Άλλος ένας λόγος που οι γυναίκες το παίζουν δύσκολες

Μπορώ να μαντέψω τις κινήσεις σου.

Βρίσκεσαι μπροστά από μία οθόνη. Έχεις πατήσει να διαβάσεις ακόμα ένα email που επιχειρεί να διεισδύσει βαθιά στην καρδιά και στο μυαλό μιας γυναίκας. Και ψάχνεις για εξηγήσεις.

Για να διαβάζεις αυτό εδώ το email, τότε μάλλον τα πράγματα στο παιχνίδι δεν πάνε τόσο καλά.

Έχεις γυμνάσει το καλό σου χέρι περισσότερο απ’ όσο θα ‘πρεπε. Οπότε λες ότι ήρθε η ώρα να βρεις κανένα κορίτσι να κάνετε push-ups μαζί. Είσαι, όμως, ψιλοαπογοητευμένος από το παιχνίδι, τις απορρίψεις και το άσκοπο φλερτ.

Μάγκα μου, δεν είσαι μόνος.

Οι κοπέλες εκεί έξω αισθάνονται περίπου όπως και ‘συ. 

Οι γυναίκες και οι άντρες είναι απογοητευμένοι από το ερωτικό παιχνίδι

Βέβαια, μπορεί σε γενικές γραμμές να μας ενώνει η απογοήτευση, αλλά υπάρχουν άλλα τόσα πράγματα που μας χωρίζουν.

Οι άντρες και οι γυναίκες δεν διαφέρουν μεταξύ τους μόνο σωματικά. Το μυαλό των γυναικών είναι πραγματικά πολύ διαφορετικό απ’ το δικό μας. Κι αυτό επειδή εκείνες έχουν εξελιχθεί να θέλουν διαφορετικά πράγματα, σε διαφορετικές στιγμές.

Εν ολίγοις, είμαστε διαφορετικά πλάσματα, με διαφορετικές δυνάμεις και αδυναμίες.

Ο μέσος άντρας ζηλεύει τη σεξουαλική δύναμη των γυναικών.

Μπορεί να πιστεύει ότι αν ήταν γυναίκα –και μάλιστα καμιά καυλιάρα γυναίκα– θα μπορούσε να κοιμάται με όποιον ήθελε και όποτε ήθελε. Και η αλήθεια είναι πως ίσως όντως να μπορούσες. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι να μην το απολάμβανε, γιατί θα αγνοούσε πλήρως τις ρομαντικές επιθυμίες που κρύβει μέσα της μια γυναίκα.

Τι θέλουν οι γυναίκες

Οι γυναίκες δεν θέλουν μόνο σεξ.

Και δεν το θέλουν επειδή αυτή η συμπεριφορά δεν εξυπηρετεί τα εξελικτικά τους συμφέροντα. 

Οπότε, είναι δύσκολο για μια ελκυστική γυναίκα να αποκτήσει αυτό που θέλει. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, αλλά ισχύει. Γιατί αυτό που συνήθως θέλει ΔΕΝ είναι μια άψυχη τσουτσού. Θέλει σεξ με συναίσθημα. Ρομαντισμό.

Απ’ την άλλη, ένας ελκυστικός άντρας είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει αυτό που θέλει.

Κάθε όμορφη, λαμπερή ή γοητευτική γυναίκα γνωρίζει ότι μπορεί να ρίξει στο κρεβάτι οποιονδήποτε άντρα διαλέξει, για ένα γρήγορο σεξάκι.

Σπάνια είναι, όμως, αυτό που επιζητά. Αυτό που συνήθως επιζητά είναι να έχει ένα σύντροφο, με τον οποίο θα κάνει σχέση που θα χαρακτηρίζεται από διάρκεια και αλληλοσεβασμό. Αλλά, αν αυτή η γυναίκα είναι ακόμη single, τότε δεν έχει καταφέρει να βρει αυτόν τον σύντροφο.

Και το σύνολο των εμπειριών της αποτελείται από αποτυχίες, ξανά και ξανά και ξανά. 

Οι αποτυχίες των γυναικών στις σχέσεις

Η μέση γυναίκα είναι απογοητευμένη απ’ τις σχέσεις γιατί, σε μεγάλο βαθμό, δεν μπορεί να καταλάβει τι πραγματικά της αρέσει στους άντρες.

Γιατί υπάρχουν τύποι που πιστεύει ότι θα έπρεπε να την ελκύουν, αλλά τελικά δεν θέλει ούτε να της το δουν. Απ’ την άλλη, υπάρχουν τύποι από τους οποίους ξέρει ότι πρέπει να μείνει μακριά, με τους οποίους τελικά βγάζει τα μάτια της. Πιάσ’ το αυγό και κούρεφ’ το.

Αυτή η εσωτερική σύγκρουση είναι πιο συχνή στα νεότερα κορίτσια και λιγότερη συχνή σε μεγαλύτερες ή πιο έμπειρες γυναίκες.

Αλλά στην πραγματικότητα, όση εμπειρία και αν έχει ή όποια και αν είναι η ηλικία της, η σύγκρουση αυτή δεν φεύγει ποτέ. Και το κακό είναι πως μετά το τέλος του κάθε ραντεβού, αυτή η σύγκρουση την κάνει να νιώθει ολοένα και πιο απογοητευμένη. Και η απογοήτευσή της γίνεται ακόμη πιο έντονη, όταν αντιλαμβάνεται πως ο χρόνος τελειώνει.

Δύσκολα τα πράγματα για τις γυναίκες.

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να πετύχουν στα πάντα: σπουδές, καριέρα, χρήματα, κοινωνική θέση, αγάπη, γάμο, σεξ, παιδιά και ίσως και εγγόνια… αλλά αυτό συνήθως έρχεται καμιά 25άρα χρόνια μετά τα παιδιά. Εκείνο, όμως, που δεν σκέφτονται οι περισσότερες, είναι ότι είναι μαθηματικά αδύνατο να τα καταφέρει όλα αυτά.

Γιατί μια γυναίκα δεν τα μπορεί όλα

Πάμε να δούμε πώς πάει, λίγο-πολύ, η ζωή της μέσης γυναίκας.

Ας υποθέσουμε ότι μια κοπέλα τελειώνει το σχολείο. Μετά ξεκινά σπουδές, τις τελειώνει και, στο τέλος, βρίσκει μια δουλίτσα. Μετά προσπαθεί να χτίσει μια καριέρα ή να βγάλει λεφτά. Να νοικιάσει ένα σπίτι ή να πάρει αυτοκίνητο.

Στην προσπάθειά της να τα πετύχει όλα αυτά, μπορεί να αφήσει τον χρόνο να κυλήσει.

Και όταν πλέον νιώθει έτοιμη να βρει τον ιδανικό σύντροφο και να φτιάξει μαζί του μια οικογένεια, μπορεί να είναι κοντά στα 40. Αλλά στα 40, οι γυναίκες δεν είναι ούτε τόσο όμορφες ούτε τόσο γόνιμες. Σε αυτήν την ηλικία, το πουλάκι έχει συνήθως πετάξει.

Μια γυναίκα, λοιπόν, που πλησιάζει τα 30, έχει ήδη αρχίσει να αγχώνεται και να νιώθει ότι τα περιθώρια στενεύουν.

Οπότε, αρχίζει να ψάχνει έναν άντρα που να μπορεί να την στηρίξει και να την βοηθήσει να διαχειριστεί τις αλλαγές που πρόκειται να έρθουν στη ζωή της.

Άρα αν βλέπει ότι η αλληλεπίδρασή σας πάει καλά, μπορεί να είναι διατεθειμένη να κοιμηθεί μαζί σου, ακόμη κι αν έχετε μιλήσει μόνο μια ώρα, ή πέντε λεπτά αν είσαι μάγκας. Και αφού είσαι εντάξει παλικάρι και έχετε διαθέσιμο κρεβάτι, τότε γιατί να κοιμηθείτε, όταν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πηδηχτείτε;

Απ’ την άλλη, αν δεν έχετε ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές, δεν πρόκειται ούτε να κοιμηθεί, ούτε να πηδηχτεί μαζί σου, ακόμη κι αν είσαι ο πιο ωραίος της γειτονιάς. 

Οι πιθανότητες για σεξάκι μειώνονται κατακόρυφα, αν δεν κατανοήσεις ότι ακόμη και η πρώτη ώρα της μεταξύ σας κουβέντας αποτελεί έναν τύπο σχέσης. Και κάθε σχέση απαιτεί αμοιβαίο σεβασμό, φροντίδα, στοργή και προδέρμ. Οπότε, να παίρνεις σοβαρά την αλληλεπίδραση απ’ την αρχή.

Τι γίνεται αν πάει καλά η αλληλεπίδραση

Ας πούμε, όμως, ότι τελικά ξαπλώνετε στο κρεβάτι.

Ενώ, λοιπόν, χοροπηδάτε πάνω σε αυτό, εκείνη δεν νοιάζεται και πολύ για το αν θα δώσεις τόσο πόνο που θα ραγίσεις καμιά τάβλα απ’ την καύλα. Νοιάζεται, όμως, πολύ περισσότερο για το αν θα ραγίσεις την καρδιά της. Στο σεξάκι δίνουμε πόνο, αλλά πάντοτε φροντίζουμε να μην προσφέρουμε ψυχικό πόνο μετά από αυτό.

Είπαμε, παίξε για να κερδίσετε και οι δύο. Νόμος!

Η φύση των γυναικών είναι τέτοια, που συνήθως ερωτεύονται άντρες που τους προσφέρουν πολλούς και έντονους οργασμούς. Γι’ αυτό, ευθύνεται η ωκυτοκίνη, η ορμόνη που απελευθερώνεται κατά τον οργασμό και σχετίζεται με το «συναισθηματικό δέσιμο», τον έρωτα και την ευχαρίστηση της σωματικής επαφής.

Ωστόσο, αυτό κάνει τις γυναίκες συναισθηματικά ευαλωτότερες.

Όσο καλύτερο είναι το σεξ και όσο περισσότερο τους αρέσεις, τόσο περισσότερο θα «δεθούν» μαζί σου, άρα τόσο πιο πολύ θα πονέσουν αν τις απογοητεύσεις.

Τι να προσέξεις για να μην την πατήσεις

Σκέφτεσαι να βγάλετε τα μάτια σας για ένα βράδυ και μετά να πας στην επόμενη; Μπορεί αυτό να την πονέσει για μια βδομάδα, ή –αν της άρεσες πραγματικά– για ακόμη παραπάνω. 

Σκέφτεσαι να ασχολείσαι μαζί της κανένα τρίμηνο, μέχρι να την κάνεις να κολλήσει και να σε ερωτευτεί και μετά να εξαφανιστείς σαν τον Χουντίνι; Εεε, αυτό μπορεί να την πληγώσει για κανένα χρόνο, ή και για παραπάνω. 

Όλα αυτά τα ρίσκα κάνουν το σκηνικό των γνωριμιών, των σχέσεων, του φλερτ και του σεξ απίστευτα απογοητευτικό για τις γυναίκες.

Αν μπορέσεις να το καταλάβεις, θα βγάλει νόημα το γιατί οι γυναίκες δεν πέφτουν στα τέσσερα, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την άσβεστη σεξουαλική δίψα του μέσου άντρα εκεί έξω.

Λογικό δεν είναι;

Αν, όμως, γίνεις μάγκας και παίξεις το παιχνίδι όπως το παίζουν οι πραγματικοί παίχτες, τότε θας φας με χρυσά κουτάλια. Πολύ απλά επειδή οι γυναίκες θα σε βλέπουν τελείως διαφορετικά, απ’ ότι βλέπουν τον μέσο άντρα.

Αν σε ενδιαφέρει να βελτιώσεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες και να μπορείς να φλερτάρεις με μεγαλύτερη άνεση, τότε πάτα εδώ για να μάθεις περισσότερα.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter