Δείξε αυτά και θα αρέσεις στις γυναίκες

Μέχρι τώρα θα έχεις καταλάβει τι είναι η σωματική υγεία, γιατί είναι σημαντική για τις γυναίκες.

Όπως, επίσης, έχεις μάθει αρκετά για το πώς ακριβώς μπορείς να την βελτιώσεις.

Αν βιάζεσαι να μάθεις πολλά και δεν έχεις υπομονή, ώστε να περιμένεις το κάθε επόμενο μήνυμά μας, τότε μπορείς να κάνεις ένα κλικ εδώ, για να έχεις άμεση πρόσβαση σε μπόλικη γνώση αναφορικά με τις γυναίκες και το πώς αυτές έλκονται. 

Τώρα, η σωματική υγεία από μόνη της δεν αρκεί.

Γιατί το επόμενο βήμα είναι να μάθεις πώς να την επιδεικνύεις (ή να σηματοδοτείς πως την έχεις) στις γυναίκες.

Κι αυτό, επειδή απλούστατα  ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό είναι άχρηστο, άμα δεν μπορούν να το δουν οι γυναίκες που προσπαθείς να προσελκύσεις.

Προς Θεού, δεν σου λέμε να γίνεις ένας εγωπαθής bodybuilder που ποζάρει, για να φλεξάρει συνέχεια τα μούσκουλά του –κάτι που αηδιάζει τις περισσότερες γυναίκες και λέει στον περισσότερο κόσμο: «Ο εγωισμός μου είναι μεγαλύτερος ακόμα και από τους τετρακέφαλους μου».

Αντιθέτως, σου λέμε να είσαι περήφανος για το σώμα σου, να αγκαλιάζεις την αρρενωπότητά σου και να επιδεικνύεις την καλή σου υγεία και τις ικανότητές σου με τρόπους που οι γυναίκες θαυμάζουν.

Η εμφάνισή σου

Στάση σώματος/γλώσσα του σώματος: Όταν αναπτύξεις τους μύες σου, θα πρέπει να αισθάνεσαι πιο σίγουρος και να μπορείς να εκφράζεις αυτή την αυτοπεποίθηση στη στάση και τη γλώσσα του σώματός σου.

Αυτό σημαίνει απλές αλλαγές, όπως το να είσαι ευθυτενής, να μην καμπουριάζεις και να πιάνεις λίγο περισσότερο χώρο όταν κάθεσαι σε μια καρέκλα ή όταν βρίσκεσαι σε ένα παρτάκι.

Μπορεί αυτά τα πράγματα να σου φαίνονται ασήμαντα, αλλά δεν είναι –οι γυναίκες τα διαβάζουν ως ειλικρινή σημάδια υγείας, ζωτικότητας, αυτοπεποίθησης, διεκδικητικότητας και στάτους.

Επίσης, είναι μερικά απ’ τα ευκολότερα και ταχύτερα πράγματα που μπορείς να διορθώσεις, αν αυτή τη στιγμή καμπουριάζεις και δείχνεις ψιλοαξιολύπητος.

Ρούχα: Το να φοράς ωραία ρούχα που εφαρμόζουν καλά σε ένα καλό σώμα είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους, για να προσελκύσεις τις γυναίκες.

Καλή εφαρμογή σημαίνει όχι πολύ φαρδιά αλλά ούτε και πολύ στενά: σκέψου πως πρέπει να είσαι όπως οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ που στα όσκαραν φορούν κοστούμια κομμένα και ραμμένα πάνω τους και όχι όπως ένας παππούς που φοράει φαρδιά παντελόνια.

Επίσης, τα ρούχα που αποκαλύπτουν το σχήμα του σώματός σου δεν χρειάζεται να αποκαλύπτουν δέρμα.

Για παράδειγμα, ένα πουλόβερ που εφαρμόζει πολύ καλά θα αποκαλύψει τους μύες του άνω μέρους του σώματός σου και το σχήμα του κορμού σου.

Οι γυναίκες θα βλέπουν το σώμα σου, όπως περίπου θα το έβλεπαν, αν εμφανιζόσουν μπροστά τους γυμνός.

Η αλληλεπίδρασή σου

Σωματική επαφή: Αν αποκτήσεις καλύτερο σώμα, θα νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη σωματική επαφή με τις γυναίκες.

Αν αισθάνεσαι το σώμα σου δυνατό και υγιές, απλά πράγματα όπως η χειραψία, η αγκαλιά, τα ελαφρά αγγίγματα, το να κάθεσαι κοντά ή το να έρχεσαι κατά τύχη σε επαφή με  μια γυναίκα αποτελούν τρόπους, για να σηματοδοτήσεις την ελκυστικότητά σου.

Το να αγκαλιάζεις μια γυναίκα για να πεις ένα γεια ή το να την αφήσεις να σε πιάσει απ’ το χέρι, καθώς περπατάτε σε ένα πολυσύχναστο πεζοδρόμιο είναι αξιόπιστα σήματα της σωματικής σου υγείας, επειδή μπορεί κυριολεκτικά να νιώσει πόσο υγιής είσαι μέσα από τη σταθερότητα της αγκαλιάς και τη δύναμη του χεριού που την οδηγεί, καθώς περπατάτε.

Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις όσο βελτιώνεις τη σωματική σου υγεία, είναι να διατηρήσεις μια χειραψία που μοιάζει με ψόφιο ψάρι ή να αγκαλιάσεις κάποιον σαν να είσαι φτιαγμένος από ζελέ.

Άσε που αυτά σε κάνουν –σύμφωνα με τους ψυχολόγους– να φαίνεσαι και δειλός –κάτι που επίσης δεν καυλώνει καμιά απολύτως γυναίκα.

Δραστηριότητες: Όταν βγαίνεις με γυναίκες, θα πρέπει να συμπεριλάβεις ραντεβού με δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να επιδεικνύεις τη σωματική σου υγεία και τις ικανότητές σου με διασκεδαστικούς, φυσικούς τρόπους (χωρίς να γίνεις αντιπαθητικός επιδειξίας).

Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει χορό, πεζοπορία, κολύμπι στη θάλασσα ή αθλήματα που της αρέσουν κλπ. Οι άντρες που δεν είναι σε φόρμα τείνουν να αποφεύγουν αυτές τις δραστηριότητες, επειδή καταλήγουν να φαίνονται χάλια μαύρα μέσα στον ιδρώτα και την ανικανότητα.

Σεξ: Το να είσαι σωματικά υγιής κάνει το σεξ πολύ καλύτερο και για τους δυο σας.

Η δύναμη και το σθένος βοηθούν στα προκαταρκτικά –σου επιτρέπουν να την σηκώνεις, να την μετακινείς και να εκπέμπεις μια σωματική κυριαρχία στο κρεβάτι.

Η αναερόβια φυσική κατάσταση (δύναμη) βελτιώνει τη στυτική λειτουργία, ώστε το πέος σου να γίνεται σκληρό σαν πέτρα και να φαίνεται μεγαλύτερο.

Επίσης, βελτιώνει και την αντοχή σου κατά τη διάρκεια του σεξ.

Έτσι δεν θα σου κόβεται η ανάσα, όταν κάνετε σεξ. 

Άσε που πέρα από όλα τα άλλα, η καλή φυσική κατάσταση σε βοηθά να ανακάμψεις πιο γρήγορα μετά την εκσπερμάτιση, ώστε να μπορείς να κάνεις ακόμη περισσότερο σεξ.

Οι δεξιότητές σου

Σωματικές δραστηριότητες: Μόλις είσαι σε αξιοπρεπή φόρμα, είναι υπέροχο να αποκτήσεις χρήσιμες και δύσκολες σωματικές δεξιότητες που είναι επίσης ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές.

Αυτά θα πρέπει να είναι πράγματα που μπορείς να δείξεις άμεσα σε μια γυναίκα, να μιλήσεις μαζί της με τους σωστούς τεχνικούς όρους και να μοιραστείς αστείες, προσωπικές ιστορίες και ενδεχομένως να της διδάξεις ώστε να τα κάνετε μαζί.

Τέτοιες δραστηριότητες μπορεί να είναι σκι/σνόουμπορντ, σερφ, ποδηλασία, βαρκάδα, πατινάζ στον πάγο, καταδύσεις, ρακέτες, αναρρίχηση σε εσωτερικούς χώρους, τεχνική αναρρίχηση σε εξωτερικούς χώρους και παιχνίδια σε μπαρ όπως μπιλιάρδο και βελάκια.

Χορός: Δεν πρόκειται απλώς για άλλη μια δραστηριότητα που προσφέρει απλά διασκέδαση –είναι ο αρχέγονος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι εξελίχθηκαν, για να επιδεικνύουν τη σωματική τους υγεία, τη φυσική τους κατάσταση, το συντονισμό και τις κινητικές τους δεξιότητες σε ομαδικά περιβάλλοντα.

Υπάρχει λόγος που τόσες πολλές γυναίκες αγαπούν τους Λατίνους εραστές και να είσαι σίγουρος πως ο λόγος αυτός δεν είναι η κουζίνα τους.

Οι γυναίκες αγαπούν το γεγονός ότι ένα σημαντικό μέρος της λατινικής κουλτούρας είναι ότι οι Λατίνοι ξέρουν πώς να κινούνται, ειδικά με τις γυναίκες ως παρτενέρ.

Η ικανότητα να χορεύουν δείχνει ενέργεια, συντονισμό, αντοχή, ευλυγισία και δύναμη.

Και το ακόμη καλύτερο είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν, καθώς κάνετε μια διασκεδαστική δραστηριότητα.

Επίσης, το να ξέρεις πώς να κουνάς το σώμα σου στην πίστα σηματοδοτεί ότι πιθανότατα ξέρεις πώς να κουνάς το σώμα σας και στην κρεβατοκάμαρα.

Αποκαλύπτει ότι έχεις καλή εμπρόσθια κίνηση, κι αυτό είναι ό,τι θέλει μια γυναίκα, για να πειστεί να σε δοκιμάσει στο σεξ.

Υπάρχουν γυναίκες που το λένε κιόλας: οι άντρες που χορεύουν καλά, κάνουν και καλό σεξ.

Ανδρικά πράγματα: Η ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων σε πράγματα που γενικά θεωρούνται αρρενωπά, αλλά που οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν να κάνουν καλά, είναι ένα αξιόπιστο σήμα της σωματικής σου αποτελεσματικότητας.

Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν δεξιότητες όπως: πεζοπορία, αναρρίχηση, ρίψη, άρση βαρών, κολύμπι, κυνήγι, ιππασία, το να ξέρεις να ανάβεις φωτιά, κάμπινγκ και οδήγηση ταχύπλοου.

Επίσης, οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες με δεξιότητες που έχει συνήθως ένας πατέρας, όπως: η χρήση εργαλείων, η επιδιόρθωση υδραυλικών και ηλεκτρικών προβλημάτων, η συναρμολόγηση επίπλων, το κούρεμα του γρασιδιού και η συντήρηση του αυτοκινήτου.

Αυτά τα πράγματα δεν απαιτούν φυσική κατάσταση ολυμπιακού επιπέδου, αλλά δίνουν σε μια γυναίκα τη δικαιολογία για να θαυμάσει το σώμα σου ενώ εσύ κάνεις κάτι ανδρικό –και αποτελεσματικά– για το οποίο μπορεί και να καυχηθεί στις φίλες της.

Ομαδικά αθλήματα: Υπάρχουν μερικά βασικά αθλήματα που οι γυναίκες περιμένουν από τους άντρες να μπορούν να κάνουν.

Αυτά ποικίλλουν ανάλογα με τον πολιτισμό, αλλά στην Ελλάδα περιλαμβάνουν το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το beach volley.

Η ικανότητά σου να παίζεις αυτά τα ομαδικά αθλήματα με κάποια επάρκεια αποδεικνύει όχι μόνο σωματική ικανότητα, αλλά και κοινωνική ευφυΐα, δημοτικότητα, ηγετική ικανότητα και επιθετικότητα.

Οι γυναίκες ερμηνεύουν ενστικτωδώς την ανταγωνιστική σου ικανότητα στα ομαδικά αθλήματα ως δείκτη του πόσο καλά θα τα πας σε πραγματικές συγκρούσεις, όταν εκείνες και τα παιδιά τους θα χρειαστούν πραγματικά την προστασία σου.

Αν μισείς αυτά τα αθλήματα, δεν πειράζει, γιατί δεν χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί τους.

Αλλά, γενικά, πρέπει να είσαι σε θέση να παίξεις τουλάχιστον κάποιο άλλο άθλημα.

Η παντελής έλλειψη προθυμίας να παίξεις οποιοδήποτε άθλημα είναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα απ’ το να μην σου αρέσουν καθόλου τα αθλήματα.

Μάχη/πολεμικές τέχνες: Αν δεν σου αρέσουν τα αθλήματα, επικεντρώσου σε μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες, όπως οι μικτές πολεμικές τέχνες, το ζίου ζίτσου, η πυγμαχία, το krav maga και η πάλη.

Αυτές οι δεξιότητες είναι αξιόπιστα σημάδια της φυσικής κατάστασης και αποκαλύπτουν επίσης την επιθετικότητα, τη συναισθηματική ανθεκτικότητα, τη δύναμη της θέλησης και την ικανότητά σου να ανακάμψεις από τραυματισμούς.

Αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να δεις ποια από αυτά τα πράγματα σου αρέσουν και σε ενδιαφέρουν περισσότερο και στη συνέχεια να βγεις έξω και να τα κάνεις.

Το να είσαι σε φόρμα και να είσαι σωματικά υγιής είναι σπουδαίο για την προσωπική σου αυτοβελτίωση και ανάπτυξη.

