο σκέψης. Αξίζει κανείς να δοκιμάσει και θα δει αλλαγή άμεση και ριζική.

INSTAGRAM

Γρήγορες συμβουλές που δουλεύουν

1.1K Posts
16.5K Followers

GentlemenOnly

336711418 1156605718336438 3638475542232959750 n.jpg? nc cat=105&ccb=1 7& nc sid=8ae9d6& nc ohc=6BkVrK1mCa0AX8vP4Wy& nc ht=scontent fra3 1.cdninstagram
336645149 1120488756019179 3232317071604966688 n.jpg? nc cat=102&ccb=1 7& nc sid=8ae9d6& nc ohc=tZBTk9AwpXEAX86s2Ax& nc ht=scontent fra3 1.cdninstagram
335846040 235044345571687 7925137187384111618 n.jpg? nc cat=107&ccb=1 7& nc sid=8ae9d6& nc ohc=ec6leZIh6KEAX8 HjoY& nc oc=AQke VyN0q5u56RRHGmFXxElSLP6WHEOSa7EQl6lxBPvrfyWoActFpqI8VWV qZifh mZiVY6YSIgCh tNMhfvT7& nc ht=scontent fra5 2.cdninstagram
335610482 727738115758562 4032918257854187743 n.jpg? nc cat=109&ccb=1 7& nc sid=8ae9d6& nc ohc=Y16i9RwMZXIAX G1MDy& nc ht=scontent fra5 2.cdninstagram
333533958 135342132557961 5751951311511845479 n.jpg? nc cat=102&ccb=1 7& nc sid=8ae9d6& nc ohc= PhP9PSoFAgAX8v7xeB& nc ht=scontent fra3 1.cdninstagram
332181613 593312392693528 4954099311452379066 n.jpg? nc cat=103&ccb=1 7& nc sid=8ae9d6& nc ohc=AAmKLVxB8 gAX97T9Un& nc ht=scontent frt3 2.cdninstagram
331769008 226569376397626 1333836837995330729 n.jpg? nc cat=100&ccb=1 7& nc sid=8ae9d6& nc ohc=9O 054WAmfoAX8TrnA1& nc ht=scontent frt3 2.cdninstagram
331525103 165431292596791 4780301549930362653 n.jpg? nc cat=104&ccb=1 7& nc sid=8ae9d6& nc ohc=9N7TBU6C xMAX Ygm7j& nc ht=scontent fra3 1.cdninstagram
330404819 150240524273265 307132594777749472 n.jpg? nc cat=101&ccb=1 7& nc sid=8ae9d6& nc ohc=94tQBZ3rrEkAX a6FjH& nc ht=scontent fra3 1.cdninstagram
334228093 1221774575399935 4851682815132174295 n.jpg? nc cat=105&ccb=1 7& nc sid=8ae9d6& nc ohc=g6hac3aELGUAX n 3B& nc oc=AQmzTlgu a azAfX5af7xUXwPTXK4zPmJkO5X0v0Sdpn3DLYahW4pgTrxKtnSJAhKcQgMGv3Z ESYP2pZ lYwrZU& nc ht=scontent fra3 1.cdninstagram
332901556 597224215627023 7369931706842103715 n.jpg? nc cat=103&ccb=1 7& nc sid=8ae9d6& nc ohc=xGKU 6Vb0V8AX8SME2l& nc ht=scontent frt3 2.cdninstagram
332144779 144727181835665 2562959768612186263 n.jpg? nc cat=102&ccb=1 7& nc sid=8ae9d6& nc ohc=Fw2ojNW7GmsAX8wQis8& nc ht=scontent fra3 1.cdninstagram
331865916 3408138339504149 1562638509432714432 n.jpg? nc cat=100&ccb=1 7& nc sid=8ae9d6& nc ohc=F1BXcSCtSckAX8bbxSy& nc ht=scontent frt3 2.cdninstagram
334654963 130964203004328 6713919331429920998 n.jpg? nc cat=102&ccb=1 7& nc sid=8ae9d6& nc ohc=x3 q1BoqFH0AX94szeg& nc ht=scontent fra3 1.cdninstagram
334277201 713333990451462 7886698776389908358 n.jpg? nc cat=102&ccb=1 7& nc sid=8ae9d6& nc ohc=6kQ7vlJBDsoAX ZInh& nc ht=scontent fra3 1.cdninstagram

YOUTUBE

Ανάλυση θεμάτων που σε απασχολούν

8K Subscribers
100 Videos
1.1M Views