Είναι ακόμα καλύτερο, όμως, για την ερωτική σου ζωή, αν βγεις έξω και μάθεις μερικούς νέους τρόπους χρήσης και επίδειξης του σώματός σου.

Απλώς ξεκίνα από όπου κι αν βρίσκεσαι, δουλεύοντας παράλληλα πάνω στη φυσική σου κατάσταση και τις σωματικές σου δεξιότητες.

Οι γυναίκες εκτιμούν αυτό που πραγματικά κάνεις, όχι αυτό που φαντάζεσαι ότι μπορείς να κάνεις.

Εδώ κλείνει το κεφάλαιο της σωματικής υγείας και της σχέσης της με την βελτίωση της ερωτικής ζωής ενός άντρα.

Περίληψη

  • Η βελτίωση της ερωτικής σου ζωής ξεκινάει με τη σωματική σου υγεία –είναι απαραίτητη για να ζήσεις μια μεγαλύτερη, πληρέστερη ζωή και αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη όλων των άλλων χαρακτηριστικών που είναι ελκυστικά για τις γυναίκες.
  • Η σωματική υγεία δεν έχει να κάνει με την ανάπτυξη κοιλιακών ή της σωματικής διάπλασης ενός bodybuilder. Έχει να κάνει με το να μπορείς να κάνεις αποτελεσματικά πολλά, διαφορετικά πράγματα με το σώμα σου, όπως θα μπορούσε να κάνει οποιοσδήποτε δραστήριος προϊστορικός άντρας, από πεζοπορία και κυνήγι μέχρι μάχη και σεξ.
  • Οι 3 πυλώνες της σωματικής υγείας είναι ο ύπνος, η διατροφή και η άσκηση:

1. Ύπνος: Κοιμήσου 8 με 9 ώρες σε ένα εντελώς σκοτεινό, δροσερό δωμάτιο κάθε βράδυ περίπου την ίδια ώρα. Μείωσε τη βραδινή έκθεση σε ηλεκτρονικές οθόνες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διεγερτικές ουσίες, αλκοόλ και άγχος.

2. Διατροφή: Προσπάθησε να μην καταναλώνεις ζάχαρη και σιτηρά. Να τρως κυρίως μη επεξεργασμένες, φυσικές, φρέσκες τροφές τις οποίες ο άνθρωπος εξελίχθηκε να τρώει: κρέας, θαλασσινά, λαχανικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς και μούρα.

3. Άσκηση: Γίνε δυνατός σηκώνοντας και μετακινώντας βαριά πράγματα με υψηλή ένταση και με σύνθετες κινήσεις ολόκληρου του σώματος σε γρήγορο ρυθμό. Απόφυγε τις πολλές ασκήσεις cardio και αντικατάστησέ τες με διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης. Ξεκίνα με το πρόγραμμά που προτείναμε με τα καθίσματα και τις κάμψεις. Πρόσθεσε κι άλλες ασκήσεις με το βάρος του σώματος και kettlebells, καθώς δυναμώνεις. Γράψου σε ένα γυμναστήριο που ασχολείται με CrossFit αν έχεις την οικονομική δυνατότητα. Μην στοχεύεις στο «τέλειο σώμα», στους μύες του αρσιβαρίστα ή στους κοιλιακούς ενός bodybuilder. Οι γυναίκες έλκονται από τη σωματική αποτελεσματικότητα, όχι από τον σωματικό ναρκισσισμό.

  • Μάθε νέους, αποτελεσματικούς τρόπους για να επιδεικνύεις την υγεία σου και να αναδεικνύεις τη φυσική σου κατάσταση: ρούχα που σου ταιριάζουν, αυτοπεποίθηση στη στάση του σώματος, διεκδικητική γλώσσα του σώματος, δυναμική φωνή, αντρικές δεξιότητες, ομαδικά αθλήματα, μαχητικά αθλήματα, διασκεδαστικές δραστηριότητες, χορός, στενή επαφή και έντονο σεξ.

Βάλε, λοιπόν, υγιεινές συνήθειες στη ζωή σου και θα δεις την ερωτική σου ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο.

Μία τέτοια συνήθεια, παρεμπιπτόντως, είναι και το διάβασμα –και σου έχουμε το καλύτερο βιβλίο που μπορείς να διαβάσεις για να μάθεις πώς σκέφτονται οι γυναίκες αλλά και πώς να αναπτύξεις τις κοινωνικές δεξιότητες που χρειάζεσαι για να έχεις επιτυχίες στο παιχνίδι μαζί τους.

Πάτα εδώ, αν θες να μάθεις τα μυστικά της σεξουαλικής έλξης.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter